עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני רוצה להתחבר לאינטרנט (דירה חדשה) ורוצה לדעת את האפשרות הכי טובה: ברצוני להזמין חיבור לטלוויזיה (HOT או YES), חיבור טלפון ואינטרנט. מה שאני יודע שאני מעוניין בחיבור אינטרנט כבלים, ולא ADSL. אינטרנט עם מודם וללא חייגן. רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי... אני יודע שאני צריך תשתית אינטרנט, וממה שהבנתי מחיפוש בפורום, אני צריך להתחבר ל HOT שהא יהיחידה המספקת תשתית כבלים. *בהנחה שאני צודק, האם תהיה לי אפשרות להתחבר ל YES (טלוויזיה), או שיהיה יותר זול להתחבר לטלויזיה דרך HOT בגלל תשתית הכבלים, או שאין קשר? עכשיו ספק אינטרנט, הבנתי שהבחירה הכי טובה היא 014, בזק בינלאומי, (וגם כרגע אני מחובר דרך 014 ואין לי תלונות, חוץ מפינגים קצת גבוהים במשחקי רשת) אבל צריך לקחת הכל בחשבון אנ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by guy877,

שלום, יש לי ראוטר הוטבוקס 2 אני מחובר על 200 מגה ויש לי בעיה בעיקר במשחקי רשת (,FIFA 15,13,14) שכנראה נובעת מהראוטר, אחרי שדיברתי עם עשרות נציגים וחפרתי את כל הרשת בנוגע לפתיחת פורטים וכו' אני באמת נואש ואני בטוח שהבעיה היא מהראוטר ואני מפספס משהו כי בדקתי כבר על כמה מחשבים ועל כמה רשתות (היו לי בעבר 2 רשתות נפרדות בבית אחד מההוטבוקס 2 ואחד מהפייברבוקס ופייברבוקס עבד תמיד - שם היה מחובר 100 מגה) ועכשיו לבעיה : כשאני מנסה להזמין אנשים למשחק אונליין (המשחק מקורי) הכל כאילו מתחבר ואז שנייה לפני שהמשחק מתחיל יש לי connection lost check you NAT משהו כזה) יש לציין כשאני על הלפטופ מתחבר בWIFI להוט בוקס אני מקבל את השגיאה וכשאני מתחבר לפייברבוקס אין את השגיאה...עכשיו ניתקנו את ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי. הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50. אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260. רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50. העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק! בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז ככה,יש 2 אתרים (אני מניח שיותר פשוט לא הגעתי לשאר) שלא נטענטים בכלל לכל המכשירים ברשת,אחד זה הבאטלוג ואחד זה החנות של סוני. ניסיתי ריסטרט למודם,חידוש WAN,ביטול UPNP,שינוי DNS וכלום לא עזר. תשתית:HOT,ספק:HOTNET,ראוטר:HOTBOX. תודה לעוזרים. עריכה: שכחתי להוסיף, הERROR שכרום מראה לי זה: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT עריכה 2: גם גרופון האמריקאי וWALMART לא עובדים. עריכה 3: דרך TOR האתרים עובדים,יש מצב שזאת בעיה עם הספקית? עריכה 4: (כן קצת חופר...) מצורף TRACE. אני די בטוח שמדובר בבעיה בספקית:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הי חברה, צריך ממכם המלצה על ראוטר (בלי מודם) בתקן N חשוב שיתמוך ב ADSL2+ אלחוטי!!! החיבור הוא בזק - 15mb אין עדיפות לחברה... אתם יודעים מה עדיף יותר טוב ממני... כמו שנאמר בכותרת תקציב עד 300 פחות או יותר! *(אם התקציב לא מספיק, אשמח להערה) אגב, האם יש דרך לגרום ל EDIMAX 6504n לתמוך ב 15mb אלחוטי ? תודה לעוזרים

7. Started by shahar07,

בקומה השנייה שלי בבית ישנו שקע לחיבור אינטרנט, מה שמתאים למכשירים בחיבור הקווי, אך בחיבור האלחוטי העוצמה חלשה כי הראוטר נמצה בקומה התחתונה, איזה מוצר אני צריך ? 1. כזה שאוכל לחבר אותו מהשקע בקיר וייתן לי קליטה אלוטית 2. אופציה שנייה רפיטר פשוט שיגדיל לי את העוצמה מבלי לחבר אותו לקיר מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לא מזמן עברתי ל100 מגה דאונלאוד של הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספקית) ואני מקבל בערך 30 בבדיקות מהירות. אחרי שהם חפרו לי בטלפון ולא מצאו כלום הם טענו שבגלל שבכרטיס רשת שלי יש עד 100 MB FULL DUPLEX אני לא יכול לקבל 100 מגה של מהירות דאונלואד של 100 מגה. האם זה נכון? (הלוח אם הוא p5kpl-cm של אסוס).

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by amitaiz,

שלום עד עכשיו הייתי מחובר באמצעות מודם(aztech 600e) שהיתחבר לנתב 3COM והכל עבד מצוין. מסיבה כל שהיא אני רוצה להיתחבר בלי הנתב. הפכתי את המודם לנתב והכל עובד מעולה חוץ מהתקשרות VPN למקום העבודה שלי. כשאני מחייג את ההתקשרות אני מגיע לשלב של אימות שם משתמש וסיסמה ואז מקבל שגיאה 619. אני מבין שהבעיה כנראה בפיירוול הפנימי של המודם אבל לא מצליח למצוא איפה ההגדרה הבעייתית. כשאני מתחבר באמצעות חייגן במחשב הכל עוד טוב למישו יש רעיון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם

13. שלום! עד עכשיו הייתי עם ראוטר רגיל תקן G כי היינו בחדרים רגילים, עכשיו אני הולך לעבור לחדר ממ"ד ושמעתי שיש בעיה עם זה!, צריך איזה משהוא מיוחד? התקשרתי לבזק אמרו לי HOME PLUG ואמרו לי שיש איתו מידי פעם תקלות שהוא מתנתק וזה מה זה לא טוב בשבילי, ראוטר תקן N זה טוב לממדים? מה האופציה הטובה ביותר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני עובר עכשיו דירה ואנחנו מעבירים תשתיות בקירות וזה, יש לי 3 מחשבים (אם זה משנה אז שתיים מהם רצים על 98SE ואחד על XP), בקומות שונות וחדרים שונים. אני רוצה לעשות רשת ביניהם להעברת קבצים ושיתוף מדפסת. יש לי ADSL. אני מבקש מכם כמה דברים, קודם כל איך הולכים החיבורים של שלושת המחשבים לרשת(אבל ככה שגם אם מחשב אחד כבוי השתיים בין השתיים האחרים עדיין תהיה רשת), אם דבר כזה לא אפשרי עם כרטיס רשת אחד לכל מחשב אז תוותרו על זה כי אחד המחשבים דלוק כמעט 24/7. ועוד דבר שרציתי זה שתמליצו לי איך לשתף את האינטרנט, עם נתב? איך אני מסתדר עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב או אולי מחשב אחד עם 2 כרטיסי רשת אבל השאר עם אחד. אני רוצה גם לשלוט ברמת חילוק האינטרנט נגיד מחשב אחד מקבל 50% אחד 20% ואחד 30%, א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ B…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אוקיי אז יש קומה עליונה בה יושב המחשב הראשי, בעיקרון בראשון באים להתקין אינטרנט של בזק. הראוטר הא Edimax BR-6424N. לפי ה-MANUAL יש לו WDS. יש לי ראוטר נוסף D-Link DIR-300, שחשבתי לשים בקומת קרקע כדי להרחיב לשם את הרשת האלחוטית. הבנתי שבשביל זה אני צריך פונקציית WDS שכנראה לא קיימת ב-D-Link הזה. כן ניתן להגדיר אותו כ-Access Point, אבל אין לי אפשרות לחבר כבל רשת בין שני הראוטרים. האם אני יכול להגדיר שה-D-Link יהיה ראשי ואז שה-Edimax יהיה ה-Repeater שלו? או שצריך לקנות ראוטר אחר שגם תומך ב-WDS, ואם כן האם יש מומלץ למטרה? צרכים: קומה עליונה הורדות מרובות באינטרנט 15MB, בחיבור קווי ישיר. קומת קרקע - אינטרנט Wifi לסלולרי וחיבור למחשב מדיה סנטר לנגן קבצי HD של סדרות וסרטים מהמ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Doron.C,

היום בצהריים שוחחתי עם הספק שלי (בזק בינלאומי ) והתשתית (בזק ) לגבי עידכון חבילות הגלישה וידאתי בשניהם ששיש באפשרותי לשדרג ל 100 מגה ושידרגתי ממהירות של 15 מ"ב , נאמר לי רק להתנתק מהאינטרנט ולחזור ולראות את השינוי אז עדיין לא קרה ואני נמצא עדיין על 15 מ"ב , האם יש זמן המתנה או מיידית זה מתעדכן ? נ.ב. המודם של הוא TP-LINK 9980 האם יש צורך לשנות את החייגן שלו ? או הגדרות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. פתחתי ת'רד על מערכת HTPCשאני מעוניין לשים בסלון....: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177749.0 עכשיו הבעייה היא, איך אני מעביר אליה נתונים מהמחשב בחדר (שתקרא סרטים/מוסיקה מהארד דיסק של המחשב שנמצא בחדר שלי), דבר נוסף שמסבך את העניין הוא שנמצאת אצלי בבית רשת ביתית חוטית עם כבלים והכל בכל הבית, להפוך אותה לאלחוטית זה בלתי אפשרי בשבילי! עכשיו אני מחפש דרך כלשהי, או שאפשרי לחבר סוג של מקלט אלחוטי לראוטר הרגיל הקיים ואז לשים כרטיס אלחוטי בסלון (אם בכלל קיים דבר כזה), תעזרו, אני די נואש!!!! כל פיתרון טוב ואפשרי אני אשמח!!! תודה גדולה לעוזרים מראש מצטער על הדאבל פוסט, פשוט היה לי באג בדפדפן ולא שמתי לב שההודעה השנייה נשלחה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by bv_beaver,

ילדים אמרו לי שיש להם מאיץ ל ADSL יש דבר כזה? ???

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה

23. Started by shimon23,

אני מנסה לפתוח פורטים מסוימים עבור ה-Emule ב- windows vista 64bit שאיתה אני עובד, אבל משום מה זה לא מצליח לי. פתחתי את הפורטים בראוטר טוב, כי ב-XP זה עובד. בנוסף לכך, ניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של vista. עשיתי הוסף פורט והוספתי את הפורטים הרלוונטים ומשום מה הם לא נפתחים. למישהו יש הסבר לתופעה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ruff stuff,

אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by roeecicu,

שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים