רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

מישהו פעם אמר לי שלאותו החשבון אפשר להתחבר ממספר מחשבים וזה עדיין ישמור על אותה מהירות הורדה.. האם זה הגיוני ? תודה מראש.
- 

- 5 תגובות
 - 836 צפיות

- 

- 

ראיתי שהמלצתם על TP-LINK -WR541G (זה הדגם?) אבל יש לי כמה שאלות: 1. אין משהו זול יותר? 2. לכמה מחשבים חוטיים הוא מתחבר? 3. איך הולך החיבור האלחוטי? 4. האם אפשר לחבר את זה אלחוטי ללינוקס? 5. מה הטווח שלו? הוא יגיע מחדר בקצה אחד של הבית לקצת השני? (אין קומות,רק מעבר,בית בערך 110 מ"ר) עד עכשיו הייתי מחבר 2 מחשבים למוטו SB4200 בלי שום בעיה כי אין לי חייגן,אבל עכשיו זה עושה בעיות והאינטרנט נופל בשעת לחץ. יש פיתרון..? תודה [br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 13:42:56 מישהו?בבקשה זה דחוף לי.. אחותי צריכה את זה ללימודים
- 

- 0 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה באינטרנט עקב האלחוטי.. בבית יש לי d-link 6740u שמחובר ישירות למחשב ואני מחובר אליו באלחוטי עם USB כזה... הבעיה היא בעיקר נובעת במשחקים ובמהירות הורדה האינטרנט אצלי מוגבל (באלחוטי) למהירות של 5 מגה (ומהירות ההורדה בהתאם) בעוד שהאינטרנט עצמו הוא מעל זה. במשחקים הבעיה היא בעיקר לאגים. ובלי קשר ניתוקי אינטרנט (אין זמן קבוע) מה שאני שואל זה, מה הפתרון האופטימלי ביותר? כמובן יש את הפתרון של כבל אבל כאמור הייתי כבר מחבר אם זה היה רלוונטי (בעיקר בגלל מרחק) באתר של בזק הם מציעים 4 פתרונות http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-network.aspx (אין ממד או מרתף לצורך העניין) מהו הפתרון הכי טוב (אם בכלל) מבין כל הארבע? דרך קו טלפון? חשמל? או ש...? פתר…
- 

- 5 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, היום הגיע טכנאי HOT והתקין לי את ה-HOTBOX SAGEMCOM F@ST TM 3184, במסגרת שדרוג ל-30 מגהביט, חבילת גיימר בבזק-בינלאומי. כצפוי, התחילו בעיות עם כמה אפליקציות רשת: פורטים, לכאורה, חסומים. הגדרות הפיירוול נשארו כשהיו, ובהגדרות הראוטר, בלשונית FIREWALL רשום "NO PORTS RESTRICTED". האימיול מקרטע, הביטורנט לא סגור על עצמו (פעם חיבור ירוק, פעם סימן קריאה צהוב וטענה שהפורט חסום). 1. מה יכולה להיות הבעיה? 2. איך ניתן לבדוק אילו פורטים חסומים? תודה רבה מראש.
- 

- 14 תגובות
 - 17.8k צפיות

- 

- 

שלום חברים, התצורה שלי היא כזו: יש לי מחשב אחד מחובר לראוטר בחיבור קווי ראוטר TP-Link WR-740N (גירסת קושחה מעודכנת מאתר היצרן), ואחד מחובר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני TP-Link TL-WN722N. מודם HOTBOX של הוט, מהירות חיבור 100 מגה. במחשב שמחובר בצורה קווית אני מקבל 90 מגה+. הורדות כבדות באופן קבוע לא מפריעות לחיבור והכל מושלם. במחשב שמחובר בצורה אלחוטית אני מקבל 50 מגה+-, אבל הפעלה של ריבוי הורדות כבדות על מהירות מקסימלית גורמת לחיבור לקרוס תוך כמה דקות. לפעמים החיבור נופל ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש, ולפעמים נראה שה-wireless מתפקד מול מכשירים אחרים אבל "ננעל" מול המחשב הספציפי שלי ואני צריך ללכת למחשב שמחובר עם כבל רשת ולרסט את הראוטר משם. אין לי יכולת לבצע בדיקות מע…
- 

- 4 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:
- 

- 1 תגובה
 - 1k צפיות

- 

- 

אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP
- 

- 1 תגובה
 - 1k צפיות

- 

- 

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi
- 

- 1 תגובה
 - 1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות
- 

- 1 תגובה
 - 698 צפיות

- 

- 

שלום. אני מחפש תוכנה כזאת שתאפשר שליטה על מחשב אחר דרך הרשת. שיהיה אפשר לראות לדוגמא את המסך של המחשב (שולחן עבודה) ויהיה אפשר לעשות כל מיני פעולות דרך התוכנה הזאת. אם אתם יודעים איזה תכונות קיימות אז תרשמו בבקשה. תודה
- 

- 3 תגובות
 - 856 צפיות

- 

- 

יש לי אינטרנט של הוט בבית וקיימת יחידה נוספת לבית עם ממד שרציתי להגדיל בא תקליטה. חשוב לי לשמור על המהירות יותר מהטווח היחידה יחסית קטנה . אני נמצא כרגע בחול והידע שלי בנושא מאוד לוקה בחסר . רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איזה מכשיר לקנות ואם כל מכשיר שאני אקנה פה יעבוד כמו שצריך גם בארץ (כמו שאמרתי הכי חשוב זה לשמור על המהירות) תודה על העזרה ויום טוב
- 

- 8 תגובות
 - 1.6k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני כרגע על ADSL 0.5 NETVISION אני ממש לא מרוצה מהם המהירות לא טובה תמיד משתנה ואף פעם לא נשארה על 60 עוד חודש נגמרת לי ההתחיבות איתם ואני מחפש דיל אחר שאזכה לקבל את המגיע לי חשבתי על לעבור לכבלים שאלתי היא: האם זה כרוך בתשלום נוסף? על המודם על ההתקנה וכו? ואם זה יותר יקר אז להשאר בADSL אבל להשיג דיל טוב ולא בNETVISION אני משלם כרגע 99 לספק+100 לבזק נראה לי משהו כמו 200 שקל בחודש על 0.5 שאף פעם אני לא מצליח לקבל מהירות קבועה של 55-63
- 

- 1 תגובה
 - 980 צפיות

- 

- 

מצטער אם השאלה נשאלה כבר, לא מצאתי תשובה עדכנית בפורום. האם בזק עדיין מספקים רק מודם/נתב משולב למהירויות 20 מגה ומעלה?
- 

- 1 תגובה
 - 1.5k צפיות

- 

- 

CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612
- 

- 1 תגובה
 - 732 צפיות

- 

- 

ברצוני להתחבר ע"י קישור MLPPP, כמובן שזה צריך להיות תומך ע"י 2 הצדדים, השאלה הספק? או התשתית?
- 

- 20 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה
- 

- 5 תגובות
 - 907 צפיות

- 

- 

שלום חברים, אני מפרסם את הנושא הזה בשביל חבר שלי שיש לו בעיה ממש ממש מוזרה בבית: בבית שלו קיים מודם ARIS של הוט וראוטר של TP Link xTended Range שמוגדר על חיבור לא חייגן Dynamic IP כאשר המחשב מחובר ל-Aris בחיבור ישיר יש אינטרנט במהירות מלאה 12 מגה. ברגע שמחברים את ה-Aris ליציאת ה-WAN של ה TP-Link ומחברים עוד כבלי רשת נוספים לראוטר עבור המחשב או לפלייסטיישן למשל קורים שני דברים: הפלייסטיישן מקבל אינטרנט המחשב פתאום לא מקבל אינטרנט עד היום הוא עבד בקומבינה והיה מוציא כבל USB מה-Aris למחשב וזה עבד לו אבל ברגע שמחברים כבל רשת הסיפור משתנה וגם ב-USB הוא מגיע לחצי מהמהירות קו שיש לו בבית (קיים אצלו 12 מגה) בקיצור דיברנו אתמול עם הוט וניסינו להעביר אותו לחיבור חייגן L2TP ונשארנו …
- 

- 1 תגובה
 - 3k צפיות

- 

- 

לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=5370
- 

- 4 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?
- 

- 1 תגובה
 - 1.9k צפיות

- 

- 

בזמן האחרון יש לי בעיה קשה של ניתוקים אקראיים מהאינטרנט. היות ואינטרנט בד"כ חוזר עם אתחול המודם (ושום דבר אחר), אני מניח שהבעיה בו. דיברתי עם הטמיכה הטכנית של הוט, והם טוענים שהבדיקה מצידם מראה לא רק שהן הקו והן המודם תקינים - אלא שהם לא רואים בכלל ניתוקים אצלי, ומצידם זה נראה כאילו אני נשאר מחובר באופן קבוע. האם הגיוני שזה יראה להם כאילו אני מחובר גם כאשר המודם מנותק מהחשמל?
- 

- 19 תגובות
 - 4.2k צפיות

- 

- 

ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!
- 

- 2 תגובות
 - 808 צפיות

- 

- 

עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה
- 

- 1 תגובה
 - 611 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה עם האנטרנט :-[ אז ככה באתחלה כל פעם שהיתי בשרת לא משנה בדרך כלל עם 70-100 פןמע לאחר 40 דקות הפינגים צנחו ל 200-300 ואז היתי צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאנטרנט ואכשיו הוא אפילו לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי ב BATTLEFIELD 2 :-\ :'( מה זה ? אח והשרת שדיברתי עליו הוא גם מ BATTLEFIELD 2
- 

- 3 תגובות
 - 679 צפיות

- 

- 

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.
- 

- 6 תגובות
 - 991 צפיות

-