רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
פעם האינטרנט שלהם היה 5 מגביט באיזור מסויים ברמת גן ותל אביב. האם זה עדיין ככה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני סובל מבעית ניתוקים תכופים בראוטר האלחוטי שלי WR941ND TPLINK: כל התחנות האלחוטיות מאבדות קשר עם הראוטר בתחנות שמחוברות דרך LAN אין בעיה ויש גלישה כרגיל כלומר חלק ה WIRELESS של הראוטר נכנס ל FREEZE רק RESET פותר את הבעיה אבל לזמן מוגבל עדכנתי FIRMWARE אבל זה לא עזר... ניסיתי להחליף CHANNEL וגם זה לא עזר כיביתי את ה ACCESS POINT – גם זה לא עזר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן אני רוצה לעשות רשת בין 3 מחשבים וכמו כן לאפשר גם שיתוף אינרטרנט בכבלים. דיברתי עם זיגזג והם אמרו שכדי לי לקנות סוויצ', יש להם לדוגמה של גי'ניוס. ואז אני מחבר את ה - 3 מחשבים לסוויצ' ואחד המחשבים נשאר כמאין שרת שהוא חייבת להישאר פתוח על מנת שהאינטרנט יעבור.. עכשיו הבנתי שאם יש ראוטר הוא הוא מתנהל כשרת ולא צריך להשאיר את אחד המחשבים פתוח. בזיגזג אמרו שאין להם עוד ראוטארים כי עדין לא אישרו את זה בארץ ורק עכשיו התחילו לאשר בשביל ה- ADSL. בכל אופן רציתי לשאול לגבי המכשירים הבאים: Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ערכתמתחילים להקמת רשת 100Mbps Network Starter Kit 5Port Desktop 10/100M Switch רציתי לשאול האם מספיק לקנות את הראוטר הזה ואת ה SWITCH של ה 5 פורטים בשב…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדברים על זה הרבה במונחים של מודם, ולא הבנתי כל כך מה זה אומר. עוד שאלה - היה כתוב איפשהו שמשתמשי אינטרנט בכבלים יכולים לבדוק בכל רגע נתון את רוחב הפס שלהם, איך ? (לא ע"י הורדה)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. התקינו לי היום כבל ישר לרשת בין 2 מחשבים עם אקספי. המחשבים מקושרים ביניהם מעולה, ויש תקשורת ביניהם. אבל כמה שניסה המתקין כולל עבודה עם המדריך שמופיע פה בפורום, לא הצלחנו להתקשר לאינטרנט מהמחשב השני (הלקוח). עכשיו הוא טוען שדיבר עם מבין בענין, והלה אמר לו שאי אפשר להתקשר בו זמנית משני המחשבים. לשם כך צריכים יותר מכבל מוצלב. מה שהוא יוכל לעשות זה רק שכל פעם בנפרד אוכל להתקשר לאינטנרנט (2 חייגנים בכל מחשב אחד). האם הוא צודק? מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני יגדיר שני ראוטרים כדי שיהיה קל להבין אותי. R1 - מחובר החוצה לאינטרנט ולרשת -R2 מחובר לראטור R1 . אני מנסה להעביר בport farward כל פורט שמגיע למשל ממהאינטרנט אל R1 בפורט 1989 , שR1 ישלח אותו לR2 ולאחר מכן R2 ישלח את הפורט הזה לכתובת IP שנמצאת ברשת... למה אני עושה את כל זה? אני מנסה לעשות Wake on Wan אבל R1 שלי לא מעביר את הפורט למחשב כשהוא מכובה(כנראה הARP TABLE נמחק כל כמה זמן) ואי אפשר לשלוח בbroadcast בport farwardig. אז חשבתי שR1 ישלח את הpacket שמגיע בפוקט 1989 אל R2 והוא בתורו ישלח את זה בbroadcast לשרת ואז בעצם המשחב ידלק...(R2 יכול לשלוח בbroadcast). קצת פרטים: R1 - ראוטר של netgear r7000 R2 - ראוטר של linksys wrt54gl , עם firmware של dd-wrt . זהו אם …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חייב את עזרה שלכם ולכמה שאלות דחופות : יש לי ווילה בעלת 2 קומות , בקומה למעלה יש לי ראוטר מסוג : LinkSys WRT54GL ובקומה למעלה יש קליטה בכל הקומה חזקה מאוד. בקומה למטה הוא בקושי מקבל קו אחד מחשב , איפון וכו' כיום הזמנו מצלמות רשת מסביב לבית לקומה למטה . השאלה שלי היא כזאת : האם יש אופציה לקנות עוד ראוטר ולהשים אותו בקומה למטה ולחבר את שניהם ושיהיה למטה קליטה מלאה? או שיש כזה דבר שקונים מגבר מחברים אותו והוא משדר אות חזקה גם למטה? אם היש לנתב ראורטים ביחד ולעשות עוצמה חזקה בכל הבית אשמח להמלצות של ראוטרים להשים למטה... או המלצות של מגברים... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה בנוגע לרוחב הפס שמשחקים ושימושים אחרים באינטרנט דורשים. נניח ויש לי חיבור של 5 מגה-ביט, כלומר 5 מגה-ביט הורדה ובערך 0.7 מגה-ביט העלאה שזה מה שאנחנו מקבלים כאן בארץ. כעת נניח שישנם שני מחשבים שמחוברים על הרוחב פס הזה בצורה חוטית דרך ראוטר. מחשב אחד משחק במשחק רשת כלשהו והמחשב השני גולש באינטרנט, עושה הרושם שהחיבור מספיק בשביל השימושים האלה. אבל מה אם שני המחשבים מחליטים לשחק ברשת ? כלומר האם משחק רשת דורש יותר הורדה או העלאה באופן כזה ששני מחשבים כבר יסבלו מאיטיות אם ישחקו באותו הזמן ? אני שם לב שכאשר מחשב אחד עושה שימוש במשחק והמחשב השני רואה stream כלשהו באינטרנט אז זה בלתי אפשרי לשחק מכיוון ש - stream תופס המון רוחב פס ואני מניח שגם עושה שימוש בפרוט…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני להקים רשת ביתית שתחבר שלושה מחשבים, שני PC ומחשב נייד אחד, אשר ישתמשו באינטרנט ADSL 1.5. המחשבים נמצאים בבית פרטי עם שתי קומות. שני מחשבים בקומה התחתונה ואחד בעליונה. * איזו רשת כדאי להקים "רגילה" או אלחוטית? חשבנו על אלחוטית עקב העובדה שמדובר בשתי קומות, כך שאולי עלות העברת הכבלים גבוהה, אז כדאי להשקיע כבר באלחוטי. * מהם החסרונות של רשת אלחוטית לעומת רשת רגילה? * אשמח לקבל המלצות על מרכזיות אלחוטיות (דוגמאות למשל בפלונטר). *אשמח לשמוע דעתכם על המרכזיה "Intel Wireless Gateway" (נמכרת ב- 1100 עד 1300 ש"ח). תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר TP-LINK TL-WR841N ואני מעוניין לחבר אותו לאוניברסיטה בתקן של 802.1x. ככה אני מחבר את המחשב הנייד שלי. במחשב הנייד אני פשוט מחבר אותו בכבל לנקודת רשת כאשר הגדרתי את הכתובת של הסרבר וגם יש לי שם משתמש וססמא של האוניברסיטה שאני יכול להתחבר. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אם יש מדריך מסודר אשמח גם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס רשת חוטי\קווי שאמור לתת קצב תעבורה של 2.5G (או לפחות להראות ככה). בדיעבד, גם אחרי שהתקנתי דרייבר עדכני מהאתר של ASUS, הכרטיס רשת עדיין מראה מהירות של 1.0G, במקום 2.5G. לינק למוצר עצמו - https://www.asus.com/Networking-IoT-Servers/Wired-Networking/All-series/PCE-C2500/ אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
מתכוון להשתמש בו כמודם בלבד. מה עדיף? האם ההבדל הוא הבדל אלחוטי בלבד ובכך יתרון ל Q1000?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יי, אני מחובר לבזק+בזק בינלאומי, ומשתמש ב-PrivateBox2 שלהם. עד עכשיו היו לי פינגים באזור ה-50-60 לגרמניה, ישראל בסביבות ה-5-10, ובעקרון פינגים ממש מעולים. עכשיו אתמול בלילה קצת עלו הפינגים, אבל אחרי כמה ריסטארטים לראוטר זה דיי הסתדר, עכשיו, מהיום בבוקר הפינגים עלו בצורה מטורפת, 20-30 פינג לארץ, ו-80-90 לגרמניה. עד עכשיו הייתי מחובר בחבילת גיימר+מוגדר כRate Adaptive, יכול להיות שההגדרת Rate Adaptive ירדה? איך בודקים אם אני עדיין רייט אדאפטיב? וד"א, דברתי עם השירות של בזק, והם אמרו שהם רואים מתח חיצוני על הקו שלי ושהם שולחים טכנאי, זה יכול להיות הסבר לפינגים הגבוהים? איך אני חוזר לאותו פינג שהיה לי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם כרטיס הרשת Alfa AWUS036NH http://www.data-alliance.net/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail.bok מה הטווח קליטה שלו בשטח עירוני ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר עבור משרד שבו יש כ10 מחשבים נייחים ועוד כחמישה עשר סמארטפונים. כיום כל המחשבים הנייחים מחוברים עם כבל רשת, מה שגורם להרבה בלאגן של כבלים רצים. אני רוצה לחבר את המחשבים הנייחים בצורה אלחוטית לראוטר, כך שאני צריך המלצה גם לראוטר טוב וגם לכרטיסי רשת למחשבים. אני מחפש ראוטר תומך 5GHz, כך יהיו פחות הפרעות. כיום יש מודם ראוטר של בזק, אך הוא לא עומד בצורה טובה בעומס. ראיתי שקיימים ראוטרים שיכולים לקבל 2 חיבורי רשת מ2 ספקים שונים, אם יש כזו אופציה, עדיף. יש אפשרות גם מארה"ב/חו"ל, יש מי שטס לשם מידי פעם. התקציב הוא 500-2000
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-