רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
-
התקינו אצלי שלשום אינטרנט של בזק והכל עבד טוב ויפה אבל כשרציתי היום לחבר את הראוטר שלי למודם הוא פשוט סרב להתחבר. המודם של בזק הוא 699U והראוטר הוא TP-LINK 1043. כשאני מנסה לעבור בממשק של הראוטר מ dynamic ip ל PPPoE/Russia הוא פשוט נתקע על connecting ולא מתחבר למרות שהגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הספק. מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם מודם-ראוטר שקיבלתי מבזק (TP-LINK).... וברגע שיוצאים מהחדר שבו מותקן הראוטר, הקליטה יורדת משמעותית עד כדי כך שאי אפשר לעבוד... אז החלטתי לפזר בבית עוד 2 נקודות גישה. מכיוון שיש לי בבית 2 ראוטרים של LevelOne שאין לי מה לעשות איתם (LevelOne WBR-6020) הרצתי כבלים מהראוטר של בזק, לעוד 2 מקומות בבית שבהם אני רוצה להגדיר את ה WBR-6020 בתור AP נכנסתי לממשק של ה WBR-6020: ביטלתי DHCP שיניתי את הIP המקומי של המכשיר למשהו שיהיה בטווח הכתובות עליה עובד הראוטר של בזק עכשיו לבעיה: מתוך 4 לפטופים שניסיתי בעזרתם להתחבר לAP החדש, הצלחתי רק ב 2 השתיים האחרים פשוט לא מוכנים להתחבר לרשת הזו.... הם מוכנים להתחבר רק לרשת האלחוטית של הראוטר של בזק ניסיתי לבטל את האבטחה, אב…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500. אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05: אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש??? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחמישי התקינו לי אינטרנט סלקום סיבים 1000MB. לפי המפרט של הראוטר שלי הקיים אצלי - TP LINK ARCHER VR600 AC1600 ADSL/VDSL הוא אמור לתמוך בסיבים 1000MB. https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications ראיתי גם כמה שרשורים בפורומים שצריך להגדיר אותו כ WIRELESS ROUTER בהגדרות ואז PPOE עם משתמש וסיסמא והא אמור להתחבר. הטכנאי ניסה את כל ההגדרות אבל לא הצליח. כל פעם מקבלים שגיאה לאחר ההגדרות ו ה PPOE שהוא לא מקבל אות/מחובר לאינטרנט. אחרי שעה ביקשתי שפשוט ישים ראוטר שלהם ואנסה לפתור את הבעיה ולהחזיר בהמשך. בראוטר שלהם נותר בחיבור קווי מהירות 950MBPS - בWIFI 5 GHZ נותן כ 530MBPS. השאלה האם יש טעם לפתור את …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. היום כל חצי שעה מתכבה לי HOTBOX (המפסק פשוט מתחלף ל0). העניין הוא שאין לי זמן לחכות לטכנאי שבוע, יש לי מבחני סמסטר בעוד זמן קצר ואני לומד המון מאינטרנט, האם אני יכול, נגיד מחר, לסוע למרכז שירות כדי שיחליפו לי לאחד תקין או לקנות חדש? במידה ואני אקנה חדש, כמה זה יעלה לי? תודה! ועוד דבר, לא הבנתי לאן אלי לפנות - יש להם מרכזי שירות והחזרת ציוד, ו- מרכזי מכירה ושירות. די מבלבל הייתי אומר.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים! מחפשת עזרה במציאת מודם ראוטר כרגע אני בצרה ונשבר לי. בזמנו הצטרפתי לעמית נט ועשיתי טעות חיי. קיבלתי מהם מודם ראוטר של קסדה... כן ... קסדה... KASDA KW52285 ולפני שלמדתי דבר או שניים מצאתי את עצמי בבית של 3 וחצי חדרים כשהWIFI הקושי מגיע לסלון... ואני לא גרה בבונקר! אחד הדברים שגיליתי זה שהזיכרון ראם שלו עומד על 64 MB!!!!!!! אז מה שאני מחפשת זהלא מודם נפרד וראוטר נפרד.... הכל ביחד במכשיר אחד. VDSL2 DUAL BAND - כמובן לא באלפי שקלים (סביבות 400-600) אפשר גם המלצות מחו"ל כמו מאמזון אם הם שולחים לארץ. תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר בבית עם ראוטר של בזק ויש לי חבילת גלישה של 5 מגה מהירות. המקסימום שאני מקבל זה 2.5, 3 מגה בלחץ. רוב הזמן אני גולש על מגה אחד. אין לי אפשרות להתחבר קווי ישירות למחשב, הדבר הזה מצריך ממני לחבר כבל רשת של 5 מטר מהמחשב לראוטר. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי שככה זה אלחוטי שאי אפשר להסתמך על זה כמו שאפשר להסתמך כביכול על חיבור כבל. הציעו לי לשדרג את המהירות וככה אני יוכל לקבל יותר מהירות גלישה, אבל זה אומר יותר כסף. ואני לא צריך יותר מ-5 מגה, אני בקושי נמצא בבית בשביל לגלוש במחשב. מה זה אומר לי המצב הזה? האם אני אמור להשלים עם המצב ולסבול? האם ניתן לסדר את הבעיה? אולי אני צריך לשנות הגדרה בראוטר? עדכון? אין איזה משהו שאני יוכל לעשות על מנת שאני באמת יקבל מהירות של 5 …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה במחשב כאן, שאני מנסה להכנס לכל מיני אתרים, הוא נותן לי שגיאה Error 404 כאילו האתר לא קיים... האתר כן נטען לשניה אחת, אני יכול לראות אותו, ורגע אחרי אני מקבל את מסך ה 404. שאני נכנס דרך מחשב אחר על אותה רשת - זה נכנס. האתרים תקינים והאינטרנט תקין. משהו כאן במחשב חוסם אותי. ניסיתי : דפדפנים שונים \ הורדת אבטחה בדפדפנים \ סריקת וירוסים \ קבלת אייפי חדש אפילו.. שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן דיברו פה שלבזק יצאה גרסת חומרה G2 אם עיצוב חדש וממה שהבנתי יותר זיכרון, השאלה האם יש לו בעיות מסוימות? והאם באמת יש הבדל מורגש בתוספת הזיכרון? אני עוד מחקה שיהיה להם משולבת אם כניסות GIGA , נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני שוכר בימים אלה תשתית לאינטרנט ביתי. חשובה לי אמינות (Uptime) ויציבות (שקצב ההעברה יישאר יציב ומהיר, בלי ירידות איכות). עם מי כדאי לי ללכת? ADSL או כבלים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כי נרשמתי לכבלים , עוד שבוע הם באים להתקין 012 , מת"ב 750... *ואין לי מושג איפה מאחורה המודם אמור להתחבר לי... אז יש מצב שאין לי מקום פנוי ואני לא יכול לחבר ת'מודם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם XP שמותקנים בו ומספר מחשבים וירטואלים בעזרת תוכנת VIRTUAL PC של מיקרוסופט. ללא ראוטר ( רק עם מודם ) גלשתי מכל מחשב וירטואלי ללא בעיה. עם הוספת הראוטר 6204WLG של EDIMAX אני לא יכול לגלוש יותר במחשבים הוירטואלים. מה צריך להגדיר ? תודה ממה שקראתי הבעיה היא עם IP אבל גם הגדרת הנתב שיחלק IP מורשים לא עבדה מצד שני ביטול תפקוד הנתב כ SERVER גרמה להתנתקות מהאינטרנט בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה יכולה ליהיות סיבה לאיטיות בגלישה באנטרנט, במחשב שמחובר ברשת כאשר יש שיתוף אנטרנט במחשב הראשי שמחובר החוצה. במחשב הראשי מ"ע WIN2000 במחשב השני מ"ע WIN98, המחשבים מחוברים בניהם דרך HUB 10M. דבר נוסף במחשב הראשי הגלישה באנטרנט מהירה....
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אתמול בשעות הערב אני כרגיל מוריד מהשרת :RapidShare וההורדה כרגיל היא על : 370KB לאחר מס' דקות .. ההורדות לא מגיעות אפילו ל-100KB וצונחות ל-40KB . עשיתי בדיקת הורדה עם האתר הזה: http://212.179.191.175/Check1.html יחד עם התומך של 018 , וזה מראה לי תקין . עכשיו חשבתי אולי יש עומס , נסיתי כעת בבוקר להוריד ו..ההורדה היא על 88KB שאלתי היא : 1- יש מצב ש-018 התחילו לחסום את שרתי HTTP 2- האם מישהו גם מרגיש איטיות בהורדה (רק למנוי 018 ) *אני על רוחב פס של 3 מגה. אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא. יום טוב .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן בחסימה של HOSTS אפשר לקשר את המחשב לכתובת בייתית. יש אפשרות נגיד להפנות אותו לאיזה שהוא דף באינטרנט, ושמה אני כבר ימלא הודעת שגיאה מוגדרת מראש. נ.ב. להתקין שרת HTTP על המחשב, זה לא פתרון יעיל בשבילי. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כשעבדתי באוניברסיטת חיפה אמרו לי שהרשת מוצגת כפתוחה, אבל ברגע שאתה עושה לוג-אין (אפילו כאורח) בדף ה"חוקים" שקופץ בכניסה לרשת, התקשורת הופכת להיות מוצפנת ואין סכנה לסניפינג... לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אבל סמכתי עליהם (ועל קינדי סטון שחיזק את זה). כרגע כשיש את התוכנה לסניפינג של חשבונות פייסבוק וכו' (תוסף כלשהו לפיירפוקס, נדמה לי פיירשיפ) אני מנסה להריץ את זה כמה דקות ברשתות פתוחות אחרות שאני משתמש בהם כרגע (שעדיין אני חייב ללחוץ אישור בדף החוקים שלהם קודם), ואני קולט המון חשבונות פייסבוק וכו', משמע הרשת לא מוצפנת/מאובטחת אז אני לא נכנס דרכם לחשבונות אישיים שלי, לא רוצה לקחת סיכון. דבר נוסף זה שהכרטיס רשת האלחוטי במקבוק פרו 2010 לא תומך באיזשהו פרוטוקול "הקשבה" אז א…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-