עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sonick,

מישהו יכול לחוות דעה על ראוטר אלחוטי של trendnet תקן N? דגם TEW-639GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4305 או TEW-633GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4045 הדגמים קיבלו ביקורות טובות גם ממשתמשים ב- newegg וגם בבדיקות של cnet ו- smallnetbuilder אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם אחד מהם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Posford,

מודם Thomson של הוט. האם אפשר להפוך אותו לנתב ולהגדיר בתוכו חייגן? אם כן, מה הכתובת שלו? שם משתמש וסיסמא? ואיזה פרוטוקול חיוג להגדיר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shani_yakov,

יש לי 3 ראוטרים בבית ראוטר ראשי שמחובר לראוטר משני. הראוטר המשני מחובר ביציאה ראשונה לראוטר נוסף וביציאה שניה למדפסת. עכשיו לשאלה: אני מנסה לגשת למדפסת מהרשת של הראוטר האחרון, מבלי להגדיר את הראוטר המשני כנק' גישה או משהו בסגנון, כי זה יצר לי בעיות התנתקות וירידה במהירות. יש כזאת אפשרות? יש לציין שאם אני מתחבר לרשת הוואי פיי של הראוטר המשני אני כן מזהה את המדפסת.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by TheDM,

שלום כולם, אני טס בקרוב לארה״ב ורוצה לקנות ראוטר (תוך לקיחת הסיכון לעצירה במכס ), ומתלבט בין כמה דגמים. אני מתכנן להשקיע באזור ה-150$, אלא אם זה מאוד שווה את זה. לאחר בדיקה קלה, לכמה דגמים שנראים לי רלוונטים: TP Link Archer C9 Asus RT-AC68U Linksys EA6900 Linksys EA7500 שתומך ב-MU-MIMO (שכרגע הבנתי שאין הרבה מכשירים תומכים, מצד שני טלפונים חדשים שיוצאים כבר מתחילים לתמוך בזה). כולם dual band ac1900. אני מוחבר להוט בחבילה של 100 מגה, כרגע ללא ראוטר בכלל אלא משתמש בהוט פייבר-בוקס כמודם וראוטר (וסובל בכל רגע..) שאליו מחוברים בדר״כ 2 טלפונים ו2 מחשבים. מישהו יכול לעזור לי להגיע להחלטה מה מביניהם הכי מומלץ? או אם יש דגם אחר ששווה להתבלט גם לגביו? …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אשמח לעזרה עם הגדרה של פתיחת פורטים עבור חיבור חדש של בי-פייבר (עם נתב פרטי). אני מנסה לפתוח port ע"מ לגשת אליו מבחוץ. הציוד שאני משתמש בו: 1. נתב deco M5 - הגדרתי בו חיבור PPPoE וגם Port forwarding כמו שאמור להיות. 2. ממיר מדיה tplink MC220l. 3. gpon ont sfp class 1 laser nokia מחובר לממיר המדיה 4. סיב אופטי של בי-פייבר אני לא מצליח לגשת לאף port אשר אני פותח באחד המכשירים בבית (לאחר שהגדרתי את ה port forwarding כנדרש). הדבר הנוסף הוא שבהגדרות של הנתב, כאשר הוא מראה את ה ipv4 הוא לא מראה את אותה כתובת כאשר אני מחפש [What is my ip] (XYZ.TUV.200.1), אלא 100.77.132.135, ה Primary DNS הוא XYZ.TUV.0.4. ההשער…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן חברים אני מחובר כרגע ב12 מגהבייט הורדה (לא זוכר העלאה). בזק בינלאומי (נכון להיום כנראה יישתנה) + תשתית HOT + ראוטר אלחוטי של חברת Sweex דגם LW050v2 קושחה אחרונה 3.7.2 Build 080703 Rel.70904n הנתב תומך תקני B+G. יש 2 מחשבים שמחוברים באופן אלחוטי בבית (חדד צמוד,ללא קומות) + 1 שמחובר באופן קווי. המחשב שמחובר באופן קווי מנצל את כל רוחב הפס בבדיקת מהירות מול הספק (1.4-1.5 לשנייה, קו של 12 מגהבייט הורדה) לעומת האלחוטיים שמגיעים בממוצע ל500KB (קצת פחות מ5 מגהבייט לשנייה) ולפעמים 800-900KB אבל לא יציב בכלל. האם תקן G לא יכול לשדר 12 מגהבייט כראוי? אם לא, איזה ראוטר מומלץ על פני אחרים בתקן N 300MPBS? אלא אם יש סיבה לקחת 150MBPS דגמים שראיתי: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברים , אני מחבר את הסוני 3 בסלון אצלי לטלויזיה לפלזמה ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב שלי שהוא בחדר שבו יש את כל ההרדיסק עם הסרטים ... (אגב הסוני מראה קליטה של 75-90 אחוז קליטה כל פעם משתנה לא יודע למה !) השבוע הפעלתי כמה סרטים ושמתי לב שסרטים שהם 8 גיגה ומעלה יש לי קירטועים בסרט שזה ממש מבאס! יש לי ראוטר של Edimax מאוד ישן ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה לקנות ראוטר טוב שיענה לי על הצרכים האלו אני חושב שהכי טוב זה מה שמציעים ה 300 מגה העברה ב WIRELESS השאלה האם זה באמת 300 גוהכל עובד כמו חמאה אשמח ליעוץ ממכם או אם מישהו בכלל ניסה או רואה בצורה הזו סרטים ב HD . תודה :-) חשבתי על שלושה אפשרויות : 1. Level One WBR6001 2. Edimax BR6424N 3. TP-Link TLWR841N…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש נתב אלחוטי לא יקר במיוחד , לחיבור לכבלים. הקאטצ' הוא שהוא חייב עוצמת שידור טובה, כי אני שם אותו בחדר שלי(ליד הנקודה של הכבלים) והוא צריך להגיע למחשב שנמצא בקומה מתחת. עם נתב3com WL-524 של הרשת של העבודה , אני מגיע לשם, אבל מהירות הרשת יורדת ל11mbps, לפחות ככה זה עם המחשב הנייד שלי(WIND). אני מתכוון לחבר שם מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי ודונגל, אז אולי הקליטה תהיה יותר טובה , אבל בכל מקרה, אני רוצה נתב חזק. אולי בכלל כדאי להשקיע בנתב 801.11n? הבנתי שיש להם טווח גדול בהרבה... אה , ושתהיה גם אבטחה נורמלית , לא ההWEP הבדיחה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, אני כרגע משתמש ב- VVG2000 שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להפוך אותו למודם ולקנות נתב. מאחר שמעולם לא יצא לי להתעניין בתחום הזה אני לא ממש יודע מה לחפש. מספר נתונים שאולי יהיו רלבנטיים: אני מנוי של נטויז'יון 100 מגה. נמצא ברשת עם עוד מחשב ומשתמש תדיר בוויפי. בנוסף, יצא לי להתקל בביקורות לא מחמיאות על ה-VVG2000 באופן כללי, ובפרט בכל הנוגע לברידג'. האם מומלץ לקנות אחד מהדגמים החדשים של בזק (מופיעים כאן http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/super_wifi/support/ ) ואליו לצרף נתב? אין לי ממש תקציב כי אני לא יודע מה אני מחפש, אך אהיה מוכן להוציא יותר כדי לקבל מוצר טוב. תודה רבה עריכה: רק שתי הערות, הוויפי צריך להיות בעל טווח גדול. הנתב והמודם י…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by watch out,

אני מחובר להוט ב 30 מגה במחשב שמחובר באופן אלחוטי אני מקבל 17.30 Mbps האם אפשר להעלות את המהירות שמקבלים בפועל ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shybs,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by cad5011,

המודם הנ"ל הותקן ע"י ברק 013 אצל הורי בבית לפני מס' חודשים. בעת התחברות, החייגן היה מודיע "can't find modem", ורק לאחר קליקים יידניים על "connect" היה מתחבר לבסוף. לפני שבוע התקנתי אצלם מחשב נוסף, וניגשתי להגדיר ICS. הבעיה עם המודם קיבלה מישנה חשיבות, וחייגתי לתמיכה של ברק. התומך הנחמד ביקש שאתקין את הדרייברים של המודם מחדש, אבל זה לא עזר. הוא הציע שנעבור ל-win XP על המחשב הזה, במקום win 2000, וזה ייפתר. אז אתמול פירמטתי אותו והתקנתי XP. וכמה מכם חושבים שהבעיה נפתרה? מכל מקום, שוב לתמיכה של ברק, והפעם קיבלתי תומכת. גם היא אמרה להתקין מחדש את הדרייברים. הפעם זה עזר, אבל - אחרי שסגרנו את הטלפון זה שוב קרה. ושוב - הסרתי את הדרייברים, ושוב התקנתי, וכו', וכו'. לא היתה לי הסבלנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sgsg,

אחרי שכבר מדברים על זה כמה שנים, לפי ידיעה ב- YNET בזק בינ"ל התחילה בפרישה של כבל תת-ימי חדש מישראל לאיטליה, כשהצפי הוא שהחיבור יבוצע כבר לקראת סוף השנה או תחילת השנה הבאה. בנוסף, מתוכננת הנחה של כבל נוסף לקראת אמצע 2012: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091173,00.html אולי סוף סוף נראה קצת שינוי לטובה במהירויות הגלישה בארץ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shabi08,

הרשת בנויה מ: מחשב 1-מערכת XP SP1 מדפסת לייזר מחשב 2-מערכת WIN7 שתי המחשבים בקבוצת עבודה WORKGROUP מחשב 2 יכול לגשת למחשב 1 מחשב 1 לא מצליח להיכנס למחשב 2. התקנתי במחשב 2 את המדפסת כמדפסת רשת אבל שאני שולח הדפסה כלום לא קורה. יש לציין שמחשב 2 מחליף מחשב ישן שבו הכל עבד בסדר ברשת. מה לעשות כדי שתהיה גישה משתי המחשבים ברשת לכל תיקיה שארצה לשתף,ולמה המדפסת לא מדפיסה לי?{ממחשב 1 היא מדפיסה}

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MtK,

הי, המודם החדש של בזק, המכונה Super WIFI, הוא בעל פורטי רשת 10/100, נכון? מה קרה ל1000...?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן חברים אני גר בבית פרטי כאשר הרשת שלנו בבית היא אלחוטית-אני משתמש בנתב של חברת בלקין בתקן G. הנתב ממוקם בקומה השניה בחדרי השינה והמחשבים בקרבתו מתחברים בקלות כאשר האות נקלט ברמה מקסימלית. הבעיה מתחילה בקומת הקרקע כאשר האות מן הסתם חלש יותר והמחשבים כמעט ולא מצליחים להתחבר ואם כן אז הגלישה מאוד איטית. רציתי לבקש ממכם המלצה לרכיב שישמש לי כמגבר/REPEATER של חברה טובה ובסדר גודל מחיר של 250-300 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rafi_d,

גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mechubar,

בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by talevi83,

אתמול קיבלתי מבזק את הנתב Netgear vvg2000 כמודם בהשאלה, אך הפינגים שהוא נתן היו ממש גרועים, דיברתי היום עם התמיכה הטכנית והוא פתח קריאה להחליף לי ל- D-link 6740U אך לפי מה שראיתי בפורומים לא ציפיתי לקבל אותו בקלות מכיוון שקיים מחסור. אבל התקשרתי בכל זאת לבזק סטור בפתח תקווה ואמרו לי שהו קיים במלאי, נסעתי לשם עם עוד חבר עם בעיה זהה והחליפו לשנינו - יש להם כנראה מלאי חדש! אז מי שיש לו Netgear ואיכפת לו מהפינגים - שיתקשר ויבקש להחליף! יש מלאי אז בהצלחה לכם...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי רכשתי למחשב נייד ישן יחסית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. אם אני נמצא במקום בו יש אינטרנט אני לא מצליח להתחבר גם כשזה חינם ולא נדרשת סיסמא. היו פעמים שהוא הראה שהחיבור "חלש" אולם גם כשהחיבור היה בעוצמה טובה מאוד - לא יכולתי לגלוש. תודה מראש על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by J0n1,

חיברתי את המחשב של אמא שלי אלי בכבל רשת מוצלב, והאינטרנט עובד, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקית שיתוף.. אישרתי את שיתוף הקבצים בזמן שיצרתי את הרשת ולקחתי תיקיה ובחרתי לשתף אותה אבל זה לא עובד, בנוסף הגעתי להגדרות המדפסת ובחרתי בשיתוף אבל במחשב המשותף לא רואים את המדפסת. זה מה שעשיתי: בטאב האחרון הבאתי את כל ההרשאות האפשריות לכל היוזרים שהיו שם. הבעיה היא שכאשר אני מגיע למקום הזה במחשב המשותף ואני בוחר בAdd Printer הוא לא מוצא אותה מה אפשר לעשות? תודה (יש לי XP)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by JSK,

היי, התחברתי לתוכנת שיתוף (לא לנעול זה לא נושא ההודעה). הצבתי לתוכנה TCP ו UPD שפתחתי בראוטר (D-link 704P rec3). עכשיו, הם פתוחים איפה שיש את הStatic IP (של הרשת) ועוד התוכנה מבקשת ב External IP. אין לי מושג מה ההבדל ואיך לפתוח בExternal פורטים. אם משיהו יוכל קצת להאיר לי את הנושא הזה אני מאד אשמח. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים