רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר מהלפטופ לשולחן העבודה של המחשב הנייח כאשר אני מחובר דרך הראוטר של הבית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להתחבר לשולחן העבודה כשאני לא בבית?.. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים היה לי בזק בינלאומי על הוט. עכשיו אני על בזק עם נטוויז'ן (באנדל של סלקום טי וי). כבר במעבר זה עבד פחות טוב (חלק מהזמן היה קצת איטי), אבל זה התדרדר כל הזמן ועכשיו זה עובד לאט 100% מהזמן. מדובר בהורדות משרתי הורדות מוכרים (nitroflare, uploaded). קודם הייתי מוריד על 10-12 מגה בייט לשניה, עכשיו 100 קיי.... יש סיבה לזה? בתמיכה של uploaded לא כ"כ יודעים מה לעשות, אבל זה איטי גם בשרתים אחרים אז סביר שלא הם אשמים בכל מקרה. עם נטוויז'ן עוד לא דיברתי. יש סיכוי שנטוויז'ן חוסמים/מגבילים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לעשות רשת ביתית חדשה בבית , עד עכשיו היו לנו 2 מחשבים שחוברו על ידי שתי חשבונות שונים (לא רשת..) שתיהם היו 5 מגה.. לאחרונה צירפנו עוד 2 מחשבים , אחד לשימוש של אמא שלי (לא שימוש רב במיוחד..) ואחד למחשב HTPC שנמצא באזור ללא קליטה.. (החלק הבעייתי שבעניין..) הבנתי שהנתבים שמקבלים מבזק לא טובים כ''כ ולכן החלטתי לקנות מבחוץ.. אבל מכיוון שיש צורך ברשת HPNA (בגלל שאין קליטה בHTPC) , מכיוון שיש לי מרכזיה בבית אני חושש שיהיה בעיה להגדיר את ה HPNA.. פתרון נוסף ששמעתי עליו הוא לשים שתי ראוטרים בבית.. ושאחד מהם ישמש Access Point... יש לי כמה שאלות בנוגע לשיטה הזאת, א. מה המשמעות של הקרינה ברשת אלחטוית? אני נמצא שעות רבות בחדר (כולל את הלילה ) ואם יש קרינה אז אין על…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע משתמש ב6850 DLINK. קניתי ראוטר חדש ומעוניין לעבור לתצורת מודם +ראוטר. איזה מודם מומלץ לשימוש ב100מגה אצל בזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם אני צריך שרת שמשדר בסטרימינג מדיה ברוחב של כ-500kbps אז חיבור מחשב ביתי ל-ADSL במהירות של 8 מגה עם מהירות חזור של 800kbps אמור להספיק, לא ? (בהנחה כמובן שרק משתמש אחד מתחבר כל פעם לשרת)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד שאני מוריד דברים והם מגיעים ל98% - 99% פתאום המהירות הורדה יורדת לאיזה 50kbps פתאום. למה זה תמיד קורה בסוף ההורדה? והאם אפשר לתקן את זה על ידי איזשהו אפשרות? קורה לי בfirefox, IE, chrome גירסאות הכי חדשות כולם.. קורה לי גם בdownload accleator plus. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מתאם רשת אלחוטי שתומך בוודאות ב-WINDOWS 7 32BIT בגרסת ההפצה (הגרסה שנמכרת בחנויות) (בוודאות, כלומר: במפרט שמספק היצרן כתוב במפורש שיש תמיכה ב-WINDOWS 7, או שיש דרייבר רשמי שנוסה ע"י הרבה אנשים וידוע שהוא עובד). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המודם של בזק כבר מזמן עלה לי על העצבים, מתקלקל כל שני חמישי... אני מעוניין להחליף לנתב משולב עם מודם (גם אסתטית זה פתרון יותר אלגנטי). יש שני דגמים שראיתי: Edimax nLITE AR-7284WNA Wireless ADSL2/2 + Modem Router 150Mbps במחיר 210 ו- Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 300Mbps במחיר 250. רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם, ויותר חשוב, האם השילוב הזה של ראוטר ומודם הוא שילוב מוצלח. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי ראווטר של הוט בוקס ושאני גולש באתרים מסויימים אני מקבל את ההודעה הזאת Please configure your firewall or router to allow non-restricted inbound and outbound UDP connections on all ports. You can call your administrator or internet service provider and ask to enable proper peer-to-peer support. איך אני יכול לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עריכה: עברתי לנתב של בזק הכל רץ חלק ומהר. אין צורך להגיב..... ***************************************************************8 יש לי ראוטר 3com ישן - בן 6-7 שנים. - שעובד מצויין עבור הרשת הביתית ( דירת 4 חדרים. ( הנתב בממ"ד לצערי כי זה חדר העבודה שלי עם המחשבים שאני עובד איתם) . מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים (אחד בסלון דרך קופסא של יס) + מכשירים של wifi - טאבלטים , מחשב נייד, סלולרי וכו'..... שדרגתי מהירות ל 40MB בבזק. ולקחתי את הנתב שלהם שהביאו - D-LINK DSL 6850U כרגע מוגדר בברידג' ומתפקד רק כמודם. בבדיקת הגלישה יש לי 31MB הורדה. 3 העלאה. 3 שאלות: 1. היות והנתב החדש הוא dual band. האם כדאי לי כבר להגדיר אותו כנתב + מודם. כלומר הרשת הביתית והכל? ( ואת נתב ה…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-