רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לאחר שהחלפתי בבית ראוטר, במחשבים (גם הניידים) המהירות הורדה/העלאה תקינה אבל בעיה מוזרה היא שבפלאפונים מהירות ההעלאה חלשה מאוד ולפעמים שואפת ל0. מרגישים את זה בהעלאה של תמונות בווצאפ, פייסבוק וכו, בבדיקת מהירות (נבדק בכמה פלאפונים בגרסאות שונות) מהירות ההעלאה פשוט נתקעת במקום ושוב, במחשבים הניידים הכל תקין גם באלחוטי, אכן משהו מוזר. דוגמא לבדיקות מהירות (בכולם הוא נתקע בעת בדיקת העלאה): דגם הראוטר הוא E1200 של סיסקו, לאחר המקרה ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות כמו לנטרל פיירוול ולשנות טכנולוגיית החיבור האלחוטי, וכלום לא עוזר. אשמח להצעות / עזרה! תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם\נתב TNN Aztech 600E ומאז המהירות השליחה איטית ביותר (פחות מקילובייט אחד). מסתבר שזה קשור להגדרות כרטיס רשת אז ב Speed/Duplex Settings שיניתי מ Full Autonegotiation ל Force10 Half Duplex וזה הסתדר הבעיה היא כשאני מעלה קבצים למשל שולח באיסיקיו קבצים המהירות הורדה צונחת (מ250 ל 20 ככה). מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש רשת ביתית קווית של 4 מחשבים. ביצעתי בדיקה גם עם התוכנה LAN SPEED TEST. בהעברת קבצים בין המחשב שלי למחשב אחר עם WINDOWS 7 מפורמט אני מקבל מהירות של 50MB (מגה בייט) לשניה, אבל למחשב אחר (גם ווינדוס 7 מפורמט) אני מקבל קצב של 3+- MB לשניה. אותו קצב ני מקבל גם עם ה XTREAMER PRODIGY. ניסיתי לחבר את המחשב השני לנקודת רשת שבה המחשב שקיבלתי איתו מהירות גבוהה, המהירות נשארה איטית. כשאני מחבר את המחשב עם המהירות האיטית חיבור ישיר למחשב שלי אני מקבל מהירות העברה של 10MB לשניה. מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 1 = 50MBPS מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 2 = 3MBPS מחשב שלי>רשת קווית>XTREAMER =ת 3MBPS מחשב שלי>ישיר>מחשב 2 = 10MBPS כל המחשבים בבית הם WIN 7
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINXP ואני מנסה להתקין מודם.... [יש לי מחשב P3 450 עם 95MB] הWIN מזהה את המודם כ: BEST DATA DATA MODEM בפורט 3. עכשיו, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הWIN מראה "כאילו" התוכנה מחייגת [אין שום צליל] וכעבור זמן רב של כמה דקות, מופיעה לי הודעה: Error 777: [פרושה הוא] THE MODEM IS OUT OF ORDER כשהיה לי WIN98 המודם עבד PERFECTO אז מה הבעייה עכשיו....?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, כ3 שנים אני באינטרנט של הוט (כרגע 5 מגה) עם ספק של נטוויז'ן עם ראוטר אדימקס 6524N (עם השלוש אנטנות) יש לנו בבית המון ניתוקים גם בקווי וגם באלחוטי. הקטע המוזר הוא שתמיד הייתי בטוח שהבעייה בהוט, לפעמים אני מתקשר והם מזהים תקלה לפעמים אני מתקשר ואומרים שהכל תקין. החשד הוא כרגע הראוטר שגם מחיפוש קל על הדגם הזה ראיתי די הרבה פוסטים של ניתוקים. איך אפשר להיות בטוח מה מקור הבעיה ? הדרך שהוט הציעו לי זה להתחבר בחיבור ישיר למודם, מבחינתי זה לא בא בחשבון (קומה למעלה וזה בעיה...)
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח). נסיון ללחוץ על הכפתור מ…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
(בטעות פרסמתי קודם בתמיכת חומרה) היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס להגדרות של המודם באיי פי שלו(10.0.0.138) יש איזו שהיא דרך לפתור את הבעיה הזאתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם טומסון שמחובר לראוטר EDIMAX. לפעמים משו קורה למודם ורק מנורה אחת מהבהבת והאינטרנט לא עובד. בשביל לפתור את הבעיה צריך הרבה פעמים להדליק ולכבות מחדש. מישהו אולי נתקע בבעיה הזאת?.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר התחילה לי בעיה במודם, שאחרי כמה שעות עבודה באינטרנט (לא רנ דומלי) פתאום הווידוס נותן הודעה, שאחד החיבורים לUSB לא מזהה את החומרה) זה המודם, אז כמובן האינטרנט מתנתק, אני רק צריך פשוט להוציא את הכבל מUSB לחבר אותו מחדש והווינדוס מזהה אותו, האם יש דרך לפתור את זה? התקשרתי לחברת הכבלים אמרו לי שמודם בסדר גמור . אחי הציע לי להפוך את המודם USB למודם רשת, כי יש לי כרטיס רשת ומודם יש חיבור מאחורה של רשת אך אני לא יודע איך להגדיר את כל זה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו. אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה. התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי. עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול. מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מודם כבלים של דייהו. עם חיבור USB הוא עובד מצויין אך כאשר אני מנסה לחבר לו כבל רשת RJ-45 אני לא מצליח לגלוש. האם צריך לשנות משהו פיזי במודם עצמו (למרות שאני לא רוה שום כפתור) או אולי משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האלן בכמה ימים האחרונים המודם שלי נכבה ונדלק לעיתים תכופות. יש משהוא שאפשר לעשות או שזה לא ברמתי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-