עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני חייב לדעת באיזה חיבור הוא משתמש, לא הצלחתי לגלות שום דבר חוץ מזה שזה קשור ל"ברק", בבקשה רבה מי שיתן לי פרטים כמה שיותר מדוייקים על סוג החיבור יבורך!! ה-IP הוא : 212.150.126.195

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by kostiya,

יש לי את המודם לעיל, ורציתי לשאול מה הסיסמה למימשק הניהול ב http://192.168.100.1/diagnostics_page.html אני יודע שסיסמת ברירת המחדל היא icu4at! אבל היא לא עובדת אצלי, אולי התכנאי שסידר לי את המודם שינה אותה... אולי למישהוא יש מושג למה נהוג לשנות את הסיסמה בHOT?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. תמיד שאני מוריד דברים והם מגיעים ל98% - 99% פתאום המהירות הורדה יורדת לאיזה 50kbps פתאום. למה זה תמיד קורה בסוף ההורדה? והאם אפשר לתקן את זה על ידי איזשהו אפשרות? קורה לי בfirefox, IE, chrome גירסאות הכי חדשות כולם.. קורה לי גם בdownload accleator plus. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eido300,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן (לא הגיע הזמן באמת לפתוח פורום לאבטחת מידע?) אבל אני לא ממש מוצא מקום יותר טוב . שמעתי שאפשר (דרך הרשת האלחוטית שאני מחובר אליה (wifi)) לפרוץ לי למחשב ברמה שאפשר לראות מה אני עושה במחשב, איפה גלשתי בעבר ואיפה אני גולש עכשיו, לראות סיסמאות, לראות/למחוק לי קבצים במחשב, ליזום פריצות שונות דרכי, ובכללי ממש לשלוט לי במחשב. האמת היא שזה קצת (קצת הרבה) מפחיד אותי, אז איך מונעים את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם

8. אוקיי אז יש קומה עליונה בה יושב המחשב הראשי, בעיקרון בראשון באים להתקין אינטרנט של בזק. הראוטר הא Edimax BR-6424N. לפי ה-MANUAL יש לו WDS. יש לי ראוטר נוסף D-Link DIR-300, שחשבתי לשים בקומת קרקע כדי להרחיב לשם את הרשת האלחוטית. הבנתי שבשביל זה אני צריך פונקציית WDS שכנראה לא קיימת ב-D-Link הזה. כן ניתן להגדיר אותו כ-Access Point, אבל אין לי אפשרות לחבר כבל רשת בין שני הראוטרים. האם אני יכול להגדיר שה-D-Link יהיה ראשי ואז שה-Edimax יהיה ה-Repeater שלו? או שצריך לקנות ראוטר אחר שגם תומך ב-WDS, ואם כן האם יש מומלץ למטרה? צרכים: קומה עליונה הורדות מרובות באינטרנט 15MB, בחיבור קווי ישיר. קומת קרקע - אינטרנט Wifi לסלולרי וחיבור למחשב מדיה סנטר לנגן קבצי HD של סדרות וסרטים מהמ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, האם יש דיליי כלשהו בשידורי ספורט של טלויזיה על האינטרנט (כמו של פרטנר, סלקום ויס פלוס) במידה ומחוברים בחיבור ישיר לראוטר ודרך מוקה(בסלון חיבור ישי ובחדרים מוקות)? אני שואל כי שמעתי את הטענה הזו ורוצה לדעת אם היא נכונה. בתודה

10. אהלן יש לי מספר שאלות בקשר להום פלאג יש לי ראוטר ליד המחשב שמשמש גם כרשת האלחוטית של הבית כשיס התקינו לי את הממיר החדש הם התקינו לי הוםפלאג שלהם שרשום עליו NETPLUG 200+, שמחבר מן הסתם צד אחד ליד הראוטר וצד שני ליד הממיר. כרגע יש לי מחשב נוסף בחדר אחר שנמצא בצד השני של הבית ובחדר ההוא אין בכלל קליטה של אינטרנט, הגעתי למסקנה שהפתרון האולטימטיבי בישבילי זה הום פלאג, הקטע שאני לא יודע מאיפה להשיג את אותו ההום פלאג של יס ולפי מה שאני מבין אני אהיה חייב הום פלאג חדש בין הראוטר לחדר השני ללא כל קשר להום פלאג בין היס לראוטר מה שבזק נותנים אני אהיה חייב לרכוש 2 חדשים? אולי יש מישהו שיודע איפה להשיג הום פלאג כמו של יס? אולי יש איזה הום פלאג עם רכיב תקשורת זהה לזה שיש עכשיו ברשותי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by bv_beaver,

ילדים אמרו לי שיש להם מאיץ ל ADSL יש דבר כזה? ???

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by R.E.L,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mitelka2004,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד ואני מתלבט לגבי החיבור לאינטרנט. שימוש בנסטיק נראה לי מופרף היות וזה דורש התחייבות לחברות הסלולר (הבנתי שאין קניה חד פעמית של נסטיק ושימוש חופשי...) למרות היתרון העצום של אינטרנט בכל מקום. הציעו לי לא להתעסק עם החברות אינטרנט ולככת לקנות ראוטר - אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד העסק (ההתקנה, מה זה למעשה מדמה רשת אלחוטית)? כמובן שהפתרון השלישי הוא רשת אלחוטית. האם עדיף ראוטר על פניה? אשמח לעזרה, ארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מרחיב את הרשת הקווית בבית ואשמח לעצתכם. הליטוגרפיה הנוכחית שלי היא כדלקמן: תשתית - בזק עד 100 מגה, ספק בב"ל. מודם - D-link DSL-6850U (מוגדר ומשמש כמודם בלבד). ראוטר - TP-link TL-WR1043ND המצוי בממ"ד שמשמש כחדר עבודה אליו מחוברים המחשבים הקוויים. כמו כן אל הראוטר עוד ראוטר של Lynksys WRT54gl בחיבור קווי (השחלה מחוץ לממ"ד) המוגדר כסוויטש ואליו מחובר החייגן של בב"ל. אני צריך לחבר עוד מחשב בתוך הממ"ד וכל הפורטים כבר מלאים. האפשרויות שעומדות לפני הם כאלה: 1. לרכוש סוויטש ולחבר אותו אחרי הראוטר. 2. לרכוש ראוטר ולהשתמש בו כסוויטש. מה לדעתכם עדיף? איזה סוויטש/ ראוטר כדאי לקנות, והאם יש דגם יותר עדכני מה- TL-WR1043ND (באותו טווח ביצועים) שבו אשתמש כראוטר במקום הרא…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. אני מבקש המלצה לראוטר שיעבוד טוב בחיבור L2TP במהירות 30 מגה (שיצליח להעביר את מלוא המהירות) תקציב עד 400 ש,ח. הספק הוא נזק בינלאומי. הבית הוא קרקע קומה אחת והראוטר כמובן לא יהיה בממד . אין דרישות מעבר למה שציינתי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by moshmushon,

אהלן. בעיה מוזרה. הראוטר האלחוטי שלי (Rotal RTA 1025W של בזק) הפסיק לשדר באופן אלחוטי. הגלישה באינטרנט במחשב שמחובר אליו באופן קווי עובדת בסדר גמור, אבל המחשב הנייד הפסיק לקלוט אותו. נורית ה-WLAN כבויה והדבר הכי מוזר : בקונפיגורציה של הראוטר נעלמה אופציית הרשת האלחוטית. אני כמעט בטוח שפעם היה אייקון של רשת אלחוטית עם כיתוב Wireless למעלה, לצד כפתור MANAGEMENT (ראו בתמונה המצורפת). למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by B.D.B,

לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by byyaatch,

האם מישהו נתקל בבעיית קריסה כרונית עם הראוטר הזה? הראוטר נופל כל רבע שעה לערך תוך כדי התנתקות מכרטיס רשת חוטי מאתחל את עצמו ומתחבר מחדש ... עידכוני קושחה לא עוזרים ... להלן system log אופייני של איתחול: Jan 1 00:00:00 (none) syslog.info syslogd started: BusyBox v1.00-pre2 (2007.12.13-07:31+0000) Jan 1 00:00:10 (none) local0.info udhcpd[469]: udhcpd (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:10 (none) local0.err udhcpd[469]: max_leases value (254) not sane, setting to 101 instead Jan 1 00:00:11 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by arik100,

שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by PreeMor,

שלום, ברצוני להתקין רשת ביתית שמחברת בין שתי מחשבים וששתיהם יוכלו לגלוש ב-ADSL בו זמנית באותה המהירות. אני משתמשת ב- WINDOWS XP PRO . הבעיה שלי שזה עולה 1600 ש"ח ואם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד , בתודה, דור

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by BeN-T,

שלום לכולם. לאחרונה בביתי נתקלתי בבעיה מוזרה בהתחברות wifi בשני מחשבים ניידים. קודם כל אני אציין שאבטחת ה wifi שלי היא wep. כשאר אני רוצה להתחבר ל wifi עם לפטופ נפתח לי חלון קטן למטה דומה לזה של הסיסמת wifi , רק שהכותרת של החלון זה אבטחת ווינדוס ואז בחלון: אימות רשת נא הזן אישורי משתמש. וזה מבקש ממני שם משתמש+סיסמה. אף פעם לא היה לי את זה,ואיני יודע מה להכניס בתור שם משתמש וסיסמה ניסיתי פשוט הכל. בעבר היה פשוט צריך להכניס את סיסמת הwifi שהזנתי בהגדרות הראוטר וזהו. תודה רבה לעוזרים. בן.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מעוניין בראוטר שמאפשר פתיחת רשת אישית עם סיסמה ורשת נוספת פתוחה מה שחשוב לי זה שהרשת לאורחים תהיה מוגבלת מהירות. שאוכל לקבוע X הורדה X העלאה, יש דבר כזה? הכי רחוק שאני מכיר זה להגביל זמן שהייה, אבל זה לא ממש עוזר לי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים