עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?

2. שלום לכולם . ראשית גמר חתימה טובה .שנה טובה . אחרי שהבנתי שהמודמים המשולבים של בזק הם זבל ,קניתי ראוטר TP-Link 1043ND . הראוטר הזה מצויין .הגדרתי עליו את כל ההגדרות גיביתי הכל . אני רוצה לעבור לקושחת DD-WRT .הבנתי שזה הופך את הראוטר ליותר מהיר מבחינת שרת לינוקס שמותקן עליו . ויש אפשרות לחזור לקושחה המקורית וראיתי הוראות כאן http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אני רוצה לקבל הסברים מה זו הקושחה הזאת ע"י מי היא פותחה ,ואם יש למישהו ניסיון איתה .. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי את הטלפון הנ"ל. ב- HP לא מספקים את התוכנת הדרייבר המתאימה לטלפון שלהם ממה שמצאתי באתר שלהם http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&document=&product=3643931 בשוטטות בפורומים נתקלתי בתוכנה הנחוצה קוראים לה HP TRAVEL PHONE v4.5 שאכן עזרה והפעילה את פוקנציות הטלפון. הבעיה היא שכנראה הגירסא מעט ישנה, וישנה איזה שהיא בעית תאימות עם Window 7 x64 וסקייפ V5.5 מכיוון שאי אפשר אפשר לחייג החוצה דרך הטלפון וייתכן שפונקציות נוספות אינן עובדות (לא בדקתי). הבהרה: הטלפון הוא פלאג-אן-פלי ואפשר להשתמש בו כאשר מחייגים דרך סקייפ, אך ללא התקנת התוכנה המוזכרת כול הפונקציונליות שלו מעבר לזה אינה שמישה. למי שיש נסיון עם הטלפון ופיתרון מהיר אני …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mrraz,

יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך מתאם חשמל על מנת לקלוט את האינטרנט בקומה למטה בצורה טובה יותר. המכשירים שאני צריך לחבר אל המתאם למטה הם -PS3 ולטלויזיות LG (כך אני גם חוסך קניית דונגל מיוחד בשביל לקלוט אינטרנט בטלויזיה). חשבתי לקחת את המתאם הזה מבזק: http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/home-plug.aspx יעלה לי 10 שקל בחודש. הוא נחשב איכותי או זבל? כמו כן איך אני יכול לבדוק אם החשמל אצלנו הוא תלת פאזי?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכולם, ברשותי שני מחשבים נייחים ואני שוקל להקים רשת ביתית (אחד כרגע עומד בצד, עקב רכישת מחשב חדש). השאלה אם לרכוש ראוטר ולחווט את כל העסק או ללכת על רשת אלחוטית? האופצייה האלחוטית כרוכה בעלות של עשרה שקלים לחודש, כולל תמיכה וללא התחייבות. עלות התקנה - 100 ש"ח. כך לפחות נמסר לי מנציג של HOT. אלה בהחלט עלויות שאני מסוגל לשאת בהן, והן לא מהוות חלק מהדילמה. בקצרה על הדילמה שלי: תמיד היתה לי העדפה לחיבור חוטי - 100% ללא הפרעות, בתנאי שהכבל פיזית תקין. מצד שני, ברור היכן טמון היתרון האלחוטי - בין השאר נראה יותר אסתטי, אין צורך בחוטים שרק מפריעים, בין אם זה לעין ובין אם זה נקיון. מכאן נובעות מספר שאלות: 1. במה כרוכה הפעלת רשת אלחוטית, למעט הראוטר עצמו? סטיק בכל מח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by motaboy,

מנסה לפתוח פורטים בנתב אבל הוא מתעלם מכל מה שאני מכניס. 1. החלפת הנתב באחד זהה - אין שינוי. 2. עדכון קושחה לא עזר. 3. לבזק אין מושג. 4. ניראה שאני לא היחיד בארץ עם הבעיה........... זה לא הראוטר הראשון שאני מקנפג, ולא הד-לינק הראשון שאני פוגש. האם למישהו יש תובנות בנושא? :s05:

• 9 תגובות
    • 9k צפיות
  8. אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, בבית קיים נתב מסוג siemens sl2-141, דרכו מחובר המחשב שלי ואליו מחובר בכבל רשת מחשב נוסף בבית. 1. אני עובר דירה- התשתית של בזק נשארת בבית ההורים האם אפשרי לחבר את המחשב שנשאר בבית ההורים בלי נתב או ציוד נוסף מבזק? ישירות בכבל הADSL ? 2. אני רוצה לעבור דירה ולקחת איתי את הנתב siemens sl2-141 - אבל אני שוקל להתחבר דרכו דווקא לתשתית אינטרנט של HOT - האם זה אפשרי להתחבר דרכו ל-HOT או שיש צורך בנתב או ציוד מיוחד שלהם? 3. אני מתבלט בין תשתית בזק לHOT בבית החדש - אין לי כל כך צורך בקו טלפון של בזק ולכן נראה מיותר לשלם גם על תשתית וגם על אחזקת קו, מצד שני HOT קצת נחותים לדעתי לעומת בזק וגם מהם אין לי צורך בשירותי טלוויזיה בכ…

9. שלום, יש לי שאלה.. לאחרונה שיניתי את מיקום המחשב הנייח שלי כך שהוא ממוקם כרגע ליד הנתב (Gigaset 604) של אוראנג'.. לפיכך חיברתי אותו באמצעות כבל הרשת. לפני כן המחשב היה מחובר לרשת הביתית ב - WIFI באמצעות: http://www.bug.co.il/xtreamer/wireless.html העניין הוא שמאז שאני מחובר באמצעות כבל הרשת - קצב מהירות ההורדה שלי ממש קטן.. מקצבים של 700- 800 k אני כרגע מגיע בהורדות לקצבים מקסימלים של 150 - 200 K במקרה הטוב.. אשמח להסבר האם זה הגיוני או שמא תתכן בעיה כלשהי.. תודה

10. Started by DannyGG,

שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Mantis,

הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום, האם מישהו יודע אם אפשר לבטל את הreset בראוטר d link אני מתכוון לזה שאם אני אנסה לעשות reset לראוטר ההגדרות ישארו אותו דבר, (לא יחזור לברירת מחדל) תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ehud4,

שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by menihen16,

שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by DUDEnamE,

אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לחיבור USB עד 30$ אפשר מebay ,dealextreme ראיתי דברים מגוחים כמו 3000M קליטה בחוץ הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by avnery4,

שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. אהלן. כבר השתגעתי מהמצב הזה.. אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access. אלה הדברים שניסיתי לעשות: להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK) להחליף נתב בבזק לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם) אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל... יש לכם עוד רעיונות בשבילי?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Zeev86,

עשיתי tracert לאתר metaboli מ2 חשבונות ספקים. מה שמעניין אותי לדעת זה: 1. מה אומר * 2. למה בבזק בינלאומי יש 11 שורות ובטריפל סי 8, ומה זה אומר? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אתמול העברתי את המחשב שהיה למטה לחדר שבקומה ה-2 אצלנו. ולמעלה אני צריך שיהיה קליטת WIFI. אני מחפש ראוטר אלחוטי שישדר לי אות חזק ושהמהירות גלישה(הורדה) תהיה גבוהה, גם בקומה למעלה. כמו כן אני צריך שלראוטר יהיו 3 חיבורים קוויים לשלושת המחשבים שנמצאים למטה. לגבי הכרטיס רשת, איזה כרטיס רשת מומלץ בשביל הראוטר המומלץ לשם קליטה מעולה ?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…

23. Started by RAZIEL98,

שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by embedded,

קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by lsoul100,

ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?

דיונים חדשים בפורומים