עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by toppy,

שלום, על איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים עבור חיבור דרך הכבלים (L2TP)? הבנתי שהיום הראוטרים יודעים לתת פיטצ'רים נוספים (כמו חיבור VPN נכנס וFW), האם זה נפוץ בשוק הביתי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום ברשותי כרטיס רשת כזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=8&pl1_id=1&pl2_id=44 ובירצוני לקנות בשבילו אנטנה חזקה. דרישות: כמה שיותר חזק(מבחינת קליטה ומרחק), תקציב: מקסימום 24 דולר. חשבתי על שני מוצרים: 1) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 2) זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 וזה :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5230 מה אתם אומרים? מה עדיף? האם זה יעבוד?(גם עם הכרטיס שיש לי?) או שיש לכם המלצה אחרת (אני מעדיף מ- DX וכן עד ל-24 דולר)? הערה: יש לי במחשב הנייד גם יציאת PCMCIA (לא יודע אם כתבתי נכון, בכל מקרה זה כזה כרטיס גדול שמתחבר מהצד...) מנהלים: אם הודעה זו לא קשורה אבקשכם להפנות אותה לפורום אחר , במקרה ש…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm?WT.mc_id=NGN_ynet זה לא פרסומת באמת מעניין אותי, זה נראה לי הפתרון הקלאסי לגיימרים שאוהבים לשחק עם שרתים מחו"ל, הטענה היא שהם מתקינים מערכות מתקדמות יותר עם תשתית אחרת והם עוד לא גמרו לפרוס את זה בכלל, בנתיים אפילו אין בתל אביב(ממה שראיתי, האתר של הפריסה בקושי עולה)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי ראוטר Edimax BR6204Wg שאליו מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ומחשב שולחני שני באופן אלחוטי. אני מנסה להגדיר את המחשב הנייד שיתחבר באופן אלחוטי גם לרשת הזו אולם ללא הצלחה. ההודעה שאני מקבל היא ההודעה בכותרת. המחשב האלחוטי מזהה את הרשת בקליטה מלאה, אבל לא מוכן להתחבר אליה. אין לי הגדרות Security כלל ברשת. אין הגבלה של כמות מחשבים לרשת - כבר התחברתי בעבר עם מחשב נייד אחר (וגם Palm) בנוסף למחשבים המחוברים. כמו-כן ליתר ביטחון ניתקתי את המחשב שמחובר באופן אלחוטי והנייד עדיין לא מוכן להתחבר. הנייד המדובר הוא HP compaq nc6400 וכרטיס הרשת בו הוא Intel® PRO/wireless 3945ABG מישהו יכול לעזור לי כאן?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי. יש לי dlink dhp306av והחיבור שלו לנתב ולסטרימר שמריץ קודי בחדר רחוק (25 מטר) דרך החשמל בכבל רשת. החיבור איטי לא יציב ולפעמים מתנתק. אני מחפש access point (או כל פיתרון אחר לחיבור סטרימר רחוק) שאני אוכל לחבר את הסטרימר בכבל רשת וסטרימר ומחשב אחר בwifi ושהחיבור יהיה יציב ומהיר. על איזה דגם של Access Point אתם ממליצים? אני מחובר דרך הוטבוקס במהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by el-c,

שלום רב, קצת רקע : יש לי יחידת דיור : סלון + ומטבח באותו חלל. משם נכנסים לחדר שינה ששם יש נקודה חמה של הוט שמחוברת למוקה.. המוקה מוזנת מכבל RF של הוט\כבלים ומוציאה כבל רשת שצריך להתחבר לWIFI EXTENDER (או כל רכיב שצריך כבל אינטרנט - זוהי נקודה חמה ויש אינטרנט ) המוקה עצמה מוזנת מראוטר סיבים (1000G ) של הוט שנמצאת ביחידה אחרת לידי ... כל היחידה עצמה קומפלט היא 60 מטרים. 30 מטר סלון ומטבח 30 מטר חדר שינה . מה שאני צריך : 1. ליד המוקה יש לי DVR מצלמות ומחשב נייח שאותם אני רוצה להזין ישירות בכבל רשת כל אחד (כמו שרשמתי המוקה מוציאה רק כבל רשת אחד ) , 2. אולי בעתיד ארצה לחבר עו…

7. Started by elad13net,

חיבור 2 מחשבים בלי רכז או אינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך? אשמח לקבל תשובה אלעד..

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי קו טלפון VOIP של 012, שטכנאי של החברה חיבר בזמנו עם מתאם שיחות, שבא אחרי מודם ומחיבור Lan של המתאם הוא מחובר לנתב. שיניתי את ההגדרות באופן כזה שלא יהיה צורך במודם, כך שהמודם ראוטר מתחבר לאינטרנט ואת מתאם השיחות אני מחבר אחרי המודם ראוטר. הבעיה שמאז קו הטלפון לא יציב ועם תקלות שונות, הבעיה העיקרית היא שמפעם לפעם לא ניתן לחייג לקו הטלפון. מה שקורה בעצם, זה שכאשר מחייגים לטלפון, השיחה ישר מתנתקת. ישנה למשל גם בעיה של דיילי משמעותי בין החיוג בטלפון לבין קבלת השיחה בצד השני. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, האם יש קשר ל Qos? אם כן, איך אני יודע מה להגדיר ב Qos? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by liadk,

יש לי ראוטר hotbox, אני הולך לדף הפניית פורטים, ממלא פרטים, מאתחל את הראוטר, והפורט לא מופיע כפתוח, ביטלתי חומת אש, לא עוזר. אני חושב שהבעיה היא במילוי הפרטים, לכן אני אשמח מאוד למדריך/עזרה בסקייפ/עזרה בteamviewer. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by vourt,

שלום, מהי הדרך הכי זולה ופשוטה שאוכל להתחבר ללפטופ של העבודה בבית בלי להוציא כל פעם את הכבל ממודם הכבלים ? :-X בהשקעה מינימלית, לא ראוטר או משהו כזה.. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, אחי טס לחו"ל והשאיר לי את הקו הביתי החינמי שלו של 012. לי בבית יש אינטרנט של בזקבינלאומי על תשתית של בזק. מה אני צריך להגדיר במודם/ ראוטר שלי כדי שזה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Jook,

אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shimona3,

שלום חברים, במקום העבודה שלי מותקן Esafe למי שמכיר, כעת אני מעוניין לעקוף את החסימה על מנת שאוכל לשחק טקסס הולדם בפייסבוק.. הesafe חוסם לי את הסרבר של המשחק. ניסתי להתחבר דרך הכתובת IP ברוב האתרים זה מצליח להיכנס לאתר אבל באתר הזה של המשחק ( zbar2.zynga.com ) כאשר אני מנסה לעבור דף הוא נחסם שנית מישהו מכיר דרך כיצד לעקוף את החסימה של הEsafe ? תודה מראש, שמעון

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Posford,

רציתי לדעת איזה דרייברים עדכנים עדיף להתקין למתאם הנ"ל של אדימקס? והאם כדאי להוריד מהאתר של אדימס או של ralink? ואיזה מהלינקים מתאימים למתאם הנ"ל מפה: http://www.ralinktech.com/support.php?s=1 איך אפשר לדעת איזה chipset יש על המתאם? חפשתי ולא מצאתי תשובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nofari:],

האם יש תכונה מהירה ויעילה דרכה אני יכולה לבדוק פינג למספר נקודות, וגם להתחבר לראוטרים שמזינים את הנקודות הללו? ז"א יש לי ראוטרים במקומות שונים שמחוברים אליהם מספר אקסס פוינטים. האם יש תכונה שיודעת להתחבר לראוטרים הללו ואז אוטומטית להריץ פינגים לנקודות שהגדרתי מראש? תודה מראש לעוזרים, נופר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by cdrw1024,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אני די בטוח שזה אפשרי אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה: אם יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק (לא אלחוטי), ומחשב אחד בבית שמחובר אליו עם כבל רשת, אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי ולבצע פעולה כזו? : מודם+ראוטר של בזק מחובר לקו של בזק בקיר -> למודם+ראוטר מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר האלחוטי החדש -> הראוטר האלחוטי מאפשר רשת אלחוטית בבית ובנפרד יכול להתחבר עם כבל רשת נוסף למחשב הקיים. (כיוון שכרטיס הרשת של המחשב הקיים אינו אלחוטי) אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Eonblueapoc,

שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by huber,

ביומיים-שלושה האחרונים הכניסה לחשבון פשוט סיוט, או שלוקח המון זמן ובסוף נכנס או שלא נכנס בכלל. אני נמצא עם נטוויזיון, מישהו אחר שמחובר לספקית הזו נתקל בבעייה? ככה זה נראה: http://server3.uploadit.org/files/huber69-gmail.jpg אני על ווינדוס 7 אולטימייט, הבעייה קורית ב FIREFOX וגם ב IE8. מישהו פה בנטוויזיון וחווה את הבעייה הזו? ד"א - עברתי דרך מרכז העזרה של גוגל (באנגלית, בעיברית זה לא ממש עובד) והם שאלו כל מיני שאלות ובסוף שלחו את הטופס למרכז שלהם. נקווה שהם ימצו לי תשובה אם פה לא נצליח. אני מדבר על זה: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=8767 אלו ההמלצות שלהם וזה מה שניסיתי: We suggest seeing if a browser extension or toolbar may be causing the …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי linksys ea8300 בן כמה חודשים. כשהיה מחובר עד לא מזמן למחשב הנייח בחיבור קווי - לא היתה כל בעיה במשך אותם חודשים. לאחרונה החלפתי לנייד בלבד ומאותו רגע התחילו ניתוקי מדי פעם. ניסתי להחליף בין רשת 5GHZ ל-2.4 ללא הצלחה. אשמח לסיוע.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by d30DK,

שלום, יש לי אפשרות להתחבר לתשתית 012 על בסיס בזק. אני היום בבזק, אבל משלם 130 ל-30 מגה. המחיר של 012 נמוך משמעותית ולכן אני שוקל לעבור. העניין הוא, מה משתנה לי מבחינת התשתית? צריך יהיה להוסיף משהו לקו פרט ל-SMART BOX? האם תשתית 012 על בסיס בזק יציבה כמו בזק בדיוק? מבחינת ספק, אני בבז"ל כרגע, וגם ב012 יש לי הצעה עם ספק+טלפון קווי מה דעתכם על החיבור של 012? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים