עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השאלה הזאת עניינה אותי.... שימו לב שזה ADSL, ולא DSL. תודה. עריכה: לא בארץ, בכללי הכוונה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=planetsw800 הנה עכשיו לי יש hub (רכז) שקניתי ב 200 שקל של 8 עם BNC(אין לי מושג מזה זה בא ככה ) עכשיו אני משתמש רק בשלוש (יש לי שתי מחשבים ואי די אס אל) ולא הבנתי כלום מהמאמר אבל אם אני יחליך ל switch הזה יהיה לי רשת יותר מהיר? זה שוהה בכלל? כמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by X7-007,

המקסימום שהצלחתי להוריד עם שני ספקים דרך הראוטר זה רק 5.6, לא יודע איזה הגדרות אם זה המגבלה של האפלוד בזמן ההורדה. מישהו מצליח לקבל את המקס שזה 6.250 בתור החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, יש לי ראוטר ישן של בזק - siemens sl2-141 ועד לא מזמן הוא תפקד מעולה בתור מגדיל טווח. היה מחובר קווית לswitch שמחובר לראוטר הראשי שלי כרגע (גם מבזק) ובעצם כיסה אזור שבו הראוטר הראשי שלי לא. משהו כנראה נדפק בהגדרות, איפסתי את הגדרות הראוטר וניסיתי להגדיר את אותה קונפיגורציה מההתחלה אבל ללא הצלחה. ניסיתי להגדיר לסימנס כתובת גם בתוך וגם מחוץ לטווח הDHCP של שהראוטר הראשי שלי מחלק. וגם כיביתי והDHCP של הסימנס/הגדרתי RELAY ל10.0.0.138 - שזה הראוטר הראשי שלי כרגע. אף אחת מ4 הקומבינציות שתיארתי למעלה עבדו לי, ניסיתי להתחבר אלחוטית לסימנס אבל אני לא מקבל כתובת IP. בDHCP של 10.0.0.138, אני לא רואה את הסימנס גם כן. שללתי בעיה בכבלים,שקעים כו'. מה אני מפספס? …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by xbuka,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים לפני כמה ימים הזמנתי חבילה של ספק+תשתית במהירות 12MB מבזק בינלאומי (תשתית HOT). היום הגיע טכנאי הכבלים (חסר מושג יש לציין) והצלחתי להתחבר בלי יותר מדי בעיות. אני מחובר דרך ראוטר של Edimax מדגם BR-6228nS וה-HOTBOX הגיע מוגדר כמודם בלבד. על פניו נראה שהכל עובד אבל למעשה אני מקבל רק מחצית מרוחב הפס הצפוי ואפילו מעט פחות - אבל רק בחיבור דרך הראוטר. בחיבור דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של עד 600Kbps וכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-HOTBOX ומגדיר חייגן במחשב אני מקבל קצב הורדה של 1400Kbps שזה מה שאני אמור לקבל. אני מקבל את אותו קצב העלאה בשני המקרים. האם אני מפספס כאן משהו? אשמח לעזרה בנושא. בתודה, צביקי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by אביחי לוי,

אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yuvalt,

היי יש לי מודם ADSL מסוג Alcatel Speedtouch. שיניתי אותו שיהיה גירסת pro והוא עושה עכשיו את ה PPTP ו-NAT. אני מעוניין לשנות את הכתובת שלו מ- 10.0.0.138 לכתובת אחרת 192.168.0.1 או לשנות לו את ה netmask ל- 255.0.0.0. למישהו יש מושג איך? תודה יובל

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית VDSL 6740U. האם ישנה אפשרות ליצור חיבור פס רחב על גבי רשת אינטרנט פעילה מבלי להפוך את הראוטר ל BRIDGE. בעיקרון אני עובד באחת חברות התקשרות בארץ , יש לי עמדה לעבודה מהבית, לעמדה עצמה יש קו משלה עם מודם פשוט שמתחבר למחשב מסוף של BIG שבוא כמובן כבר מוגדר חייגן. הייתי רוצה לחבר את הBIG לראוטר. האם הראוטר יכול ליצור שני פרופילים שונים שיכולים לעבוד בו זמנית, האחד כ BRIDGE והשני כראוטר? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by llime,

אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

אני משתמש באינטרנט ADSL עם חיוג לרשת.... זאת אומרת כל פעם שאני מעלה את המחשב אני לוחץ על חיבור לרשת. השאלה שלי הוא האם אפשר לעשות את זה קבוע? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב ואני כבר מחובר.... תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Shayulmer,

שלום. לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני. במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות. דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי) בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר. אגב, של…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by NiL,

שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Eviljelly,

שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by abirdh,

שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB. חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען. מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות. 1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com. באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות. עוד מישהו שם ל…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by liadk,

יש לי ראוטר hotbox, אני הולך לדף הפניית פורטים, ממלא פרטים, מאתחל את הראוטר, והפורט לא מופיע כפתוח, ביטלתי חומת אש, לא עוזר. אני חושב שהבעיה היא במילוי הפרטים, לכן אני אשמח מאוד למדריך/עזרה בסקייפ/עזרה בteamviewer. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. האם עוד אנשים עם 012 שמו לב לאיטיות מזוויעה בשעות העומס? או שזה נקודתי אצלי וצריך להתחיל לחקור?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, כיום בבית משלמים 90+25 ש"ח על האינטרנט, כשיש לנו מהירות של 15MB בלבד. ראיתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%94/ ורציתי לדעת האם כדאי כבר לעבור לאחת החברות המתחרות החדשות (012, אקספון וכו) או שהעניין עדיין לא בשל לחלוטין וכדאי לחכות.. ואם כדאי, יש חברה שעדיף לעבור אליה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Meir787,

שלום, אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ומתכנן גם לחבר אותו לרשת האלחוטית שיש לי בבית. שתי המחשבים ישבו בקומות שונות בבית (מרחק של יותר מ10 מטר). הכרטיס שתכננתי לקנות הוא כרטיס לינקסיס כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2253&products_id=12599 האם כרטיס יותר פשוט כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=6797 או לחלופין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 יעשו את העבודה ? תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by LENOVO,

הבעיה התחילה היום בערב שפתאום לא היה לי אינטרנט, זה אף פעם לא קרה לי לפני אבל כל הזמן יש ניתוקים. יש לי ראוטר של D-LINK DSL 2650U ואינטרנט של בזק. זה קורה לעוד מישהו או שהבעיה רק אצלי? ואיך פותרים אותה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים