רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ברשת מחשב אחד שהוא מחובר קווי עם LAN והשאר הם גולשים בראוטר על אלחוטי עכשיו אני רוצה להגדיר שהמחשב הקווי יהיה IP:10.0.0.1 באופן קבוע אבל קל פעם בגלל הDHCP קורה שמשתנה הIP נגיד גם שאני סוגר אותו או שם אותו על מצב שינה אז בגלל שמחשב אחר התחבר באלחוטי הוא עשה אותו ראשון ואז שאני מפעיל תמחשב שלי הוא כבר שני... ניסיתי לעשות דבר כזה.. ניכנסתי לראוטר..שיניתי את הDHCP שיהיה IP סטטי ובמחשב שלי בXP נכנסתי לחיבורי רשת> ובפרוטוקולים עשיתי >תצורה חלופית> ושם הגדרתי לי את הIP של המחשב ואת השער וכל זה.. אז עכשיו האייפי שלי קבוע אבל זה יצר בעיה אחרת שעכשיו לכל מחשב ברשת אני צריך להגדיר שם את זה ידנית והשאר הם לפטופים שלוקחים אותם ממקום למקום אז זה בעיה שהיו בIP הזה עם השער…
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל... אני עושה הכל פיקס ! ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53 עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל. איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום התקינו לא מזמן את הראוטר של LEVEL ONE אצלי בבית מהשירות של אינטרנט זהב... בכל אופן הם לא מוכנים לתת לי את הסיסמא של הראוטר כדי לפתוח פורטים וכו' אלה אני יוכל לשנות דברים בראוטר רק אם אני מחייג אליהם ואומר להם אילו פורטים... עכשיו זה סתם בזבוז זמן וכסף... רציתי לדעת אם מישהו יודע מהו הקוד כניסה לראוטרים שלהם...בעקרון אני מאמין שהסיסמא שלהם לכל ראוטר היא אותו דבר אז אם יש למישהו ראוטר שקיבל מאינטרנט זהב ויוכל לכתוב פה את הסיסמא כדי להיכנס בתור ADMINSTER אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה להוסיף שקע טלפון נוסף בבית לצורך חיבור ADSL ועוד טלפון (מאותו השקע), מהקופסה הרשאית שבבית. מאותה קופסה ראשית מתפצלים (מכבל אחד של שני גידים) שני כבלים המחוברים לשני טלפונים. הבעיה היא שהכבל (מהקופסה הראשית) הוא של שני גידים בלבד. לכן רציתי לשאול האם לצורך ADSL אני צריך יותר מכבל של שני גידים? הערה: בקופסה החיצונית שקניתי (של בזק) יש מקום עד לחיבור של 6 גידים. בנוסף קניתי לצורך ההתקנה כבל של 4 גידים (המוכר בחנות לא ידע להגיד לי כמה צריך), השאלה היא אם בכל זאת מספיקים 2 גידים, האם כבל של 4 גידים (כאשר אני מחבר רק 2) יכול לשבש משהו? (הערה: עובי הכבל 0.5 מ"מ). בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
הי! לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי! אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם? מה יש לכם להציע?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המוצר (בכתובת) הזה ואני לא מצליח לשנות IP.. מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה את זה? דרך ההגדרות שלו או איפה..? תודה רבה לעונים וזה קצת דחוף לי, אז אם זה יהיה מהר אני יודה לכם מאוד עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעיה בתפיחת פורטים. ברשותי ראוטר TP-LINK , אני משתמש בו כבר קרוב לשנה, ובנתיים זאת הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה לי... הבעיה היא כשאני פותח פורטים לאייפי הפנימי של הראוטר (אצלי למשל זה 192.168.1.100) הפורטים אמורים להיפתח והמידע בהם אמור לעבוד בלי בעיה... אבל לא הפעם, אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח פורטים (כולל הפורטים שכבר כללתי ברשימה) הם פשוט לא "נפתחים"... היום למשל ניסיתי לפתוח את 4500 בשביל תוכנת שיתוף קבצים מסויימת, וכשבדקתי את הפורט זה הראש לי שהוא עדיין חסום... ניסיתי לפתוח פורטים גם לאייפי 192.168.1.1 בתקווה אולי זה יעבוד משום מה, אבל גם זה לא עבד... עלה לי הרעיון שאולי בזק חוסמת אותי כי אני מוריד די הרבה חומרים מהאינטרנט, אב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי המון שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי את המחשב שלי (שממנו אני כותב את ההודעה) פלוס מחשב ישן שבניתי בסלון ובקרוב יהיה מחשב נישא שיהיה לאבא שלי. עכשיו בשביל למנוע הפרעות על המחשב שלי צריך לבנות רשת ביתית לכל המחשבים (נחשו על מי הפילו את זה :-\). עשיתי חיפוש בגוגל, קראתי 1000 מדריכים, חיפשתי באתר (ויש המון תוצאות באמת) אבל השתגעתי כבר אז פתחתי דיון. קודם רקע, אני מעוניין שזו תהיה רשת אל-חוטית כי מדובר במרחק גדול בין המחשבים, במחשב שלי אין כרטיס רשת וכך גם במחשב השני מאידך במחשב הנישא סביר להניח שיהיה כרטיס רשת אלחוטית, ומן הסתם המחשב שלי יהיה השרת. במחשב שלי יש מודם מסוג ALE 180 או שזה 181 שקיבלתי מבזק שמתאים ל ADSL. אני לא מעוניין שכל זה יצא במחיר גבוה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר בקרוב שני מחשבים לרשת ביתית, ומחפש ראוטר אלחוטי זול לצורך העניין. כבר הקמתי רשת ביתית אחת עם ראוטר מסוג 3CRWER10075 3COM והייתי מאד מרוצה ממנו. גם מהטווח וגם מהאפשרויות שיש עליו. אבל עכשיו אני מחפש את הפיתרון הזול ביותר לרשת ביתית עם ADSL. יש לי מחשב אחד שגם ככה יתחבר דרך אתרנט, ואני פשוט צריך שמחשב נייד עם חיבור אלחוטי מובנה יתחבר לאותה רשת ביתית ויהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט. מדובר גם בדירה קטנה של 3 חדרים, ככה שאין בעיות של קליטה ואני לא צריך אנטנה שיכולה לחצות מקלטי בטון. אני לא מחפש משהו מתוחכם אלא את הפיתרון הכי זול שעובד. אני יודע שה3COM עולה היום פחות מ-300 ש"ח, אבל יש אלטרנטיבות יותר זולות שראיתי: הWBR3406TX של LevelOne, הWGR614 של Netgear והDI524 …
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא זאת: יש לי בבית שלושה מחשבים, 2 שיש ביניהם רשת ביתית, ואחד שהחזרתי מהמעונות שלי מהאוניברסיטה הקיץ. אני כבר כמה זמן מנסה לצרף אותו לרשת הביתית אבל אני לא רואה את המחשבים האחרים ברשת שלו ובמחשבים האחרים גם לא רואים אותו. מה שאני עושה זה קליק ימני על המחשב שלי (שהבאתי מהמעונות) -> מאפיינים -> שם המחשב -> network ID -> רשת ביתית (לא עסקית), אחרי זה לוחץ על change name -> ונותן את השם של הרשת הביתית. אבל זה לא מתחבר. מה לעשות!? תודה. עריכה: שכחתי לציין, המחשבים מחוברים לראוטר, זה שהבאתי בכבל רשת, עוד אחד בכבל והשני בנתב אלחוטי. ואני מצטער, לא שמתי לב שיש פורום של רשתות, אז אם ההודעה מתאימה יותר לשם, תעבירו לשם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לאחרונה צצה לי בעייה די נוראית - אני מקבל קפיצות פינגים עד ל999 או שהפינג פשוט משתולל ברמות של ה300+ בדקתי את הבעיה בכמה משחקים שונים ברשת בכולם אותה הבעיה. יש לי יוזר גיימר בבזק. חשוב לי לציין זה שלפני שהבעיה התחילה , הנורית של האינטרנט בראוטר הייתה דולקת בצורה רגועה עכשיו היא מפמפמת כאילו שהיא עומדת להתפוצץ. איפסתי את הראוטר - זה לא עזר. התמיכה הטכנית בדקו לי את היוזר וראו שהכל תקין מבחינת הפינגים. שמתי לב שבזמן שהנורית לא מאותתת במהירות המטורפת שלה אז הפינג יציב אבל רוב הזמן זה משתולל. ייתכן שהראוטר ניזוק? (לצערי הרבתי לנתק ולחבר אותו לחשמל באופן קבוע). *עדכון - בדקתי גם ללא הראוטר ועדיין יש לי קפיצות פינגים ואי יציבות.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה???
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,לפניי שבוע עברתי לHOT (דרך אגב הם יותר טובים מיס שהיו לי והVOD משהו משהו) ויש לי בעיה אם האינטרנט שלהם. שהיה לי את האינטרנט של YES לא היו לי בעיות כאלו,הייתה לי הספקית בזק בין לאומי. והספקית שלי כרגע היא 012 net. האינטרנט פועל כל כמה שעות ולפעמים ימים שלמים ושהאינטרנט בסדר. ואז מתישהו לא יודע אבל אני לא יכול להיכנס לחלק מהאתרים שאני רוצה וזה רושם כאילו אני לא מחובר,ודווקא חלק מהאתרים אני מצליח לראות. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ואנטי-ריגול Ad-Aware+Ad-watch מעודכנים וסרוקים היטב. האם גם למי שיש HOT עם ספקית 012 net (אני בטוח שיש פה אחד או שתיים כאלה פה) שקורה להם אותם בעיות כמו שלי? מידע על האינטרנט (אם זה יעזור לכם): אינטרנט HOT בכבלים --------------------…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-