עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש נתב אלחוטי לא יקר במיוחד , לחיבור לכבלים. הקאטצ' הוא שהוא חייב עוצמת שידור טובה, כי אני שם אותו בחדר שלי(ליד הנקודה של הכבלים) והוא צריך להגיע למחשב שנמצא בקומה מתחת. עם נתב3com WL-524 של הרשת של העבודה , אני מגיע לשם, אבל מהירות הרשת יורדת ל11mbps, לפחות ככה זה עם המחשב הנייד שלי(WIND). אני מתכוון לחבר שם מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי ודונגל, אז אולי הקליטה תהיה יותר טובה , אבל בכל מקרה, אני רוצה נתב חזק. אולי בכלל כדאי להשקיע בנתב 801.11n? הבנתי שיש להם טווח גדול בהרבה... אה , ושתהיה גם אבטחה נורמלית , לא ההWEP הבדיחה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי לכולם, ידוע לי כי אחת הבעיות המוכרות בארץ היא מהירות העלאה נמוכה. בעידן שכולנו משתמשים בענן אני מצפה למהירות העלאה גבוהה. אני כיום נמצא עם תשתית של הוט עם ספק הוט מובייל, לפני כן הייתי בספק של 012 ועדיין מהירות ההעלאה הייתה נמוכה מאוד. באוניברסיטה אני מגיע למהירות של 90+ מגה. מדהים! בקיצור, מה הסיפור של המהירויות העלובות האלו? איך אפשר להשיג מהירות גבוהה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הגיע היום טכנאי והתקין לי את הhotbox 4 עם החבילה של ה500 מגה ושעשיתי ספידטסט ראיתי רק 200 הטכנאי אמר שזה הגיוני בגלל העומס על האינטרנט שנוצר מהקורונה, הגיוני או שהוא סתם מבלבל ת'שכל?

4. Started by tsahiy,

אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 . הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK . האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כאמור ב IPAD/IPHONE הוידאו והקול מגמגמים מאד ובלתי אפשריים בגלישה בבית דרך WiFi (בעיקר בפייסטיים. הסקייפ נראה רע אבל השמע עובד) , גם אם אני צמוד לראוטר, אבל ב 3G של אורנג' - הכל נראה ונשמע חלק... ??? נראה לי שזה מתכוונן לבעיה בראוטר שלי (אם לא בספק עצמו - בזק בינ"ל על תשתית הוט, 12M). הראוטר: TPLINK 941ND , מוגדר כגלישה ללא חייגן. סיסמה של WPA2. יש עצות רעיונות?? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sonick,

מישהו יכול לחוות דעה על ראוטר אלחוטי של trendnet תקן N? דגם TEW-639GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4305 או TEW-633GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4045 הדגמים קיבלו ביקורות טובות גם ממשתמשים ב- newegg וגם בבדיקות של cnet ו- smallnetbuilder אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם אחד מהם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by arikam,

במהלך ימים האחרונים שמתי לב שקצב ההורדה שלי יותר איטי מהרגיל, בהתחלה חשבתי שיכול להיות שהבעיה עם הספקית והקישור שלה לחו"ל אך בבדיקה שעשיתי עם שרת מקומי פסלתי את האפשרות הזאת. התנתקתי מהספקית ונכנסתי לאתר הבדיקה ברשת הפנימית של HOT וראיתי שהבעיה שם, מהירות ההורדה הייתה נמוכה באחוזים ניכרים, יותר מ 30% פחות. דווקא במהירות ההעלאה לא הייתה שום בעיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית של HOT וסיפרתי לתומך על הבעיה והוא חזר איתי על הבדיקה תוך מעקב שלו על הקצבים ומיד הוא הסכים שישנה בעיה וקבע לי פגישה עם טכנאי. עכשיו בטח תשאלו למה אני מספר את כל הסיפור הארוך הזה. כיוון שהבעיה אינה מתרחשת בצורה מוחלטת, ישנן שעות שהמהירות סבירה וישנה שעות שההבדל משמעותי. מישהו יודע מה הסיבה שיכולה לגרום לבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כתבתי סקריפ ב-JS אשר מאפשר לי לחסום פרסומותאת הסקריפט רשמתי כתוסף.הייתי מעוניין להתקין את הסקריפט (או אם אפשר להתקין תוכנה של חסימת פרסומות בשפה אחרת שאני אכתוב)על הרשת האלחוטיתכלומר כל מי שיגלוש לי על ה-WIFI יקבל אוטומטית את חסימת הפרסומות הנ"להאם הדבר אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?בתודה מראש!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ad2007,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות (ארומה למשל) ואני מקבל את ההודעה הנ"ל connection is limited מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WIN 8.1 PRO נכנסתי לCMD ועשיתי renew release כמובן ניסיתי את פותר הבעיות ועדיין לא מצליח להתחבר **JBT לא מוגדרת אצלי כהתחברות אוטומטית תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותר תקציב מקס' 200 תודה מראש קנייה במרכז בבקשה להביא חנות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by doker,

שלום, יש לי משרד חדש, בארגון. עד עכשיו המחשב היה מחובר עם כבל רשת לקיר. היום חיברתי ראוטר WIFI גם כידי ליצור רשת אלחוטית וגם לפצל את החיבור לעוד כמה מחשבים. כאן מתחילה הבעיה שלי. האינטרנט והרשת האלחוטית עובדים בסדר, אבל משום מה התוכנות של החברה לא עובדות(כשהמחשב מחובר לקיר ישירות הכל עובד טוב). משום מה לא מצליחות להתחבר.(בחברה אין להם פתרון). ביטלתי את הfirewall בראוטר. חשבתי על הפניית פורטים בל אני לא יודע איזה פורטים להפנות. בנוסף לכך שמתי לב שהמחשב כשהוא מחובר לקיר הוא מקבל IP אוטומטי. אולי הבעיה היא שאני צריך לבטל את הDHCP בראוטר כך שכל מכשיר יקבל IP של הרשת הגדולה ולא מהראוטר. תודה אלון.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by TheDM,

שלום כולם, אני טס בקרוב לארה״ב ורוצה לקנות ראוטר (תוך לקיחת הסיכון לעצירה במכס ), ומתלבט בין כמה דגמים. אני מתכנן להשקיע באזור ה-150$, אלא אם זה מאוד שווה את זה. לאחר בדיקה קלה, לכמה דגמים שנראים לי רלוונטים: TP Link Archer C9 Asus RT-AC68U Linksys EA6900 Linksys EA7500 שתומך ב-MU-MIMO (שכרגע הבנתי שאין הרבה מכשירים תומכים, מצד שני טלפונים חדשים שיוצאים כבר מתחילים לתמוך בזה). כולם dual band ac1900. אני מוחבר להוט בחבילה של 100 מגה, כרגע ללא ראוטר בכלל אלא משתמש בהוט פייבר-בוקס כמודם וראוטר (וסובל בכל רגע..) שאליו מחוברים בדר״כ 2 טלפונים ו2 מחשבים. מישהו יכול לעזור לי להגיע להחלטה מה מביניהם הכי מומלץ? או אם יש דגם אחר ששווה להתבלט גם לגביו? …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dor100,

שלום לכולם, ברשותי נתב מדגם TPLINK ER-1043ND עשיתי לו עידכון קושחה ל DD-WRT V24 SP2 מאז שעברתי אליה אני נתקל בהמון תקלות . אני מוענין לחזור לקושחה המקורית אבל אני לא מצליח, אני הולך לפי המדריף פה http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm#חזרה_מקושחת_DD_WRT_לקושחה_המקורית בכול אופן אני מגיע ל PUTTY הוא לא טוען את LOGIN ולא מבקש ממני סיסמא או שם משתמש, ניסתי להתחבר גם דרך כתובת הIP שלי אבל גם זה לא הסתדר. מבקש ממכם את עזרתכם!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mrraz,

מכוון שאני רואה הרבה שאלות וחוסר ידע בנושא המודם הנ"ל וחיבור ADSL חשוב לדעת שהחיבור הטוב ביותר ל- ADSL נעשה בעזרת המודם הזה כשהוא מחובר לכרטיס רשת או האב כדאי לכל אחד ולא חשוב אם יש לו רשת מחשבים או שהמודם מחובר למחשב בודד, לבצע את השינוי לגירסת PRO לאחר השינוי יש להעביר את שם המשתמש והסיסמה למודם ואז נפטרים מכל החייגנים ומקבלים חיבור רציף לאינטרנט. החיבור יציב ואינו מתנתק וגם מקבלים מהירות גבוהה יותר אומנם באחוזים בודדים אבל זה גם משהו. אלה שיש להם רשת מחשבים נהנים יותר מחברים את המודם ישירות להאב וכל מחשב מקבל חיבור ADSL רציף בלתי תלוי לא צריך להשאיר מחשב שרת דלוק 24 שעות ולא צריך מחשב עם 2 כרטיסי רשת ולא צריך שום תוכנת שיתוף מיוחדת הכל, כולל ההגדרות נעשה באופן אוטומטי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Or4more,

אהלן! עד לא מזמן היו מחוברים 2 מחשבים לרשת הביתית - המחשב שלי עם הראוטר ושל אחותי עם כרטיס רשת אלחוטי.. עכשיו חיברנו את המחשב הישן לחשמל וקנינו עוד כרטיס רשת אלחוטי, וכשאני מנסה לחבר אותו לרשת האלחוטית זה תקוע על המצב "מוודא חוקיות הזהות" ולא מגיע גם לקטע שאני צריך להכניס את הסיסמא.. מה הקטע של זה? ד"א מצטער אם אני קצת לא ברור פשוט אני לא מבין בזה, אם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by elad400,

שלום כולם אתמול רציתי להתקין את הראוטר שלי ובטעות מחקתי את ה local area connection איך אני יכול עכשיו להחזיר את local area connection ולהתקין את הראוטר..?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by aviv512,

איך אפשר לשלוח הודעה ברשת ביתית? מן הודעה קצרה כזאת... ניסיתי לרשום בקונסול - *net send... לא הולך.. עריכה: מצטער עשיתי חיפוש אחרי שפתחתי את הנושא. מצאתי ציטוט של Fkl0ster: התחל -> הפעלה net send X Y X = השם של התחנה. Y = תוכן ההודעה. רציתי לשאול מה הכוונה השם של התחנה (X) ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בבית של ההורים שלי יש 3 קומות. בקומה השלישית יש מודם ADSL + ראוטר אלחוטי והוא מחובר בקבל למחשב שולחני (A). בקומה 1 יש מחשב שולחני © שגם הוא מחובר בקבל אל אותו ראוטר. יש גם מחשב נייד (B) , בשימוש בקומה 2. עכשיו הם קונים מחשב שולחני נוסף לקומה 1 (D), ולא רוצים למתוח עוד קבל. בקומה 1 אין קליטה מהראוטר האלחוטי זה בית בירושלים והקירות עשויים בטון עבה. השאלה שלי היא על הגדלת הטווח של הרשת האלחוטית לקומה 1. מישהו הציע לי לחבר ראוטר אלחוטי חדש לקבל איטרנט שמגיע לקומה 1, ולהשתמש בו כ-AP. היתרון של ראוטר על AP יעודי, הוא שאוכל לחבר אליו את המחשב השולחני בקומה 1 © עם קבל, והמחשב החדש (D) ישתמש בכרטיס רשת אלחוטי. מישהו יודע איך עושים את זה? איזה ראוטר לקנות? והאם יש רעיונות אחרים? …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ברשותי הכרטיס WIFI N הזה : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 וכמו כן ראוטר תואם בתקן N גם כן : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הראוטר מוגדר לעבודה ב N בלבד והעסק עובד סבבה על מחשב עם WIN XP HOME. קניתי כרטיס רשת (דונגל USB) נוסף, זהה לישן, אותו דגם בדיוק. ההבדל היחידי הוא בדרייבר (מתאים ל WIN7) והממשק ששונה . הדונגל הנ"ל הותקן על מחשב עם WIN 7 ULTIMATE . משום מה אני לא מצליח ליצור קישור עם הדונגל החדש כאשר הראוטר סגור על N, רק אם אני משנה את הראוטר ל B+G+N אני יכול לתקשר איתו עם הדונגל החדש. בממשק הגדרה של הדונגל, אין אפשרות לבחור כלום חוץ מ G (מצ"בתמונה). מישהוא מכיר…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shybs,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arlef,

יש לי מודם של siemens SL2-141, שמחובר לשלושה מחשבים: 1.מחשב שלי מחובר בעזרת קבל למחשב 2.מחשב של אחי מחובר באמצעות נתב רשת אלחוטי 3.מחשב נוסף שמחובר גם הוא באמצעות נתב רשת אלחוטי מה שאני רוצה לעשות זה בעצם לשלוט במהירות שהאינטרנט שולח לכל המחשבים, מתי שאחי מתחיל להוריד האינטרנט שלי לא זז... יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס לכל מחשב?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by JSK,

היי, התחברתי לתוכנת שיתוף (לא לנעול זה לא נושא ההודעה). הצבתי לתוכנה TCP ו UPD שפתחתי בראוטר (D-link 704P rec3). עכשיו, הם פתוחים איפה שיש את הStatic IP (של הרשת) ועוד התוכנה מבקשת ב External IP. אין לי מושג מה ההבדל ואיך לפתוח בExternal פורטים. אם משיהו יוכל קצת להאיר לי את הנושא הזה אני מאד אשמח. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום , יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן . הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת . האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ? אשמח לעזרתכם . תודה..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.