רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי (בערך) רשת, שבה מחשב שמריץ win xp pro (ומשמש כסרבר לאינטרנט-הוא מחובר למודם) ואליו מחובר מחשב שמריץ win98. עכשיו הבעיה היא שלמרות שאני מצליח להתחבר לאינטרנט מהקליינט, אני לא מצליח לגרום לאחד מהם לזהות את השני-לא שיתוף קבצים, לא פינג, לא כלום!! למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הנה הפרטים מהלוג (בתמונה) אני משתמש במס' תוכנות ש"חוסמות" אינטרנט sygate firewall protowall PG2 אני משתמש בכרטיס רשת של הלוח (NF4U) ובמודם תומסון (כבלים) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמעט חצי שנה ובשבוע האחרון זה הלך והתגבר וזה משגע אותי, מה שקורה זה שפתאום מפסיק לי האינטרנט, למרות שאני מחובר ובכדיי לפתור את זה אני חייב לבצע restart למחשב, למרות שאני עדיין מחובר אין לי גלישה, יש לי מערכת ויסטא ואיני מצליח לעלות על הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא שאתרי אינטרנט עולים ממש לאט (אפילו gmail), אבל בהורדת קבצים אני מקבל את המהירות המקסימלית. ניסיתי למחוק את ה cache וגם להשתמש בשלושה דפדפנים שונים (IE, FF, Chrome) אבל בכולם הבעיה זהה. אני בטוח שזו בעיה בהגדרה כללית כלשהי של winxp מאחר ובלינוקס שמותקן על אותו המחשב לא מופיעה הבעיה (אני לא מעוניין לעבור להשתמש רק בלינוקס, מאחר ומשחקים מסויימים לא רצים עליו). המחשב נסרק עם avast ועם spybot s&d ולא נמצאו בו רוגלות או וירוסים. בנוסף ניסיתי תוכנה בשם advance system care שטענה שהיא מצאה בעיות ותיקנה אותם - למרות שלא הצלחתי למצוא שום פירוט של בעיות אלו, וזה לא שיפר את המצב. בתודה מראש לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם 4 כניסות + אלחוטי מחובר אליו המחשב שולחני + הלפטופ (דרך דק) + כבל 5 מטר המחובר למחשב נוסף בחדר אחר + VOIP (מתאם טלפוני) של בזק בינלאומי יש לי כל הזמן תופעה מוזרה שבא רואים את איקון הרשת למטה ויש עליו נקודה צהובה שכל הזמן מסתובבת סביבו/כאילו מקיפה אותו כשהקשתי על האיקון זה כתב לי כביכול הוא מחפש עוד מחשב ברשת...ו(לא מצליח למצוא כי אין) עוד דבר - אהל לא בטוח - איך שהוא ניראה לי שזה התחיל אחרי שפעם אחת ניסיתי להתחבר עם הנייד לרשת > אלחוטית ( באמצעות מודם USB) המחשב הוא חדש לא ברור לי למה זה קורה ? THX
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מידי פעם (כפעם ביום) האינטרנט מתנתק, ואני לא יודע את הסיבה לכך. אני מחובר ע"י נטויז'ון ב- ADSL והאינטרנט בפעילות רוב שעות היממה. הבעיה היא שאין לי מושג מה הגורם לניתוק, הראוטר או המודם או נטויז'ון או בזק... בד"כ אחרי ניתוק אני צריך לכבות את הראוטר ואת המודם ולהדליקם מחדש בשביל לקבל שוב חיבור. יש לציין כי בעת הניתוק מהאינטרנט הרשת עובדת כרגיל, אבל אף מחשב לא יכול "לצאת" לאינטרנט (זו לא בעיה בפיירוואל, חלק מהמחשבים ללא). לפי הפרטים הללו אפשר אולי להסיק שהבעיה במודם, אך אני לא בטוח ורוצה לשמוע עוד דעות לפני שאני מחליף דווקא אותו. הראוטר הוא BR6104K והמודם הוא של סמסונג הכחול מבזק (לא USB, אין לי מושג מה שם הדגם). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
משום מה כשאני נמצא למשל בעמוד הראשי של הפורומים רואים בפורום רשתות ואינטנרנט את ההודעה האחרונה שנכתבה בו ומי כתב אותה . אז אני רואה את זה אבל כשאני נכנס לפורום עצמו אז אני רואה רק הודעות מלפני כמה ימים והן כאילו לא מתעדכנות. שאני נכנס לתגובות חדשות להודעות שלי אני כל פעם רואה את אותם הודעות שכבר קראתי והן לא מתעדכנות. תגובה אחת היא מהפורום הזה ותגובה שניה היא מפורום תמיכה טכנית שאני לא יודע אם יש קשר אבל שני הפורומים האלה לא מתעדכנים ואילו למשל פורום וינדוס מתעדכן כרגיל. החלטתי למחוק עוגיות וכשנכנסתי לאתר בתור אורח הכל עבד מעולה ואיך שהכנסתי את שמי ואת הסיסמא שלי זה חזר לאותו מצב וזה ככה כבר איזה 5 ימים. מה אתם אומרים מה קורה פה??
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט.. אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה.. פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה.. מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים? הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת! כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE או באתר אחר אז האינטרנט מתנתק לי... כאילו קופא ! שאני גם מדבר בסקייפ אז הוא מתנתק לבד. מה אפשר לעשות? כאילו התנתקתי מהאינטרנט .. והסרטון בYOUTUBE קופא גם ואז אחרי כמה שניות ממשיך לעבוד.....
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה אני יודע שיש מלא בעיות איתם אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי (תשתית בזק) בגדול אחרי 7 בערב האינטרנט שלי נהיה ממש גרוע, הפינג קופץ מ70-130 ל 300-900 בכל המשחקים/Discord (זאת בעיה ידוע לפי מה שהבנתי אבל מה שמוזר זה: אני מסוגל לשחק csgo בלי שום בעיה גם אחרי 19:00 וזה נשאר על 70-120 פינג ולא מרגישים לאג בנוסף לכח בדיקת מהירות אינטרנט מראה שאני מקבל את ה40 שאני משלם עליהם (למרות שאחרי 7 זה לא נכון) (beta.speedtest.ne) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות משהו, למה זה קורה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש ממש מעצבנת ומוזרה, היא כבר נמשכת אני חושב משהו כמו חצי שנה, ופעם אחת ניסיתי לדבר עם 012 ולסדר את זה, אבל זה לא ממש עבד וגם לא הוט וגם לא 012 מוכנים לקחת אחריות לנעשה אצלי. אז אני אסביר כל מה שיש אצלי, ואז אקווה שאתם תוכלו לעזור, או להמליץ לי מה לעשות. טוב, אז יש לי ראוטר אלחוטי בבית, של לינקסיס, מחובר למודם ת'ומסון (כבלים), ומהמחשב יש כבל רשת לראוטר. הבית שלנו מרושת ברשת חוטית, כאשר אבא שלי מחובר לרכזת, ומהרכזת לראוטר. יש כאן סיבוך אני מודע לכך, אבל לא זו הבעיה כי גם כששאר הבית מנותק, יש לי בעיות רבות. בקיצור, משום מה, במשך זמן רב, בכל כמה שעות, האינטרנט מתחיל להיות מעיק, וכשאני מתכוון מעיק, אז זה אומר שאני יכול להוריד על 3 קילובייט בערך בביטורנט, ל…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (לגלוש באתרים לבדוק דואר ועוד ..) כשהאמיול פועל :\ אני משתמש באמיול פרוץ אם זה חשוב .. לדוגמא אני מנסה להכינס לאיזשהו אתר, כתוב לי שזה מתחבר לאתר וזה נשאר ככה.. בעיה ממש מוזרה מישהו יודע לפתור אותה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
פעם בשבוע באופן כימעט קבוע כבר במשך חודשיים בערך מתנתק אצלי האינטרנט במחשב. ליד החיבור יש לי תמרור צהוב עם סימן קריאה(WIN7). עכשיו התקשרתי אל הוט(התשתית) וכל פעם הם מרחו אותי ואמרו שהם לא יודעים שאצלהם הכל תקין ולא טרחו לבדוק מה באמת הבעיה עד שהיום התקשרתי והנציג אמר לי שהוא כימעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס רשת שהוא לא מושך IP תקין משהו כזה. נישמע לי דיי הגיוני בלהתחשב שיש לי עוד 2 מחשבים ברשת ושניהם עובדים כמו שצריך. מה זה אומר בעיה בכרטיס רשת? משהו שאני יכול לסדר? משהו בהגדרות משהו בכרטיס עצמו? הוא בדק איתי במחשב שלי מאפיינים התקנים ואז מתאמי רשת ושם ליד הכרטיס רשת לא היה כלום לידו והכל תקין. לעומת זאת נכנסו לCMD ואז כתבתי NETSH ואז הוא ביקש לכתוב שמה i i r l.txt וזה עשה לי…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי... ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו.... אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... אני הוספתי תמונה.... הקובץ המסומן הוא הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-