עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני סובל מבעית ניתוקים תכופים בראוטר האלחוטי שלי WR941ND TPLINK: כל התחנות האלחוטיות מאבדות קשר עם הראוטר בתחנות שמחוברות דרך LAN אין בעיה ויש גלישה כרגיל כלומר חלק ה WIRELESS של הראוטר נכנס ל FREEZE רק RESET פותר את הבעיה אבל לזמן מוגבל עדכנתי FIRMWARE אבל זה לא עזר... ניסיתי להחליף CHANNEL וגם זה לא עזר כיביתי את ה ACCESS POINT – גם זה לא עזר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הי, יש לי בעיה לאחר שהוספתי נתב וכרגע יש לי2 נתבים, שאחד מתפקד כסוויץ'. שרת שמחובר לסוויץ' מקבל גישה לאינטרנט. 2 מחשבים אלחוטיים לא גולשים דרך הנתב, הם לא חלק מהדומיין כי זה לא אפשרי כרגע (דורש הגדרות רבות). חשוב שתסתכלו בתרשים כי יש שם את כל הפרטים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז ככה, בהמשך לעלילות ה-ipv6 שלי - אני מרגיש שלמרות שפתחתי את הפורטים הנכונים שהתוכנות יעבדו, משהו מעט לי את המהירות. אם פעם הייתי מגיע ל 200K, היום אני לא עובר 100K. בכל מקרה - האם יש איזה שהיא תוכנה או שיטה לסרוק את כל החיבור אינטרנט שלי, ולבדוק איזה תוכנה, מנסה לעבוד דרך איזה פורט, ולראות אם הוא פתוח או סגור? חג שמח, מיש. עריכה: אחרי שקראתי את ההודעה שלי, הבנתי כמה מפגר ולא מובן זה נשמע. אני אנסה שוב - אני מחפש תוכנה/שיטה שתחפש איזה פניות/connection לאיזה פורט מקבלים Denied ומאיזה תוכנה הפניה הזאת מגיעה. בכך שבתקווה שאחרי שאראה את זה, אבין איזה פורט נוסף צריך לפתוח ובכך (בתקווה) המהירות שלי תעלה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום. יש לי את הראוטר Dl-604 של D-LINK הוא שירת אותי כ3 שנים ואולי יותר (לא זוכר במדויק) והייתי מאוד מרוצה ממנו. אבל בזמן האחרון הוא מפשל יותר מידי ואני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו. הדרישות שלי מהראוטר החדש : *שיהיו בו כ 8 כניסות רשת קוויות (אני אשתמש ב6 תמידית אבל תמיד טוב שיש עוד) *קליטה חזקה (אחי ביחידת דיור מתחתיי יאלץ להתחבר עם ה PS3 בצורה אלחוטית. אפשרי?) *שממשק הראוטר יהיה נוח וידידותי כמו של ה D LINK * כמובן שהמחיר לא יעלה על 300 . ואם הוא כן מעל 300 אז כמה לערך זה יעלה? מה הדגמים שאתם ממליצים לי? תודה רבה !

6. Started by BHXHO2,

יש לי בעיה עם חיבור של הראוטר והמודם הזה אני מחבר את המודם עם הראוטר הכל עובד גולש תקין אך בבדיקה שלי מהירות הורדה זה לא עובד טוב כאשר אני מוחבר אלחוטית אני מוריד בחצי מהירות מודם מוחבר ישירות אני מוריד מהר אני מוחבר ללא חייגן לפעמים עם אני עושה ריסטארט קטן לראוטר אז מוריד לי על 290 אבל שאני בודק בשנית אחרי זמן מה זה חוזר להיריד לאט בסביביות 120 אני מחובר על 2.5 תשתית הוט גירסה של הראוטר 1.3 תודה אלירן [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 02:00:00 תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. רציתי לשאול שאלה בנוגע לרוחב הפס שמשחקים ושימושים אחרים באינטרנט דורשים. נניח ויש לי חיבור של 5 מגה-ביט, כלומר 5 מגה-ביט הורדה ובערך 0.7 מגה-ביט העלאה שזה מה שאנחנו מקבלים כאן בארץ. כעת נניח שישנם שני מחשבים שמחוברים על הרוחב פס הזה בצורה חוטית דרך ראוטר. מחשב אחד משחק במשחק רשת כלשהו והמחשב השני גולש באינטרנט, עושה הרושם שהחיבור מספיק בשביל השימושים האלה. אבל מה אם שני המחשבים מחליטים לשחק ברשת ? כלומר האם משחק רשת דורש יותר הורדה או העלאה באופן כזה ששני מחשבים כבר יסבלו מאיטיות אם ישחקו באותו הזמן ? אני שם לב שכאשר מחשב אחד עושה שימוש במשחק והמחשב השני רואה stream כלשהו באינטרנט אז זה בלתי אפשרי לשחק מכיוון ש - stream תופס המון רוחב פס ואני מניח שגם עושה שימוש בפרוט…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by EnterOC,

היי, יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט. עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE. האם זה ישרת את מטרותיי? ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?. הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר. תודה לעזורים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zahi101,

יש לי ראוטר מימו של אדימקס, ואתמול עשיתי בהוט וקיבלתי ראוטר tp-link.. אני צריך(חייב) לעשות את הראוטר של אדימקס כריפיטר של החדש, כי יש לי בעיות קליטה.. רציתי לשאול איך עושים את זה?( הראוטר שמחובר לאינטרנט הוא tp link תקן n והשני אדינקס מימו) תודה מראש ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xpepx,

1. איזה עדכון קושחה הכי חדש קיים? ואם אפשר בבקשה קישור? 2. האם אפשר להחליש את האות של ה-WIRELESS בנתב? ואם כן, איך עושים זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. יש לי WIN7 באנגלית. נכנסתי ל network and internet -> network connections ואני לא רואה את החיבור שלי לראוטר, לרשת בעצם, למרות שאני מחובר לאינטרנט וגולש בלי בעיה. השאלה איך אני מסדר את זה. אני רוצה לקבוע לעצמי IP קבוע למטרת פתיחת פורטים. יש לי ראוטר DSL-2760U. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי בעיה מוזרה. מצאתי שהמהירות שאני מקבל כרגע על החבילה שלי נמוכה ממה שציפיתי. כאשר בדקתי לעומק נמצא הבדל בין חיבור ישיר של המודם למחשב לחיבור של המודם דרך הראוטר. המודם - AZTEC 600E הנתב - EDIMAX BR-6424N הבדיקה נעשתה תוך שימוש ביוזר 1@1 ישירות מול אתר בדיקת המהירות של בזק. בחיבור ישיר של המודם למחשב - מקבלים את המהירות המלאה של 5 צגה. בחיבור של המודם דרך הנתב - מקבלים מהירות של 3.4 מגה בלבד...(ירידה דומה גם במהירות העלאה). רעיונות למה גורם לכך?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mistaarvim,

אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום , אני יגדיר שני ראוטרים כדי שיהיה קל להבין אותי. R1 - מחובר החוצה לאינטרנט ולרשת -R2 מחובר לראטור R1 . אני מנסה להעביר בport farward כל פורט שמגיע למשל ממהאינטרנט אל R1 בפורט 1989 , שR1 ישלח אותו לR2 ולאחר מכן R2 ישלח את הפורט הזה לכתובת IP שנמצאת ברשת... למה אני עושה את כל זה? אני מנסה לעשות Wake on Wan אבל R1 שלי לא מעביר את הפורט למחשב כשהוא מכובה(כנראה הARP TABLE נמחק כל כמה זמן) ואי אפשר לשלוח בbroadcast בport farwardig. אז חשבתי שR1 ישלח את הpacket שמגיע בפוקט 1989 אל R2 והוא בתורו ישלח את זה בbroadcast לשרת ואז בעצם המשחב ידלק...(R2 יכול לשלוח בbroadcast). קצת פרטים: R1 - ראוטר של netgear r7000 R2 - ראוטר של linksys wrt54gl , עם firmware של dd-wrt . זהו אם …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Mejadla,

אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עדכון: מסתבר שהיתה בעיה בקופסא של בזק עצמה, במקרה ראיתי את הטכנאי של האזור, הוא בדיוק סידר אותה, עכשיו אני תוהה איזה ראוטר כדאי לי למכור ואיזה לשמור, כרגע ה dlink מחובר. שלום לכולם! אני אשמח לעזרה או הכוונה איך להגדיר את הראוטר D-Link G225 או TD-W9980. קצת רקע, הייתי באקספון עד עכשיו השירות הטכני שלהם היה מזעזע, החלטתי לעבור לבזק עם תשתית של פרטנר באנדל הפוך (שוקל לעבור לפרטנר עם תשתית של בזק). הסתבר לי בדיעבד שבזק לא נותנים תמיכה לראוטרים לא שלהם, והנציג תמיכה טכנית בשיא חוצפתו שאל אותי למה בכלל יש לי ראוטר פרטי ושאני יכול להשכיר ב10 ש״ח מהם אחד. אני רק עברתי לבזק וכבר שוקל להתנתק מהם, עד עכשיו לא היתה לי בעיה פחות או יותר להיכנס ל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by QttP,

יש לי שני מנויי אינטרנט - בדירה ברחובות ובבית ההורים בצפת. שניהם דרך HOT ו-014. שניהם היו מחוברים בחיבור ללא חייגן, כאשר השיוך דרך HOT התבצע כנראה לפי האזור הגאוגרפי (ערוצי זהב ברחובות, מתב בצפת), ועל כך העידו הפולים השונים שמהם קיבלו המחשבים כתובות (84.108 לעומת 84.109). לפני כמה שבועות המנוי בצפת הגיע למצב שבו האינטרנט עבד כמו ב-1999: הורדות ב-6K לשניה מקסימום (כמובן שההורדות מהארץ ומשרתים שיש להם CACHE בארץ היו תקינות, והזבלים בתמיכה הטכנית לא רצו לעשות כלום כדי לעזור). במנוי ברחובות לא הייתה שום בעיה, ומשום שלא HOT ולא 014 לא ידעו איך לאכול את בקשתי להעביר את המנוי בצפון לפול הכתובות של רחובות, פשוט ביקשתי חיבור עם חייגן. קיבלתי. נראה היה שבעיית הקצב האפסי נפתרה, אבל …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by עמיר שחר,

שלום, אני לא יודע עם כאן זה המקום הנכון לשאול אם לא אנא תעבירו אותי למקום הנכון. בכל מקרה אני שואל את השאלה בשמה של ידדה שלי. יש ברשותה כתובת אמייל עם סיומת HOTMAIL.COM האם ניתן לסדר את ההגדרות של המאייל כך שהוא היה בעיברית (כמו בGMAIL). אם כן מהיא הדרך לעשות זאות. בתודה מראש ושבת שלום עמיר

20. Started by toppy,

שלום, על איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים עבור חיבור דרך הכבלים (L2TP)? הבנתי שהיום הראוטרים יודעים לתת פיטצ'רים נוספים (כמו חיבור VPN נכנס וFW), האם זה נפוץ בשוק הביתי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם. יש לי גם ADSL ואני רוצה שיהיה מצב שבו אני יוכל לגלוש בו דרך שני המחשבים. איזה חלקים אני צריך לקנות איזה כבלים ואם אפשר גם דגמים שאני יידע איזה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by le cat,

ברצוני להקים רשת ביתית שתחבר שלושה מחשבים, שני PC ומחשב נייד אחד, אשר ישתמשו באינטרנט ADSL 1.5. המחשבים נמצאים בבית פרטי עם שתי קומות. שני מחשבים בקומה התחתונה ואחד בעליונה. * איזו רשת כדאי להקים "רגילה" או אלחוטית? חשבנו על אלחוטית עקב העובדה שמדובר בשתי קומות, כך שאולי עלות העברת הכבלים גבוהה, אז כדאי להשקיע כבר באלחוטי. * מהם החסרונות של רשת אלחוטית לעומת רשת רגילה? * אשמח לקבל המלצות על מרכזיות אלחוטיות (דוגמאות למשל בפלונטר). *אשמח לשמוע דעתכם על המרכזיה "Intel Wireless Gateway" (נמכרת ב- 1100 עד 1300 ש"ח). תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by buyom,

רציתי לדעת אם חברת aquanet היא חברה חרא? כי נודע לי שהחברה משכירה םשרתים מבזק ובזק מגבילה אותם במהירות! וכן חבר אידיוט שלי אמר לי שהאינטרנט של העולם דרך החברה היא בחיבר אנלוגי? בתודה ארזם בויום

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים