רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי ראוטר מיותר, האם ניתן לחבר אותו לכבל רשת (שמחובר להוטבוקס בקומה 2) כדי לקבל רשת אלחוטית (בקומה 1)? בד"כ הראוטר מקבל את הקו דרך כבל ADSL, האם הוא יכול לקבל כבל רשת? האם יש כניסה מתאימה? או האם יש מתאם (מכבל רשת ל- ADSL)? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר דרך אורנג' כרגע במהירות 12 מגה עם חייגן ותשתית הוט 100 מגה. התחברתי הבוקר להוטנט למהירות 100 מגה ללא חייגן. השאלה אם אני עדיין מחובר דרך אורנג' זה יכול לעשות בעיות ? תוך כמה זמן אני אמור להתחיל לגלוש דרך הוטנט במהירות 100 מגה כלומר תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן אצל התשתית הוט שהתחברתי להוטנט 100 מגה ? (רוצה לדעת כדי לדעת מתי לנתק את הספק שיש לי עכשיו אורנג'). אשמח כמו כן לאנשים שההוטבוקס מוגדר כמודם מה הערכים שיש לכם בכתובת 192.168.100.1 בלשונית INIT SCAN ? כמו כן מה אתר בדיקת מהירות של הוט ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש קומה עליונה בה יושב המחשב הראשי, בעיקרון בראשון באים להתקין אינטרנט של בזק. הראוטר הא Edimax BR-6424N. לפי ה-MANUAL יש לו WDS. יש לי ראוטר נוסף D-Link DIR-300, שחשבתי לשים בקומת קרקע כדי להרחיב לשם את הרשת האלחוטית. הבנתי שבשביל זה אני צריך פונקציית WDS שכנראה לא קיימת ב-D-Link הזה. כן ניתן להגדיר אותו כ-Access Point, אבל אין לי אפשרות לחבר כבל רשת בין שני הראוטרים. האם אני יכול להגדיר שה-D-Link יהיה ראשי ואז שה-Edimax יהיה ה-Repeater שלו? או שצריך לקנות ראוטר אחר שגם תומך ב-WDS, ואם כן האם יש מומלץ למטרה? צרכים: קומה עליונה הורדות מרובות באינטרנט 15MB, בחיבור קווי ישיר. קומת קרקע - אינטרנט Wifi לסלולרי וחיבור למחשב מדיה סנטר לנגן קבצי HD של סדרות וסרטים מהמ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את הראוטר למחשב, אבל כשאני מחבר אותו איני יכול להתחבר לחייגן ולאינטרנט. האם עליי לעשות עוד משהו ?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
סליחה חברה, צריך את עזרתכם. לא הסתדרתי לבד. בראוטר הראשי (audio codes) כשעשיתי ipconfig קיבלתי את הכתובות הבאות: IP default gateway 10.100.101.1 IP adress 10.100.101.101 subnet mask 255.255.255.0 לפי זה הנחתי שה- DHCP מחלק כתובות מ- 1 עד 101. לכן נתתי לראוטר ה- AP שהוא Dlink את הכתובת 10.100.101.102 (במקום המקורית 10.0.0.138). כשניסיתי להיכנס לראוטר בכתובת הזו הגעתי למדפסת סמסונג שהוגדרה אלחוטית ב- syncthru. אז שיניתי ל- 10.100.101.103. לא הצלחתי להיכנס אליו הפעם. רק אחרי שעשיתי לו RESET חזרתי לכתובת המקורית 10.0.0.138. איזה כתובת לתת לו לדעתכם? תודה רבה על עזרתכם. ראמי
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שדרגתי לא מזמן לאיטרנט אלחוטי 100 מגה של הוט. מאוד מרוצה, מהירות טורנטים גבוהה. הבעיה היחידה שיש לי, שבאמצעות הכרטיס הרשת הקיים: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ המהירות הכי גבוהה שהצלחתי להשיג היא 65 מגה בערך.. בעוד שבחיבור קווי, הצלחתי להשיג חיבור הרבה יותר מהיר. עכשיו אין לי אפשרות לחבר את המחשב בחיבור קבוע קווי, לכן אני שוקל להחליף את הכרטיס רשת. ראיתי המלצות לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 האם באמת שווה את הכסף ואני אוכל לשפר את מהירות ההורדה שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כיום יש לי את הנטגיר הנ"ל, שעושה לי לא מעט בעיות (מתנתק מבזק כל יומיים בערך), יש לי פינגים יחסית גבוהים וכו'. אני מחובר ב-20MB בבזק + בזק בינלאומי. Tracing route to google.com [209.85.148.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138 2 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 35 ms 34 ms 34 ms bzq-218-227-226.red.bezeqint.net [81.218.227.226 ] 4 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.1 81] 5 * 35 ms 43 ms bzq-179-124-197.static.bezeqint.net [212.179.124 .197] 6 * * * Request timed out. 7 80 ms 81 ms 80 ms bzq-219-189-126.cablep.bezeqint.net [62.219.18…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ייחודית (לדעתי), ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי ולפתור אותה. לצורך הבנת הבעיה, צירפתי תרשים, אולם אני אנסה להסביר גם במילים. נכון להיום, כל מחשב מחובר (מטעמים טכניים) ישירות למחשב אחר באמצעות כבל רשת. בשל בעית תשתית צנרת וצורך בתוספת מחשבים נוספים שמחוברים באופן זהה, אני נאלץ לחפש פיתרון כך שאוכל להשתמש בכבל אחד כדי לאחד את כל החיבורים אולם אחר כך אני צריך למצוא דרך לפצל את החיבור המאוחד בחזרה למצבם המקורי כך שבסופו של דבר המצב יישאר זהה וכל מחשב יחובר ישירות למחשב אחר. האיחוד והפיצול יכול להיות על ידי כל מה שצריך - ראוטר/מחשב/מה שיעלה על דעתכם. מתנצל על השאלה המוזרה, ותודה רבה לכל מי שיוכל לסייע! חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה על אחד מהמחשבים שלי ווינדואס 7. לפני כן היה לו XP אבל פשוט לא השתמשתי בו כמעט שנתיים ככה שלא לחץ לי לשדרג. הכל עובד מצוין ומתפקד כמו שצריך, חוץ מבעיה שיש לי עם חיבור לאינטרנט. 1. כרטיס רשת אלחוטי של TP-Link wn821 שמתחבר ב USB. במחשב הנוכחי שלי הוא עובד מצוין, ומתחבר לרשת שלי שנקרא לה default. במחשב שאליו שידרגתי כרגע ישנה אותה מערכת הפעלה (7) והכל על פניו אמור להיות אותו דבר, רק שיש לי איתו בעיה - אני מצליח להתחבר לרשת, אבל "אין גישה לאינטרנט". אותו מתאם אלחוטי בדיוק, פשוט מוציא אותו מהמחשב הראשון ומעביר לשני, בראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, בשני הוא רק מתחבר לרשת אבל אין גלישה. ניסיתי כמה דפדפנים, ניסיתי למחוק את כל הנתונים האפשריים (קוקיס, קבצים זמנים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני באקספון מרגע שהם התחילו להציע חבילות אינטרנט עד עכשיו. תמיד הייתי מוריד בביטורנט על מלוא רוחב הפס. לאחרונה שידרגתי תשתית בזק ל15 מגה (המבצע ההוא שהיה) וחבילה של אקספון 35 שח ללא הגבלת מהירות. בחודש הראשון הכל היה בסדר. לאחרונה (מזה מס׳ חודשים) אני חווה איטיות. מרגיש שחוסמים אותי. מוריד קבצים פופולריים בביטורנט על 50 קיי, במקום מגה וחצי. יוטיוב לא סוחב, וקבצי וידאו נטענים לי באייפון יותר מהר כשאני על 3g מאשר ויי פיי. לדעתי אקספון גייסו יותר מידי לקוחות בכדי שרוחב הפס שלהם יספיק לכולם. האם ידועות לכם חברות שבוודאות לא חוסמות הורדות ומאטות את הגלישה באופן כללי? מה עם בזק בינלאומי? היה לי 012 לפני אקספון, והם היו חוסמים בצורה ממש ברוטלית. האם עדיין חוסמים? האם ידועה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. הבעיה בקצרה, גלישה מאוד איטית בחיבור לאינטרנט אלחוטי. כשהמחשב מחובר ישירות, גולש קצת מעל המהירות שאני אמור לקבל (31 מגה). כשהמחשב מחובר ב-WiFi אני מקבל גלישה של 0.3 מגה (שלפי חישוב שלי זה יוצא 38 קילו בית). דרך האייפאד לא הצלחתי לקבוע בבירור אם המהירות אכן גבוהה או לא. ניסיתי לעשות בדיקת מהירות אבל הוא דורש פלאש (אפל...). מישהו מכיר אולי אתר, שאפשר לברר בו מהירות גלישה, שאינו דורש פלאש? במידה ואכן הבעיה במחשב, מה יכול לגרום לבעיה הזו? עשיתי ריסטארט ודאגתי לסגור את כל התוכנות שדורשות אינטרנט כלשהו. המחשב חדש יחסית. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר דרך בזק ובב"ל במהירות 50 מגה. החל מהיום בבוקר אני מקבל תוצאה מוזרה באתר בדיקת המהירות של בזק http://speedtest.bezeq.co.il/index.html. בד"כ אני מקבל שם בסביבות ה 50 מגה (פלוס מינוס), אך מהיום בבוקר אני מקבל בערך 25. דרך @1 אני עדיין מקבל באותו אתר 50 מגה. אני חייב לציין שאני תמיד, (וגם היום) מבצע את הבדיקה הזאת באמצעות IE8, כי Firefox לא עובד אצלי תקין בבדיקות פלאש מאז ששידרגתי מ 10 ל 50 מגה. בדיקות הורדה מאתר בב"ל, Apple, וטורנטים, ואפילו הבדיקה באתר של 013 מראה על מהירות תקינה. רק באתר של בזק אני מקבל תוצאה מוזרה זאת. שיחות ממושכות עם התמיכה של בזק ובב"ל לא הועילו. ניסיתי גם איפוס דפדפן, ריסט לראוטר, ובסוף גם התקנת אימג' נקי שיצרתי לפני שבוע, וכל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עדיין בדיונים עם בזק לגבי המהירות המקסימלית של הקו אותה אני יכול לקבל. נמאס לי כל פעם לבטל את החייגן בראוטר ולתת לו כתובת סטטית כדי לפנות למודם ולבדוק מהירות סנכרון. יש אפשרות להגדיר נתיב סטטי לרשת של המודם למרות שהנתב מחובר ב-PPPoE?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ההוט-בוקס תואם סמארטבוקס של אורנג'? האם תומך ב2 קווי טלפון? (אחד פקס) האם הWIFI יציב ומאפשר חיבור נתב שני כREPEATER ? האם ההוטבוקס יתפקד טוב כנתב קווי כאשר מחובר אליו נתב אלחוטי חיצוני כנקודת גישה ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהטכנאי של ספק האינטרנט הגדיר לי את הראוטר האלחוטי שישמש כסוויטש (כדי שהמתאם שיחות יבצע את ההתקשרות לאינטרנט) אני לא מצליח לגשת לממשק הניהול של הנתב הנתב:2650U D-LINK כיצד באפשרותי לגשת לממשק הניהול? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבית שלי עבר קצת שיפוצים ובמהלכם הראוטר שהיה ממוקם בקומה השניה, ירד לקומה הראשונה. אין לי מושג מה הולך שם, אבל צירפתי תמונה של הארון אינטרנט ( או מה שזה לא יהיה ). אשמח גם להסבר קצר מה הולך שם כי אני לא הבנתי. בכל אופן, כרגע בקומה השניה האינטרנט האלחוטי מקרטע, ויש לנו 2 ניידים ( חוץ מכל האייפונים ), ככה שגם למעלה דרוש אינטרנט אלחוטי. הבנתי שצריך לעשות נקודת גישה ( שימוש בראוטר אלחוטי למעלה ), איך עושים זאת? הראוטר שלנו הוא של Netgear DG834NU שסופק ע"י בזק. בכל הבית יש הכנה לחיבור קווי, ז"א שאפשר את הראוטר לחבר באופן קווי לראוטר הראשי. האם מהירות האינטרנט תפגע ( המהירות באינטרנט האלחוטי פחות קריטית, רק שבקווי לא תהיה פגיעה )? האם צריך את אותו הראוטר בדיוק בשביל…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להבין מצב מסוים היום החלטתי לחבר את הראוטר עם כבל ולא בחיבור אלחוטי, ביטלתי את אפשרות האלחוט בראוטר והתחלתי לגלוש, משום מה כל הגלישה והטעינה יותר איטיים, בדקתי פינגים והם לא השתנו אבל הגלישה עצמה בוודאות איטית יותר, בדקתי כמה פעמים ואותו דבר, איך זה יכול להיות שכשאני גולש בחיבור קווי לראוטר הגלישה יותר "אדישה" מכשהמחשב מחובר בווירלס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים הגדלתי את מהירות האינטרנט בתשתית בזק ל-50 מגה (רציתי 100 אך בזק טענו שאין באפשרותי להתחבר למהירות גבוהה יותר). השאלתי מבזק מודם נטגייר VVG 2000 ומאז שהגדלתי את המהירות אני לא מקבל מהירות יותר גבוהה מ-10 מגה. אז הגדרתי את המודם לבאמת מודם במצב ברידג' כי בזק לא עשו את זה וחיברתי אותו לראוטר טיפילינק 1043 אבל המהירות היא אותה מהירות. במשך השבועיים האלה ניהלתי עם השירות הטכני של בזק בסביבות ה-10 שיחות והיו אצלי בבית 3 טכנאים. היום היה אצלי שוב טכנאי שבדק משהו בתשתית ואז עשה בדיקת מהירות באתר של בזק שם הופיע מהירות של 30 מגה כנ"ל גם באתר של נטויז'ן אבל בספיד טסט המהירות לא עוברת את ה-10 מגה. דרך אגב הטכנאי טען שאני סתם אומר שטויות שאני מעו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה אי אפשר לקלוט את הראוטר במחשב ובמחשבים אחרים . מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי... רציתי לבקש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי ממש חזק, שיקלוט למרחק גדול יותר. עכשיו יש לי את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 ורציתי עם טווח קליטה יותר גדול, שיעבור גם קירות וכו... מהירות הגלישה לא כ"כ משנה לי, אבל הטווח משנה לי מאוד! כי יש לי עכשיו קליטה נמוכה. ויש לי כמה שאלות... א.אם אני קונה כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, והראוטר לא תומך בתקן N, אז הטווח קליטה ישתפר אבל המהירות הורדה לא? (שזה בסדר כמו שאמרתי.) ב.כמה שיפור בטווח אני ארגיש אם אני קונה תקן N? ג.יש לי חוט עם כניסות ל3 אנטנות,לא מצאתי את זה בזאפ אז לא הבאתי קישור... אז עדיף כרטיס עם 3 אנטנות? או שאנטנה אחת זה יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המקסימום שהגעתי , ואני מוריד מטראקר פרטי, היה 3 מגה לשניה וגם זה לקובץ שכמות הסידרים שלו היתה בשמיים! בדרך כל לא מוריד יותר מהר מ1.1 - 1.5 מגה לשניה. פורט פתוח, מקבל "V" ירוק. משתמש בגרסה 2.0.4 שמומלצת יותר מהגרסאות החדשות , כך לפחות קראתי... מה ניתן לעשות? האם יש כאן חניקה של ספק התקשורת? ראוטר נטגיר. יצא לי להוריד איזה קובץ סתם מאתר בהורדה ישירה והוריד לי ב5.5 מגה לשניה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גנבו לי את הלפטפופ והתוכנת יוטורנט מותקנת בו. אם אותו אדם יכנס יכנס לאינטרנט ואני יידע תכתובת אייפי שלו אני יכול לתת אותה למישו שייאתר לי אותה?
-
- 7 תגובות
- 20k צפיות
-