רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראטור של בזק, כרגע יש לי את הN600 של DLINK ולפני כן היה לי עוד אחד שלהם.. יש לי 2 מחשבים במשרד שמחוברים רק דרך WIFI, המהירות ב5GHZ עומדת על סביבות ה50 MB שזה נהדר לי יחסית. אבל... כל הזמן הרשת נופלת, זאת אומרת שפתאום אני מנותק מהאינטרנט והרשת 5GHZ לא נמצאת ברשתות. זה קורה לי ב2 המחשבים. החלפתי ראוטר מהקודם לDLINK וזה עדיין קורה כל הזמן.. אני צריך מהירות גבוהה (50 זה נהדר) ויציבה.. מה עושים? חשבתי אולי להפוך את הראטור שלהם למודם ולקנות אחד אחר.. השאלה אם הוא יהיה יציב? (מה שאומר שהציוד של בזק חרא?). בקיצור עזרתכם, המלצותכם.. אני אובד עצות.. זה קורה לי כל הזמן.... תודה. מוטי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי. הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50. אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260. רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50. העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק! בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיניתי את הראוטר tp-link wr1043nd שהחליף edimax br-6524n. ועכשיו יש לי בעיות קליטה בקומה הראשונה, זה קצת מוזר בהתחשב של האנטנות של הTP-LINK יותר חזקות (3DB לעומת 5DB) השאלה שלי האם אני יכול לחבר את האנטנות של האדימקס לטיפילינק? ואם לא מה הדרך הכי טובה להגדיל את הטווח של הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השבוע התברר שהגרסא הסופית של תקן N האלחוטי תוכרז, לכל המוקדם, במחצית הראשונה של 2010, כלומר זה יקח לפחות עוד שנה. על מנת להבין מה בדיוק קורה כאן, נדרש מעט רקע -- הגוף העובד על תקן N היא ועדת תקינה 802.11 של ה-IEEE. ה-IEEE (ראשי תיבות של Institute of Electrical and Electronics Engineers) הוא גוף תקינה בעל אורינטציה אקדמית,המסתכל על העולם דרך משקפיים טכנולוגיים. לעומת ה-IEEE, עומד גוף אחר הקרוי Wi-Fi Alliance. זהו ארגון המאגד תחתיו למעלה מ-300 יצרנים של ציוד תקשורת אלחוטי, המסתכל על העולם דרך עיניים מסחריות. ה-Wi-Fi Alliance הוא הבעלים של סמליל (LOGO) ה-WIFI והוא היחיד המסוגל לתת אישור להשתמש ב-LOGO ובסימן המסחרי הזה. ה-Wi-Fi Alliance התחיל כבר לפני יותר משנה וחצי (יוני 20…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרחיב את הרשת הקווית בבית ואשמח לעצתכם. הליטוגרפיה הנוכחית שלי היא כדלקמן: תשתית - בזק עד 100 מגה, ספק בב"ל. מודם - D-link DSL-6850U (מוגדר ומשמש כמודם בלבד). ראוטר - TP-link TL-WR1043ND המצוי בממ"ד שמשמש כחדר עבודה אליו מחוברים המחשבים הקוויים. כמו כן אל הראוטר עוד ראוטר של Lynksys WRT54gl בחיבור קווי (השחלה מחוץ לממ"ד) המוגדר כסוויטש ואליו מחובר החייגן של בב"ל. אני צריך לחבר עוד מחשב בתוך הממ"ד וכל הפורטים כבר מלאים. האפשרויות שעומדות לפני הם כאלה: 1. לרכוש סוויטש ולחבר אותו אחרי הראוטר. 2. לרכוש ראוטר ולהשתמש בו כסוויטש. מה לדעתכם עדיף? איזה סוויטש/ ראוטר כדאי לקנות, והאם יש דגם יותר עדכני מה- TL-WR1043ND (באותו טווח ביצועים) שבו אשתמש כראוטר במקום הרא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של הוט בבית וקיימת יחידה נוספת לבית עם ממד שרציתי להגדיל בא תקליטה. חשוב לי לשמור על המהירות יותר מהטווח היחידה יחסית קטנה . אני נמצא כרגע בחול והידע שלי בנושא מאוד לוקה בחסר . רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איזה מכשיר לקנות ואם כל מכשיר שאני אקנה פה יעבוד כמו שצריך גם בארץ (כמו שאמרתי הכי חשוב זה לשמור על המהירות) תודה על העזרה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין להפעיל רשת איתם, אבל ישנה בעיה אחת: המרחק ביניהם הוא נע בין מינימום 15 מטר למקסימום 20 מטר. ברשותי 2 כבלים של רשת ביתית - כל אחד אורכו 10 מטר. השאלה שלי זו: איך אני יכול לעשות רשת בין המחשבים מבלי לקנות כבל רשת שאורכו 20 מטר? אני חשבתי שאולי קיים איזה מתאם שאפשר לחבר איתו את הקצה של הכבל הראשון למחשב, את הקצה השני שלו למתאם, את הקצה של הכבל השני למתאם ואת הקצה השני של הכבל הראשון למחשב השני - כך שהמתאם בעצם יחבר את שני הכבלים. קיים בכלל מתאם כזה? - מתוך מחשבה ורעיון שיש לי אחד כזה לכבלים של טלפון.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם: מחפש נתב עבור עסק קטן של חבר, העסק מתחבר להוטבוקס (שקורס לעיתים קרובות מדי), הדרישות מהנתב: 1. 7 מצלמות FHD 2. 4 מכשירי סלולר חדשים (תקן AC) 3. מחשב גיימינג המשמש גם כמשתף קבצי מדיה 4K וסאונד ברשת 4. 2 מחשבי NUC I7 5. 2 לפטופים SKYLAKE 6. המחשבים מורידים הרבה מהרשת - בעיקר יוטיוב ב4K תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-נתב שקיבלתי מבזק דגם ASUS AM 604G, הוא מחובר בWDS לנתב פשוט תקן G של TP-LINK... הקליטה מאוד טובה, הגלישה באינטרנט וגם משחקי רשת עובדים נפלא(מבחינת PING והכל) בכל הבית.. אך העברת קבצים איטית מהרגיל.. גם שהמחשב יושב קרוב מאוד לראוטר עדיין אני לא מקבל קצב של יותר מ1.5MB ולא משנה לאיזה ראוטר אני מתקרב.. ואם אני מהסלון מקבל בתחילת העברת קבצים 900KB/S, אחרי דקה וחצי/2 הקצב יורד לאיזור ה550 ולבסוף נתקע. הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הוא החלפת נתב הTP-LINK שכידוע לא איכותי כמו נתבים מחברות אחרות.. גם בערך פעמיים בשבוע צריך לנתק אותו מהחשמל ולחבר בחזרה כי הוא פשוט מפסיק לשדר.. או שהוא נהיה מאוד מאוד איטי...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי linksys ea8300 בן כמה חודשים. כשהיה מחובר עד לא מזמן למחשב הנייח בחיבור קווי - לא היתה כל בעיה במשך אותם חודשים. לאחרונה החלפתי לנייד בלבד ומאותו רגע התחילו ניתוקי מדי פעם. ניסתי להחליף בין רשת 5GHZ ל-2.4 ללא הצלחה. אשמח לסיוע.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שהמחשב שלי קורס כמה וכמה פעמים ביום, לפעמים זה מסכים כחולים ולפעמים זה פריזים. היום הגיע השיא, המחשב קיבל פריז ולאחר עלייתו סירב לזהות את הראוטר שמחובר. בהתחלה חשבתי שיש בעיה באינטרנט מכיבן ששילמנו לבזק באיחור של שבוע, אבל לאחר בדיקה הכל תקין ועובד... חשבתי שמשהו נדפק בהגדרות והתקנתי OS בזריז, אך הבעיה נותרה, בניסיון בניסיון להגדיר IP ידנית. לא קורה שום דבר. הוא לא מזהה. בניסיון של חיבור כרטיס רשת שלישי (יש כבר 2 על הלוח) הוא מזהה את הכרטיס אך בחיבור של הכבל לא קורה שום דבר כאילו לא חיברתי אותו בכלל. TROUBLESHOTER רושם IP DETECTION
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס WIFI N הזה : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 וכמו כן ראוטר תואם בתקן N גם כן : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הראוטר מוגדר לעבודה ב N בלבד והעסק עובד סבבה על מחשב עם WIN XP HOME. קניתי כרטיס רשת (דונגל USB) נוסף, זהה לישן, אותו דגם בדיוק. ההבדל היחידי הוא בדרייבר (מתאים ל WIN7) והממשק ששונה . הדונגל הנ"ל הותקן על מחשב עם WIN 7 ULTIMATE . משום מה אני לא מצליח ליצור קישור עם הדונגל החדש כאשר הראוטר סגור על N, רק אם אני משנה את הראוטר ל B+G+N אני יכול לתקשר איתו עם הדונגל החדש. בממשק הגדרה של הדונגל, אין אפשרות לבחור כלום חוץ מ G (מצ"בתמונה). מישהוא מכיר…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשבים שלי את VNC כדי שאני אוכל להשתלט עליהם. יש לי בבית ROUTER ואליו מחוברים 2 מחשבים, פתחתי את ה-PORT-ים המתאימים. למחשבים יש IP שמתחיל ב-10.0.0 ויש ל-ROUTER את ה-IP החיצוני. (הראוטר שלי מריץ NAT). רציתי לדעת איך אני מתחבר אליהם מרחוק אם אני נמצא במשרד או בכל מקום אחר. איזה IP אני כותב בשביל להתחבר אליהם. אני מן הסתם מצליח להתחבר אליהם שאני בתוך הרשת הפנימית שה-ROUTER יוצר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn לפי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.0 החיבור עובד כמו שצריך ובלי בעיות, מה שהשתנה מאז הפעם הקודמת שכן הצלחתי לעשות מיפוי זה שבמחשב המארח יש חיבור ללא חייגן, אייפי קבוע וראוטר(כל הפורטים בראוטר פתוחים) (קודם היה מודם רגיל וחייגן וזה עבד) ההודעה שאני מקבל היא: the network path \\server\c could not be found server מתייחס לשם המחשב המארח(ניסיתי גם את האייפי הקבוע שקבלתי מהספק אבל זה לא עזר) C מתייחס לכונן שמוגדר לשיתוף במחשב המארח אולי הבעיה היא שאין חייגן כדי להגדיר אותו משותף או משהו כזה אני בטוח שזו איזו הגדרה זניחה אבל ניסיתי כל מה שאני מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה,
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-