עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orinky,

שלום, אני מחפש נתב שישמש כמגביר אות בלבד. ויגביר את האות מאוד חזק, כיוון ואני גר בבית 3 קומות והאות חייב לצאת מהקומה הראשונה, וברצוני להשתמש בו בקומה השלישית. בגדול אני כנראה לי יעבור את ה 100m בקרוב, (שימוש ביתי), ולכן בקטע הזה אין צורך להתפרע. בנוסף, אני רוצה להשקיע עד 300 שקל, אבל אני גמיש אם צריך למגביר אות שיפתור את הבעיה אחת ולתמיד, זה שווה לי את הכסף. ראוי לציין כי כיום יש לי מגביר אות לא טוב שנרכש לפני כמה שנים מבזק Net Gear WN2000RPT , ואולי אשתמש בו כמגביר אות שני (שזה כבר שלישי שממחזר את האות, בנוסף לראוטר), אם כי עדיף שלא. הראוטר שלי Net LInk DSL2650U. אשמח לקבל הצעה לדגם שיעשה את העבודה. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mmMigy,

שלום כפי שמובן מהכותרת, יש לי נתב LINKSYS WRT54GL. אני מחובר לאינטרט בכבלים ומעוניין לשדרג את הקושחה ל-DD-WRT. אני יודע איך משדרגים, אני רק צריך לדעת האם ניתן לשדרג עפ"י הנתונים שלי (מחובר לכבלים + נתב מדגם WRT54GL). תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by טאז,

היי בעבר הציק לי המסנדר שבא עם וינדוס הורדתי אותו עם איזה פקודה בהפעלה והיתברר לי שכיום אני לא יכל לקבל סיוע מרחוק הפקודה היתה התחל הפעלה Rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove איך אני יכל לבטל את זה כדי שאני יוכל להישתמש בסיוע מרחוק מסנגר לא הכפת לי שיחזור המסן של היונדוס בתודה טאז

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  6. המרחק הוא בקושי 2 מטר ממחשב אחד לשני.. אני לא רוצה לשתף אינטרנט אלא רק קבצים ואני מחפש משהו זול.. האם יש איזה שיטה דרך USB? כי ה LAN PORT תפוס במחשב אחד...

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by heya,

יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by nice,

אני מעוניין לבנות רשת חוטית בין שני מחשבים. עם העברת החוט דרך הקיר הסתדרתי לגמרי. אני יודע שצריך מהדק מיוחד כדי לאפשר חיבור של הכבל למחשב לכן אני אתן לחברה מקצועית להעביר את הכבלים. אבל עדיין יש לי ספקות ועניינים לא פתורים: אפשר לעשות רשת עם מודם USB ? איזה סוג של כבל צריך כדי מהמחשב לנתב? האם צריך כבל מסוכך או כבל מסוכך למחצה כדי לשמור על האיכות של הקישור אם הכבל עובר דרך קירות? תודה.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!

10. נא ליקרוא את ההודעה השלישית אני עומד ליקנות מחשב נייד בימים הקרובים וככל הניראה מדפסת אלחוטית. אז החלתי להקים רשת אלחוטית בבית , יש לי בית עם 2 קומות והנתב הייה ממוקם ליד המחשב הנייח והמדפסת בקומה הראשונה. אני צריך המלצה לראוטר שיוכל לספק קליטה גם לקומה השנייה, בישביל המחשב הנייד. ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ועל שני המחשבים מותקנת ויסטה, עם זה משנה משהו. תודה.

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by goopgoop,

שלום יש לי מודם שמחובר לבזק וקומה מעל ראוטר שמשמש כ אקסס פוינט. עצמת הקליטה של הAP מסומנת כמצויינת אך בפועל המהירות הורדה יורדת מ 10 מגה (של המודם שמחובר לבזק) ל 2 ומשהו מגה בלבד. ז"א האינטרנט למעלה איטי בהרבה למרות שיש קליטה מצויינת. מה ניתן לעשות ?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  12. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מעוניין לאפשר במחשב נייד שמשתמשים בו כמה אנשים שימוש ברשת אלחוטית מאובטחת, אבל אני מעוניין שרק חלק מהאנשים יוכלו להשתמש בה. מסיבות אלו ואחרות אני לא יכול לתת את הסיסמה של הרשת לאנשים שמשתמשים בה כך שאני צריך רעיון אחר. חשבתי להשתמש בתוכנה מוגנת סיסמה אחרת (כמו שמגיע עם כרטיסי רשת USB למשל) שתקשר את המחשב לרשת האלחוטית הנ"ל וכל שאר המשתמשים ישתמשו בZERO CONFIGURATION. יש למישהו רעיונות?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by assaf990,

אם בכלל זה אפשרי - איך עושים זאת?

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. Started by niv212,

אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1029716 אני לא מרוצה בכלל כלקוח ברק. נראה לכם ששירות האינטרנט המסורס והקמצן של נטויזיון (הגבלה ל- 5GB בחודש, שרתים גרועים וכו.) ישפיע בדרך כלשהי על ברק? רק חסר לי שברק יהפכו לנטויזן. מה נראה לכם יקרה?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by tigery,

איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מתאם בלו טות למחשב שלי. מהסוג שמתחבר ליציאת USB . האביזר היחיד שתומך בבלו טות שיש לי הוא הטלפון הסלוארי שלי. נראה לי שיש לו בלו טות 1.2 . לא נראה לי שהטלפון תומך בבלו טות של 100 מטרים, אם אני אשים מתאם בלו טות של 100 מטר במחשב שלי, האם הוא יוכל לדבר עם המכשיר הסלולארי ממרחק 100 מטרים? * ועוד שאלה קטנה. המתאמים האלה שמחברים למחשב - הם תומכים בלינוקס ומק בדרך כלל?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by kalda01,

הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by urich,

היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by idofr,

אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by sxs,

טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Tiger,

היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.