רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על הדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912721 TP - Link TD-W9970 מה אתם אומרים? העניין הוא משהו בסיסי אבל שיעשה את העבודה, בלי יותר מידי בעיות. או שתוכלו לעזור לי בפתרון חלופי, החבר הגאון קנה ראוטר על דעת עצמו, אבל הוא קנה אחד ללא מודם, אז אולי פשוט עדיף לקנות מודם ולחבר? בכל אופן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לנו נקודת אינטרנט אחת של הוט בממ"ד של הבית והמחשב מחובר אליה דרך מודם ומתאם שיחות של 012. אין לנו כבלים ו\או YES ו\או ראוטר. אנחנו רוצים מידי פעם לקלוט בעזרת WIFI בחדרים אחרים בבית. עשינו ניסוי עם נתב TP-LINK דגם TL-WR841HP , שתי אנטנות. חיברנו אותו בין נתב השיחות לבין המחשב. קיבלנו אות WIFI חלש מאוד עד לא קיים מחוץ לממ"ד. במקביל המחשב בממ"ד איבד קישוריות לאינטרנט. חשוב לציין שאנחנו לא רוצים שהנתב יעבוד כל הזמן כי הדרישה לרשת בחדרים האחרים היא בערך שעתיים בשבוע. אנחנו לא צריכים סתם קרינה בשאר הזמן. א. מה עשינו לא נכון? בין איזה רכיבים הנתב צריך לחבר? ב. האם יש פתרון אחר שעדיף? קראתי באחד הפורומים פה על Homeplug , הא…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם אפשר לבטל את הreset בראוטר d link אני מתכוון לזה שאם אני אנסה לעשות reset לראוטר ההגדרות ישארו אותו דבר, (לא יחזור לברירת מחדל) תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עלתה במוחי המחשבה להריץ כבלים של cat5e מהארון תקשורת בבית הורי לכל חדר בביתם, אז חפרתי בפורום כמה שיכולתי ומצאתי פתרונות יצירתיים יותר ויצירתיים פחות. כאשר הגעתי לארון הבחנתי שכבר מושחלים שישה כבלים כאלו צמוד לכבלים של yes צוחק בקול ועכשיו עולות שאלות נוספות. 1) אין קו טלפון בתוך הארון תקשורת אך כמובן שיש שם את כל המרכז ניהול של כל חוטי הטלפון בבית, השאלה שלי היא איך ניתן לייצר נקודת טלפון (עבור אינטרנט של בזק) על ידי שימוש בחוטים הקיימים. 2) חיבור הראוטר לסוויץ׳ אמור להיות בעיה? רק לחבר וזהו? 3) בקירות מושחלים כבלים של cat5e 24awg, בקונקטורים שמצאתי במדיה גלקסי כתוב שהם מותאמים רק ל26awg. תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני שוכר בימים אלה תשתית לאינטרנט ביתי. חשובה לי אמינות (Uptime) ויציבות (שקצב ההעברה יישאר יציב ומהיר, בלי ירידות איכות). עם מי כדאי לי ללכת? ADSL או כבלים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לחבר רק חלק מהמכשירים בבית ברשת לVPN, בעוד ששאר הבית לא יושפע מזה. חשבתי על האופציה הזו: ראוטר "ראשי" שיש לי כבר, יתחבר לאינטרנט באופן רגיל ואליו יחוברו חוטית או אלחוטית כל המכשירים שאני רוצה בהם אינטרנט רגיל. ראוטר "משני" מהסוג שיודע לקבל קושחת dd-wrt שיחובר חוטית לראוטר ה"ראשי" וישתף אינטרנט VPN למכשירים שאני מעוניין בכך עבורם. הם יתחברו אליו חוטית או אלחוטית. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי? השאלה השנייה - איך עושים את זה? ההיגיון שלי אומר לחבר את כניסת האינטרנט של הראוטר המשני אל חיבור רשת רגיל בראוטר הראשי, ולהגדיר לו אינטרנט רגיל dynamic ip ללא חייגן. אני מקווה שזה יגרום לראוטר הראשי להקצות ip וגישת אינטרנט לראוטר המשני, ואצלו כבר אוכל להגדיר חיבור VP…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי Edimax 6524n ועד ששידרגתי את הרשת ל-10M (היה לי 2.5M) עבדתי עם מודם ישן B-Focus 270 שאינו תומך ב- 10M כעת עלי להחליף את המודם בבזקסטור ורציתי לקבל עצה איזה מודם לבקש מהם. יש לי מודם/נתב Siemens SL2-141 וניסיתי להשתמש בו כמודם אבל כמו שהוא מתפקד גרוע כנתב כך הוא גם גרוע כמודם.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר rotal rta 1025w יש לי מגבר TL-WA500G וזה המדריך שלו: http://www.tp-link.com/english/soft/TL-WA500G_User_Guide_201003.pdf יש לי מחשב אחד שמחובר קווית ואני רוצה להשתמש במגבר כדי לחבר אלחוטית מחשב אחר בבית שאין לו קליטה בגלל בעיות ממד משהו לא מסתדר לי בהגדרות ולא ברור לי כל כך המדריך. השלבים שביצעתי: 1. חיברתי את ה AP לראוטר 2. במחשב שמחובר קווית לראוטר שיניתי את כתובת ה IP לפי החוברת אני לא מבין למה עושים את זה. זה לא פוגע בהגדרות של הראוטר? כעת נכנסתי להדגרות של ה AP 3. האם אני אמור לבחור איפי סטטי או דינמי? בחרתי סטטי 4.בשלב הבא האם אני אמור לרשום ב SSID את מה שרשום לי בראוטר? אני השארתי מה שרשום (כמו בחוברת) 5. בחרתי REPEATER וע"י SURVEY המערת מצאה א…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם XP שמותקנים בו ומספר מחשבים וירטואלים בעזרת תוכנת VIRTUAL PC של מיקרוסופט. ללא ראוטר ( רק עם מודם ) גלשתי מכל מחשב וירטואלי ללא בעיה. עם הוספת הראוטר 6204WLG של EDIMAX אני לא יכול לגלוש יותר במחשבים הוירטואלים. מה צריך להגדיר ? תודה ממה שקראתי הבעיה היא עם IP אבל גם הגדרת הנתב שיחלק IP מורשים לא עבדה מצד שני ביטול תפקוד הנתב כ SERVER גרמה להתנתקות מהאינטרנט בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק לפני הרבה מאוד זמן Rotal - 1025W, מחובר דרך בזק בינלאומי ל10 מגה האינטרנט איטי ממש בעיקר ב WIFI כאשר ברוב חלקי הבית בכלל אין קליטה או קליטה חלשה מאוד (לאייפון ואייפד) גם HTPC שנמצא במרחק 6 מטר בלי קירות ובלי כלום מהראוטר והמהירות הורדה איטית והמהירות העברה בין מחשבים עומדת על 1.5 mb/s אני רוצה שתהיה לי יותר קליטה בכל הבית ושהמהירות WI FI תהיה מהירה יותר ואיכותית יותר, קליטה מלאה בבית (דירה של 100 מ"ר, קומה אחת) האם ראוטר חדש יפתור לי את הבעיות ? ואם כן, על איזה אתם ממליצים עד איזור 300 שקל (סביר ?) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-