עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, ויש לי ראוטר תוצרת דיינמוד.שהפיירוול מופעל בראוטר. אני ניכנס לאתר שנקרא www.msn.co.il, ואז זה ניתקע האתר ולא רואה כלום. באתרים אחרים אני רואה למשל ynet או וואלה או נענע הם בסדר. לפעמיים גם וואלה לא ניכנס לדואר. נראה לי משהו מוזר. שהפיירוול מבוטל. אז אני רואה טוב האתר msn וגם אתרים אחרים נמצאים תקינים. למה שהפיירוול שלי מופעל הגנה לא מצליח לעלות לאתר msn? איך פותרים את הבעיה,ומה מגדירים בראוטר? אגב: נסיתי בראוטר בהגדרות virtual server ---nat --- > יציאה פורט 80 של אתרים ובדקתי האתר msn . זה לא עובד. מה עושים? בתודה מראש מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מאז שחברתי רשת אלחוטית בבית ואני עובד עם ראוטר של Edimax, אני לא יכול לקבל קבצים בתוכנת ICQ. ובנוסף לא מצליח להתחבר לשרתים בתוכנת Emule. הבנתי שיש פתרון לבעיות הללו, אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן בהקדם, תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Dmoney,

יש לי אינטרנט בכבלים והספקית שלי היא 012. כרגע ההתחברות לאינטרנט נעשית באמצעות חייגן ואני רוצה לבטל את זה. כלומר, ישר כשאני אדליק את המחשב האינטרנט יהיה מחובר. אני יודע שמבחינת הכבלים זה אפשרי, אבל ב012 אמרו לי שהם לא יכולים לעשות את זה. זה באמת ככה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה שהתעבורה בבית תתנהל ע"י הראוטר הזה , כלומר שיתוף קבצים בין מחשבים בבית וכו.. יעבור רק דרך הראוטר הזה . בנוסף אני רוצה שאת האטנרנט אני אקבל מראוטר אחר (של הוט) שאין לי גישה להגדרות שלו חוץ מאת הסיסמא של הWIFI, כלומר אני צריך REAPTER MODE WITH ACCESS POINT. אם יש יציאת USB זה בונוס. עדיף אחד כמה שיותר זול . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש נתב שיחליף את ה-TP-LINK WR541G שיש ברשותי. המטרה היא לשדרג את מהירות ה-WIFI בבית ע"מ להגדיל את מהירות ההעברת הקבצים שבין המחשבים ב-LAN. לאחרונה קניתי את ה-Edimax BR-6228NS, אך מסתבר שהוא פשוט לא יודע/איטי מדי לעבוד בחיבור עם חייגן. לוקח לו 20 שניות להיכנס לגוגל + פינגים עם איבוד מידע. בהתחלה חשבתי שקיבלתי נתב תקול אך זה התבדה בהחלפת הנתב. אח"כ ניסיתי את הנתב TP-LINK WR741ND. הוא עובד אך הטווח שלו לא מספק את הסחורה. לכן אבקש עזרה במציאת נתב מתאים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yossibm,

שלום לכולם אני משתמש כבד בשיתוף קבצים (בעיקר ביטטורנט), ועכשיו אני נדרש להקים רשת ביתית (שני מחשבים). בעבר היה לי ראוטר והוא פשוט הרג את מהירות ההורדה כי הוא לא תמך במספיק חיבורים. מישהו מכיר ראוטר שלא עושה בעיות לטורנט? חבר המליץ לי על Linksys WRT54GL אבל הוא נראה לי מיושן.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by osyav,

לחברי הפורום שלום, עד כה היו לי בבית 2 מחשבים על רשת אלחוטית עם נתב המחובר ל ADSL. בעקבות המעבר לאינטרנט של הוט התעוררה הבעיה הנצחית שלא ניתן להתחבר על L2TP או PPTP over DHCP דרך הנתב, אלא רק PPTP רגיל. בעברית, אני צריך IP קבוע או שמשתנה לעיתים נדירות. כיצד משיגים זאת? שמעתי שחברות אינטרנט מחלקות בלי בעיה אך נטויזן ביקשה תוספת של 20 דולר!!! לחודש...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הורדתי את הקושחה האחרונה מהאתר של TP-LINK, התקנתי אותה, ואחרי ריבוט הראוטר נפטר. מנורת SYS לא דולקת, הראוטר לא נותן IP וכמובן שלא ניתן לגשת אליו. לא ברור לי למה התקנה של קושחה רשמית ללא שום בעיות בתהליך עושה מהראוטר BRICK. השאלה שלי היא כזאת - אני רוצה לממש אחריות, הראוטר נקנה לפני שנה ב-KSP והאחריות היא ע"י בנדא מגנטיק. למי מהם אני צריך לפנות? כי ראיתי שהמעבדת שירות של בנדא היא בנתניה, ואני מדרום הארץ, אז זה קצת בעייתי... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, יש לי בעיה רצינית. אינני מצליח לגלוש דרך המחשב. באו אליי 2 טכנאי אינטרנט של הוט ואחרי מספר שעות הגיעו למסקנה שהבעיה במחשב שלי ולא אצלם. ואכן הם הביאו במיוחד לפטופ שלהם וחיברו אותו למודם שלי וזה עבד! הכרטיס רשת מותקן במחשב כראוי וניתן לראות אותו במנהל ההתקנים. ניטרלתי את כל האנטי וירוס, ואת הפיירוול. - לא עבד. לא ניתן לגלוש גם מדפדפן פיירפוקס. אין שום סרגלי כלים. החלפתי כרטיס רשת אחר - וגם שמתי אותו בPCI אחר - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb במקום לכרטיס רשת - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb אחר במחשב - לא עבד. שתי יציאות הusb תקינות ועובדות כראוי בהתקנים אחרים. כשאני נכנס ל-dos ומקליד ipconfig יש את כל הנתונים והם תקינים. הכרטיס רשת מופיע כמחובר. שאני בודק ping - לא …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן חבר'ה. קודם כל אפרט על הציוד שברשותיו: ראוטר: TP-Link WR-1043ND (גירסת קושחה אחרונה). כרטיס רשת אלחוטי: TP-Link WN-851N (דרייברים הותקנו אוטומטית ע"י הווינדוס). בשני המחשבים Windows 7 Ultimate - בחדש 64bit ובישן 32bit המחשב החדש (ראו מפרט בצד) - מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת. המחשב הישן - הותקן בו הכרטיס האלחוטי. 1. כרגע יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר+מחשב נוסף עם כרטיס רשת אלחוטי ושיתפתי בשניהם מספר כוננים, כך שיהיו נגישים בשני המחשבים. אני רוצה להוסיף לרשת מחשב שלישי, כך שיקבל גישה לאינטרנט מהראוטר אך לא תהיה לו גישה לקבצים המשותפים בין השניים מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת? הגדרתי קבוצה ביתית עם סיסמה והפעלתי שיתוף מוגן באמצעות סיסמה בפועל, הווינדוס ביקש ממני פעם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Shadow Fighter,

שלום לכולם... יש לי ברשת 2 מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד וסוני 3. הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141, והוא מחובר למחשב נייח אחד באמצעות כבל רשת, ושאר המכשירים מחוברים אלחוטית. במחשב הנייח השני השתמשתי בכרטיס רשת נשלף הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=334 (D-Link DWL-G122) השתמשתי בו בערך 2-3 שנים, ועד שבוע שעבר הוא עבד טוב... אני דיי בטוח שהמגעים שלו נדפקו, כי כשאני מזיז אותו קצת הוא כן מתחיל להבהב... בכל אופן, אני סבור שאני צריך כרטיס רשת חדש. המהירות שלי היא 5 MB (אבל לא נראלי כדאי להסתמך על זה.. אולי נעלה את המהירות בקרוב) המרחק בין המחשב לראוטר הוא ברעך 15-20 מטר... 2 חדרים שונים. איזה כרטיס רשת מומלץ לי לקנות? אני חיפאי, אז אם אפשר מחנות שנמצאת בחיפה זה י…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תודה לכל מי שיעזור לי !!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. צורת החיבור: נייח מחובר להוטבוקס נתב 3COM מחובר להוטבוקס - משמש כנתב אלחוטי(AP).ככה שלמעשה הנייח אמור למשוך כתובת אייפי ישירות מההוטבוקס. הבעיה: כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, הנייח מנסה למשוך כתובת אייפי ולא מתחבר לאינטרנט, לאחר שאני מנתק את ה-3COM, הוא מתחבר תוך שניות. בעיה נוספת: כאשר אני מנסה להתחבר לאחר הפעלה מחדש להוטבוקס(כשהכל מחובר), המחשב נכנס לתפריט של ה-3COM. מה אפשר לעשות?? מה לדעתכם לא מוגדר נכון?? ד"א, בהוט לא יודעים מה לעשות ו"טכנאי" שהיה אצלי אמר לי לנתק את ה-3COM ולגלוש דרך ההוטבוקס על אלחוטי, לצערי הם לא מבינים שהאלחוטי שלהם פשוט גרוע.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. למקרה שזה לא רק אצלי - הנה המידע. אינטרנט 5Mb/512Kb, תשתית HOT, ספק 014. נתב Edimax BR-6204Wg, קושחה 1.57. התופעה: אינטרנט נתקע ללא הפסקה, אתרים לא עולים (timeout) או עולים בקושי אחרי מספר רב של פקודות רענון. בדיקת הורדה ב-Speedtest.net מתחילה באופן תקין ובקצב תקין, אך לקראת האמצע ההורדה פשוט נעצרת ולא זזה לדקה-שתיים. בסוף חוזרת ומסתיימת. הפתרון: באופן מפתיע, התקנת קושחה ישנה (1.55) פותרת את כל הבעיות. נשמע הזוי לחלוטין, מעולם לא נתקלתי בהשפעה כזו של קושחה בעבר, באף נתב. הזוי כפליים, שכן בדף הראשי של פיקוק מופיעה ההודעה הבאה: שימו לב!!! לבעלי נתב מסוג BR-6204WG וחיבור כבלים במהירות של 5MB ומעלה יש להוריד את העידכון 1.57 ולעדכן. ??? כתבתי לפיקוק עם פירוט מלאה של הבעיה, מ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם). אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי. לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר. מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת. אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה. מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ? יש מצב שבעזרתכם ת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן. אז יש לי חיבור ADSL ב 500KB {עם קווי זהב} ןבמשחקי רשת הפינגים הממוצעים שלי עומדים על 300 ויותר האם זה נורמלי ויש דרך לשפר את זה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני משתמש בראוטר RTA 1025. המחשב השני שמחובר דרך נתב אלחוטי, הכל עובד מצויין. במחשב שלי, שמחובר ישירות לראוטר, האינטרנט מתנתק ומתחבר מיד כל כמה דקות, לא מצליח להעלות אתרי אינטרנט, ואם הוא מצליח- אז רק את הרקע. התקשרתי בצהריים לספקית ובדקתי הכל, את התשתית ואת הראוטר ואת החיבור למחשב לראוטר, הכל עובד מצויין לדבריה והבעיה אצלי במחשב. בדקנו בעזרת הcmd, והיא טוענת שגם אצלה רשום שהחיבור תקין. חשבתי שזה אצלי, אז הרצתי המון בדיקות אנטי וירוס ורג'יסטרים של NOD32 וADAWARE, מצא כל מיני מזיקים אבל גם אחרי מחיקתם וריסטרט- לא עובד. איזה עוד פיתרון יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. אז ככה, פעם פתחתי פה דיון ורשמתי שיש לי בעיה עם האינטרט שהוא כל כמה דקות או כמה פעמים בשעה פשוט מתנתק. הבנתי שהבעיה היא בראוטר כי בחיבור ישיר של מודם MOTOROLA (של הוט) למחשב אז הכל בסדר ואין ניתוקים. הראוטר שיש לי הוא - 3COM 3CRWER-75... אמרו לי שהבעיה עם הראוטר שלי היא כנראה בגלל המפרט הפנימי(שהעומס גם של גלישה ושל הורדות במקביל הוא זה שגורם לניתוקים) - לכן אני צריך ראוטר עם מפרט פנימי יותר חזק, האם זה הגיוני? כי מה שמוזר שלפני כחודשיים הכל היה בסדר אבל בזמן אחרון פתאום הופיעה הבעיה הזאת של ניתוקים... הנה דוגמה הכי קטנה - אני מנסה לעלות תמונה(שנמצאת אצלי על הדסקטופ) לאתר מסוים, זה רושם לי באתר "טוען" ואז פתאום בהגדרת ISP GATEWAY של ראוטר אני רואה DISCONNECTED במקום CONNE…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bati6,

יש לי את הראוטר הזה שקניתי לפני חודשיים ובגלל שעברתי להוט אני לא משתמש בו, כך שהוא ממש חדש. אם אני אשים אותו ביד 2 מישהו יקנה אותו? ובכמה אני יכול לפרסם אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sausage,

Qtec ביקש אז אני מפרסם 8) כולם מכירים את ראמזי (הערבי שנותן עיצות איך להשתמש בקזה) אבל יש כאלה שלא מכירים את המקור. thebroken.org הוא אתר נחמד של האקרים שעשו 3 סרטים ממש נחמדים: http://www.thebroken.org/thebroken1.avi (איך לפרוץ לרשת אלחוטית, ראמזי והקזה, איך להשיג פיצה בחינם) - 80MB http://www.thebroken.org/thebroken2.avi (ראמזי בונה אייל ניגוח בייתי) - 27MB http://www.thebroken.org/thebroken3.avi (איך לפרוץ סיסמאת NT, השמדת מידע ע"י ראמזי, מודינג של קונסולות, ראיון עם קוין מיטניק) - 160MB

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kobi_sion,

יש לי נתב במודל השכרה ( 10 שח לחודש ) מבזק dlink 256 dg ופרטנר מציעים נתב D-link 256 AC במודל מכירה של 17.9 לחודש * 36 (בבזק החבילה עולה לי 130 ש"ח ל 40 לפמי המודם. בפרטנר החבילה עולה 79.9 - לפני התשלום על הנתב) 1. האם מדובר באותו נתב ? 2. חסומים ? 3. היכן אפשר לקנות את הנתב בחוץ (חנויות) בזק כרגע לא מוכנה למכור 4 מה ההבדל בין הנתה 225 ל 256 של דלינק 5. המלצה על מודם ראוטר אחר קןבי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני שוכר דירה וזה כולל אינטרנט מבעל הבית אבל אני לא מעוניין שכל המכשירים שלי יהיו באותה רשת כמו שלו מטעמי אבטחה ופרטיות. אני מבין שאם ארכוש רפיטר אז זה לא יפתור את הבעיה אלא רק יספר לי טווח קליטה מוגדל. כיצד כן אוכל לפתור את הבעיה? איזה ציוד אני צריך ומה עליי להגדיר בו? (אני מבין בגדול שעליי ליצור "תת רשת" אבל אשמח לפרטים). תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.