רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם צריך לקנות נתב "מיוחד" למהירות זו, או שכל נתב שנמכר כיום יתאים? (אני שוקל שדרוג.) מאיזו מהירות צריך להחליף לנתב בתקן אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה
-
בשבועות הקרובים בזק תשדרג את קצב הגלישה של לקוחותיה, באופן אוטומטי וללא תוספת תשלום. לקוחות הגולשים בקצבי גלישה של עד 4M ישודרגו לקצב גלישה של 5M ואילו לקוחות במסלולי 5M ו-10M ישודרגו ל-15M. צריך לזכור שהשדרוג הוא חינמי עד מועד תום תקופת ההתקשרות של הלקוח. לאחריו המחיר יתעדכן לזה של המהירות בפועל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דרך סבירה לגלות איזה Router מפיץ את הWi-Fi. בעיקרון זה נקרא SSID, הייתי רוצה לגלות דרך השם של הרשת איזה Router והIP שלו. ניסיתי לנטר את החיבור שלי לרשת אחרת דרך tcpview ולא עזר, wireshark מסניף רק פאקטות נכנסות (אלא אם יש דרך גם החוצה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לבזק בינלאומי עם תשתית בזק במהירות 10 מגה. (PRIVATE NGN + חבילת גיימר + כבל תת ימי וכל השטויות האלו) זה כבר הרבה זמן שהורדות קבצים עוצרות באמצע (אם זה בדפדפן, IDM וכו'). המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר שבזק מספקים (כרגע NETGEAR N לא הכסוף). יש לציין שבשיחות עם בזק בינלאומי מפילים את האשמה על בזק ובזק מצידה טוענת שהכל תקין וציוד הרשת יכול להיות פגום. הם החליפו כבר 3 ראוטרים פה (סוגים שונים: שני ראוטרים שונים של DLINK ועכשיו NETGEAR) והבעיה ממשיכה. כל המחשבים מחוברים באופן חוטי(!) ולא מדובר במשהו שקשור לאינטרנט האלחוטי. לא יודע אם זה קשור אבל גם סטרימינג ביוטיוב אף פעם לא נטען עד הסוף (תמיד קופא באמצע). צירפתי הקלטה של נסיון הורדה מעכשיו שתבינו על מה אני מדבר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה לדעת האם 10MB/s היא מהירות סבירה ברשת אלחוטית 802.11N, כאשר המחשב ממוקם בממ"ד והנתב האלחוטי נמצא חדר ליד. ה-CHANNEL WIDTH מכוון ל -40HZ. סוג הנתב : TL-WDR4300 סוג כרטיס הרשת - מה שמגיע עם ה- asus z77 deluxe תודה מראש על תשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אחרי כמה דקות שאני נכנס הדפים מקבלים גוון אפור כאילו קרה סוג של התנתקות.. אם אני מנסה לרענן אני מקבל הודעה של "the page cannot be displayed" מהדפדפן. זה מסתדר אחרי כמה דק'.. אבל זה חוזר על עצמו המון.. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים. יש לי בבית כמה מחשבים. במחשב העיקרי שלי, אשר מחובר ל-Hotbox חוטית, הגלישה באתרים איטית באופן רנדומלי. כלומר לדוגמא אני מנסה להיכנס לפייסבוק.. והאתר לא עולה.. מקבל לעיתים הודעת connection timeout. לעיתים refresh פותר את הבעיה, לעיתים לאו. לאחר זמן מה (שניות, דקות..) האתר עולה כרגיל. קצבי ההורדה מצוינים גם בעת התרחש התקלה. בעת גילוי התקלה מע' ההפעלה שלי הייתה Windows 8. חשבתי שהאשם הנו במע' ההפעלה. לכם פרמטתי את הדיסק והתקנתי התקנה נקייה של Windows 7, אך הבעיה אט אט חזרה. בדקתי הגדרות DNS. בעצת התמיכה טכנית של הוטנט הגדרתי DNS לכתובת 213.57.2.5. פתר לכמה שעות והבעיה חזרה שוב. הבעיה אינה אצל הספק/תשתית שכן הבעיה אינה קימת בשאר המחשבים בבית. מה יכ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שידרגתי לפני שבוע ל50 מגה ושמתי לב שני מקבל רק 20 מגה בלפטופ המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR VVG2000 מקבל 50 בלי בעיה יש מצב שהכרטיס רשת מקביל אותי עד כדי כך? Intel® Centrino® Wireless-N 130
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה הראוטר שברשותי (Level1 - WBR-3406TX) התחיל להתנתק כל דקה-שתיים מהאינטרנט מה שלא מאפשר לי להתחבר לרשת כלל עד עכשיו הוא עבד בצורה מצוינת תקופה מאוד ארוכה וכעת חסר לי. ראשית רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לבדוק\לתקן בהגדרות כדי לתקן את המצב? ניסיתי לאפס אותו אך זה עדיין לא עובד במקרה שלא ניתן לעשות כלום אני אשמח לקבל המלצה על ראוטר יחסית אמין וכמה שיותר זול (ראיתי בזאפ שיש כאלו ב80 ש"ח של TP-Link האם כדאי?) אני משתמש ברשת אלחוטית עבור לפטופ וסמרטפונים (הבית לא גדול וללא ממ"ד) ומשתמש בחיבור חוטי עבור סטרימר דרישות המהירות שלי מהראוטר הן לא קיצוניות (לא ניראה לי שיש לי צורך במהירות של 1G) ניראה לי ש-100Mb יספיקו במחשבה על שלוש-ארבע שנים קדימה (כרגע אנ…
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
היי, אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט וספק הוטנט. לאחרונה חשתי שהאינטרנט מזייף, ובדקתי קצבי העלאה והורדה ופינגים. ההורדה וההעלאה תקינים לרוב, אבל יש בעיה חמורה של פינגים. אני מקבל פינג של מאות מילישניות ולפעמים מעל 1000 ל 8.8.8.8 וקצת פחות מזה ל default Getway שלי. אם אני מרסט את המודם או עושה release ל ip שלי במודם, ואז מתחבר מחדש אז בכמה עשרות השניות הראשונות יש פינגים יציבים של סביבות 80 וקצת, ואז הם קופצים למעלה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הייתי רוצה לבדוק פינגים לשרת תשתית של הוט, על מנת לשלול בעיית מודם/תשתית קווית בבניין. יש דרך למצוא את השרת? כשאני עושה tracert אז אני כן מקבל שרת שמתחיל בכתובת 10, אבל לא ניתן לשלוח פינג אליו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בבדיקת מהירות אני לא עובר את ה-70Mb/s. בחיבור ישירות למודם ללא הראוטר אני מגיע בקלות ל-100Mb/s. לפי הנתונים שלו הוא אומר לתמוך עד 300Mb/s.. מצד שני, חיבור הרשת במחשב מציג דרכו חיבור במהירות 100Mbps, ובחיבור ישירות למודם הוא מציג חיבור במהירות 1Gbps. יש מה לעשות או שזאת מגבלה פיזית של הראוטר?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני ממש חדש בכל מה שקשור לרשת. אנחנו רוצים לחבר עכשיו מחשב נוסף בבית לאינטרנט והבנתי שצריך לעשות את זה בעזרת ראוטר וכרטיס רשת. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי טוב בחנות IVORY.. שלא יהיה יותר מידי יקר ויעשה תעבודה. עכשיו יש לי איטרנט 12 מגה והמחשב הנוסף נמצא בסלון (מאחורי הקיר) האם שימוש בכרטיס רשת אלחוטי יכול לגרום לבעיות אם המחשב שלי רחוק מהמחשב השני? וראיתי גם שיש כל מיני כרטיסי רשת ( אם אנטנה , בלי אנטנה) מה עדיף? סליחה על כל השאלות המפגרות אבל אני ממש לא מבין ברשת תודה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי אני משרת בצריפין ויש לי מחשב נייד,משהו כמו קלימוטר ליידי יש את אסף הרופא ויש שמה רשת ציבורית של 10MB. אני רוצה לקנות איזה כרטיס רשת אלחוטי שיהיה מספיק טוב בשביל לקלוט לי את הרשת שמה. אני לא מבין בזה כל כך,יש בזה דברים כמו DBI או כרטיסים שרשום עליהם 2.4GHZ וכדומה,אני רק יודע שתקן N זה התקן הכי חזק שיש כיום. נכנסתי לDX וראיתי את זה,מה אתם אומרים? http://www.dealextreme.com/p/2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-usb-2-0-wireless-network-dongle-built-in-antenna-black-silver-102969 ויש אולי תוכנה שפשוט מגדילה את הטווח קליטה?,כי ראיתי שלאייפון יש כמה אפליקציות כאלה,אולי גם לPC?
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עכשיו סגרתי על 100 מגה. תשתית בזק ב115 לחודש ו3 חודשים חינם. ספק בזב״ל 30 שח לחודש. עכשיו נותרה השאלה. איזה ראוטר לקחת. האם לקחת את מה שבזק נותנת ( לא כל כך מפריע לי להתחייב לשנתיים)? או לקנות פרטי. ( שני רכיבים או משולב )? ( 200 שח לא קריטי לי )?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת? ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING. כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט. אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה. ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה. יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בינלאומי לפני 9 חודשים ומשום מה התפתיתי להוסיף את השירות אנטי וירוס שלהם safenet. גיליתי מהר מאוד שהשירות מאט את האינטרנט והאתרים נטענים לאט יותר. בנוסף זה גם מעלה את הפינגים וחוסם דברים שלא צריך לחסום. הפתרון היה קל, פשוט הורדתי את הסיומת @csafe בחייגן. עכשיו הם כנראה שינו דברים והשירות פועל אוטומטית גם בלי התוספת הזאת בחייגן. איך אפשר לבטל את הדרעק הזה?! אם אני אצור קשר עם בזק בינלאומי הם בטח יגידו שאני בהתחייבות או משהו כזה. יש דרך לבטל את זה בלי ליצור איתם קשר? דווקא מאוד נהניתי מהשירות שלהם מאז הכבל החדש אבל עכשיו זה על הפנים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET. למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת. מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעזאזל איתם... פתאום לא יכולתי להתחבר ל- ynet, פייסבוק וכו', ולא הבנתי למה. החיבור נראה תקין. בדיקת traceroute מראה : שימו לב ל- 2 ו- 3. אלו תמיד היו עם hotufi.net, עכשיו אין אותם. מעניין מתי שאר החבר'ה יתעוררו ויחשבו להחליף שרתי DNS (החלפתי ל- 8.8.8.8 ). בטח עד מחר הם יקבלו מבול של תלונות. דרך אגב, בדקתי את הניתוב ל- ynet, ועל הדרך גיליתי שאני מנותב לנטויז'ן כשאני מתחבר ל- ynet, ככל הנראה בגלל שאין ל- ynet שרתים פנימיים בהוטנט. נראה לי שהסאגה הזו מתחילה להמאס עלי ואני אחזור לבזב"ל, עם גיימר או בלי.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ? כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-