רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
איך פותחים "port forwarding" אני צריך את זה כדי לשחק UT3 באינטרנט המשחק רשם : your network configuration may not be compatible with hosting matches. please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding" or a "DMZ server " נ.ב תסבירו לי בסדר כי המדרכים לא כול כך מובנים .... עריכה : איך אני מגלה מה היא הסיסמה של הראוטר ? חדש : שום משחק רשת לא עובד כולם רושמים חיבור נחשל
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקבל מחשב חדש עוד כמה ימים :) בין החדר שלי לחדר שבו נמצא המחשב שאליו יחובר הראוטר מפריד קיר ממ"ד אחד והמרחק זה משו כמו 8-10 מטר. עברתי קצת על הודעות קשורות בפורום וראיתי שהדגמים המומלצים לראוטר בתקן N הם בעיקר BR6504 Edimax או Linksys WRT150. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה לראוטר + כרטיס רשת אלחוטי תואמים לתקן N, חריגה פה ושם מהתקציב אפשרית במידה ויש הצדקה אהה כן... והאינטרנט מסופק באדיבות YES ובזק (לא בינלאומי, סתם בזק...) במהירות של משו כמו 2-2.5M, לא בטוח בדיוק אם צריך אפשר לבדוק... תודה רבה :-)[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 08:01:24 Anyone??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשגולשים רק דרך "הטריון", מודם הכבלים, המהירות באימיול ובמקביל באינטרנט מופלאים. כשהמודם מחובר דרך הנתב, האימיול, מהירות ההורדה שלו קשה מנשוא (DOWN-30) ובמקביל האינטרנט איטי מאוד מאוד. באימיול-(PORT הוא על 6662 UDP הוא על 6672). (בנתב MTU הוא על-1500). רבים אמרו לי שמקור הצרה במודם כבלים עצמו (בהוט אמרו שלא כך הוא הדבר) . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ויש לי Hotbox שמחובר ל router, איך אני יכול לנהל את ה Hotbox? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברת D-Link מכריזה על זמינות מיידית של נתב התומך בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2386
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח שיש לי היום תשתית של בזק - ADSL עם ספק נטוויזן במהירות של 5 מ"ב. במידה ואני עובר לכבלים, האם יש צורך לדבר עם נטוויזן ולעדכן את החבילה, או שהכל יעבוד בדיוק אותו דבר בכבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד ואני מתלבט לגבי החיבור לאינטרנט. שימוש בנסטיק נראה לי מופרף היות וזה דורש התחייבות לחברות הסלולר (הבנתי שאין קניה חד פעמית של נסטיק ושימוש חופשי...) למרות היתרון העצום של אינטרנט בכל מקום. הציעו לי לא להתעסק עם החברות אינטרנט ולככת לקנות ראוטר - אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד העסק (ההתקנה, מה זה למעשה מדמה רשת אלחוטית)? כמובן שהפתרון השלישי הוא רשת אלחוטית. האם עדיף ראוטר על פניה? אשמח לעזרה, ארז.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עבדתי עד עכשיו עם נתב TP-Link TL-wr841n שקיבלתי מתנה לפני כמה שנים. עד לפני כמה חודשים הוא עבד מצויין, מהירות בסדר, בלי ניתוקים, קליטה טובה בבית, וכו' על רשת של שלושה מחשבים שמחוברים קווית ועוד 3 מכשירים ב-Wifi. לפני כמה חודשים הוא התחיל להתקע בערך פעם ביום ושמתי לב שהוא מאד מתחמם. כשניתקתי אותו מהחשמל, נתתי לו להתקרר והחזרתי אותו לחשמל, הוא המשיך לעבוד בסדר. אתמול הוא נשרף סופית ואני צריך המלצה לראוטר חדש. אני לא מבין כל כך בתחום של הראוטרים, אבל מבחינת דרישות ה-tl-wr841n עשה את העבודה, אז אני לא צריך משהו יותר מתוחכם, הייתי קונה את אותו אחד, אבל אני פוחד שיתחיל להתחמם שוב.. יש המלצות לנתב טוב ויציב באיכות דומה או טובה יותר בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים מסוימים עבור ה-Emule ב- windows vista 64bit שאיתה אני עובד, אבל משום מה זה לא מצליח לי. פתחתי את הפורטים בראוטר טוב, כי ב-XP זה עובד. בנוסף לכך, ניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של vista. עשיתי הוסף פורט והוספתי את הפורטים הרלוונטים ומשום מה הם לא נפתחים. למישהו יש הסבר לתופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום ברשותי מודם ADSL של אזטק 600E שמופעל בראוטר ומחשב אחד ומדפסת. ומחובר לבזק במהירות של 1.5M אני מעוניין להקים רשת ביתית בכדי להכניס יותר מחשבים ולשתף ביניהם גם את המדפסת שהיא מדפסת רשת קוווית ואלחוטית. מקריאה של הפורום הכנתי תרשים שמראה איך אני חשבתי להקים את הרשת. מצורף הקובץ. השאלות שלי הן: 1. איך אמור להיות מחובר הראוטר האלחוטי? כ ראוטר? כ AP? 2. האם להשאיר את המודם DSL כראוטר או כמודם? 3. ראיתי שממליצים כאן על הנתב Edimax BR-6524N האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את הנתב Edimax BR6574N (כי יש לו חיבורי GIGA LAN?) 4. האם הנתב של בזק דגם N טוב כמו הנתב הנ"ל? 5. איזה דגם של SWITCH כדאי לקנות? האם גם כאן כדאי להשקיע עוד ולקנות SWITCH שתומך ב GIGA LAN? 6. איזה כרטיס ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*** אם זה לא מתאים לפורום הזה,אשמח אם תעבירו את זה הלאה כי אל מצאתי פורום אחר שיתאים *** שלום אנשים. אצלי בבית יש קצת (הרבה) סיבוך עם כבלים ומפצלים. בואו נגיד שהכבל של הכבלים מתפצל ממקום אחד לטלויזיה בסלון וממשיך לחדר שינה.מהחדר שינה הוא מתפצל לטלויזיה ולעוד כבל דרך הקיר,שוב לסלון-לאינטרנט. הכבל הבעייתי זה ההוא שעובר בקיר. תמיד יש לי בעיה איתו,כנראה זו בעיה עם הראש שאין מגע מרוב המשחקים שלי שאני מוציא ומכניס את המודם כל שני וחמישי. השאלה שלי היא: מה אפשר לעשות כדי שהראש שלו לא יעשה לי בעיות כל הזמן? עכשיו חיברתי בעקיפין את המודם עם כבל ארוך שעובר בבית רק כדי שיהיה לי אינטרנט זמני.וזה מכוער. או שיש אפשרות לקנות את המכשיר של הכבלים שנועל היטב את הראשים שלהם? אני צריך פיתרון…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!
-
אני מחובר דרך ערוצי זהב (הוט) וקווי זהב ויש לי בעיה של PL כבר בסביבות 5-4 חודשים... ניסיתי כבר הכל: הייתי ב- 3 ספקים (012, אינטרנט זהב, ברק 013) החלפתי מחשב (גם 2 פרמוטים ששום דבר לא היה מותקן על המחשב, ניסיתי גם עם firewall ו- antivirus וגם בלי), החלפתי מקום עבודה, הבאתי אל פסק, החלפתי לחיבור דרך usb, ניסיתי 2 כרטיסי רשת, החלפתי מודם, הייתי ב- 3 חיבורים - mpls L2tp pptp, השתמשתי ב- tweaks, החלפתי אפילו ציוד הקפי - עכבר מקלדת רמקולים וכו' (אמונות תפלות) ועדיין יש לי pl... אני רואה אותו במשחק שנקרא unreal tournament, אבל זה לא בשרת אחד אלא כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל pl בזמן שלאחרים יש 0 אחוז, אני לא רק רואה שיש לי pl אלא אני גם מרגיש את זה בכך שירייה לא נורת, לאגים וכו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לשתף תיקיה שרק ליוזר מסוים תיהיה הרשאה להיכנס אליו.. כשאני נכנס לשיתוף ואבטחה לתיקיה שאני רוצה לשתף ישנה אפשרות לבחור יוזרים רק מתוך המחשב הספציפי שאני עובד עליו.. כתוב: "מתוך מיקום זה" (שם המחשב שלי) ומצד שמאל כתוב מיקומים אבל אני לא יכול לבחור מחשב אחר ברשת אלא רק את שלי. עוד שאלה.. יש אפשרות לשים סיסמא ויוזר כללים על כל הדברים שאני משתף.. איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי אייפון עם חבילת גלישה של 5 גיגה. כרגע אני מחבר באופן ישיר את האייפון לנייד עם כבל בשביל להשתמש בו כמודם סלולרי. רציתי להשתמש ב USB מודם סלולרי ולהשתמש בסים שאני משתמש באייפון - באותה חבילת גלישה של 5 גיגה, ולא לשלם גם 5 גיגה לאייפון וגם 5 גיגה לנייד. האם הדבר הזה אפשרי ? (בעצם שיכפול הסים ואחד יהיה בנייד ואחד בפלאפון). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות הגיע לידי הנתב WRT1900ACS של חברת Linksys. זהו נתב המקוטלג כ-AC1900, המבוסס על מעבד עוצמתי והוא המתקדם ביותר בסדרת WRT של החברה. את עלילותי עם הנתב והסיבה שאני מתקשה להמליץ עליו (לפחות בשלב זה) תוכלו לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6271
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברנו דירה, ובדירה החדשה הוייפי כמעט ולא נקלט מחוץ לחדר שבו מותקן המודם. זו דירה תל-אביבית קטנטנה בבית ישן, בלי ממ"ד וכיוב'. כשראינו שהאינטרנט לא מאפשר גלישה מהירה, שדרגנו את האינטרנט מ-15 ל-40 MbPS ולשם כך החלפנו מודם-ראוטר לאחד של Kasda שתומך במהירות הזאת. הבעיה היא שכעת הפחת בקליטה עוד יותר גרוע: מ-40 בקווי ו-30 באלחוטי בחדר הוא פוחת ל-1(!) בחדר הסמוך (לעומת פחת מ-15 ל-2.5 שהיה בעבר), ולעתים ניתק כליל--כל זה במרחק 7 מ' מהראוטר. התקשרנו לתמיכה של קסדה, והם טוענים שהבעיה היא כנראה בגלל ריבוי רשתות באזור או אנטנות גדולות באזור, ושאנחנו צריכים לשקול להשקיע ברכיב אקסספוינט לתדר של 5ghz. האם זה נשמע לכם הגיוני? האם באמת סביר שזו הסיבה העיקרית לפחת, או שהם פשוט מכרו לנו מוצר …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-