רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו הקמתי לי דומיין בבית שלי ואני רוצה להגיד לו DNS לפי מה שאני יודע גם הראוטר שלי הוא DNS (יש לי של ONE) האם צריך לעבוד עם שני DNSים או שצריך לבטל את הראוטר ? איזה פרטים אני צריך לקחת מספקית האינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרוסי לא ממש עוזר כי אני לא מצליח איתו לעשות הרשמות לפורומים, או ספקי אימייל. מה הדרך הכי טובה לגלוש אנונימי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו , אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי ) win xp pro זו מע' ההפעלה נ.ב. : אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
למה לכל הארצות יש דומיינים של קיצורים לדוגמא: cz se ורק לישראל יש co.il למה יש co ?? מה זה מסמן.. בתודה fux
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית. אני מעוניין לחבר 2 מהם בLAN, כאשר המשאבים יהיו משותפים (מדפסת, סורק), ושאני אוכל להעביר קבצים בין מחשב למחשב (לצורכי צריבות וכו'). אני מעוניין גם לשתף בין 2 המחשבים האלה את חיבור האינטרנט בכבלים שלי. המחשב ה-3 אינו נמצא בשימוש, ואפשר להפעיל עליו לינוקס (פנטיום 1 133 מגה). כיצד אני אוכל לעשות את מה שאני רוצה? מהו הציוד הנדרש? כמה כל הסיפור יעלה? בשני המחשבים המדוברים רץ windows 2000.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון אומרים כדי להיכנס למודם צריך להיכנס לדפדפן ובשורת כתובות צריך לירשום 10.0.0.138 ואז מגיעים להגדרות של המודם. אז אני נכנסתי לדפדפן כתבתי בשורת הכתובות 10.0.0.138 ואז המחשב כותב לי את המשפט הבא: "לא ניתן להציג דף זה" {נו אתם יודעים ,הדף הלבן} מה לדעתכם הבעיה,ואיך אפשר ליפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המודם שקיבלתי מבזק ALE 130 הUSB הקטן הזה.. והוא עושה לי מלא בעיות ניתוקים וזה זה כבר עובר כל גבול! אז אני רוצה להתקשר אליהם ולבקש מודם אחר. 1. הם יסכימו להחליף לי? 2. איזה מודם לבקש? (יש לי כרטיס רשת וגם USB) תודה
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?
-
הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המודם הנ"ל הותקן ע"י ברק 013 אצל הורי בבית לפני מס' חודשים. בעת התחברות, החייגן היה מודיע "can't find modem", ורק לאחר קליקים יידניים על "connect" היה מתחבר לבסוף. לפני שבוע התקנתי אצלם מחשב נוסף, וניגשתי להגדיר ICS. הבעיה עם המודם קיבלה מישנה חשיבות, וחייגתי לתמיכה של ברק. התומך הנחמד ביקש שאתקין את הדרייברים של המודם מחדש, אבל זה לא עזר. הוא הציע שנעבור ל-win XP על המחשב הזה, במקום win 2000, וזה ייפתר. אז אתמול פירמטתי אותו והתקנתי XP. וכמה מכם חושבים שהבעיה נפתרה? מכל מקום, שוב לתמיכה של ברק, והפעם קיבלתי תומכת. גם היא אמרה להתקין מחדש את הדרייברים. הפעם זה עזר, אבל - אחרי שסגרנו את הטלפון זה שוב קרה. ושוב - הסרתי את הדרייברים, ושוב התקנתי, וכו', וכו'. לא היתה לי הסבלנ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפתוח שרת FTP כדי שאנשים יוכלו לשלוח אלי קבצים. בבקשה תמליצו לי על תוכנה ועל מדריך לתוכנה שיהיה כמה שיותר פשוט. תודה מראש, דודיי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בעלת שתי מחשבים(שמחוברים דרך כ.רשת וכבל מוצלב), ואני מעוניין להוסיף עוד מחשב שלישי+ ראוטר(ממחשב ישן), לכן אני צריך SWITCH בסיסי, ואין לי מושג איזה כדאי ??? ד"א אם אני מוסיף מחשב נוסף, אני אצטרך לשנות את הכבל המוצלב ללא מוצלב?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-