עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by J.allmighty,

יש לי כרגע את הNOKIA 6100 אני צריך לחבר לפטופ לאינטרנט, משהוא יכול להגיד לי איך זה עובד , מה צריך וכו ? אם צריך להחליף את הפלאפון אז אין בעיה, מה שאני צריך זה פיתרון טכני. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  3. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by iurkin,

שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by XpR,

שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by adibs7,

חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by OR007,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת (מודם USB), במחשב שלי מותקן פייר וול של Kerio, וכל עוד הפייר וול עובד אי אפשר לגלוש במחשב השני, חייבים לסגור את הפייר וול, כל נסיונותיי לשנות זאת, לא הצליחו... מישהו מוכן להושיע אותי !? תודה מראש...

8. Started by ben29,

שלום. אני מנסה לעשות vpn בין 2 ראטורים. הראוטר הראשון מדגם 1841 ההגדרות החיוג שלו הינו ככה: crypto isakmp policy 110 encr 3des authentication pre-share crypto isakmp key cisco address 81.218.161.32 crypto ipsec transform-set myset esp-aes esp-sha-hmac crypto map hakim_to_yoni 10 ipsec-isakmp set peer 81.218.161.32 set transform-set myset match address 171 qos pre-classify ! interface FastEthernet0/1.200 crypto map hakim_to_yoni ! ip route 192.168.185.0 255.255.255.0 192.168.205.2 הראוטר השני מסוג c850 ההגדרות שלו : crypto isakmp key 6 cisco address 82.80.137.216 crypto ipsec transform-set myset esp-aes esp-sha-hmac crypto map yoni_to_hakim 10 ip…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by i022052,

יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by theoherzel,

איפה אפשר לקנות נתבים של Compex וספציפית את ה- NP28G ? האם יש בכלל יבואן, ניסיתי ב- westicom אבל האתר שלהם לא נראה פעיל ובטלפון מקבלים מענה קולי קבוע. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום חברים. זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי איכותי לחדר הישיבות בחברה בה אני עובד. 2 הדרישות המרכזיות שלי מהמכשיר (למעט אמינות כמובן) היא טווח גדול ככל האפשר (יספק WIFI גם למשרדים מסביב לחדר ישיבות) ואפשרות ליצור רשת GUEST. אין שום בעיה ברכישת המוצר מחו"ל (אמזון וכו). כרגע זה מה שיושב לי בראש: http://www.amazon.com/Linksys-AC1900-Wireless-Gigabit-Anywhere/dp/B00MNK34VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460640821&sr=8-2-spons&keywords=linksys+router+certified+refurbished&psc=1 תודה מראש.

12. התחברתי לבאנדל של סלקום-נטוויזין 100 מגה (על גבי תשתית בזק). במקום להשכיר ב 10 שקל לחודש את הראוטר המגעיל שסלקום נותנים, מעדיף לרכוש ראוטר משלי. מה מומלץ? לא יקר...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by R-E-L,

היי, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש לי שתי מחשבים והכל(שתי המחשבים והמודם) מחוברים ל-SWITCH. הבנתי שבשביל להשתמש בשיתוף אינטרנט של ווינדוס צריך שבמחשב אחד יהיו שתי כרטיסי רשת כאשר אחד מהם מחובר למודם ואחד למחשב השני/סוויץ'... האם יש דרך לשתף את האינטרנט בתצורה הנוכחית (שהכל מחובר לסוויץ')? (אני לא מתכוון ל-PROXY, אלא שיתוף כמו זה של ווינדוס) תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, לאחר שקראתי כתבה של NetCheif על הנתב ועוד בדיקה בגוגל קניתי את הנתב לעבודה, שמתי DD-WRT (חדש בנושא) וראית שיש אפשרות לשלוט על TX POWER רציתי לדעת לכמה מומלץ להעלות ? הוא מגיע על 30 שאלה נוספת - בכמה clients הוא תומך? בראוטר שקיבלתי בבזק אמרו לי עד 15 ואז הציעו לי CISCO 887 אבל התחיבות עד 30 Clients, אז אם מישהו יודע זה מאוד יעזור שאלה נוספת - ראיתי באמזון לקניה אנטנות כאלה רציתי לדעת האם באמת יהיה הבדל ברמת הקליטה ? האם יש ישפיע על TX POWER ? שאלה נוספת - האם OpenWRT עדיף על DD-WRT ? שאלה אחרונה- האם יש דרך לתת "kick" מהרשת ? תודה לעונים, ותודה ל NetCheif

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dmoney,

אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by GALR,

ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]

19. Started by elona,

אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by avish71,

הי לכולם, בחודש האחרון התקנתי במחשב הביתי את תוכנת VNC להשתלטות מרחוק. כאשר ביצעתי השתלטות, תמונת התצוגה שבמסך נעלמה כדיי לחסוך במשאבים. היו ימים שכאשר חזרתי הביתה (ולא הפעלתי באותו יום את התוכנה) גיליתי כי במחשב לא מופיעה תמונת התצוגה (Desktop) . האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא המאוד מסובכת שהקשתי ? ??? :-[ בברכה וכו, אביש.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  21. היי, הגדרתי חיבור vpn לפי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.0 החיבור עובד כמו שצריך ובלי בעיות, מה שהשתנה מאז הפעם הקודמת שכן הצלחתי לעשות מיפוי זה שבמחשב המארח יש חיבור ללא חייגן, אייפי קבוע וראוטר(כל הפורטים בראוטר פתוחים) (קודם היה מודם רגיל וחייגן וזה עבד) ההודעה שאני מקבל היא: the network path \\server\c could not be found server מתייחס לשם המחשב המארח(ניסיתי גם את האייפי הקבוע שקבלתי מהספק אבל זה לא עזר) C מתייחס לכונן שמוגדר לשיתוף במחשב המארח אולי הבעיה היא שאין חייגן כדי להגדיר אותו משותף או משהו כזה אני בטוח שזו איזו הגדרה זניחה אבל ניסיתי כל מה שאני מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה,

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by doker,

יש לי חשבון ראפידשייר פרימיום. עד לפני חצי שנה הורדתי חלק בלי בעיות.עכשיו ההורדה מתחילה בשיא מהירות ולאחר 20 שניות המהירות שואפת ל10 קילובייט. יש לי חשבון של 10 מגה.אם אני מוריד דרך האתר של ראפידשייר ומסמן שההורדה תיהיה מאובטחת בSSL אני מוריד בשיא המהירות בלי כל בעיה. רציתי לדעת אם זאת הגבלת מהירות או משהו במחשב שלי שחוסם את האתר או שהספקית חוסמת את ראפידשייר. הספקית שלי היא 012 שאני יודע שהיא חוסמת אתרים או מגבילה והחבילה שלי היא 10 מגה. כל שאר האינטרנט שלי במהירות סבירה ובספידטסט התוצאה גם כן תקינה. האם עלי לצעוק על הספקית או שהבעיה אצלי במחשב.

23. שלום, התקנתי בהצלחה את הנתב של בזק ROTAL 1025. לאחד המחשבים מחוברת מדפסת HP. נכנסתי להגדרות שלה והגדרתי לה שיתוף (הופיעה יד תחת האייקון שלה לאחר מכן). אני רוצה לשתף את המדפסת במחשב השני. הוספתי מדפסת חדשה -> מדפסת לוקלית -> פורט חדש TCP/IP -> התחלתי לכתוב את כתובת IP של המחשב שאליו המדפסת מחוברת 138.0.0.1\\ (למשל) והמחשב הוסיף לבד את שם המדפסת (לדוגמה : HP1315\ ). הבעיה היא שלחתי על אישור המחשב כתב שיש בעיה ולא הוסיף את המדפסת לרשימת המדפסות. האם צריך להתקין דרייבר למדפסת בכל מחשב המחובר לרשת ע"מ שיוכל להדפיס במדפסת ? במה טעיתי ? תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  24. http://www.thelocal.se/7869/20070712/ מי מקנא?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.