רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס רשת PCI (או PCI-X) של 1 ג'יגה עם תמיכה ב-JF מעל 9000 בתים ב-MTU. (חיבור RJ45) מישהו מכיר ? תודה, דני
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת ניסיתי להתחבר מחדש עדיין נשאר על אותו IP יש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולם תמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבד יש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד , מתחיל ב 85.130 יש למישהו מושג?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי כבל מוצלב וכרטיס רשת נוסף.. חיברתי הכל עשיתי לפי ההגדרות שנתנו לי כאן בפורום ומה זה לא עובד... אגב יש לי אינטרנט בכבלים דרך תבל וספק נטויזן 750Kb איך אני עושה את זה? אני כבר מיואש והם לא עוזרים? מה ההגדרות ואיך אני מגדיר אותם כך שסוף סוף תיהיה לי רשת ביתית משל עצמי? תודה מראש לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה עקרונית שהציקה לי הורדתי VMWARE והתקנתי windows server 2012 R2. כאשר נכנסתי לעמודת "All Servers" ראיתי שהIP של השרת הינו 192.168.141.128 וגם הבחנתי שיש לי אינטרנט. נכנסתי לCMD הרצתי פקודת IPCONFIG /ALL וראיתי שהdefual gateway הוא 192.168.141.2 (כביכול הראוטר) נכנסתי לאינטרנט דרך VMWARE ויש לי אינטרנט כרגיל השאלות שלי הן כאלו: הIP של הראוטר שלי הוא 10.0.0.138 ושל המחשבים שלי בבית גם על 10.0.0.... 1)אני יודע שכאשר מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט הוא ניגש לראוטר לפי הIP שכתוב לו ומשם מקבל את המידע. אז איך יכול להיות שהוא מקבל את המידע מראוטר לפי IP שלא קיים? 2)לאחר מכן הרצתי PING ל10.0.0.138 וגם למחשבים שלי ולכולם הפינג עבר וחזר, כלומר יש תקשורת. אך אני יודע שכאשר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת, אם ישנם שני מחשבים עם חלונות 8.1: האם אפשר להגדיר שאחד יוכל להשתלט על השני מתי שירצה, וגם להיפך. בלי לקבל אישור בכל פעם? אם זה משנה, המחשבים נמצאים גם על אותה רשת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם XP שמותקנים בו ומספר מחשבים וירטואלים בעזרת תוכנת VIRTUAL PC של מיקרוסופט. ללא ראוטר ( רק עם מודם ) גלשתי מכל מחשב וירטואלי ללא בעיה. עם הוספת הראוטר 6204WLG של EDIMAX אני לא יכול לגלוש יותר במחשבים הוירטואלים. מה צריך להגדיר ? תודה ממה שקראתי הבעיה היא עם IP אבל גם הגדרת הנתב שיחלק IP מורשים לא עבדה מצד שני ביטול תפקוד הנתב כ SERVER גרמה להתנתקות מהאינטרנט בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלפטופ.האינטרנט האלחוטי עובד מצויין אבל שאני מנסה לחבר את הכבל אינטרנט הרגיל, אין שום תגובה מצד המחשב. אני לא יכול להשתמש בכבל. ניסיתי לעשות פיתרון בעיות עם הוינדוס אבל הוא אפילו לא מזהה את החיבור הזה ולא נותן לי לבחור בו בפתרון בעיות (אני יכול רק לבחור בחיבור של הויפי ובחיבור בלוטוס) אני כבר מיואש, ניסתי לפתור את הבעיה,לעדכן דריברים,לראות אם צריך להתקין משהו..וכלום. במנהל ההתקנים אני רואה משום מה שבלוטוס וה Ethernet יש בעיה...אין להם דריברים(לא שצריך להתקין.הם פשוט לא קיימים) אני מנסה למצוא אוטומטית דריבר לאטרנט אבל הוינדוס לא מוצא באינטרנט דרייבר. אני מאמין שזאת הבעיה...אבל אין לי מושג איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לחיבור USB עד 30$ אפשר מebay ,dealextreme ראיתי דברים מגוחים כמו 3000M קליטה בחוץ הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה וטכנאי הוט אמור להגיע מחר בבוקר לחבר אותי. בדירה החדשה יש כבל (כנראה של הוט) של דיירים קודמים, אבל הוא נגמר כ-2 מטר מהמקום שאני רוצה את הנקודה שלי. אני כבר צופה שהטכנאי יציע פשוט להוסיף מאריך, אבל הבנתי שהארכה כזאת עלולה להוריד את מהירות הגלישה. האם זה נכון? האם אני צריך להתעקש על החלפת כל הכבל במלואו מהמרכזייה עד הנקודה בבית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית של אורנג', אחד נייד (אלחוטי) והשני נייח, בו אני משתמש. בחודש האחרון שמתי לב שמהירות ההורדה של קבצים מאוד איטית (בערך 20 דקות לקובץ של 60 מגה, כשבד"כ זה הרבה פחות מזה). הקו שלי הוא של 5 מגה, ובדקתי אם אורנג' ובזק ומבחינתם הכל תקין. הם אמרו שיכול להיות שיש אצלי תוכנה שמאטה את מהירות הגלישה. יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש פה אנשים שיכולים להעיד על קצב העלאה שלהם עם אקספון+בזק לשרתים בחו"ל ? (גרמניה, אנגליה, הולנד) האם זה עומד על 2.5-3 mbps או שזה בכיוון ה-2.0 ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-