עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by Jahwarrior,

התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by Or94,

יש לי את המפרט בצד שבו מותקן ווינדוז 7 64 ביט והוא המחשב שיש בו את כל הסרטים והסדרות והכל. יש לי מחשב נוסף עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. במחשב עם הווינדוז 7 כאשר אני נכנס לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים ברשת הביתית אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעמיים. כאשר אני נכנס במחשב שלי עם הויסטה לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעם אחת וכאשר אני נכנס אליו חסרה תיקיה שקיימת במחשב עם הווינדוז 7. נוצר לי בלגן שלם עם הרשת הביתית. אשמח אם תעזרו לסדר.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by rani1,

שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. שלום ,(הערה: אני מדבר בלוח בקרה שנכנסים לחיבורי רשת ויש שמה הצג מחשבים מחוברים לרשת ביתית , שמה יש כל מחשב והשם שלו ) יש לי מחשב XP וויסטה עכשיו שעשיתי שיתוף ביתי עם חוט , המחשב עם XP לא מצליח להיכנס לויסטה ,ולעומת זאת VISTA כן מצליח להיכנס למחשב XP בשיתוף קבצים . עכשיו בויסטה נכנסתי לרשת ושמה עשיתי פעיל שיתוף קבצים ותקייה ציבורית . עכשיו רשום שמה דרוש סיסמא ובאמת לאחר שעשיתי את זה אני מנסה להיכנס ממערכת XP ל-VISTA וזה דרש סיסמא השאלה היא שאין לי בכלל סיסמא במשתמש של VISTA ניסיתי להתחבר וזה לא נכון , איך אני יודע את הסיסמא של הכניסה לרשת VISTA ואיך אני קובע אותה אם אינה ישנה ? תודה רבה.

6. קודם כול שלום לכולם וצהריים טובים. אני ישמח אם יעזרו לי ב 2 בעיות הראשונה: יש לי בעיה ברשת בבית אני לא יכל לשתף קבצים ואני לא רואה את מה שאני משתף במחשבים האחרים שאני רוצה לשתף תיקיה ברשת במחשב שלי זה מביא לי שגיאה הינה תמונה: ועוד בעיה בתוכנה Hamachi למי שמכיר שעושה באינטרנט כמו "רשת" חברים שלי מתחברים אלי הכל טוב ויפה זה רושם שזה עובד והכל טוב אבל שאנחנו ניכנסים למשחק כדי לשחק (אין בוא אפוציה של אינטרנט רק לאן) הם לא רואים תסרבר שלי ואני לא שלהם לא יודע למה ולא יודע למה זה קשור.. אולי יש כמה בעיות ומשהו יגיד פה אותם אינ יבדוק פירוול סגרתי והם גם סגרו הכל או שמשהו מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו פעולה של התוכנה Hamachi ? אני יודע לכם אם תענו לי על 2 השאלות…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  7. היי,מתנצל מראש אם אני טועה בפורום. בכל מקרה אני מחובר ברשת ביתית אלחוטית ממחשב נייד לרגיל שהוא הראשי. המדפסת משותפת בלי בעיה אך אני גם רוצה גישה להארד דיסק של המחשב הראשי. (הרגיל) נכנסתי למאפיינים של הדיסק ובחרתי באפשרות של שיתוף הכונן,סימנתי V היכן שצריך,כולל באפשרות שמשתמשים אחרים יכולים לשנות. הכונן אכן זוהה במחשב השני אבל אין לי גישה כמעט לכל התיקיות. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה אני מקבל הודעת שגיאה שאין גישה לתיקיה זו,כנראה שאין לי רשות להיכנס למשאבים של רשת זו.ועלי לבדוק זאת עם מנהל הרשת. בשני המחשבים אני מנהל המחשב וכמו כן אני סידרתי את הרשת הזאת. מה אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :

9. Started by MasteRoi,

שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!

10. יש לי מחשב נייד שמתחבר בחיבור אלחוטי ומקבל כתובת מdhsp מחשב השולחני מוגדר עם ip קבוע כי משום מה לא מצליח לקבל ip מהראוטר שני המחשבים באותו workgroup ויש פינגים ממחשב 1 לשני וההפך עוד דבר מוזר בכרטיס רשת של השולחני כשאני משנה ip או מגדיר כאוטומטי הוא מבקש הפעלה מחדש של הווינדוס מהיכול להיות הסיבה שאני לא מצליחלשתף קבצים תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  11. יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת (הכוונה ב-WINDOWS XP) נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת, ומחשב הויסטה לא יכול להדפיס למדפסת שברשת (נמצאת במחשב XP אחד). אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים.) ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. שלום. ברשותי ראוטר\מודם אלחוטי 2LINE וכרטיס רשת אלחוטי של דילינק.. בקיצור,עשיתי רשת מהאשף של וינדוס,הכול טוב ויפה,כאשר אני מצליח להיכנס לקבצים המשותפים של המחשב השני..א-ב-ל המחשב השני לא יכול להיכנס אליי..אומר ש Access is denied ועוד כמה שטויות מעל שאין לי כניסה ואני צריך לבקש ממנהל הרשת רשות ובלע בלע בלע. בקיצור,אני ממש צריך את זה דחוף.אשמח אם מישהו יעזור לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום לכולם, אז ככה: ברוך ה', קניתי סוף סוף את 2 המחשבים שכ"כ רציני (וקצת חפרתי לכם), אז עד שהכבלים עושים לי חור למעלה, הצלחתי להתחבר מהממ"ד לקומה עליונה את המחשב שבעל מערכת הפעלה XP - בכרטיס רשת אלחוטי. בתוך הממ"ד יש 2 מחשבים. מחשב ישן שהוא גם בעל מערכת הפעלה XP ורשת אלחוטי זהה של המחשב השני למעלה, שבו יש את המדפסת ומחשב ניייד שהוא דווקא מחובר לכבל (כי הוא שלי ) בעל מערכת הפעלה החדשה ויסטה. הכל טוב ויפה התחלתי להגדיר את ההגדרות לראוטר, הגדרות IP במחשב, פתיחת פורטים (אם זה מעניין אותכם), אז זהו, בכל המחשבים אני יכול לגלוש ולהוריד מה שאני רוצה, הבעיה היא שהמחשב למעלה לא רוצה לשתף קבצים ומדפסת. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת במשחבים הלמעטה. איפה יש לי בעיה? ההגדרות במערכת הפעל…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. יש לי מודם ALCATEL הישן והפכתי אותו לראוטר כי היו לי בעיות התנתקות מן הרשת ומאז האי מיול והביטורנט עובדות לאט. הבנתי לפי מה שקראתי שאני צריך לפתוח פורטים רק הבעיה שאני בור בזה ולא יודע (היות וזו הפעם הראשונה שלי ) אודה מאוד עם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למדריכים למינהם המסבירים על פתיחת פורטים במודם הנ"ל שלי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. אהלן, קניתי במיוחד כבל רשת מוצלב על מנת להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי הכל, ביטלתי פיירוול בכל מחשב, ועדיין לא מצליח זאת אומרת, אני מצליח לראות את המחשבים, אבל מהלפטופ אני לא מצליח להיכנס למחשב השני. (ב-my network places, שעושים add a network place). אבל מהחשב הנייח אני מצליח להיכנס ללפטופ ולקבצים המשותפים שבו. יש למישהו הצעות? במחשב הנייח יש windows xp במחשב הנייד יש windows media center, אני מקווה שזה לא מה שמפריע, או שאולי צריך להגדיר עוד משהו...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2007 בשעה 09:48:08 אני לא מאמין, הצלחתי. בלי הכבל רשת אפילו, אלא עם הרשת האלחוטית. הבעיה היית שכשחיפשתי את המחשב ב-add a network place הוא לא נתן להיכנס אליו אז פשוט רשמ…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by Capsula,

אמרו לי שכאן זה הבסט ואם יש לי בעיה רק לכאן לפנות, אז הינה אני : ברשותי נתב (ראווטר) מחברת GIGABYTE ומודם ECI עשינו רשת על מנת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים כעת אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יודע איך אפשר עזרה ??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. יש לי בעיה בהגדרות של רשת חיברתי שני מחשבים בכבל מוצלב. המחשב הראשון יש לו שני כרטיסי רשת אחד שהמודם מתחבר והשני למחשב השני. נתתי הגדרות כמו שהוראות פה 192.168.1.1 למחשב הראשן 192.168.1.2 למחשב השני הכל אחד לאחד. הם מזהים אחד את השני המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף לשני את האינטרנט. ניסיתי הכל. יש הצעות למישהו?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by infer73,

היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, שני מחשבי פנטיום 4 + windows xp sp2 , הרכבתי רשת ביתית (כבלים+חייגן) קווית בין שנייהם בצורה הבאה: מודם כבלים מחובר לנתב אדימקס 6104k, מהנתב יוצאים כבלים ישרים לשני המחשבים. שני המחשבים מתליחים להתחבר לאינטרנט ללא בעיה. כאשר אני מנסה לעשות רשת ביתית בעזרת האשף של WINDOWS אני לא מצליח לשתף את שני המחשבים ...(הכנסתי את הדיסקט שנוצר בעת התקנת הרשת למחשב השני וכלום לא קורה).... דרך אגב, כאשר אני מנסה לשלוח PING בים שני המחשבים זה נכשל.... מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  21. שלום לכולם ושבת שלום אני חייב את עזרתכם הפעם אני ממש אבוד ולא יודע מהיכן להתחיל :-\ אז ככה: השבוע התקנתי גירסה של WINDOWS SERVER 2003 בשרת בבית מסוג WINDOWS HOME SERVER שבטח כבר יצא לכם לשמוע אליו! בכל אופן זו גירסה דיי דומה SERVER 2003 ומאד נחמדה עם ממשק דיי קל (לא שאני כל כך מבין בSERVER). התקנתי סדרתי הגדרתי והכל עבד יפה עד לרגע שרציתי לצרף עוד תיקיות משותפות. וכך עשיתי אבל משום מה אחד המחשבים שעבר התקנה מחדש של מערכת הפעלה ויסטה (חשוב לציין שההתקנה היתה אחרי שסיימתי עם הSERVER). לא מקבל את כל התקיות ששיתפתי ואני מקבל מין הודעה מוזרה ??? (צילמתי את ההודעות) ניסיתי לבדוק היכן אני לא מקבל את ההרשאות אולי בשרת? אולי זה בעיה במחשב המקומי? מה שעוד יותר מוזר זה ש…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by a_halachmi,

כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. היי, יש לנו רשת ביתית. למחשב אליו מחובר הראוטר, מחוברת גם המדפסת (HP). המחשב שלי מחובר לאותה הרשת דרך הראוטר. לשני המחשבים windows XP. אני מצליח ליצור קשר בין המחשבים ולהעביר קבצים ואני אף רואה את המדפסת ומצליח להגדיר אותה אצלי במחשב, אבל כשאני שולח הדפסה מהמחשב שלי, לא קורה כלום. לעומת זאת, דרך הלפטופ של אבא שלי, שבו בכלל יש Vista, כן אפשר לשלוח הדפסות. מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים ! ;D

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by liav12,

אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.