עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by hiliky,

יש לי מודם + נתב אלחוטי siemens sl2 141 אשר מחובר אליו מחשב נייח, אני מעונין להגדיר AP (נקודת גישה) אלחוטית עם נתב edimax 6204wg. מבקש עזרה בהגדרות. תודה!

3. Started by banjo57,

שלום. יש לנו נקודת אינטרנט אחת של הוט בממ"ד של הבית והמחשב מחובר אליה דרך מודם ומתאם שיחות של 012. אין לנו כבלים ו\או YES ו\או ראוטר. אנחנו רוצים מידי פעם לקלוט בעזרת WIFI בחדרים אחרים בבית. עשינו ניסוי עם נתב TP-LINK דגם TL-WR841HP , שתי אנטנות. חיברנו אותו בין נתב השיחות לבין המחשב. קיבלנו אות WIFI חלש מאוד עד לא קיים מחוץ לממ"ד. במקביל המחשב בממ"ד איבד קישוריות לאינטרנט. חשוב לציין שאנחנו לא רוצים שהנתב יעבוד כל הזמן כי הדרישה לרשת בחדרים האחרים היא בערך שעתיים בשבוע. אנחנו לא צריכים סתם קרינה בשאר הזמן. א. מה עשינו לא נכון? בין איזה רכיבים הנתב צריך לחבר? ב. האם יש פתרון אחר שעדיף? קראתי באחד הפורומים פה על Homeplug , הא…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mzlbat,

היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מתעניין למעבר תשתית לבזק מהוט, בשביל פינגים יותר נמוכים ולהתחמק מעומס על התשתית, לפי הבנתי בהוט מחוברים הרבה שכנים על מקור אחד ובבזק זה יותר פרטני(?) עכשיו אני על מודם של מוטורולה בהוט ו-12MB אני מתעניין ב15MB של בזק, צריך לבקש מבזק מודם מסויים או חיבור? חייב להיות קרוב למכרזיה?? אני רואה שבמקום מסויים אנשים מקבלים פינג של 4MS יציב בארץ לעומת זאת אני מקבל בין 10 ל 15MS ב4 HOPים. באמת תשתית בזק עדיפה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Zadu,

האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום רב, אני לקראת מעבר לבית חדש מקבלן וברצוני לבצע תשתית איטנרנט חוטית בכל רחבי הבית לגלישה באינטרנט וכן לtv (גם דרך האינטרנט) לשם כך ברצוני לברר תחילה את הנקודות הבאות: 1. האם הכנה לטלוויזיה בנקודה כלשהי מתחברת לנקודת תקשורת מרכזית בבית או לאו דווקא וייתכן שזה עובר ישירות לצלחת בחוץ? (רלוונטי כי אני רוצה להשתמש בסלקום tv שם נדרש חיבור אינטרנט ע"י כבל רשת)? 2. איך באמת מחברים אינטרנט לטלוויזיה כאשר יש הכנה רק לטלוייזיה בחדרים? האם יש צורך להחליף את הכבל tv בכבל רשת או שניתן להשתמש במתאם מוקה ? איפה נמצא ויושב המתאם מוקה הזה? 3. בבית יהיה נקודות טלפון. האם ניתן להתלבש על קו הטלפון קיים ולהשחיל במקביל כבל רשת? האם כל נקודת טלפון מתחברת בסופו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by The Ball,

אני מחובר דרך ערוצי זהב (הוט) וקווי זהב ויש לי בעיה של PL כבר בסביבות 5-4 חודשים... ניסיתי כבר הכל: הייתי ב- 3 ספקים (012, אינטרנט זהב, ברק 013) החלפתי מחשב (גם 2 פרמוטים ששום דבר לא היה מותקן על המחשב, ניסיתי גם עם firewall ו- antivirus וגם בלי), החלפתי מקום עבודה, הבאתי אל פסק, החלפתי לחיבור דרך usb, ניסיתי 2 כרטיסי רשת, החלפתי מודם, הייתי ב- 3 חיבורים - mpls L2tp pptp, השתמשתי ב- tweaks, החלפתי אפילו ציוד הקפי - עכבר מקלדת רמקולים וכו' (אמונות תפלות) ועדיין יש לי pl... אני רואה אותו במשחק שנקרא unreal tournament, אבל זה לא בשרת אחד אלא כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל pl בזמן שלאחרים יש 0 אחוז, אני לא רק רואה שיש לי pl אלא אני גם מרגיש את זה בכך שירייה לא נורת, לאגים וכו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by menymu,

ראוטר מרשים, קצת גדול. ממשק דומה לכל ה-TL לעניין (ביצועים) 2.4 לא מרשים בכלל, ה- buffalo wzr-hp-g300nh עם dd-wrt נתן ביצועים פי 1.5 יותר מאשר הנתב הנ"ל 5GHZ - מותקן firmware ישראלי שמסרס כמעט את כל הערוצי שידור, וגם אי אפשר להתקין firmware רשמי של החברה (ההגבלה ברמת התוכנה ולא חומרה) קניתי מתאם מיוחד לחבר ללוח של הראוטר על מנת לצרוב קשוחה רשמית שתפתח לי את האפשרויות. עם כרטיס 2t2r לא 3t3r כמו הנתב עצמו עם ציפ ar5008 מרחק של כ-8 מטרים אני מקבל 70-100 מגה לרוב 90 ביצועים ב-5GHZ באמת ברמה גבוה... ראוטר יחסית מהיר, בבדיקת פינגים במהלך הלילה לראוטר אין איבודי מידע ונראה כי הוא יציב מאד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Runny,

ברשת המחשבים שלנו ישנו Subnet שונה לרשת האלחוטית בכדי למנוע גישה לאורחים לרשת הראשית. הכתובת החיצונית שלו היא אחת מהכתובות של הרשת הראשית (מובר פיזית לאחד מהפורטים בראוטר הראשי). לאחרונה הוספנות מדפסת אלחוטית וברצוננו לאפשר גישה מהרשת הראשית למדפסת. מה עלינו לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by whyyoulag,

הגדרתי היום ב OUTLOOK EXPRESS אימייל POP3 של YAHOO קודם כל הורדתי את התוכנה YPOPS! והגדרתי את כל הנתונים בOUTLOOK לקבל אימיילים אני מקבל אבל כאשר אני רוצה לשלוח אני לא מצליח ומקבל הודעת שגיאה 554 ההודעה היא: and unknown error has occurred. Subject '221',Account,'whyyoulag',Server:'localhost',Protocol:SMTP, Server Response:'554 Cannot send message',Port 25,Secure(SSL):No,Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC6F מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי מודם של בזק (VDSL אם זה משנה) עליו מחובר בכבל רשת ישיר ליציאת ה WAN נתב של TP-Link כתובת הנתב היא 196.168.1.1 הוא מתפקד כשרת DHCP עם רשת אלחוטית מאובטחת עליו מחובר בפורט Lan1 מחשב נייח ובאופן אלחוטי מחשב נייד ופאלפון סלולרי לפורט Lan2 מחובר בכבל רשת ישיר נתב נוסף של tp-link אותו אני רוצה להפוך ל AP + switch (כדי שגם עליו היו מחוברים 2 מחשבים ניידים באופן אלחוטי ו 2 מחשבים באופן חוטי) הנתב השני מחובר בפורט Lan1 לפורט Lan2 לנתב הקודם, את הנתב השני הגדרתי כך: כתובת IP 192.168.0.253 שרת DHCP כבוי נקודת רשת פעילה עם אותו סיסמה וסוג אבטחה כמו בנתב הראשון, המחשבים המחוברים לנתב השני מקבלים כתובת IP ויכולים לגלוש באינטרנט אז מה הבעיה כאן בעצם? הבעיה היא שמופיע לי …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ראיתי שיש הרבה תקנים ודברים בשביל שידור וידאו אלחוטי (WiDi, WirelessHD, WHDI...) משהו מכל זה תפס ובאמת עובד טוב? אני רוצה לחבר טלויזיה שנמצאת כ-10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע (למרות שיש פתח בקיר לא רחוק מאיפה שהשידור אז אולי חלק עוקף אותו..) יש משהו שיתמודד עם זה? רצוי שיתמוך ב-HD אבל אם יש משהו שעובד אבל בפחות מ-HD גם יכול להיות רלוונטי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by OR007,

מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by m0sh,

שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי HUB והצלחתי להגדיר את המודם הקודם שלי כנתב (ECI B-FOCUS 312+) ועכשיו קיבלתי את זה עקב תקלה ואני נכנס למודם דרך 10.0.0.138 אבל לא מצליח להבין אילו הגדרות אני צריך לשנות שם..... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום ותודה לעונים. התקינו לי היום כבל ישר לרשת בין 2 מחשבים עם אקספי. המחשבים מקושרים ביניהם מעולה, ויש תקשורת ביניהם. אבל כמה שניסה המתקין כולל עבודה עם המדריך שמופיע פה בפורום, לא הצלחנו להתקשר לאינטרנט מהמחשב השני (הלקוח). עכשיו הוא טוען שדיבר עם מבין בענין, והלה אמר לו שאי אפשר להתקשר בו זמנית משני המחשבים. לשם כך צריכים יותר מכבל מוצלב. מה שהוא יוכל לעשות זה רק שכל פעם בנפרד אוכל להתקשר לאינטנרנט (2 חייגנים בכל מחשב אחד). האם הוא צודק? מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום התקינו לא מזמן את הראוטר של LEVEL ONE אצלי בבית מהשירות של אינטרנט זהב... בכל אופן הם לא מוכנים לתת לי את הסיסמא של הראוטר כדי לפתוח פורטים וכו' אלה אני יוכל לשנות דברים בראוטר רק אם אני מחייג אליהם ואומר להם אילו פורטים... עכשיו זה סתם בזבוז זמן וכסף... רציתי לדעת אם מישהו יודע מהו הקוד כניסה לראוטרים שלהם...בעקרון אני מאמין שהסיסמא שלהם לכל ראוטר היא אותו דבר אז אם יש למישהו ראוטר שקיבל מאינטרנט זהב ויוכל לכתוב פה את הסיסמא כדי להיכנס בתור ADMINSTER אני ישמח

דיונים חדשים בפורומים