עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HFDO5,

שלום החלפתי סוף סוף את המודם USB שלי (ALE 130) למודם רשת מאז ההחלפה יש לי מלא בעיות של ניתוקים מהאינטרנט פשוט המודם מתחיל להבהב בנורת ה DSL ולא מצליח לתקשר חזרה בלוג של המודם כתוב לי DSL Carrier is down והדבר היותר מוזר הוא מתי שיש לי ניתוק מהקו DSL (לפי הלוג של המודם) אז ההתקשרות לאינטרנט ממשיכה "לעבוד" והמודם לא רואה את זה בתור ניתוק אז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אוליי הוא מצליח להתחבר מחדש ל DSL פתחתי את המודם לעבוד כראוטר והוא מחובר דרך האב של אינטל ל 3 מחשבים העתקתי לוג שלו שהוא לא מצליח להתחבר כמה פעמים ואז בסוף כן מזהה את הקו DSL : Valid Configuration Tree Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interf…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shahar07,

בקומה השנייה שלי בבית ישנו שקע לחיבור אינטרנט, מה שמתאים למכשירים בחיבור הקווי, אך בחיבור האלחוטי העוצמה חלשה כי הראוטר נמצה בקומה התחתונה, איזה מוצר אני צריך ? 1. כזה שאוכל לחבר אותו מהשקע בקיר וייתן לי קליטה אלוטית 2. אופציה שנייה רפיטר פשוט שיגדיל לי את העוצמה מבלי לחבר אותו לקיר מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. התקן החדש תוכנן על מנת לאפשר מהירות ביניים, בין 1Gbps ל-10Gbps, מבלי שהמשתמש יצטרך להחליף את כבלי ה-CAT5E ו-CAT6 שברשותו לכבלי CAT6A ו-CAT7. http://www.netcheif.com/blog/?p=6853

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ziv_tt,

שלום לכולם מחפש דרך להגדיל את טווח השידור של הנתב שלי ע"י מגבר בדומה למגבר הזה: http://www.hawkingtech.com/products/productlist.php?CatID=32&FamID=72&ProdID=187 אשמח לדעת על חנויות שמוכרות רכיבי RF שכאלה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shani_yakov,

יש לי 3 ראוטרים בבית ראוטר ראשי שמחובר לראוטר משני. הראוטר המשני מחובר ביציאה ראשונה לראוטר נוסף וביציאה שניה למדפסת. עכשיו לשאלה: אני מנסה לגשת למדפסת מהרשת של הראוטר האחרון, מבלי להגדיר את הראוטר המשני כנק' גישה או משהו בסגנון, כי זה יצר לי בעיות התנתקות וירידה במהירות. יש כזאת אפשרות? יש לציין שאם אני מתחבר לרשת הוואי פיי של הראוטר המשני אני כן מזהה את המדפסת.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן, ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ B…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by parker,

יש לי חיבור adsl של 0.5mb, הכל היה בסדר עד לאחרונה, הפינג שלי בשרתים ישראלים גבוה מאוד ומגיע ל200 וזה אף פעם לא קרה, אני לא מוריד כלום, ואין לי מושג למה זה קורה, אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shafik,

שלום לכולם במידה ויש לי Hotbox שמחובר ל router, איך אני יכול לנהל את ה Hotbox? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חברת D-Link מכריזה על זמינות מיידית של נתב התומך בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2386

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DetailsD,

החשמלאי שקבלן השיפוצים עובד איתו העביר CAT6 בכל הדירה ע"מ לרשת אותה, אבל הוא אומר שמישהו צריך להסביר לו כיצד לחבר את הגידים לשקעי התקשורת בכל חדר כדי שה LAN יעבוד, קבלן השיפוצים אמר שיבדוק מי יכול להסביר לו, האם מישהו יודע? יש שרטוט שאפשר להדפיס ולהביא לחשמלאי? אגב, במידה וגם הנושא הבאה קשור לפורום: אני מתכוון לרכוש מסך "60 LED, אבל אני צריך שכבל החשמל שלו יהיו באורך שני מטרים, וזאת כדי שיגיע דרך הצנרת שבקיר, לשקע החשמל שנמצא בצידו השני של הקיר (חדר צמוד). לבקש מחשמלאי שיבצע הארכה של הכבל אפשרי, אבל אני מניח שזה יבטל את האחריות, האם יש פתרון אחר? אולי כבל מאריך שאפשר לחבר אבל שלא תופס נפח ויכול לעבור בקוברה שבקיר? (אולי יש חיבור זכר/נקבה שמתחבר לכבל הקיים ומאריך אותו לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה

15. Started by etaiso,

יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום קראתי שניתן להתחבר דרך שרת לאתרים בארה"ב שנותנים לצפות רק לתושבי ארה"ב בסרטים קישור לכך ניתן לקרוא כאן : http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/229/012.html?hp=16&cat=1924&loc=110 השאלה איך אני עושה זאת בפועל לא הבנתי את ההוראות לכתיבה והשינויים בראוטר DLINK שיש לי הנה שרת שפתחתי בו חשבון אבל לא מבין איך לקנפג את הראוטר ? http://www.packetix.net/en/vpn/admin/user.aspx

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by amitaiz,

שלום עד עכשיו הייתי מחובר באמצעות מודם(aztech 600e) שהיתחבר לנתב 3COM והכל עבד מצוין. מסיבה כל שהיא אני רוצה להיתחבר בלי הנתב. הפכתי את המודם לנתב והכל עובד מעולה חוץ מהתקשרות VPN למקום העבודה שלי. כשאני מחייג את ההתקשרות אני מגיע לשלב של אימות שם משתמש וסיסמה ואז מקבל שגיאה 619. אני מבין שהבעיה כנראה בפיירוול הפנימי של המודם אבל לא מצליח למצוא איפה ההגדרה הבעייתית. כשאני מתחבר באמצעות חייגן במחשב הכל עוד טוב למישו יש רעיון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BedBoy,

תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום חברים. אני בבעיה. אני עם חברת Time Warner. כדי להוריד את עלויות ההתקנה, שלחו לי ציוד לבית. הציוד כולל: - מודם (Motorola SURFboard SB5101U) - נתב כבל שמגיע מחוץ לבית (שחור, עם פין בסוף ואום), כבר נמצא. נתבקשתי לחבר את הציוד ולהפעיל את "האינטרנט". - חיברתי את הציוד - קודם מודם מאושר על ידם. ואז נתב. הכל טוב ויפה, רק שאני לא מצליח לגלוש. על האייקון של הרשת האלחוטית (למטה, ווינדוס 7) מופיע סימן קריאה צהוב. האם אוכל להיעזר בכם? ראוי לציין שמצאתי את כתובת ה IP, הקשתי אותה בשורת הכתובת של הדפדפן, והגעתי להגדרות של הנתב. Belkin. עד כאן הכל טוב, אבל לא יודע מה עושים עכשיו כדי להשיג גישה לאינטרט. תודה!!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by iliagildin,

הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?

21. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לפני מספר שבועות הגיע לידי הנתב WRT1900ACS של חברת Linksys. זהו נתב המקוטלג כ-AC1900, המבוסס על מעבד עוצמתי והוא המתקדם ביותר בסדרת WRT של החברה. את עלילותי עם הנתב והסיבה שאני מתקשה להמליץ עליו (לפחות בשלב זה) תוכלו לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6271

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ccc,

אהלן רבותי. בקצרה, נסיון פתיחת הום גרופ בין שני מחשבים על הרשת האלחוטית של הנתב מסתיימת ביתר קלות באשף. הבעיה כאשר אני מנסה לקשר מחשב המחובר דרך חוט לאותו ראוטר, עם מחשב נייד המחובר לרשת האלחוטית של הראוטר. מהי הסיבה הנפוצה ביותר לאי היכולת של האשף למצוא רשתות בין סוגי חיבור שונים? אם צריך לשנות הגדרות בנתב (נטגיר בזק 5גהץ) מהן בדיוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.