עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by rap_tr,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by X0r3z,

שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by gal atedgi,

יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. היי תודה מראש לכל העוזרים! הבעיה היא שכבר כמה ימים לא ניתן לגלוש כלל בלפטופ (אפילו גוגל לא עולה) כאשר בשאר המחשבים בבית גולשים רגיל (מחוברים ברשת חוטית) ניסיתי להעביר קובץ בשיתוף מהלפטופ לאחד הנייחים והקובץ עבר במהירות הנראית תקינה (110 מגה ב2 דקות בערך) הנתב המדובר הינו ה-linksys wrt-54gl המריץ קושחה DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) std הבעיה חדשה מהימים האחרונים, לפני כן הרשת עבדה טוב. ניסיתי לאתחל את הנתב ואת המודם (bfocus 312) ללא הצלחה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by dr_drek,

שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  7. לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…

9. Started by dvirb,

אהלן חבר'ה. הרשת שלי מורכבת ממודם B-focus router 312+ ורואטר DLINK DI-514 לראוטר מחוברים 2 מחשבים בכבל ויש עוד 2 לפטופים שעובדים בצורה אלחוטית בזמן האחרון האינטרנט נעשה איטי להחריד והוא כל הזמן מתנתק ומתחבר לבד. התקשרתי לספק אינטרנט, עשיתי ריסטרט גם למודם וגם לראוטר, ניתקתי את כל הכבלים, החלפתי בין הכבלים, כיביתי הדלקתי, בקיצור, כל דבר שהצלחתי לחשוב עליו בערך. הדבר היחיד שעזר היה לחבר את המודם ישירות למחשב. ככה האינטרנט עובד בצורה מהירה וחלקה. אז כנראה שהבעיה היא בראוטר, אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה. כל המערכת עבדה בצורה חלקה בלי שום בעיות במשך שנתיים לפחות ופתאום התחילה לעשות בעיות. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר(לכתוב את האיפי של הראוטר בדפדפן) אבל גם זה לא מצלי…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. Started by j-cool,

יש לנו 3 מחשבים בבית המחשב הרשאון מחובר פועל ברשת וגם המחשב השני היה מחובר והכל היה טוב בשביל שנה שלמה אז לפני יומיים פתאום במחשב השני לא היה רשת ואינטרנת בדקתי את החיבורים הגדרות והכול ולא מצאתי שום בעיה מישהו יכול לעזור לי????

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by Croopy,

אממ אז ככה.. יש לי רשת בבבית בין שתי מחשבים... ולאינטרנט אני מחייג באמצעות חייגן עכשיו כשמחשב הלקוח מנסה לגשת לאינטרנט חלה תקלה.. כאשר ניסיתי לתקן את היבור לרשת באשף הווינדוס הופיע התקלה הבאה איך אני יכול לתקן את יבור הרשת בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by kupo,

יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by simla101,

אוקע אז אני אצל חבר. הבעיה היא כזו. היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו. עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים. הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד. התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה. המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו) יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by dino,

שלום, כמו שרשמתי באחת ההודעות אתמול קניתי Switch של ST-Lab. הכל עובד מצויין, הכרטיסי רשת בשלושת המחשבים היו על Obtain IP Adress automatically והאינטרנט עבד סבבה, פשוט חברתי כבל בין המחשב לנתב ותוך שניה הוא היה מחובר לאינטרנט ולרשת של הקבצים. אחר-כך ניסיתי להגדיר IP קבוע לכל מחשב, IP ADRESS: 192.168.1.X SUBNET: 255.255.255.0 GATEWAY: 192.168.1.1 ואת ה-DNS של בזק, גם כאן הכל עבד סבבה. והבעיה שלי עכשיו שאני מנסה לחזור למצב הקודם של ה-Obtain IP Adress Automatically אז אין לי אינטרנט ואני לא יכול להתחבר לרשת, ומה שמעצבן שלא שיניתי הגדרות... פשוט בפעם אחת זה היה על אוטומטי פעם שניה על IP קבוע ובפעם השלישית ניסיתי לחזור לאוטומטי אבל לא נותן לי. תודה לכל העוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

16. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by shai82,

שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  18. להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by badmama,

ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם.. אממ קודם כל פרטים. יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת. סוג נתב b-focus router 270pr סוג האב ST Lab יציאות 100\10. ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות? וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי שני מחשבים נייחים בבית בשניהם יש win 7 ultimate הרשת עם ראוטר היתה תקינה עד לפני כמה ימים והייתי משתף קבצים ברשת הכל היה תקין. כרגע ממחשב א' אני מצליח לראות את מחשב ב' אבל במחשב ב' אני לא מצליח לשתף בכל פעם שאני מנסה לשתף ממחשב ב', הוא מנסה להצטרף לרשת אך יש בעיה הוא מבקש ממני סיסמה טוב אני זוכר את הססמה רושם אותה ואין כלום הוא אומר שאי אפשר להתחבר טוב , אז ניסיתי לשנות סיסמה במחשב א' ואז אני מגלה שזה לא נותן לשנות או להציג את הסיסמה הקיימת פשוט לוחץ על זה וכלום לא קורה, עשיתי סורק בעיות הוא אומר שיש בעיה עם peer netwotking grouping והבעיה לא תוקנה . טוב אני לא יודע מה לעשות וגם ניסיתי ממחשב א' להתנתק מהרשת הביתית הזו גם לא נותן לי עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Idan-h,

יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  24. יש לי 5 מחשבים ברשת בעיקרון 1 עם ציפסט B760 השני עם ציפסט H110 השלישי עם ציפסט Q67 הרביעי עם ציפסט H61 והחמישי H55 , המחשב B760 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב ה 2 הרשת 1 גיגה עובד המחשב השלישי Q67 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב הרביעי והחמישי לא משנה מה אני עושה ה 1 גיגה לא עובד בקושי 500 מגה מקבל גם ב H55 וגם ב H61 עכשיו על הנייר הם תומכים 1 גיגה אבל בפועל זה מגיע ל 500-600 גג !!! רוב הזמן הרבה פחות בין 100-300 מגה , יכול להיות שציפסט ישן מגביל את המהירות של הכרטיס רשת ? כי אפילו החלפתי מעבד למשהו חזק יותר והחלפתי כרטיס רשת כלום לא עזר ויש לי כבל 6A אז הכבל זאת לא הבעיה עזרה בבקשה תודה

25. אנשים יש לי בעיה......הצילו ??? תראו...יש לי שני מחשבים שאני עושה בניהם רשת, באחד יש XP ובשני 2000. חיברתי בין שני המחשבים בכרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב, אבל כאשר אני נכנס במחשב הלקוח לחיבורי רשת ( Start->Programs->Accesories->Communication->Network and Dial-up connections ) לא מופיע לי שום חיבור. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים