עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני חייב הארכה לאנטנה דחוף כי מחר אני טס לארצות הברית לשלושה חודשים ולא נעים לי להשאיר את המצב כמו שהוא... טוב, בעצם מאוחר מידי, מארצות הברית אני בטח אעקוב אחרי תגובות לשאלה שלי: האם אפשר לעשות הארכה לאנטנה של כרטיס רשת אלחוטי (תקן G), צורת החיבור של האנטנה לכרטיס רשת היא כמו בתמונה, רעיונות מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by Snaiper,

שלום!!! אני עסיתי עברה מודם ADSL HOME לADSL PRO ועכשיו יש לי בעיה עם שימוש שרתים שלי כמו MAIL.FTP.WEB ניסיתי לרשום פקודה nat create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.10:21 outside_addr=0.0.0.0:21 ואני מקבל failed to create static nat entry מה לעסות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by J.Dog-Christ,

היי, אני מתכנן לקנות את הראוטר הזה בקרוב ורציתי לדעת האם הוא מסוגל להריץ במקביל בכמה מחשבים תוכנות כמו אימיול שידוע שגורמות לניתוקים בהרבה ראוטרים ובנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע מה מגבלת הראוטר להעברת פורטים? אם יש כזו. [עקרונית אני זקוק לראוטר שמאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים.... כמה שיותר יותר טוב] ולסיום, האם יש ראוטר משתלם יותר בטווח המחיר [מבחינתי עד 350 ש"ח] אפילו לא אלחוטי, שעונה על הדרישות שכתבתי ...... תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by eli_kats,

המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של IDIMAX ורציתי לדעת מה הקוד של הראוטר כדי להיכנס אליו דרך האינטרנט כדי לשנות סיסמא בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  6. שלום לכם, יש לי מהירות אינטרנט של TOP 40MB והראוטר של בזק שווה לתחת. יש איתו הרבה בעיות וחשבתי לקנות ראוטר אחר ולהגדיר את הראוטר של בזק כBRIDGE. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? רוצה לציין, שיש לפחות 5~10 מכשירים שדורשים אינטרנט אצלנו בבית.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yaacovk,

שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לחבר ראוטר נוסף כAP, שיתחבר באופן אלחוטי, לראוטר שמחובר אצלי באופן קבוע למחשב. אני רוצה לעשות זאת, על מנת שיאריך לי את טווח הקליטה בקומה התחתונה, משום שהקליטה שם לא כזו טובה מבחינת אינטרנט אלחוטי. יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG (מחובר ישירות למחשב) ועוד ראוטר שכרגע לא בשימוש של Air-Live WT-2000R . האם ניתן להשתמש בAIR LIVE כAP ? לא מצאתי שום מידע שיעזור לי שאתר היצרן. האם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כיצד, במידה ואפשר, לחבר את הAIR LIVE כAP בקומה למטה באופן אלחוטי לראוטר הEDIMAX שיש לי ? ??? תודה מראש לעוזרים ולתומכים.

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. זה הדף באתר: http://www.freebsd.org/news/newsflash.html#event20111023:01 הלינקים: http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO8859-1/books/handbook/mirrors-ftp.html\ כשאני רוצה להוריד זה מה שאני מקבל: [ftp=ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/]ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/[/ftp] אני רואה זה FTP אבל אני חושב שזה אמור להיות ISO. תודה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. אוקי יש לי ראוותר על 4 מחשבים ואני רוצה לראות כמה היא המהירות שלי. יש איזה אפשרות לעשות את זה ? תוכנה או כל דבר אחר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by aivengo,

נצרבה "בטעות" קושחה של DD-WRT (בילד 13527) מבוססת על קרנל 2.6, ולא עודכן CFE מותאם לקרנל 2.6. המצב כרגע שהנתב לא עולה. בחיבור סריאלי אני מצליח להיכנס לCFE. מישהו מכיר דרך "למשוך" קושחה דרך TFTP ממשק הCFE?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  12. כרגע יש לי ראוטר סיבים של פרטנר בחבילת 1000/250 פלוס קו טלפון ביתי ומגדיל טווח בהשכרה, מהראוטר יוצאים דרך הקיר קווי רשת ל4 נקודות בבית אני מתכנן להחזיר את המגדיל ולקנות זוג Meshים מסדרת TP-Link Deco X20/60 שיכולים לתפקד גם כראוטר, חשבתי כבר להחזיר את הראוטר ולקחת מתאם סיבים במקום כי לשים את הראוטר על Bridge Mode ולהמשיך לשלם עליו מיותר זה המצב כרגע: *בחדר האמצעי אין חשיבות לקליטת הוויפי במרכז הבית הראוטר סיבים של פרטנר, ממנו יוצאים ארבעה קווי רשת- אחד למרכז הסלון שם אני מתכנן לשים יחידת Mesh , אחד לסטרימר חדר האמצעי, 2 לחדר השמאלי (אחד למגדיל ואחד למחשב בקיר אחר) א) יש דבר כזה מתאם SFP עם יציאת טלפון? ב) במידה ולא, האם Bridge Mode משאיר את הקו טלפון זמין?…

13. Started by FatherBoard,

לפני בערך חודש המחשב שלי היה במעבדה - החליפו לוח-אם וכרטיס מסך. (לא בגלל שהתקלקל - סתם בשביל לשפר). אז בשביל לא להשאר חס וחלילה ישמור השם בלי מחשב אז חיברתי את המחשב פנטיום 2 הישן שלי. יש לי אינטרנט כבלים ובמחשב הטוב המודם בחיבור LAN. במחשב הישן אין לי חיבור LAN אלא רק חיבור USB, אז ניסיתי לחבר את המודם ל-USB. הבעיה היא, שגם אחרי שהתקנתי את הדרייברים למודם, המחשב לא זיהה לי את המודם כמודם, וכשרציתי ליצור חשבון אינטרנט חדש אז הוא זהה רק את המודם טלפון הרגיל שלי ולא שום דבר אחר. ניסיתי הכל - ניסיתי לשנות הגדרות חומרה, ניסיתי לעשות את זה כהדמיית רשת ביתית, ניסיתי פשוט הכל - אבל המודם עדיין לא זוהה! אמנם עכשיו אני עם המחשב הטוב והכל, אבל מה יקרה כשאני אצטרך לעבור למחשב הישן ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cheif,

חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Iv0ry,

שלום וערב טוב, ברצוני לספר לכם על בעיה שגיליתי בזמן כתיבת פקודת הNETSTAT במחשב והבעיה היא כדלהלן: לפני שאני נכנס לאתר מסויים דרך הפיירפוקס הNETSTAT שלי מכיל שורה אחת. מה שמצביע על תקינות האינטרנט. אך לאחר שאני נכנס לפיירפוקס, אז יוצא ממנו וכותב את פקודת ה-NETSTAT, מופיעות לי 20 שורות. הגיוני שהם רוגלות או וירוסים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by MadCat,

אני מעונין לרכוש מודם 56K יש המלצות לחברות מסוימות? על איזה פרמטרים צריך להסתכל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by politin,

יש לי שני מחשבים, אחד בארץ, אחד בארה``ב באחד יש XP, בשני VISTA (בהתאמה). יש לי אימייל POP3 של שרת שבבעלותי. במחשב בארץ, אני מצליח לקבל ולשלוח מיילים חופשי. במחשב בארה``ב אני מצליח רק לקבל מיילים, אך לא לשלוח. עברתי על כל ההגדרות באאוטלוק מול המחשב שכן מצליח לשלוח - ההגדרות זהות. ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר של דואר יוצא ודואר נכנס - גם זה לא עזר. ניסיתי לשדרג מאאוטלוק 2003 ל2007 - גם זה לא עזר. כשאני מנסה לעשות TEST להגדרות של אותו מייל באאוטלוק, זאת השגיאה שהוא מחזיר: Send test e-mail message: The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). יש לי הרגשה שזה קשור איכשהו לרשת (אני מ…

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by IME3,

מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  21. בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  22. שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. מחפש תוכנה שמזהה את כל הפרטים על הרשת האלחוטית איזה תקן N/B/G כמה MPBS 300/150 יש תוכנה שמזהה את הנתונים האלה ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הפעלתי עד כה רשת אלחוטית מסוג G, אלא שבין הנתב למחשב הרלוונטי עומד לו בדד ממ"ד. המשמעות ברורה. עד כה קיבלתי קצבי העברה נמוכים למדי ולכן החלטתי לשדרג את הרשת לתקן N: רכשתי נתב של Linksys מדגם WRT350N שהנו נתב אלחוטי N, עם MIMO - כלומר 3 אנטנות. לאחר מכן רכשתי כרטיס רשת PCI של Edimax מדגם 7728il שהנו כרטיס רשת אלחוטית גם שעובד על תקן N ו-MIMO. עם כרטיס ה-G הישן שלי בחיבור לנתב הנוכחי, אני מגיע לאיכות קליטה של 70-78%. התקנתי את כרטיס ה-N וכמובן את הדרייברים החדשים ביותר. אני נתקל ב-2 תקלות: 1. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית שלי (המוגנת באבטחה של WPA2), אך כל הזמן אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה. כמובן שאימתתי זאת מס' פעמים והסיסמה אינה שגויה. 2. איכות הקליטה עם כרטיס ה-N מגיעה לסב…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.