עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rule The Pc,

שלום, אני צריך נקודת אקסס פוינט. כרגע הקליטה עומדת על בין קו אחד לשתיים. המרחק בין הראוטר למשחב הוא 20 מטר ושני קירות (לא ממד). איזה אקסס פוינט כדאי? אני מתלבט בין אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4821 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4074 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=623 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=622 אני פתוח לעוד הצעות. אני רוצה את ההכי זול מבין אלו שיעשו את העבודה. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום קניתי ראוטר של לינקסיס ועד היום אני מחובר דרך התשתית של הוט אם המודם thomson שלהם דרך אינטרנט זהב. החלטתי לקנות ראוטר למה יש לי גם משבח נייד ורציתי שגם לא יהייה חיבור לרשת. הכנסתי את הדיסק התקנה של הלינקסיס ועברתי אחרי כול הצעדים בדיקדוק רב. כול מי שמכיר תהתקנה של לינקסיס מכיר תחלק שבוא מבקשים בהתקנה ללחוץ על הכפתור של ה זיהוי רכיבים אלחוטיים והכפתור במודם מהבהב כזה בצבע לבן זוהר.. איזה חצי דקה ואז הוא שומר תהגדרות שצריכות להיות לראוטר בשביל שיעבוד אינטרנט אלחוטי ומבקש מימך ללחוץ YES על מנת לשמור את הגדרות אלו. עד לפה כול הליך ההתקנה עבד קשורה. ברגע שאני לוחץ לו YES הוא מריץ תטעינה הזאתי של בדיקת ההגדרות בראוטר עושה לי מאה אחוז הכול תקין ואז מריץ תבדיקה של הראוטר לית…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי. יש לי מודם THOMSON מהלבנים הישנים, הספק הוא בזק בינלאומי התשתית כבלים והמהירות 12MB. יש לי כרגע EDIMAX חוטי מלפני כמה שנים והוא מגביל את המהירות אינטרנט(יש בערך 7 MB במקום 12MB), בנוסף יש לי צורך באינטרנט אלחוטי - מחשב נייד (בית שתי קומות אם זה חשוב) תקציב לא ממש מוגדר אבל אני מאמין שלא יותר מ 300 ש"ח. תודה רבה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BigBrownBalls,

שלום, ברשותי ראוטר של Edimax דגם BR-6104 אליו מחוברים שלושה מחשבים ומודם כבלים surfboard של MOTOROLA.... מאז שחיברתי את הראוטר ישלי בעיה להוריד קבצים במירק וגם בתוכנות שיתוף אחרות כגון KAZZA ו EMULE מסתמנת איזושהי בעיה בתעבורה... \\\ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני לא יודע מזה אבל זה ממש משגע אותי .. אני נגיד גולש באינטרנט (גולש עם דפדפן פיירפוקס) אז נגיד על לוחץ על משהו...אני רואה שהוא חושב..אבל לא ניכנס אבל נגיד אני ילחץ עוד עוד פעם אז פתאום הוא כן יגיב ויכנס בשניה.. או שלדוגמה אני לוחץ על משהו..הוא טוען טוען שעה והחלון החדש שניפתח עדיין לבן ריק..אבל נגיד אני יעשה לו "הפסק" ואז הלחץ כל "רענן" הוא יתן מהר.. רציתי לדעת עם לעוד אנשים זה קורה התופעות האלה..? זה גם היה לי באקספלורר 8..עברתי משם לפיירפוקס כי הוא באמת יותר קל ונוח אבל זה משהו שעדיין יש גם פה רציתי לבודד תקלות..אז פירמטתי לא מזמן ואחרי זה עשיתי בדיקות וירוסים בכמה תוכנות כי לראות עם זה לא המעכת עצמה אבל לא מצאתי כמעט כלום.. יכול להיות שזה פשוט ככה וצריך לחיות ע…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. חברים אני ממש בור בכל העניין לרשתות וכל הדברים האילה. יש לי בבית 3 משבחרים שהיתי רוצה לעשות ביניהם רשת ויש לי גם ADSL שהיתי רוצה לשתף אותו בכל המחשבים ושכל שלושתם יוכלו לגלוש בו בו זמנית. (אני שמעתי משהו שבשביל זה אני אצטרך להשאיר את הממחשב שאליו מחובר האינרנט המקורי פתוח כל הזמן.. ואין לי בעיה עם זה.) חוץ מזה בשלושת המחשבים יהיה מותקן WIN2K. ולא היתי רוצה לקנות האב או סוויטץ כי יש לי מספיק כרטיס רשת כדי לשרשר את המחשבים. אז מה דעתכם יהיה לי הכי כדאי לעשות? ומישהו יכול להסביר לי מזה שרת ומה תפקידו?? ואם אני אצטרך גם שרת? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכם. חברה שלי זקוקה לראטור בביתה. בשלב זה קיים כאן מחשב יחיד בסה"כ בעל מודם ADSL מדגם GlobalSpan Virata. מדובר במודם פנימי ככרטיס PCI בתוך המחשב. כעת היא רכשה לפטופ, ולכן היא זקוקה לרשת אלחוטית. אני מניח שלא נרכוש מחשב נוסף בעתיד הנראה לעין(חוטי), אך נחמד לשמור על האופציה הזאת פתוחה. מבחינתי חשוב שהנתב יהיה סביר מספיק כדי לא 'למות' כאשר תוכנת שיתוף קבצים פועלת(כלומר החיבורים הרבים לא יחנקו אותו). דבר שני היה טוב אם הנתב יתמוך גם בכבלים וגם בADSL, אם נשנה בעתיד. אבל זה לא קריטי. בברכה, גיא.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן יש לי מספר שאלות בקשר להום פלאג יש לי ראוטר ליד המחשב שמשמש גם כרשת האלחוטית של הבית כשיס התקינו לי את הממיר החדש הם התקינו לי הוםפלאג שלהם שרשום עליו NETPLUG 200+, שמחבר מן הסתם צד אחד ליד הראוטר וצד שני ליד הממיר. כרגע יש לי מחשב נוסף בחדר אחר שנמצא בצד השני של הבית ובחדר ההוא אין בכלל קליטה של אינטרנט, הגעתי למסקנה שהפתרון האולטימטיבי בישבילי זה הום פלאג, הקטע שאני לא יודע מאיפה להשיג את אותו ההום פלאג של יס ולפי מה שאני מבין אני אהיה חייב הום פלאג חדש בין הראוטר לחדר השני ללא כל קשר להום פלאג בין היס לראוטר מה שבזק נותנים אני אהיה חייב לרכוש 2 חדשים? אולי יש מישהו שיודע איפה להשיג הום פלאג כמו של יס? אולי יש איזה הום פלאג עם רכיב תקשורת זהה לזה שיש עכשיו ברשותי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Gnome,

אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by liordavid,

שלום לכולם: מחפש נתב עבור עסק קטן של חבר, העסק מתחבר להוטבוקס (שקורס לעיתים קרובות מדי), הדרישות מהנתב: 1. 7 מצלמות FHD 2. 4 מכשירי סלולר חדשים (תקן AC) 3. מחשב גיימינג המשמש גם כמשתף קבצי מדיה 4K וסאונד ברשת 4. 2 מחשבי NUC I7 5. 2 לפטופים SKYLAKE 6. המחשבים מורידים הרבה מהרשת - בעיקר יוטיוב ב4K תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, המודם של בזק כבר מזמן עלה לי על העצבים, מתקלקל כל שני חמישי... אני מעוניין להחליף לנתב משולב עם מודם (גם אסתטית זה פתרון יותר אלגנטי). יש שני דגמים שראיתי: ‏Edimax nLITE AR-7284WNA Wireless ADSL2/2 + Modem Router 150Mbps‎ במחיר 210 ו- ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 300Mbps‎ במחיר 250. רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם, ויותר חשוב, האם השילוב הזה של ראוטר ומודם הוא שילוב מוצלח. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?

22. רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by BedBoy,

תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by guysevi,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר זמן מה ברשת הביתית שלי רק שאין לי מושג איך לפתור אותה . יש שני מחשבים מחוברים דרך נתב בצורה חוטית אחד זה המחשב בפינת מחשב שמכיל דיסקים קשיחים עם המדיה והמחשב השני זה המחשב שמחובר לטלוויזיה. הבעיה היא שבזמן שאני מנסה לגשת למחשב הפינתי מהמחשב בסלון בכדי לראות סרט הגישה לקבצים לוקחת הרבה זמן וכשסוף סוף כל הקבצים מופיעים ברגע שאני מנסה להפעיל את הסרט התוכנת ניגון נתקעת ומפסיקה להגיב (גם KMP וגם VLC). אם אני עושה ריסטרט לשני המחשבים אז המצב בדרך כלל מסתדר אבל לא תמיד,ברגע שמסתדר הצפיה היא ללא תקיעות ובעיות. ניסית לעשות cashing לתיקיות ללא הועיל והtrobleshooting לא יודע לאבחן את הבעיה אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות מה עוד ניתן לעשות לפנ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום ברשותי ראוטר וכרטיס PCMCIA (נייד) אלחוטיים של EDIMAX (ראוטר 6114Wg וכרטיס EW-7108PCg). רציתי לדעת אם אפשר לשנות את האות של שני המכשירים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.