עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מסוג D-Link Wireless N Router DIR-615 ב151 שקל, שווה את ההשקעה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשאול , כשאני מחבר רשת בין 2 מחשבים בעלי מערכת הפעלה עם XP. כשהאופציות הם מחשב ראשי מחובר דרך מודם USB לאינטרנט ודרך כרטיס רשת עם כבל מוצלב המחשב המשני מתחבר לרשת. אז השאל היא כזאת: כשעובדים עם כבל מוצלב , העברת הנתונים ושיתוף הקבצים בין 2 המחשבים תיהיה יותר איטית ביחס לעבודה עם ראווטר? הגיוני שאם אני מעתיק קבצים ברשת לדוגמא: תיקיה עם קבצים ששוקלת 2.50 ג"ב ואני עובד עם כבל מוצלב , את יקבל לפעמים תקעיה? ידוע שכבל מוצלב עושה בעיות לפעמים? ראווטר יותר יציב ומהיר ממנו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפלת רשת האינטרנט, והעלתה מחדש? אנחנו משפחה דתיה, ולא רוצים שאחי הקטן יפעיל את המחשב בשבת. ניסינו לפרק את הכבל רשת אבל הוא השיג לעצמו, לקיחת המודם מעוררת מריבות בבית. צריכים משהו פשוט שבלחיצץ כפתור האינרטנט יפול, ויחזור בצאת השבת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אורח לא קולט
    Started by אורח לא קולט,

עברנו דירה, ובדירה החדשה הוייפי כמעט ולא נקלט מחוץ לחדר שבו מותקן המודם. זו דירה תל-אביבית קטנטנה בבית ישן, בלי ממ"ד וכיוב'. כשראינו שהאינטרנט לא מאפשר גלישה מהירה, שדרגנו את האינטרנט מ-15 ל-40 MbPS ולשם כך החלפנו מודם-ראוטר לאחד של Kasda שתומך במהירות הזאת. הבעיה היא שכעת הפחת בקליטה עוד יותר גרוע: מ-40 בקווי ו-30 באלחוטי בחדר הוא פוחת ל-1(!) בחדר הסמוך (לעומת פחת מ-15 ל-2.5 שהיה בעבר), ולעתים ניתק כליל--כל זה במרחק 7 מ' מהראוטר. התקשרנו לתמיכה של קסדה, והם טוענים שהבעיה היא כנראה בגלל ריבוי רשתות באזור או אנטנות גדולות באזור, ושאנחנו צריכים לשקול להשקיע ברכיב אקסספוינט לתדר של 5ghz. האם זה נשמע לכם הגיוני? האם באמת סביר שזו הסיבה העיקרית לפחת, או שהם פשוט מכרו לנו מוצר …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mitelka2004,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד ואני מתלבט לגבי החיבור לאינטרנט. שימוש בנסטיק נראה לי מופרף היות וזה דורש התחייבות לחברות הסלולר (הבנתי שאין קניה חד פעמית של נסטיק ושימוש חופשי...) למרות היתרון העצום של אינטרנט בכל מקום. הציעו לי לא להתעסק עם החברות אינטרנט ולככת לקנות ראוטר - אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד העסק (ההתקנה, מה זה למעשה מדמה רשת אלחוטית)? כמובן שהפתרון השלישי הוא רשת אלחוטית. האם עדיף ראוטר על פניה? אשמח לעזרה, ארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך את עזרתכם בביצוע Tracert ל 3 שרתים אשר נמצאים בארה"ב, ולהדביק את ה LOG פה. חשוב לציין כי תרשמו באיזה ספקית מדובר, אני נמצא באינטרנט זהב והפינגים שלי לשם גבוהים בסביבות ה 600ms. כתובות ה IP : 1. 72.233.42.138 2. 72.233.33.235 3. 72.233.34.34

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by שימי71,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום המתאים יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מכירה בישראל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cheif,

בשבועות הקרובים בזק תשדרג את קצב הגלישה של לקוחותיה, באופן אוטומטי וללא תוספת תשלום. לקוחות הגולשים בקצבי גלישה של עד 4M ישודרגו לקצב גלישה של 5M ואילו לקוחות במסלולי 5M ו-10M ישודרגו ל-15M. צריך לזכור שהשדרוג הוא חינמי עד מועד תום תקופת ההתקשרות של הלקוח. לאחריו המחיר יתעדכן לזה של המהירות בפועל.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mrraz,

לפני שבוע התחברתי למהירות החדשה של הוט 100 מגה, תשתית וספק. ראיתי שהמהירות שאני מקבל דרך הראוטר היא 96 מגה יציב וחיבור כרטיס הרשת הוא 100 מגה. למרות שכל הציוד תומך ב-1 גיגה אז הנחתי שיש בעיה בכבל. בדקתי מהירות יצא כרגיל 96 מגה חיברתי כבלים אחרים שיש לי והצלחתי להגיע לחיבור של 1 גיגה, תוך כדי התהליך כיביתי את ההוטבוקס והדלקתי מחדש. בדקתי שוב מהירות והפעם יצא 75, תוצאה מוזרה. כיביתי הדלקתי והתוצאה לא משתנה, אמרתי נחכה קצת. אחרי כ-10 דקות עלה ל-85 אחרי חצי שעה עלה ל-90 אחרי חצות ההוטבוקס הפסיק להסתנכרן, עזבתי אותו כשהוא מהבהב. בבוקר ראיתי שהוא מחובר, בדקתי הכל עובד והמהירות כרגיל 96 מה קורה ?

13. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. היי חבר'ה, בקומה העליונה בבית נמצא המודם והנתב. הנתב מפצל אינטרנט קוי שרץ ל 2 מחשבים באותה קומה, וקו אחד ארוך למרתף המופרד בלא מעט קירות מהנקודה של המודם והנתב - כלומר ה WIFI לא מגיע בשום אופן לאזור. במרתף האינטרנט הקוי מתחבר למחשב נייח. אני רוצה במרתף לפצל את האינטרנט באיזשהי צורה ככה שיהיה לי שם גם אינטרנט קווי וגם WIFI כדי להתחבר עם לפטופ כשבאים אנשים. הבנתי שאני לא יכול פשוט לקנות נתב ולחבר אליו את הכבל אינטרנט שמגיע מהנתב בקומה העליונה. מה עושים? תודה, שרון

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אוקיי אז יש קומה עליונה בה יושב המחשב הראשי, בעיקרון בראשון באים להתקין אינטרנט של בזק. הראוטר הא Edimax BR-6424N. לפי ה-MANUAL יש לו WDS. יש לי ראוטר נוסף D-Link DIR-300, שחשבתי לשים בקומת קרקע כדי להרחיב לשם את הרשת האלחוטית. הבנתי שבשביל זה אני צריך פונקציית WDS שכנראה לא קיימת ב-D-Link הזה. כן ניתן להגדיר אותו כ-Access Point, אבל אין לי אפשרות לחבר כבל רשת בין שני הראוטרים. האם אני יכול להגדיר שה-D-Link יהיה ראשי ואז שה-Edimax יהיה ה-Repeater שלו? או שצריך לקנות ראוטר אחר שגם תומך ב-WDS, ואם כן האם יש מומלץ למטרה? צרכים: קומה עליונה הורדות מרובות באינטרנט 15MB, בחיבור קווי ישיר. קומת קרקע - אינטרנט Wifi לסלולרי וחיבור למחשב מדיה סנטר לנגן קבצי HD של סדרות וסרטים מהמ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by roeecicu,

שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אחרי כנס CES 2013 הייתי מאוד אופטימי לגבי סיכויי ההצלחה של תקן G.hn לכבילה אלחוטית. היתרונות הבולטים שלו כמו אדישות לסוג הכבל ומספר הפאזות, חסינות לרעשים ומהירות של 1Gbps ובנוסף – ההתגייסות של יצרני סיליקון מובילים כמו Sigma ו-Marvell והתאימות שהוצגה בין המתאמים של יצרנים שונים, נראו כקלפים בלתי מנוצחים. אבל בכנס CES 2014 שנערך לפני מספר שבועות, נראה שיתרונות אלה הולכים ונשחקים לטובת תקן ה-HomePlug, שחוזר לכבוש את מרכז הבמה. סקירה עדכנית של שני התקנים והמאבק ביניהם - בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4860

18. Started by Doron.C,

היום בצהריים שוחחתי עם הספק שלי (בזק בינלאומי ) והתשתית (בזק ) לגבי עידכון חבילות הגלישה וידאתי בשניהם ששיש באפשרותי לשדרג ל 100 מגה ושידרגתי ממהירות של 15 מ"ב , נאמר לי רק להתנתק מהאינטרנט ולחזור ולראות את השינוי אז עדיין לא קרה ואני נמצא עדיין על 15 מ"ב , האם יש זמן המתנה או מיידית זה מתעדכן ? נ.ב. המודם של הוא TP-LINK 9980 האם יש צורך לשנות את החייגן שלו ? או הגדרות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oferd20,

אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כותרת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by reformy,

שלום אני מחפש access point לשים בארון התקשורת שלי. הנתב יושב בחדר אחד, וממנו מגיע כבל לארון. שם הוא צריך להתפצל לכבלים לכל חדר. בנוסף שתהיה גם גישה אלחוטית לרשת (לא מהנתב, מהארון). לכן, הדרישות הן: - לפחות 6 פורטי רשת - רשת 1G (לא 100M) - WIFI יש כזה דבר? תודה!

22. Started by BoRiS.K,

שלום אחים שלי. אחרי חיפושים רבים של התוכנה מצאתי. התוכנה שתעשה לך את האינטרנט הרבה הרבה יותר מהיר. תוכנה קטנה מאוד. שוקלת 450 קילובייט. היא פשוט גורמת לאינטרנט שלכם לשאוב את הספק. יאללה לא להתנשנש יותר מדי... ישר לדיון... התוכנה היא לבעלי Windows XP בלבד. אוקי קודם כל תורידו את התוכנה מפה. http://planet.nana.co.il/tomson/TCPOptimizer.exe עכשיו תפעילו אותה ותעקבו אחרי ההוראות: כחול - תלחצו שם על החץ ותבחרו את הכרטיס רשת שלכם. אדום - תלחצו על שתי הכפתורים שסימנתי באדום. http://planet.nana.co.il/tomson/gamer1.jpg אדום - תמחקו את המספר שם ותכתבו כמה שיותר פעמים את המספר 9 למשל: 99999999...................... ככה מלא. כחול - תמחקו שם את המספר ותכתבו שם 6 פעמים את המספר 9. אסור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ישראל ישראל,

עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bigirand,

שלבס"ד שלום, אודה לכל מי שיוכל לעזור לי יש ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הכרטיס של חברת EDIMAX לצער י כשרציתי לבחור רשת להתחבר אליה נאמר לי "וודא שתכונת רשת אלחוטית מופעלת במחשב שלך" מה עליי לעשות בכדי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטית?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Gnome,

את מכירים במקרה תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה באינטרנט? כי יש לי מודם ADSL של חצי מגה ופתאום אני מוריד במהיות שהיא חצי ממה שאני אמור להוריד..!!! (דרך אגב יש לי אותו רק 4 ימים)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים