עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי את הראוטר כחודש ונתקלתי בתופעה מוזרה שנראה לי התחילה השבוע מדי בוקר כאשר אני קם אני רואה בחיבור הWIFI שלי במחשב שאין גישה לאינטרנט, אותו דבר קורה גם בחיבור אלחוטי מסמארטפון ואפילו בחיבור קווי. כל זאת ועוד, במצב הזה גם אין גישה כלל לממשק של הראוטר והפתרון היחידי הוא לכבות ולהדליק אותו - והכל נהיה בסדר. עדכנתי גרסאת FIRMWARE לאחרונה אך עושה רושם שזה לא שינה דבר. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by WildNight,

היי לפני כמה ימים שידרגתי ל 15 מגה.. ל המחשבים האחרים בבית (כולל סמארטפון) גולשים ב 15 מגה במחשב שלי (עם לוח Z77-D3H) מחובר בכבל הוא מגביל אותי ל 10 מגה , בהתחלה הוא בא להתחבר ל 100 MBPS FULL DUPLEX אבל אחרי זה לא מצליח ונותן 10.. ניסיתי להגדיר ידנית , לא מצליח (לא מתחבר) ניסיתי להגדיר 1 גיג'ה דופלקס (נותן לי 10 מגה) ניסיתי להחליף כבל ל CAT גבוה יותר (נותן לי 10 מגה) ניסיתי לשנות הגדרות MTU (לא עובד..) ניסיתי דרייברים אחרים מכל מיני גרסאות (נותן לי 10 מגה) פירמטתי מחשב , עידכנתי BIOS (לא עזר..) משהו מגביל אותי עם הגישה , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור. עם כ.רשת אלחוטי נותן לי דופלקס של 54 מגה והוא מנצל את כל ה 15 מגה אבל אני רוצה להתחבר חוטי.. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by danielrey,

מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Vaz,

לעוד מישוה יש בעיות עם האימל שלהם בזמן האחרון ? כשאני מתחבר האימל לא מזהה את הסיסמא שלי ומבקש להכניס סיסמא , למרות שאני מכניס את הסיסמא הנכונה זו שאני מתחבר איתה לחייגן. איך מגדירים נכון את האימל שלהם ? out.bezeqint ו mail.bezeqint נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בשעה טובה משרד התקשורת ביטל את הצורך בקבלת אישור יבוא לשורה גדולה של מוצרים. סוף סוף אפשר ליבא נתבים בלי לחשוש שהם יעצרו במכס עד לקבלת האישור שאף פעם לא מגיע. לינק למקור https://www.geektime.co.il/tv-import-becomes-easier/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קניתי את המדפסת HP OFFICEJET 6500 WIRELESS. כהשתקנתי את התוכנה על הלפטופ (שמחובר לרשת בחיבור אלחוטי דרך ה ROUTER) לא הייתה בעיה, הכל עבד חלק, ההתקנה הסתדרה הכל הסתדר וכו... ניסיתי להתקין את התוכנה על הPC שלי (שמחובר ישירות לראוטר, חיבור LAN ) ואני לא מצליח להגדיר את הגדרות הרשת של המדפסת. ניסיתי להתחבר לרשת שהלפטופ מחובר אליה, אבל המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה (למרות שאני דיי בטוח שהיא נכונה) אולי אני לא מכניס את מה שהם מבקשים (מבקשים מפתח WPA ) בהודעת השגיאה כותבים שיכול להיות שהבעיה נובעת מחסימת MAC משהו, שאני לא ממש מבין בו. צרפתי את הודעת השגיאה, למישהו יש רעיונות ? יכול להיות שבגלל שהPC מחובר בחיבור LAN ולא ממש לרשת אז זה מה שיוצר את הבעיה? יכול להיות שאני לא יכ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by leonchik1976,

אני רוצה להביא לארץ מארה"ב את Airport Extreme (עם תקן שידור ac), האם אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת התקן ישראלי ובמכס לא יעבירו אותו או שלא אמורה להיות שום בעיה? מישהו הביא את זה לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…

11. Started by kalda01,

<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. * לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by madix,

שלום, עבדתי עד עכשיו עם נתב TP-Link TL-wr841n שקיבלתי מתנה לפני כמה שנים. עד לפני כמה חודשים הוא עבד מצויין, מהירות בסדר, בלי ניתוקים, קליטה טובה בבית, וכו' על רשת של שלושה מחשבים שמחוברים קווית ועוד 3 מכשירים ב-Wifi. לפני כמה חודשים הוא התחיל להתקע בערך פעם ביום ושמתי לב שהוא מאד מתחמם. כשניתקתי אותו מהחשמל, נתתי לו להתקרר והחזרתי אותו לחשמל, הוא המשיך לעבוד בסדר. אתמול הוא נשרף סופית ואני צריך המלצה לראוטר חדש. אני לא מבין כל כך בתחום של הראוטרים, אבל מבחינת דרישות ה-tl-wr841n עשה את העבודה, אז אני לא צריך משהו יותר מתוחכם, הייתי קונה את אותו אחד, אבל אני פוחד שיתחיל להתחמם שוב.. יש המלצות לנתב טוב ויציב באיכות דומה או טובה יותר בתקציב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Doron.C,

היום בצהריים שוחחתי עם הספק שלי (בזק בינלאומי ) והתשתית (בזק ) לגבי עידכון חבילות הגלישה וידאתי בשניהם ששיש באפשרותי לשדרג ל 100 מגה ושידרגתי ממהירות של 15 מ"ב , נאמר לי רק להתנתק מהאינטרנט ולחזור ולראות את השינוי אז עדיין לא קרה ואני נמצא עדיין על 15 מ"ב , האם יש זמן המתנה או מיידית זה מתעדכן ? נ.ב. המודם של הוא TP-LINK 9980 האם יש צורך לשנות את החייגן שלו ? או הגדרות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by GolanBerlin,

שידרגתי ל-15 מגה, בזק + בזק בינלאומי. כמה KB הורדה אמור להיות לי? והבנתי שיש הבדל בין KB ל-kb? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by הלווין,

כיום שבאינטרנט יש עיכוב של בערך 3 שניות מהמזמן הנכון, האם שיהיה במדינת ישראל אינטרנט של כבל אופטי , ולא NGN או ADSL או VDSL, העיכוב הזה יוקטן ואו יתבטל ? ואם זה לא יעזור לזה , האם יש פרטים על פיתוח אינטרנט אחר בנושא הזה ? ולפי דעתכם , אם במשך השנים הקרובות, כל שמות הדומיינים יהיו תפוסים , מה יקרה ? ומתי לדעתכם לקוחות פרטים יוכלו במחיר סביר להשתמש באינטרנט של כבל אופטי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by izikd,

היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by arik100,

אהלן אני כרגע משתמש ב6850 DLINK. קניתי ראוטר חדש ומעוניין לעבור לתצורת מודם +ראוטר. איזה מודם מומלץ לשימוש ב100מגה אצל בזק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ophir91,

שלום אני משתמש חדש הקמתי רשת מחשבים עם כונן רשת משותף. הגדרתי בכל המחשבים את הכונן כנון רשת במחשב שלי, כאשר אני נכנס לכונן מיותר משלושה מחשבים ביחד המחשב מוציא לי הודעת שגיאה "שלא ניתן לכנס ולפנות למנהל הרשת", אבל כשאני יוצא מחד המחשבים שהכונן עבד בהם זה הוא נותן לי להכנס מחשב הרביעי... אשמח לעזרה.. יש לי עוד בעיה במחשב ספציפי אני לא האינטרנט לא נותן לי להוריד קבצים, נסיתי להחליף את האקפלורר לff או לזה של גוגל וזה לא עזר.. או לשדרג אותו ל7 מה יכולה להיות בעיה ?? עריכה: בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להוריד כלום המדפדפנים הוא גם לא יכול להוריד עדכונים של הווינדוס.. תודה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אם אני צריך שרת שמשדר בסטרימינג מדיה ברוחב של כ-500kbps אז חיבור מחשב ביתי ל-ADSL במהירות של 8 מגה עם מהירות חזור של 800kbps אמור להספיק, לא ? (בהנחה כמובן שרק משתמש אחד מתחבר כל פעם לשרת)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מתכנן לבצע גיבויים יומיים (אינקרמנטליים) דרך האינטרנט, וחשוב לי שהמידע במחשב היעד יישאר מוגן - גם מפני חדירה מהרשת, וגם מפני משתמשים מקומיים חטטניים (כמו האחיינים שלי ) אני מניח שאוכל להוריד הרשאות לכל המשתמשים במחשב ולהריץ את תוכנת השרת תחת משתמש עם הרשאות כתיבה לתיקיית הגיבוי. הבעיה היא שהשימוש במחשב עבור שאר המשתמשים יהפוך לעינוי (XP בלתי נסבלת בעיני בשימוש דרך משתמש שאינו אדמיניסטרטור). הבעיה היא שאני לא רואה דרך להמנע מכך ועדיין למנוע ממשתמשים אחרים להכנס לתיקיית הגיבוי. כל זמן שהם אדמיניסטרטורים, הם תמיד יכולים לשנות את ההראשות של כל תיקייה. את תיקיית הגיבוי אני חושב להצפין עם EFS או עם TrueCrypt. הראשון נוח יותר לשימוש, אבל למיטב זכרוני ניתן לראות את שמות הקב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים