רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי ראווטר של הוט בוקס ושאני גולש באתרים מסויימים אני מקבל את ההודעה הזאת Please configure your firewall or router to allow non-restricted inbound and outbound UDP connections on all ports. You can call your administrator or internet service provider and ask to enable proper peer-to-peer support. איך אני יכול לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אז ככה קניתי לפני כמה ימים ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR841ND ושמתי במחשב בממ"ד כרטיס רשת TL-WN650G חיברתי הכל החלפתי את האנטנות שמגיעות באנטנות 7 DBI עכשיו זה עומד על 2-3 קווים של קליטה הבנתי שDBI יעזור בתור קולט זאת אומרת שהקליטה תעלה ככל שDBI גבוה יותר אני צודק? אם כן אני צריך לשים כרטיס רשת עם DBI גבוה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה לאחר שהוספתי נתב וכרגע יש לי2 נתבים, שאחד מתפקד כסוויץ'. שרת שמחובר לסוויץ' מקבל גישה לאינטרנט. 2 מחשבים אלחוטיים לא גולשים דרך הנתב, הם לא חלק מהדומיין כי זה לא אפשרי כרגע (דורש הגדרות רבות). חשוב שתסתכלו בתרשים כי יש שם את כל הפרטים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפעלתי חשבון IMAP על המייל שלי ב-OUTLOOK וזה עבר בהצלחה. נוספה תיקיה חדשה בתוכנה, ויכולתי לגרור אליה וממנה מיילים. עכשיו בעיה. יש לשרת שלנו איזה קטע עם "תיקיות משנה" (תיקיה בתוך תיקיה). כשיוצרים תיקיה דרך מערכת הWEBMAIL שמותקנת אצלנו, צריך לעשות שם V כדי שהיא תוכל להכיל תת תיקיות, לא ראיתי שם בכלל אפשרות ללערוך את התיקיות הקיימות לככה שהן יוכלו להכיל תת תיקיות. הכי גרוע, אני לא יכול להעביר ב-OUTLOOK תיקיות לחשבון IMAP לסינכרון אם יש להן תת תיקיות (הוא כותב לי שהשרת לא תומך בתת תיקיות). אני ריצה לגרור את כל התיקיות שלי ב-OUTLOOK לחשבון IMAP שיצרתי, אבל בגלל הבעיה הזו זה לא אפשרי כרגע. למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברנו דירה, ובדירה החדשה הוייפי כמעט ולא נקלט מחוץ לחדר שבו מותקן המודם. זו דירה תל-אביבית קטנטנה בבית ישן, בלי ממ"ד וכיוב'. כשראינו שהאינטרנט לא מאפשר גלישה מהירה, שדרגנו את האינטרנט מ-15 ל-40 MbPS ולשם כך החלפנו מודם-ראוטר לאחד של Kasda שתומך במהירות הזאת. הבעיה היא שכעת הפחת בקליטה עוד יותר גרוע: מ-40 בקווי ו-30 באלחוטי בחדר הוא פוחת ל-1(!) בחדר הסמוך (לעומת פחת מ-15 ל-2.5 שהיה בעבר), ולעתים ניתק כליל--כל זה במרחק 7 מ' מהראוטר. התקשרנו לתמיכה של קסדה, והם טוענים שהבעיה היא כנראה בגלל ריבוי רשתות באזור או אנטנות גדולות באזור, ושאנחנו צריכים לשקול להשקיע ברכיב אקסספוינט לתדר של 5ghz. האם זה נשמע לכם הגיוני? האם באמת סביר שזו הסיבה העיקרית לפחת, או שהם פשוט מכרו לנו מוצר …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני גולשת עם מקבוק פרו נייד, ראוטר Aztech 600EW (תקן N, חיבור wireless) וכל הזמן יש ניתוקים, כך שאני צריכה לעשות כיבוי והדלקה לפחות 3 פעמים ביום כדי שאוכל לגלוש. כמו כן הרבה פעמים הגלישה היא מאוד איטית. (אני מחוברת דרך בזק עם אינטרנט זהב במהירות של 1.5M). השתמשתי בכלי הדיאגנוסטיקה ובדקתי את החיבורים - הם יצאו תקינים; בדקתי ping וקיבלתי 100% packet loss - אני מצרפת כמה print screen שעשיתי אולי הם יהיו לעזר. הראוטר כבר כמעט בן 4 - אולי פשוט הגיע הזמן להחליף? אם כן, אשמח לשמוע על המלצות. תודה רבה, עפרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה,יש 2 אתרים (אני מניח שיותר פשוט לא הגעתי לשאר) שלא נטענטים בכלל לכל המכשירים ברשת,אחד זה הבאטלוג ואחד זה החנות של סוני. ניסיתי ריסטרט למודם,חידוש WAN,ביטול UPNP,שינוי DNS וכלום לא עזר. תשתית:HOT,ספק:HOTNET,ראוטר:HOTBOX. תודה לעוזרים. עריכה: שכחתי להוסיף, הERROR שכרום מראה לי זה: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT עריכה 2: גם גרופון האמריקאי וWALMART לא עובדים. עריכה 3: דרך TOR האתרים עובדים,יש מצב שזאת בעיה עם הספקית? עריכה 4: (כן קצת חופר...) מצורף TRACE. אני די בטוח שמדובר בבעיה בספקית:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של הוט בבית וקיימת יחידה נוספת לבית עם ממד שרציתי להגדיל בא תקליטה. חשוב לי לשמור על המהירות יותר מהטווח היחידה יחסית קטנה . אני נמצא כרגע בחול והידע שלי בנושא מאוד לוקה בחסר . רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איזה מכשיר לקנות ואם כל מכשיר שאני אקנה פה יעבוד כמו שצריך גם בארץ (כמו שאמרתי הכי חשוב זה לשמור על המהירות) תודה על העזרה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות בקשר להום פלאג יש לי ראוטר ליד המחשב שמשמש גם כרשת האלחוטית של הבית כשיס התקינו לי את הממיר החדש הם התקינו לי הוםפלאג שלהם שרשום עליו NETPLUG 200+, שמחבר מן הסתם צד אחד ליד הראוטר וצד שני ליד הממיר. כרגע יש לי מחשב נוסף בחדר אחר שנמצא בצד השני של הבית ובחדר ההוא אין בכלל קליטה של אינטרנט, הגעתי למסקנה שהפתרון האולטימטיבי בישבילי זה הום פלאג, הקטע שאני לא יודע מאיפה להשיג את אותו ההום פלאג של יס ולפי מה שאני מבין אני אהיה חייב הום פלאג חדש בין הראוטר לחדר השני ללא כל קשר להום פלאג בין היס לראוטר מה שבזק נותנים אני אהיה חייב לרכוש 2 חדשים? אולי יש מישהו שיודע איפה להשיג הום פלאג כמו של יס? אולי יש איזה הום פלאג עם רכיב תקשורת זהה לזה שיש עכשיו ברשותי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה לחבר אותו עם המחשב הישן לרשת ביתית... שמעתי שיש כמה אופציות- כבל רשת, ראוטר אלחוטי/חוטי. מה אתם ממליצים לעשות? יש לציין שכל מחשב נמצא בקומה אחרת (קומה ראשונה ושנייה)... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכנסתי ל-10.0.0.138 ואני תמיד אהבתי לנסות דברים חדשים אז שינתי את ה-IP שם ועכשיו אני לא מצליח להכנס לשם חזרה כדי לשנות את ה-IP שוב והריסט מאחורה במודם לא מגיב!!!!!! מה עושים?!?!?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לHOT 100MB + ספק בזק בינלאומי אתמול העוצמות(POWER) היו באזור ה4dBmV והיום אני רואה שזה הכפיל את עצמו וזה סביב ה8dBmV ולא נגעתי בכלום והראוטר לא ריסט את עצמו או משהו.. גם הערוץ הוא אותו ערוץ של 129000000Hz.. איך זה קרה לדעתכם? ועוד שאלה, לפני מספר חודשים יכולתי להתחבר לערוץ של 267000000Hz ועכשיו הערוץ הכי גבוה שאני יכול להתחבר זה 129000000Hz...למה זה השתנה והאם לדעתכם HOT שינו משהו באזור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עברתי שלשום ל NGN של בזק עם 10MB ונראה לי שהראוטר שברשותי ישן מדי ולא עומד בעומס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק ישירות למחשב אני מקבל קצב הורדה עקבי של 1.2M וכאשר אני מחובר דרך הראוטר (של חברת sweex) הקצב יורד ל 840K. בדקתי מספר פעמים וזאת התוצאה. בעקבות זאת אני חושב לרכוש ראוטר חדש. הדגם שבזק סטור מציעים הוא d'link 2760U והוא גם אלחוטי בתקן N החדש. דגם נוסף שהוצע לי (לא דרך בזק סטור) הוא alcatel 546 שהבנתי שהוא מצוין אך ללא אלחוט. האם יש מישהו שמכיר את הדגמים ויכול להמליץ לי מה לרכוש בהנתן שהמחיר דומה? האם יש ראוטרים אחרים רלוונטים ששווים בדיקה? תודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בבית כמה מחשבים ביחד ל-HUB ולחבר ל-HUB את המודם של האינטרנט המהיר , עכשיו ברשת הזאת רק למעשה השימוש הוא לאינטרנט , המהירות צריכה להיות מספיקה להעביר את האינטרנט וזהו. חשבתי לקנות רכזת של 10mbps עם 4 או 8 ports , עכשיו הרשת תהיה מותקנת בתוך בית סטנדרטי... כבלים שלא יותר מ-20 מ' , צריך רכזת "אקטיבית" ? ואם יש המלצות על רכזות גם יד שניה עד תקציב של בערך 200 ש"ח , תודה! כרטיסי רשת אני לוקח של ג'יניוס כאלו פשוטים עולים 40 שקל ועובדים עם XP ולינוקס בלי בעיות...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר להוט ב 30 מגה במחשב שמחובר באופן אלחוטי אני מקבל 17.30 Mbps האם אפשר להעלות את המהירות שמקבלים בפועל ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-