רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום איך אני מגדיר במחשב שיקבל רשת דרך הפלאפון ע"י כבל USB ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה, הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה. השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear? תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה. כשאח שלי בבית הוא מפעיל בפול פורס את תוכנות ההורדה ואני נשאר מאחור ובקושי מסוגל להיכנס לאתרים. יש לזה תשובה? האם יש תוכנה חשאית שהוא לא יגלה,שתוכל להגביל את מהירות ההורדה שלו שכתוצאה מכך אני אוכל לגלוש\להוריד בנורמליות? לחילופין ליצור ניתוב(פיצול) נורמלי של הרוחב פס כך שכול הרוחב פס לא ישמש רק למחשב אחד בעת הורדה? יש לציין שיש לי ראוטר 2WIRE. אני מחובר דרך כבל רשת, הוא דרך יו אס בי. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי ראוטר אדימקס BR6204WG ומודם RTA1320,ספק נטוויז'ן ותשתית בזק. האינטרנט איטי גם בגלישה וגם בהורדות רוב הזמן(כנראה נטוויז'ן הנבלות מגבלים אותי) ועד שאני מצליח להוריד במהירות מקסימלית בטורנטים אז האינטרנט מתנתק,סימן קריאה צהוב על החיבור. אני יודע שגם המודם וגם הראווטר ישנים,את המודם אני מחליף אצל בזק? עולה כסף? ממה יכול לנבוע הניתוקים כל הזמן? לפעמים האינטרנט מתנתק גם בלי שאני מוריד. מה אני צריך לעשות כדי לקבל חווית גלישה טובה עם מהירות טובה וללא ניתוקים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושני מדפסות( אחד לכל מחשב-אחד צבעוני ואחד ליזר שחור) נתתי למדפסות ולמחשב אישורי שרינג אני יכול להדפיס אצלי וגם אצל הבן הבן יכול להדפיס אצלו אך לא אצלי יש הודעת שגיאה SMART 32-BIT GETWAY ERROR ??????????????????????????????????????????????? CAN'T LOAD SMART YTILITY LIBRARY ( COD 126) THE SPECIFIED MODULE COULD NOT BE FOUND התקשרתי לבזק שנתן לי את הראוטר וניסינו הכל ללא הצלחה פניתי ישירות למחלקת התמיכה וגם עם הממונה הראשית והם לא ידעו לפתור עבדתי בשיתוף עם בזק ומיקרוסופט והגיעו למסקנה שאני צריך לפנות לקבוצת הדיון
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי רשת אלחוטית בתקן N. אבל אני לא בטוח שהמהירות מתאימה למה שאמור להיות בפועל. עשיתי screenshot שמראה את המהירויות חיבור למטה. לפי מה שהבנתי תקן N צריך להגיע ל-300Mbps וכל הזמן זה נמצא על 150 ולפעמים זה יורד נמוך יותר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (נייד ושולחני) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. אני ממש לא מבין גדול בתחום הזה ומבקש את עזרתכם. כרגע אני מחובר דרך בזק בינלאומי (WOW) באמצעות מודם USB - השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. האם מספיק לי לקנות נתב אלחוטי או שאני צריך נתב שהוא גם מודם ? איזה נתב מומלץ במסגרת מחיר הזאת (עד 500ש"ח) ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. לשני המחשבים יש כרטיס רשת אלחוטי מותקן. למעשה במחשב השולחני שלי יש לוח אם P5B Deluxe - Wifi AP וניסיתי לחבר את הנייד דרכו אבל החיבור היה ממש חלש ולא יציב. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות, ותודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה יעלה לי לבטל את הקו של ה-isdn? אני יכול פשוט לעשות המרה של ה-isdn ל-adsl ואז קו ה-isdn יתבטל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי D Link DI +614 בנוסף ברשותי כרטיס רשת אלחוטי DWL 650+ ללפטופ הכל עובד מצויין. כעת ברצוני להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת, אך מכיוון שהוא מרוחק מהנתב האלחוטי, עלי לצייד גם אותו בכרטיס רשת אלחוטי, במקום חיבור ישיר עם כבל רשת. על איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אתם ממליצים ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעלתי לפי השלבים של המדריך למעלה, אבל לא מופיע לי ההודעה הזאת: המשכתי לפי שאר השלבים והרשת לא עבדה, ונראה לי שזאת הבעיה. אפשרי? (רשת בכבלים)
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במקום העבודה יש לי חיבור יעודי עבור גלישה אלחוטית במהירות 100 מגה. במבנה 4 קומות ואני יכול לפרוס AP או ראוטרים על נקודות הרשת.יתחברו לרשת כ40-60 התקנים. אבקש לקבל הצעה לציוד הרצוי.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהטכנאי של ספק האינטרנט הגדיר לי את הראוטר האלחוטי שישמש כסוויטש (כדי שהמתאם שיחות יבצע את ההתקשרות לאינטרנט) אני לא מצליח לגשת לממשק הניהול של הנתב הנתב:2650U D-LINK כיצד באפשרותי לגשת לממשק הניהול? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה אתר שמשמש כמאגר נתונים. האתר הזה זה אתר של חברה מיסחרית שמשווקת משהו (לא משנה מה...) ומספקת באתר גם מידע מדעי מסויים לגבי המוצרים ולגבי התחום בכלל. אני משתמש די הרבה במנוע החיפוש של האתר בשביל כל מיני עבודות שאני עושה, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להוריד את כל האתר למחשב שלי כדי שמאגר המידע יהייה זמין לרשותי כל הזמן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בחו"ל וההורים שלי זוג מבוגרים בארץ לא מבין יותר מידי במחשבים. שידרגתי להם לאחרונה את האינטרנט ל20Mb והם נזקקו למודם חדש. מכיוון שלבזק יש תוכנית של מודם בהשאלה ובגלל שיש להם ראוטר כבר בבית, הלכנו על האופציה של מודם VDSL בלבד. אך כשהגיעו לבזק סטור, נאמר להם שיזמינו להם מודם VDSL אך ורק אם יסכימו לתרום 1Mb מהתשתית שלהם (גם לא פירטו להם למה, אני יודע למה, בגלל הרשת האלחוטית כביכול של בזק בפריסה ארצית). האם עוד מישהו שמע על החובננות הזו או שבגלל שהם ראו שההורים שלי לא מבינים שום דבר, הם ניסו לדחוף להם את ה"תרומה" הזו כי בזק היא חברה כל כך עלובה שאין לה תקציב לבנות רשת אלחוטית משלה ונזקקת לתשתיות של אנשים שמשלמים לה כסף בשביל לעשות את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי התגובה הראשונה שלי מזה הרבה זמן, אם ההודעה לא כתובה כמקובל אשמח לתיקון. אז ככה, כרגע ברשותי הנתב: SIEMENS SL2-141 והמתאם אלחוטי: Edimax EW-7128g. אני מעוניין לשדרג את המערכת מכיוון שאני חושב שהיא מיושנת, אבל בעיקר בגלל שיש ניתוקים במחשב שמחובר עם המתאם רשת. ניסיתי עדכון דרייבר למתאם, עדכון קושחה לנתב ושום דבר לא עוזר. אחרי קריאה בפורום אני חושב על לקנות את זה: Edimax EW-7718Un 802.11n 300Mbps Wireless LAN USB Adapter 175 שח TP-Link TL-WR1043ND Ultimate Wireless N Gigabit Router With USB Port 389 שח השאלה האם בכלל יש צורך ברכישה חדשה? ואם כן, האם הצירוף הנ"ל יכול לעבוד? אשמח למענה, בן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-