רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !
- 

- 0 תגובות
 - 653 צפיות

- 

- 

מתקפת הסייבר (OP Israel), שארעה בשבוע שעבר, גרמה לנזקים מועטים בלבד שרובם ככולם התבטאו בהשחתת אתרים ודפי אינטרנט (Defacing). לעומת זאת, חטיפת DNS (באנגלית DNS Hijacking) היא מתקפה משמעותית יותר, המשבשת את הגדרות ה-DNS בנתב, ושנזקיה לא תמיד נראים לעין. עד היום, האיתור של מתקפה מסוג זה ברמת הנתב הבייתי או המשתמש הבודד היתה בעייתית וקשה, אך מצב זה משתנה עם הצגתו של כלי אינטרנטי מבית F-Secure. על הכלי ואופן השימוש בו תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5621
- 

- 2 תגובות
 - 3.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??
- 

- 2 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?
- 

- 2 תגובות
 - 681 צפיות

- 

- 

אם ברשותי הנתב: http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WRT54GC ואני מעוניין לחבר אותו לרשת כלשהי (רשת ציבורית כמו שיש בפארקים למשל, ללא כל הגנה) בצורה אלחוטית, זה אפשרי ? כלומר שהוא יהיה כרטיס רשת אלחוטי עצמאי. תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
- 

- 2 תגובות
 - 837 צפיות

- 

- 

הייתי סקרן בקשר לפינג שלי לgatware בעקבות שרשור שנפתח היום אז עשיתי פינג קטן לgateway וקיבלתי משהו קצת יותר גרוע מזה (הCMD לא שמר את כל השורות) Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=14ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=39ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=259ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=198ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=105ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=80ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=23ms TTL=254 ולשרת של משחק שאני משחק קיבלתי את זה : Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=1055ms TTL=104 Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=837ms TTL=104 Reply from…
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יציב, עם 3 יציאות LAN לכל הפחות. עד 400 שקלים. אציין שלא אשלול אלחוטי עם אופציית כיבוי\ניתוק ברמת מחיר הזו הבנתי שהמומלצים הם- netgear linksys אודה לכם אם תהיו מעט יותר ספציפיים תודה
- 

- 10 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?
- 

- 3 תגובות
 - 788 צפיות

- 

- 

- 

אני די בטוח שהפוסט החדש בבלוג שלי יעורר ויכוחים ומחלוקות. מדובר בפוסט ארוך יחסית, שהושקע זמן רב בכתיבתו. לפני שאתם מגיבים, אנא קראו אותו בעיון וחשבו לא רק על החסרונות, אלא גם על היתרונות. בכל מקרה, אשמח לשמוע את דעתכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=757
- 

- 92 תגובות
 - 10.2k צפיות

- 

- 

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה
- 

- 4 תגובות
 - 629 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!
- 

- 12 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg
- 

- 2 תגובות
 - 841 צפיות

- 

- 

חיפשתי המון כיצד לשנות IP בלי לבצע איתחול לראוטר . ומצאתי! הוראות : לחלץ את הקבצים לאותה תיקיה!! ללחוץ על "לחץ! והמתן 20 שניות " וזהו !!! הוראות מתקדמות : במידה ושיניתם סיסמת כניסה לממשק הראוטר . פתחו את קובץ reconnect.txt ורשמו במקום Admin את היוזר שבחרתם שימו לב !! לא למחוק את \m לדוגמא WAIT "Login:" SEND "USER\m" WAIT "Password:" SEND "123456\m" החלון נפתח וניסגר מייד המתינו 20 שניות ויש לכם IP חדש ! חשוב לציין הפעולה לא מבצעת ריסט לראוטר .!!!! ביצעתי בדיקה בזמן העברת קובץ ברשת הביתית והכל פעל כרגיל ! מי שלא מסתדר לו שיכנס להגדרות הראוטר Management>Access Control>Services לוודא שהאפשרות TELNET מסומנת ! ולשמור לצאת אין צורך לסמן ב WAN מספיק רק ב LAN זה…
- 

- 15 תגובות
 - 8.5k צפיות

- 

- 

איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.
- 

- 2 תגובות
 - 802 צפיות

- 

- 

אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:
- 

- 6 תגובות
 - 676 צפיות

- 

- 

קניתי סוויץ' של חברת אדימקס עכשיו במדריך מצויינת איזושהי יציאה שנקראת אפלינק אצלי בסוויץ' אין כזה דבר.. מה אני עושה לעזאזל ? רשום שם לחבר את המודם או לאפלינק עם כבל ישר או ליציאה רגילה עם קבל מוצלב יש לי המון כבלים, איך אני יודע מה ישר ומה מוצלב ? תודה מראש חברים
- 

- 12 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…
- 

- 0 תגובות
 - 785 צפיות

- 

- 

במסגרת הצבא עברתי סוג של השתלמות בבסמ"ח בנוגע לכל הניהול רשת. הבנתי את התפעול של כל מערכת הדומיין, אקטיב דיירקטורי, הכנסת מחשבים לדומיין וכו'... הדבר היחידי שלא הבנתי ממש הוא... למה זה טוב? המדריכות שם, מן הסתם, לא ידעו הרבה מעבר לתחום הממוקד אז אני מנסה לשאול אותכם דברים שאנשים העלו ולא קיבלנו אליהם תשובה. מה בעצם נותן לי הדומיין? האם יש תועלת או משמעות אם אני אחליט לפתוח לי דומיין ברשת הביתית? האם אני אהיה מקושר במצב כזה גם לכלל האינטרנט או אהיה מבודד למסגרת הפנימית? תנו לי בבקשה כל מה שאפשר לספר על השימוש והתועלת מהמצב הנ"ל ובהתאמה אולי למצב בצבא
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים
- 

- 6 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)
- 

- 6 תגובות
 - 863 צפיות

- 

- 

לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?
- 

- 15 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לא אז אם לא מתאים סליחה... יש לי 2 מחשבים אני רוצה לשתף תיקייה מסויימת שתהיה נגישה במחשב השני... אבל דרך תוכנה לא דרך הווינדוס יש לי תכונה אחת אבל יש לי וויסטא ויש קצת בעיות, ב xp זה עבד אבל זה לא ממש עוזר לי לתוכנה הזאת קוראים network magic אם אפשר תביאו לי שם או קישור לתוכנה שמתאימה לוויסטא... תודה מראש לכל העוזרים..
- 

- 0 תגובות
 - 672 צפיות

- 

- 

יש לי שני מחשבים בבית וPS3 שאת כולם אני רוצה לחבר תחת אותה רשת. הבנתי שאצטרך לרכוש ראוטר, לחבר אותו למחשב הראשי ולמחשב השני ולPS3 לקנות מתאמים. השאלה היא האם כדאי לקנות מבזק? או שאני יכול לקנות את הרכיבים לבד ולהתקין לבד? איזה ראוטר מספקת בזק? לגבי הPS3, הבנתי שצריך כרטיסי רשת אלחוטיים (מה הכוונה בדיוק?!) ואין לי מושג איך אני אתקין בPS3 כרטיס רשת, מאחר ויש לו רק כניסות USB. יש כרטיסי USB מתאימים? בקיצור יש לי קצת סלט בראש ואני אמור לקנות בערב, אז אודה לכם אם תשתדלו לענות לי במהרה.
- 

- 12 תגובות
 - 1.3k צפיות

-