רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אפשר לחבר את המודם לכל מקום שיש מחשב בבית או שזה התקנה חד פעמית כמו של הקופסה עים isdn?
-
היי חבר'ה, שאלה חשובה לי. אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בהקדם. אני מנסה להתחבר בremote desktop control למחשב הביתי שלי. הקטע הוא כזה : אני נמצא עכשיו ברשת אלחוטית כלשהיא פתוחה. המחשב הביתי שלי נמצא כחלק מרשת ביתית מאחורי ראוטר. למחשב האישי בלי בבית, מין הסתם, יש IP פנימי. יש לי את החיצוני של הראוטר שלי, אותו IP שהספקית מקצה לי. בהגדרות של הראוטר, הגדרתי את הפורט של RDC, הדיפולטיבי (3389) שיעשה FORWARD לIP של המחשב האישי שלי (10.0.0.1) עדיין אני לא מצליח להתחבר. מה שיותר מוזר, זה שאין לי פינג לIP החיצוני שהספקית הקצתה לי. הראוטר כביכול לא מחזיר בקשות PING חיצוניות. כי איך שזה נראה, אפילו את הPING הוא חוסם לי. בכל מקרה, אשמח לעזרה מכל מי שיוכל בהקדם. אני כרגע לא בבית לזמן…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית אתאר את המצב אצלי. יש לי 2 מחשבים בבית, שאחד מהם הוסב לשרת קבצים. על מחשב אחד מותקן win7 , ועל השני מותקן win server 2008 . 2 המחשבים מחוברים באמצעות הראוטר הביתי (שתומך ב 1G), וגם באמצעות כבל רשת מוצלב (עם מרחב כתובות שונה מהרשת הביתית). במחשב הביתי עשיתי map לכוננים בשרת. אני נתקל ב 2 בעיות קלות: 1. אם המחשב הביתי דולק ומצב logon , ולאחר מכן אני מפעיל את השרת , מהירות התקשורת בינהם איטית מאוד. כדי לקבל מהירות גבוהה אני צריך לבצע logoff למחשב, ואז logon בחזרה. כלומר בזמן ה logon כנראה מתבצעת פעולת הסתנכרנות מול השרת. השאלה היא באיזה אופן אני יכול לקבל את המהירות הגבוהה מבלי לבצע logoff ? 2. לא משנה באיזה אופן אני מעביר קבצים (דרך הראוטר או דרך הכבל המוצלב), אני ל…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף הצליח שר התקשורת לכופף את בזק והחל מה-5/4/2012 לא יגבו דמי אחזקת קו בסך 25 שקל ממי שמשתמש בקו הטלפון שלו רק לצורך ADSL. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני בטוח שזה מוכר לכולם. אני משלם על אינטרנט 100Mb, כלומר בפועל צריך להיות הורדה של 12.5MB. בפועל אני מקבל 6-7MB. כשמתקשר להוט, הם שולחים אותי לבדיקה באתר שלהם, שכמובן מראה 100Mb, מה שמגיע עם טענה שהם לא לוקחים אחראיות על התקשורת שלי עם שרתים אחרים. איך אני יוצא מהסבך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
גם אני תמיד חשבתי שזה סיוט להתנתק מספקית, אבל בעקבות כתבה שקראתי בYNET מסתבר שזה ממש פשוט. הם מיוחבים לפי חוק לנתק אותכם תוך יומיים מרגע קבלת ההודעה. אהבתי במיוחד את ה"אל תפנו אלי בנסיון לשכנע אותי..." הכמה שקלים שיעלה לי הדואר הרשום בטלים בשישים לעומת עלויות השיחות מול אינסוף נציגי השירות. והעובדה שזה חוסך את כל הטירטורים והויכוחים איתם ... פשוט עונג צרוף. הנה הפרטים הרלוונטים, אבל אני מציע לכם לוודא את הכתובות/טלפונים בעצמכם אקטקום כתבות: ת.ד. 5402 חיפה 31054 טלפון: 1-800-300123 פקס: 04-8676088 בזק בינלאומי - 014 כתובת: השחם 40, תד. 7097 פתח תקווה 49170 פקס: 03-9285038 ברק - 013 כתובת: המלאכה 15, פארק תעשיות אפק, ראש העין 48091 פקס: 03-9001415 נטוויז'ן 013 ברק (לשעבר…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי נרשמתי לכבלים , עוד שבוע הם באים להתקין 012 , מת"ב 750... *ואין לי מושג איפה מאחורה המודם אמור להתחבר לי... אז יש מצב שאין לי מקום פנוי ואני לא יכול לחבר ת'מודם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת הרשת האלחוטית שלי לא מאובטחת ואכן אני רוצה לאבטח אותה בדרך הקלה והמהירה ביותר אבל שהאבטחה תיהיה אבטחה אכן קשה מאודד לפריצה......ורציתיי לדעת איך אני מאבטח??? תודה לכולם מראש על העצות ועל העזרה!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים! מחפשת עזרה במציאת מודם ראוטר כרגע אני בצרה ונשבר לי. בזמנו הצטרפתי לעמית נט ועשיתי טעות חיי. קיבלתי מהם מודם ראוטר של קסדה... כן ... קסדה... KASDA KW52285 ולפני שלמדתי דבר או שניים מצאתי את עצמי בבית של 3 וחצי חדרים כשהWIFI הקושי מגיע לסלון... ואני לא גרה בבונקר! אחד הדברים שגיליתי זה שהזיכרון ראם שלו עומד על 64 MB!!!!!!! אז מה שאני מחפשת זהלא מודם נפרד וראוטר נפרד.... הכל ביחד במכשיר אחד. VDSL2 DUAL BAND - כמובן לא באלפי שקלים (סביבות 400-600) אפשר גם המלצות מחו"ל כמו מאמזון אם הם שולחים לארץ. תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, עברתי לגלוש במהירות של 100 מגה בתשתית הוט. בחיבור מחשב ישירות למודם, אכן יש 100 מגה. בחיבור ישירות לראוטר (tp-link של tl-wr541g) שמחובר לאותו מודם של הוט, מקבל רק 60-70 מגה. במחשב שמחובר דרך ממיר רשת למתח (TL-PA211 גם של tp-link שכתוב עליו 200 מגה) המהירות יורדת ל-30 מגה. אשמח להכוונה מה עלי לעשות בראוטר וכן בממיר רשת-מתח לטובת קבלת המהירות המקסימלית. בדקתי את כל הכבלי רשת ע"י חיבור ישירות למודם ובכולם יש 100 מגה בתצורת חיבור זו. תודה מראש ![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חיבור בכבל וחיבור WIFI אני מחובר בשניהם עכשיו אני יכול להגדיר לתוכנה דרך איזה רשת אני רוצה שהיא תגלוש? מדובר בוינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני גותב את הפוסט הזה לא כהשמצה או כפירסום. אלא כעובדות לפי נסיוני האישי. אני הייתי לקוח נטוויז'ן 7!!!! שנים כבר כל פעם חידשתי התחייבות וכו', עד היום הייתי מרוצה מהכל- יציבות (בקושי היו ניתוקים לעומת אינטרנט זהב שמנסיוני פעם בכמה זמן מפסיקים לעבוד לחצי יום) , שירות, תמיכה טובה, ומהירות ומחיר (שהוא בדיוק כמו בשאר החברות למרות היותי לקוח ממש ותיק). עד לפני 4 חודשים בערך שאז המהירות בהורדות ב utorrent צנחו לזחילה, מבלי ששיניתי כלום אצלי (אני גם משתמש בראוטר שלו שונו בו הגדרות). לא עזר שינוי פורטים או כלום וכשפניתי לתמיכה (שתמיד היו מאוד מועילים), ביטלו את הפנייה שלי בכך שהתמיכה הטכנית לא מתעסקים עם טורנטים. גם הפורום המעולה פה לא ממש עזר חוץ מהעובדה שרצו שמועות על הגבלת מהיר…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התקינו לא מזמן את הראוטר של LEVEL ONE אצלי בבית מהשירות של אינטרנט זהב... בכל אופן הם לא מוכנים לתת לי את הסיסמא של הראוטר כדי לפתוח פורטים וכו' אלה אני יוכל לשנות דברים בראוטר רק אם אני מחייג אליהם ואומר להם אילו פורטים... עכשיו זה סתם בזבוז זמן וכסף... רציתי לדעת אם מישהו יודע מהו הקוד כניסה לראוטרים שלהם...בעקרון אני מאמין שהסיסמא שלהם לכל ראוטר היא אותו דבר אז אם יש למישהו ראוטר שקיבל מאינטרנט זהב ויוכל לכתוב פה את הסיסמא כדי להיכנס בתור ADMINSTER אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי את ה- ROTAL 1025W כבר כמה שנים טובות(3+ אני מניח) ולפני כמה ימים הוא נותק מהחשמל בטעות(ובאופן די אגרסיבי) ומאז הרשת האלחוטית לא שבה לעצמה. לגבי האלחוטי - אני יכול לגלוש ברשת האלחוטית עם הלפטופ בכיף ואז פתאום הרשת הופכת ל"בעלת קישוריות חלשה" ומנתקת אותי. ניסיונות חוזרים להתחבר או מנתקים אותי לגמרי או מחברים אותי "עם קישוריות מוגבלת". רק להתקרב כמה מטרים לראוטר גורם לרשת להתחבר. וחוזר חלילה... שמתי לב שפעם ב...(כמה דקות? שעות?) נורית הWLAN(Wireless Lan) מתחילה להבהב לכמה שניות ואז חוזרת להיות "קבועה". אם זיכרוני אינו מטעני - כאשר הראוטר היה עובד כראוי - הנורית הייתה דולקת רצוף כל הזמן. לגבי החוטי - לפעמים, בעיקר בזמן הורדה כלשהי - הכל עובד נפלא ו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לנו נקודת אינטרנט אחת של הוט בממ"ד של הבית והמחשב מחובר אליה דרך מודם ומתאם שיחות של 012. אין לנו כבלים ו\או YES ו\או ראוטר. אנחנו רוצים מידי פעם לקלוט בעזרת WIFI בחדרים אחרים בבית. עשינו ניסוי עם נתב TP-LINK דגם TL-WR841HP , שתי אנטנות. חיברנו אותו בין נתב השיחות לבין המחשב. קיבלנו אות WIFI חלש מאוד עד לא קיים מחוץ לממ"ד. במקביל המחשב בממ"ד איבד קישוריות לאינטרנט. חשוב לציין שאנחנו לא רוצים שהנתב יעבוד כל הזמן כי הדרישה לרשת בחדרים האחרים היא בערך שעתיים בשבוע. אנחנו לא צריכים סתם קרינה בשאר הזמן. א. מה עשינו לא נכון? בין איזה רכיבים הנתב צריך לחבר? ב. האם יש פתרון אחר שעדיף? קראתי באחד הפורומים פה על Homeplug , הא…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-