עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

יש לי כבר USB להעברת נתונים בין מחשבים... ובביה"ס יש לי הרבה מאוד מחשבים שמחוברים לאינטרנט..(רשת...) האם יש לי אפשרות להתחבר לאחד המחשבים ולגלוש דרכו עם הכבל...?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by shmupi,

התקשרתי היום לכל הספקים , אין אף אחד עדיין שעובד עם מת"ב יש לכם מושג למה ומה קורה עם זה ? שבוע הבא יבואו להתקין לי ממת"ב ואין לי ספק מה עושים ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

כעקרון אני יודע שHUB זה כזה דבר שמחבים אליו כרטיסי רשת וכל מי שמחובר אליו הם בעצם מחוברים בין אצם ברשת (כי אי אפשר לחבר יותר מ 2 מחשבים רק עם כרטיסי רשת אז יש HUB) אבל מה זה בעתם SWITCH?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by sxs,

טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איך לדעת את ה IP למודם משודרג אלקטל???

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by N N C,

כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Eviljelly,

לפני איזה שבוע הרמתי טלפון לאינטרנט זהב הייתי צריך לסדר משהו , ותוך כדי שאלתי אותם אם יש להם אנטי וירוס שסורק את האימיילים , והם אמרו לי לא , אמרתי להם שרצוי שהם יסימו אחד אבל זה לא ממש הזיז לבאנדם שדיבר איתי והוא אמר שזה נרשם .. וזה מזה מעצבן , כי חטפתי דרך האימייל וירוס ויש לי מלא הודעות זבל מלאות וירוסים וחברים שלי גם חטפו השבוע וירוסים (אפילו שלחלקם היה אנטי ..) ואני מאמין שאם היה מותקן להם אנטי וירוס שסורק את הוירוסים (כמו ברוב שירותי האינטרנט הנורמאליים בעולם) רובנו לא היינו נדבקים ... > לא היה לי כוח להתקשר לספקים אחרים אבל אם מישהו יודע האם המצב ככה בכל הארץ ? ואם כן צריך להתארגן (לנסות לפחות) ולעצבן אותם ..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי חבר'ה.. טוב לחזור לכאן.. אז ככה, כפי שחלקכם יודעים יש לי שני מחשבים, אני רוצה לחבר אותם ברשת, אבל אין מצב למעבר כבלים נקי לאחד המחשבים כי הוא יושב בסלון. ועוד מחשב נייד בכלל למעלה. לכן מצאתי פתרון נחמד - רשת אלחוטית בסטנדרט 802.11b. קצב מעבר של 11מ"ב במרחק של עד 30 מטר בשטח בנוי. הסידור יהיה ככה: מחשב ראשי יושב בחדר שינה ומחובר מהכרטיס רשת שלי לDSL router/נקודת גישה אלחוטית/switch שאני אביא מחו"ל (כזה All In One) חשבתי על זה של Linksys. גם אם הוא לא יתפקד בתור מודם ADSL (מישהו יודע על סיבה של חוסר תאימות אולי?), אז אני יכול לחבר ל-switch שבו את ה-Alcatel שכבר יש לי. מחשב משני יושב בסלון מחובר לקולנוע הבייתי, יהיה לו כרטיס רשת אלחוטי של Linksys גם כן. עכשיו כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by S_pitts,

מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ADSL 0.5 ואני רוצה להגביר איכשהו להגביר את המהירות שלו (ולא לעבור מסלול ל 1.5 או 2.5) מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by md22,

האם חיבור בזק 1.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5 מהיר מחיבור בזק 0.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BeNDeR,

אוקי יש לחבר שלי בבית שתי מחשבים שבהם כבר יש כרטיסי רשת מותקנים עם windows me ! ( שלושה , אחד ל adsl ועוד שניים ) עד עכשיו הכל סבבה !! אבל איך אני מתקים לו עכשיו את הרשת ? ? תעזרו לי ?? : (

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nice-1,

פשוט על הפנים יש לי מין בעיה כזאת שלפעמים המודם מפסיק לדבר עם האינטרנט כאילו או שזה מתחבר ולא קורה כלום או שבאמצע החיבור פתאום כלום לא עובד אז אני מתקשר לשפוך את חמתי על הגוים והם תמיד (תמיד!!) אומרים לי: תשמע זה כנראה בעיה של משאבי מערכת ואני תמיד(עוד תמיד!!) אומר להם אבל זה לא הגיוני כי יש לי קבוע מעל 75% הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך זאת בעיה של משאבי מערכת או שיש את התשובה החלופית תעשה ריסט והתקלה תתוקן ואז אני אומר לו כן אבל היא תתוקן למספר דו ספרתי של שעות, ומה אז? ואז הוא אומר לי תעשה שוב ריסט.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by rosesr,

מודם ADSL אלכטל חיצוני בזול?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני חייה עאנירה, בגלל שיש לי רשת ביתית- שיתוף ניתן לפרוץ אליי למחשב על ידי אי פי מישהו יכול לתת לי דרך להגן לע המחשב עם סיסמה או לכוון אולי לפירוול כמו internet alert תודה צפיחית בדבש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

איך עשיתי את זה? הראשון שמגלה מקבל שמנמן מקפץ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ToR,

מה בדיוק ההבדל בין SWITCH ל- HUB?

• 7 תגובות
    • 16.5k צפיות
  25. Started by ScreameR,

אני וחבר שלי קנינו בחנות משומשים שני מכשירי טלפון אל חוטי 2GHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול ליצור רשת ביתית עם המשדרים? אני מוכן להשקיע זמן וכסף..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.