רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
עברתי לבית חדש שעדיין אין בשכונה תמיכת NGN של בזק שאני כרגע מחובר אליהם. ככה שאני מקבל תשתית 5MB שזה איטי. (אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה) האם כדאי לעבור להוט? - בזק אומרים שה-5MB שלהם יותר מהיר מה-12MB של הוט - נראה לי שזה שטויות, לא? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך עסקת "טריפל" לחבילת 12M של הוט. החומרה היא המודם "ARRIS" של הוט (מודם לטלפון+אינטרנט) בנוסף לנתב TPLINK TL-WR841N שקיבלתי מהוט. יש לציין שהמחשב שלי מחובר קווית לנתב. הבעיה היא שכאשר אני מדבר עם אנשים בצ'ט של הפייסבוק אני חווה המון "ניתוקים". כמעט כל אדם שאני מדבר איתו מתלונן שאני עובר כל הזמן למצב לא-מקוון (offline) - ושזה לא קורה לו עם האחרים באותו רגע. כמו כן, בעת שאני נמצא ב MSN MESSENGER, אני מדי פעם פשוט מתנתק. הקטע הוא שהנתב לא מתנתק מהאינטרנט ברגעים הללו - אני ממשיך לגלוש "רגיל", הורדות למינהן לא מפסיקות. האם למישהו יש מושג מהי הבעיה או איך אני אמור להתחיל להבין מהי? התקשרתי להוט בעבר, הם טענו שהם ישימו מעקב על המודם - וטענו שלא התגלו שום בעיות …
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום חברים 1.הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין TPLINK 941ND ל1043ND? 2. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי. חשבתי על כרטיס PCI לאור מה שקראתי בNetchief אך אין כרטיס PCI עם כבל מאריך. יש את התוסף הזה שפותר את הבעייה אבל זה מאוד יקר וגם אין בארץ. (27$) מה אתם חושבים? יש לציין שאני כנראה קונה את המוצר הבא על מנת להתחיל ללמד את עצמי אבטחת מידע, רשתות אלחוטיות וכדומה. אך לפי מה שאני מבין הקרינה שלו פי כמה וכמה מהתקן המותר. לא ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשלושה חודשיים האחרונים יש לי בעיה מעצבנת אני מוריד נורא לאט מכל אתר בחו"ל דרך תוכנות כמו פלאש גט ואחרים, יש לי יוזרים בכל מיני אתרים RAPIDSHARE, MEGASHARE ואחרים, ובכולם אני מקבל מהירות של 18-30 קילוביט לשניה וגם אם אני מפצל את הקובץ ל10 אני מקבל לבסוף מהירות של 200 קילוביט . יש לי חיבור של 8 מגה. דיברתי עם בזק שהם התשתית שלי מבחינתם אצלי הכל בסדר , דיברתי עם הספק מבחינתו הכל בסדר, ובאמת מאתרים כמו FILEHIPPO אני מוריד נהדר , אך דרך תוכנות הורדה לא משנה איזה מFLASHGET ואחרים וגם הורדה ישירה דרך הדפדפן עבור אותם שירותים זה נורא לאט.. אשמח אם למישהו יש מושג מה בעיה . תודה. אציין ואומר שבשעות הלילה המאוחרות אני מוריד מהר.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. ה-router הוא d-link dsl-2760u. יכול להיות שהוא לא עומד בעומס?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ מהעבודה שכאשר אני מחבר אותו בכבל לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומיד מתנתק וחוזר חלילה. בכל מקום אחר שהייתי (לא בבית) אין בעיה לחבר את המחשב באמצעות כבל. ניסיתי גם כבל אחר אבל לא עוזר. (והכבל תקין כי הוא מחובר למחשב השולחני) איך אני מסדר את הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זאת תקלה או בעיה, אבל לא ידעתי עוד איפה לשאול... יש לי חייגן של בזק שמחבר אותי לאינטנרט. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום לכך שהאינטרנט יתחבר אוטומטית כאשר הוא מזהה את המודם מחובר אליו כמו במחשבים אחרים שראיתי, כך שגם תהיה לי כתובת IP קבועה, ולא תשתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש לאינטנרט דרך החייגן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי PRIVATE BOX של בב"ל ואני רוצה להוריד ולהשתמש בתוכנה של אתר בשם ZATTO.COM שהיא תיתן לי אפשרות לראות טלןויזיה ממדינות מסויימות הבעיה שהאתר פתוח רק למדינות מסויימות איך אפשר דבר ראשון להוריד את התוכנה זאת אומרת צריך לזייף הגדרות או משהו כזה בשביל להוריד ודבר שני להשתמש אחרי זה ולהראות שאני מגרמניה או משהו בסגנון.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בצעתי RESET לראוטר שלי ( לחצתי על הכפתור האדום מאחורי המכשיר) ובצעתי את ההגדרות מחדש מה שתמוהה בעיניי ועברתי על ה SETUP של הראוטר מספר פעמים לא ראיתי איפה אני מעדכן סיסמא לרשת ( לא רוצה שכול השכנים יגלשו על חשבוני) מישהו מכיר איפה זה נמצא ב SETUP של ראוטר ? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחובר כרגע ב12 מגהבייט הורדה (לא זוכר העלאה). בזק בינלאומי (נכון להיום כנראה יישתנה) + תשתית HOT + ראוטר אלחוטי של חברת Sweex דגם LW050v2 קושחה אחרונה 3.7.2 Build 080703 Rel.70904n הנתב תומך תקני B+G. יש 2 מחשבים שמחוברים באופן אלחוטי בבית (חדד צמוד,ללא קומות) + 1 שמחובר באופן קווי. המחשב שמחובר באופן קווי מנצל את כל רוחב הפס בבדיקת מהירות מול הספק (1.4-1.5 לשנייה, קו של 12 מגהבייט הורדה) לעומת האלחוטיים שמגיעים בממוצע ל500KB (קצת פחות מ5 מגהבייט לשנייה) ולפעמים 800-900KB אבל לא יציב בכלל. האם תקן G לא יכול לשדר 12 מגהבייט כראוי? אם לא, איזה ראוטר מומלץ על פני אחרים בתקן N 300MPBS? אלא אם יש סיבה לקחת 150MBPS דגמים שראיתי: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-