עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. התקן החדש תוכנן על מנת לאפשר מהירות ביניים, בין 1Gbps ל-10Gbps, מבלי שהמשתמש יצטרך להחליף את כבלי ה-CAT5E ו-CAT6 שברשותו לכבלי CAT6A ו-CAT7. http://www.netcheif.com/blog/?p=6853

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by AVIVLOM,

שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה לקנות ROUTER אמין ורציני עבור רשת עבור - שלושה מחשבים מחוברים חותי (יש לי כבר רשת עם HUB וחוטים בבית) - שני מחשבים מחוברים אלחותי יש לי מודם ADSL SAMSUNG כחול ואני מחובר לבזק בינלאומי וזה בית דו קומתי אבל המרחקים מאוד קצרים. ראיתי יותר מידי סוגים וקשה לי להחליט. כולם רוצים למקור לי EDIMAX אבל ב-ZAP יש כמה ביקורות לא טובות בנוסף אני לא משוכנע אם כדאי לרכוש ROUTER עם מודם כי מישהו אמר לי שהמודם שלי ישן כבר. איזה אתם ממליצים ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by no_way,

שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sonick,

מישהו יכול לחוות דעה על ראוטר אלחוטי של trendnet תקן N? דגם TEW-639GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4305 או TEW-633GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4045 הדגמים קיבלו ביקורות טובות גם ממשתמשים ב- newegg וגם בבדיקות של cnet ו- smallnetbuilder אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם אחד מהם

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן, לאחרונה אני לא מצליח להוריד טורנטים מאתרים גדולים וידועים, גם אם מדובר בטורנטים עם מספר עצום של סידרים. זה תקוע לי בד"כ על 10KB כאשר המקסימום שהגעתי הוא 100KBS האם מישהו יודע על חסימה שנעשתה מהספקית\תשתית? זה מתחיל לעצבן אותי. עד עכשיו הנחתי שזה בגלל עומס. היום אני בטוח שאין עומס. לתוהים - יש לי אינטרנט כבלים 8 מגה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by integral,

יש משהו יותר טוב/כדאי מה TL-WR1043ND ברמת מחיר דומה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי, המודם של בזק כבר מזמן עלה לי על העצבים, מתקלקל כל שני חמישי... אני מעוניין להחליף לנתב משולב עם מודם (גם אסתטית זה פתרון יותר אלגנטי). יש שני דגמים שראיתי: ‏Edimax nLITE AR-7284WNA Wireless ADSL2/2 + Modem Router 150Mbps‎ במחיר 210 ו- ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 300Mbps‎ במחיר 250. רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם, ויותר חשוב, האם השילוב הזה של ראוטר ומודם הוא שילוב מוצלח. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Brono,

שלום חברים, ברשותי ראוטר edimax br6204wg הנמצא בתוך ממ"ד ומחובר עם כבל למחשב נייח. שלושת המחשבים הניידים בבית (שתי קומות) קולטים אותו מאוד חלש. מה הפתרון הכי יעיל ופשוט על מנת להגביר את האות בכל הבית? חשבתי על כמה פתרונות. האם הם טובים? האם יש הצעות יותר טובות? 1. לקנות עוד ראוטר ולחבר אותו בכבל לראוטר הקיים? (אחד יהיה בתוך הממ"ד ואחד מחוצה לו). 2. לקנות התקן המתחבר לראוטר עם כבילה או בצורה אלחוטית ולהציב אותו מחוץ לדלת של הממ"ד כך שיוציא לי את האות החוצה? 2. לקנות ראוטר חדש אשר יחליף את הקיים ויהיה בעל אפשרות חיבור אנטנה עם כבל? (הראוטר עצמו יהיה בתוך הממ"ד והאנטנה מחוצה לו. הכבל לאנטנה לא צריך להיות ארוך מכמה עשרות ס"מ). 3. או פשוט לשים מפצל לחיבור RG45 במודם של הוט כך …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by The Ball,

ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rafi_d,

גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BHXHO2,

יש לי בעיה עם חיבור של הראוטר והמודם הזה אני מחבר את המודם עם הראוטר הכל עובד גולש תקין אך בבדיקה שלי מהירות הורדה זה לא עובד טוב כאשר אני מוחבר אלחוטית אני מוריד בחצי מהירות מודם מוחבר ישירות אני מוריד מהר אני מוחבר ללא חייגן לפעמים עם אני עושה ריסטארט קטן לראוטר אז מוריד לי על 290 אבל שאני בודק בשנית אחרי זמן מה זה חוזר להיריד לאט בסביביות 120 אני מחובר על 2.5 תשתית הוט גירסה של הראוטר 1.3 תודה אלירן [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 02:00:00 תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מתכנן לבצע גיבויים יומיים (אינקרמנטליים) דרך האינטרנט, וחשוב לי שהמידע במחשב היעד יישאר מוגן - גם מפני חדירה מהרשת, וגם מפני משתמשים מקומיים חטטניים (כמו האחיינים שלי ) אני מניח שאוכל להוריד הרשאות לכל המשתמשים במחשב ולהריץ את תוכנת השרת תחת משתמש עם הרשאות כתיבה לתיקיית הגיבוי. הבעיה היא שהשימוש במחשב עבור שאר המשתמשים יהפוך לעינוי (XP בלתי נסבלת בעיני בשימוש דרך משתמש שאינו אדמיניסטרטור). הבעיה היא שאני לא רואה דרך להמנע מכך ועדיין למנוע ממשתמשים אחרים להכנס לתיקיית הגיבוי. כל זמן שהם אדמיניסטרטורים, הם תמיד יכולים לשנות את ההראשות של כל תיקייה. את תיקיית הגיבוי אני חושב להצפין עם EFS או עם TrueCrypt. הראשון נוח יותר לשימוש, אבל למיטב זכרוני ניתן לראות את שמות הקב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום. קניתי ראוטר אלחוטי שאמור לעבוד עם מודם כבלים .ואכן לאחר שחיברתי אותו דרך כבל רשת הצלחתי להכנס להגדרות של הראוטר (192.168.1.1). הבעיה היא שאני לא יודע איך כעת להתחבר לאינטרנט במחשב הנייח (עוד לפני שאנסה להקים רשת אלחוטית) לחיצה על חיוג דרך החייגן שעבדה עד היום לא מועילה ולא מוכנים לתת תמיכה לא בכבלים ולא באינטרנט זהב. פעם אחת המחשב הראה סימן בtray icon - כאילו שהאינטרנט מחובר, אבל הוא לא היה מחובר. משהו יכול לעזור לי? תודה רבה. המודם של הכבלים הוא של TERYON והראוטר האלחוטי הוא TL-WR641G של חברת TP-LINK.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן, המודם שלי לא מצליח להתחבר לאחר החלפה של כבל adsl (הקודם היה קצר מידי ורציתי להזיז את המודם). אחרי ההחלפה הנורת DSL לא נדלקה בכלל. לאחר מכן החזרתי לישן והנורה פשוט מהבהבת לכמה שניות ונכבית, וחוזר חלילה. המודם (DSL-G225)מכוייל כבריג׳ בשביל ראוטר TPLINK C80 ניסיתי עוד כבל טלפון ניסיתי להחליף מפצל בקיר ניסיתי לחבר גם ישירות לקיר עם כבל טלפון. ביצעתי ריסט למודם והגדרתי הכל מחדש (אני מקווה שנכון...בחרתי pppoe והזנתי את השם משמש וסיסמא מהספק. בנוסף הגדרתי 8 38. מה יכולה להיות הבעיה? וכל זה מהחלפה של כבל? אגב התמיכה של בזק גם לא ידע ושלח טכנאי אבל הוא יגיע רק ביום חמישי (!) לא נשמע לי סביר שנהרס משה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Lmagus,

שלום, יש לי ראוטר WRT54GL של לינקסיס, הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא בזק. בחודשים האחרונים הראוטר שלי התחיל להתנתק בתדירות גבוה(כל 2-3 שעות) ולקחו לו עוד כמה דקות להתחבר מחדש. הfirmware שלי הוא ההכי עדכני מלינקסיס. וגם ניסיתי להריץ על הראוטר Tomato, אבל גם זה לא עזר, אבל לפחות הלוגים הראו סיבות כלשהן: WAN SHUTTING DOWN וEXITING ON RECEIPT OF SIGTERM. מחברת לינקסיס אמרו לי שכל ההגדרות שלי טובות ושכנראה שהבעיה היא בראוטר עצמו וצריך להחליף אותו. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות

23. Started by eran256,

שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה בגלישה באייפון דרך wifi כאשר המחשב כבוי ואני קרוב מאוד לראוטר והוא לא טוען לי שום את הדפדפן של הספארי בקושי ויש לי ראוטר מדגם (שהוא שייך לבזק בינלאומי ) http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx תוכלו להגיד לי מה הבעיה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים