רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
-
-
עד לא מזמן גרתי בדירה שבא הראוטר הזה שימש אותי רק בשביל WIFI היו תקופות שהוא היה נתקע בתדירות גבוה והיו תקופות שהוא יכל להחזיק ימים ושבועות בלי לרסט אותו. לפני ימים אחדים עברתי לדירה חדשה ועכשיו אני משתמש בו גם בשביל WIFI וגם LAN , מתחבר לסוויץ ושם יש כ4 פורטים פעילים. מפה לשם יוצא שהרוטר ממש נופל כל כמה שעות טובות , אין עליו עומס מיוחד ועדין הוא פשוט לא מתפקד מה ההמלצות , אולי קשוחה מיוחדת ? כרגע מותקן האחרון הרשמי של TPLINK . אולי לקנות אחד חדש טוב שיחזיק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לADSL דרך מודם\ראוטר. המודם מקבל כתובת IP חוקית מהספק (הכתובת משתנה בכל פעם המודם נכבה או מתנתק) - והמחשב מקבל מהמודם כתובת IP פנימית קבוע. הבעיה היא שאני מקבל LOW ID באימיול. עד כמה שאני מבין הדרך לפתור את זה היא ע"י PORT FORWPRDING (מאוד יכול להיות שאני טועה). הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות את זה... אני משתמש במודם של NEC מדגם aterm DL180V - זה מודם שמשמשים בו רק ביפן (ולכן גם ממשק הניהול שלו הוא ביפנית ואני לא מבין יותר מידי....). כמו כן אני משתמש ב norton internet security 2005. עד כמה שאני יודע אפשר לשנות את הפורטים שאיתם עובד האימיול לאיזה פורט שאני רוצה ולכן חשבתי שאם אני אוכל למצוא איזה פורטים פתוחים יש לי כרגע במודם ובמחשב אני אוכל לשנות …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך עזרה בחיבור ראוטר אלחוטי D-LINK DIR300 לראוטר אלחוטי אחר אשר נמצא בסלון והוא זה אשר מתחבר לאינטרנט, המכשיר הינו מודם ראוטר משולב של בזק DSL-2760U. בגלל שישנו קיר בין הראוטרים, איני יכול להעביר כבל רשת מראוטר המשני(הDIR300) לראשי. המטרה הינה לחבר את 2 מחשבים נייחים לראוטר המשני DIR300 באופן חוטי תודה מראש LEON
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!! אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה: יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+ קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי עם חיבור USB לשם חיבור דיסק קשיח חיצוני שישותף ברשת. כרגע יש לי ראוטר של D-LINK 2650U שיש לו 2 חיבורי USB, אבל מעבירים במהירות מחרידה של מגה לשנייה או פחות. גם עדכון קרנל לא עזר כל כך. האם למישהו יש המלצה לראוטר אלחוטי עם חיבור USB שבוודאות מעביר על מקסימום יכולת החיבור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה יש אולי מדריך לעשות את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מן איטיות מוזרה כשאני מתחבר לאינטרנט והכל בכלל איטי זה מוריד לי על 40 ויש לי מגה וחצי ורק היום בבוקר זה הוריד לי על 190 מישהו עוד חווה את הדבר את הבעיה הזו?התקשרתי אליהם והם אמרו שזו בעיה בתשתית באשדוד ואשקלון ומטפלים בזה ...אני לא שם לב לשיפור :s05: מישהו עוד מרגיש את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בשבוע שעבר הכריזה סיסקו (Cisco) על 6 נתבים ביתיים חדשים שיחליפו בחודשים הקרובים את כל סדרת נתבי ה-WRT הוותיקה. כל הפרטים ב-POST הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=623
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ומדבר עם ההורים שלי בסקייפ (יש לנו מצלמות HD של LOGITECH) בערך כמה פעמים בשבוע. למה בזק לא מאפשרות קו העלאה יותר גבוה מ-1MB? למה אין קווים סימטרים בישראל בניגוד לחו"ל? לפי האתר של סקייפ, בשביל לקבל קו תקין של שידור HD, צריכים העלאה של לפחות 1.5Mbps: https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need זה דיי מוזר שחברה שמציעה 100MB, מהירות שאפילו בארה"ב כמעט ואינה זמינה (רק לפני כמה חודשים, Verizon השיקו משהו דומה (קפצו מ 50MB מקסימום לחבילות של 150 או 300MB), לא יכולה להתמודד עם דבר כל כך בסיסי כמו שיחות בסקייפ. נ.ב מישהו יודע עד איזו מהירות (תשתית + ספק) נתב Linksys 54GL יכול לסחוב? (יש עליו DD-WRT)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי מודם ישן במודם החדש של בזק מסוג Dlink שמשמש גם כנתב. אני מנסה לסנכרן בינו לבין רפיטר שיש לי מסוג Edimex כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית ולא מצליח. הרפיטר עבד מצויין עם הנתב הקודם. מישהו יכול לעזור עם הגדרות המודם החדש? עזרה תתקבל בברכה, מנשה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוצאה הסופית שהייתי רוצה להגיע אליה היא שאני אוכל לתת תמיכה מרחוק לאנשים. מה שיש לי זה שרת שמחובר לאינטרנט עם כתובת/דומיין קבועים ויש לי שליטה מלאה עליו. הייתי רוצה להשיג עם VNC תוצאה דומה למה שקורה למשל עם teamviewer, האם זה אפשרי? ההנחה היא שהלקוח תמיד מאחורי firewall/proxy להקים איזשהו מתווך שהלקוח ידע להתחבר אליו ב http רגיל לקבל איזשהו sessionID ואז אני אוכל להתחבר אליו וכל התעבורה תתבצע דרך המתווך? הייתי רוצה פתרון מבוסס open source אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, כרגע אני נמצע אצל הוט עם חבילת 100MB ומקבל מהירות צולעת של שנת 1998, סרטונים ביוטיוב על 144p לא זזים לי כך שהחלטתי להתנתק "התמיכה שהם נתנו לי...". בעוד כמספר ימים אני מתחבר לחבילת הבנדל של פרטנר עם עד 100MB מהירות גלישה, מקווה שיהיה יותר טוב, בכל מקרה אני לא מעוניין לשכור מהם נתב והחלטתי לרכוש אחד משלי לצורכי ניוד עתידי אם ו... אחד הראוטרים המומלצים כאן באתר הוא ה-TP-Link Archer VR600 V2 אשר קיים ברשת KSP (בדקתי שאצלהם יש אתV2 ולא V1) והשאלה שהיא האם הראוטר יתמוך ותומך ברשת פרטנר? ושאלה נוספת היא לגבי חיבור הראטור בצורה קווית למספר מכשירים, מסך סמארט TV אחד בסלון ועוד 2 מחשבים בחדר שאר המחשיכים האלחוטיים יהנו מרשת האייפי, מה היא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר מנוטבוק(אסוס עם ווינ 7) לסימנס בזק המקומי שלי, ומקבל ב80% מהזמן "אין אפשרות להתחבר" הודעה. בדו'ח איבחון שגיאות מצויין שם שהרשת נסתרת ואין אפשרות להתחבר, מה שלא הגיוני כי שם הרשת מופיע במשבצת הWIFI, הראוטר מוגדר כפתוח לכל(WAP וWEP לא עובדים מה שלא ניסיתי) והרשת גלויה אני גולש מהאייפון בשניות ומזהה אותה, הווינ 7 מתעקש שהיא נסתרת ונותן תשובה סתומה ,"אין אפשרות להתחבר אל הרשת המוסתרת SIEMENS -XXX " יש לציין שלפעמים הוא כן מתחבר אוטו' בלי בעייה ואף משתף קבוצה ביתית כולל העברות קבצים ענקיים במהירות, הפיירוואל מוגדר כפתוח, המתאם רשת נותן חיווי תקין במנהל התקנים. בהגדרות צריכת החשמל הורדתי את האופציה לשינה למתאם האלחוטי. כבר שבוע שאני שובר את הראש עם זה..מה אני מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם תוכלו לתת לי כתובת פרוקסי שהוא אנונימי(או אליטה) בארה"ב? ניסיתי כמה סורקים, כולם אכזבו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי היום שני מחשבים שמחוברים ברשת ע"י XP INTERNET CONNECTION SHARING ע"י כבל מוצלב. למחשב הראשי יש 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר בכבל מוצלב למחשב השני. הכל עובד מצוין הייתי רוצה להוסיף מחשב נוסף שיוכל להשתמש באינטרנט (למחשב החדש יש כרטיס רשת והוא מריץ XP SP1 כמו שאר המחשבים) איך אני יכול לחבר גם אותו לאינטרנט בלי לקנות ראוטר ולשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת? (לא חובה שמחשב #2 יכיר את המחשב החדש) האם אפשר לעשות את זה עם HUB פשוט? אם כן אז איך? ואיזה כבלים והגדרות צריך? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למדתי CCNA לפני 4-5 שנים אני רוצה לרענן את הזכרון שלי בחינם ללא קורסים או משהו כזה.. הצעות לרענון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבתי סקריפ ב-JS אשר מאפשר לי לחסום פרסומותאת הסקריפט רשמתי כתוסף.הייתי מעוניין להתקין את הסקריפט (או אם אפשר להתקין תוכנה של חסימת פרסומות בשפה אחרת שאני אכתוב)על הרשת האלחוטיתכלומר כל מי שיגלוש לי על ה-WIFI יקבל אוטומטית את חסימת הפרסומות הנ"להאם הדבר אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?בתודה מראש!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה אני יכול להכריז על הראוטר הקודם שלי ז"ל... משום מה הוא הפסיק לעבוד, לא נדלק, נסיתי לעשות החייאה, אך הוא לא מראה סימני חיים. הראוטר שהיה לי הוא - Edimax BR6104K. איזה ראוטר מומלץ במקומו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מהם ההבדלים בין שלושת הראוטרים הנ"ל של אדימקס? BR-6424N BR-6524N BR-6574N ראיתי שבשני האחרונים יש 3 אנטנות לעומת 2 בראשון, ובדגם האחרון יש רשת של 1Gb לעומת 100Mb בשני הראשונים. האם פספסתי עוד הבדלים ביניהם? ובכלל, איך הם ביחס של עלות/תועלת לעומת למשל TP-Link TL-WN841ND?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-