עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yaniv.zam,

לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by jackhammer,

יש לי SUBNET 192.168.138.160 עם מסכה (MASK) 255.255.255.240 איך אני מוצא את הVALID HOST האחרון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. יש לי מודם ECI (b-focus 270 pr) שמחובר לכ. רשת אונבורד יש לי כ. רשת נוסף אוף-בורד שמחובר למחשב השני. שני המחשבים רצים עם חלונות זהה (xp-pro @ sp2) הרצתי במחשב הראשי את האשף של הרשת ובחרתי שהוא מתחבר ישירות לאינטרנט, בחיבורים הפרטיים בחרתי רק בכ. רשת שמתחבר למחשב השני, ובחרתי בחייגן שלי. במחשב השני הרצתי את האשף ובחרתי שהוא יתחבר דרך מחשב אחר ברשת. הבעיה: שני המחשב מתקשרים בינהם (רשתית) - העברת קבצים ושיתוף מדפסות. אבל.. למחשב השני-המשני אין גישה לאינטרנט. כשאני פותח את הIE אני מקבל מסך של - לא ניתן להציג את הדף. בנוסף גם הנורטון לא מצליח להתחבר (בעידכון) אני לא מאמין שזאת בעיית "רוגלות" מה ניתן לעשות כדי שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני ממש לא מהמורידים הסופר כבדים (עד 25GB לחודש) ואחרי תקופה של כמה חודשים שבה מהירות ההורדה מג'יגה ניוז (חבילה בלתי מוגבלת) הייתה יציבה על 1.1MB אני לא עובר את ה- 500KB בשבוע האחרון (משתמש ב- DU Meter). בדיקת מהירות מהאתר של בזק מראה שאין בעיות בדרך - שם זה יציב על 1.2MB. האם מישהו עם חבילה דומה חווה את אותו הדבר? זה ממש נראה כמו שייפינג ולא עומס טרנזיינטי. לא שיניתי דבר בטופולוגיית הרשת (מחובר ל- wrt54gl שמריץ DD-WRT ומוטורולה. עשיתי ריסט לכל הישויות כולל המחשב).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. סוף סוף שיכנעתי את הורים שלי לADSL ועכשיו אני צריך לדעת איפה הכי זול משתלם ומהיר בבקשה וגם לדעת על מה אני בדיוק משלם כמו התקנה של טכנאי איזה מודם לקחת ולמה ( לא USB יש לי כרטיס שת שאני משיג בחינם מחבר של 3COM ) ואגב יש לי YES ואני מעוניין בחבילה של O.5 MB.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=planetsw800 הנה עכשיו לי יש hub (רכז) שקניתי ב 200 שקל של 8 עם BNC(אין לי מושג מזה זה בא ככה ) עכשיו אני משתמש רק בשלוש (יש לי שתי מחשבים ואי די אס אל) ולא הבנתי כלום מהמאמר אבל אם אני יחליך ל switch הזה יהיה לי רשת יותר מהיר? זה שוהה בכלל? כמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. חברת פרטנר הכריזה אתמול על טריפל חדש - שירות אינטרנט המשולב בשירות סלולרי. העלות של החבילה היא 159 שקלים (רק לשנה הראשונה, אח"כ 179 שקל) ובמסגרתה מקבלים חיבור אינטרנט של 100M ושירות סלולר לא מוגבל עם נפח גלישה של 8G. אם מפרקים את החבילה למרכיבה, מגלים שההצעה לא ממש אטרקטיבית. חיבור אינטרנט של 100M ניתן היום לרכוש ב-69 שקל באספון ובמותג הזול של פרטנר (012) ב-100 שקל. שירות סלולר עם חבילת גלישה גדולה אפשר לרכוש היום בגולן (37 שקל עם 6GB) ואפילו ב-012 מציעה סלולר עם 8G ב-49 שקל. אז מה החידוש של פרטנר? שירות ענן (My Box) בנפח של 200G. נראה לכם שווה? http://orange.co.il/in-out

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הוא מתחזה לחבר שלי גם בפייסבוק גם במסנג'ר, השאלה איך אני מגיע אליו? לפי מה שאני יודע זה שצריך לדבר איתו במסנג'ר ואז לכתוב פקודה בCMD ומופיע לי האייפי שלו, ואז רק דרך המשטרה אפשר להגיע אליו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הי מצב מוזר שלא ניתקלתי בעבר. יש לי שני לפטופים, שניהם מחוברים לאותה רשת אלחוטית אבל באחד מהם אין גישה לאינטרנט. מדגיש, הוא מחובר לרשת אבל לא מקבל גישה לרשת. חיברתי את המחשב הסורר לרשת אחרת, ושם תקין. עצות? תודה א.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם , אני צריך לבחור ספק אינטרנט לADSL .... מישהו מבין במחירים? כמה אמור לעלות התשלום לבזק עבור 750 - 1500 קס"ש? ואיזה ספק אינטרנט מהיר הכי משתלם בשוק כרגע ומה המחירים אצלו? אני מאד מודה לכם על העזרה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אקדים ואכתוב, שניסיתי לחפש אחר הבעיה הנ"ל בפורום, אך נראה לי שבחיפוש אני גרוע, כיוון שלא מצאתי שרשור בנושא. ובכן, הבעיה היא כך: אחי התחבר לאינטרנט בכבלים (עם חייגן), וקיבל מודם Terayon. כשהמודם מחובר ישירות למחשב, הכול עובד בצורה חלקה. לאחי יש נתב אלחוטי Edimax 6204WG, לפי הבנתי דגם מוכר. כאשר הנתב מחובר למודם, הוא לא מצליח למשוך כתובת IP. כלומר, כאשר נכנסים לדף המידע בנתב, הנתב מוגדר על Dynamic IP, אך בכתובת ה-IP, השדה ריק. לפי הוראות ההפעלה של הנתב, וגם לפי ספק האינטרנט, בזק בינלאומי, שניסה לעזור, אם הנתב לא מושך כתובת IP, יש לנתק את שני המכשירים מן החשמל, ולחברם בסדר מסוים. גם זאת ביצעתי, אך ללא הועיל. עדכנתי את גרסת הנתב ל-1.51 מאתר "פיקוק", אך שוב, ללא ה…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. השאלה הזאת עניינה אותי.... שימו לב שזה ADSL, ולא DSL. תודה. עריכה: לא בארץ, בכללי הכוונה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי (לא שהאינטרנט איטי או שהדפדפן לא עובד,פשוט האינטרנט עצמו נופל)ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי.. אז ככה, אני שם לב, במיוחד בסופי שבוע, שהאינטרנט מתנתק לי כל הזמן, אבל מתנתק מלא, אני לפעמים במצב שהוא לא עובד יותר משתי דקות ברציפות.. וזה לא שהוא מראה שנאבד החיבור.. פשוט ההורדות יורדות בקצב ל-0, ולא מעלה אתרים. זה פשוט נורא.. אי אפשר להוריד ככה, וזה בלתי שמיש. למישהו יש מושג אם זה אשמת נזק, או שמשהו דפוק אצלי? אני לפעמים באוברקלוק, אבל לא נראה לי שזה זה. זה המודם של alcatel וכ.רשת שבזק מבאים מבוסס realtek.. לוח kr7a של abit. תודה מראש על העזרה...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Cheif,

האמת היא שאין לי מושג כמה חברים בפורום רשמו אי פעם שם מתחם (DOMAIN) על שמם, אבל אם יש כאלה הדברים להלן אולי יענינו אותם. רישום דומיין בישראל עולה בין 50 ל-80 שקל לשנה (תלוי אצל מי רושמים) שמתוכם עוברים כ-35 שקל לגוף שנקרא "איגוד האינטרנט הישראלי". זוהי עמותה ציבורית המשמשת כמונופול בתחום הרישום - כלומר כל הרישום נעשה בסופו של דבר דרכם. בישראל יש בערך 240,000 שמות מתחם פעילים - כלומר האיגוד אוסף כמעט 9 מיליון שקל בשנה! מה הוא עושה עם הכסף הזה? שאלה מצויינת! לפני כחודש התמודדתי בבחירות לועד האיגוד תוך מטרה להבין לאן בדיוק הולך הכסף, למה מערכת הרישום כל כך עלובה ועל מנת לקדם מהלכים שיהפכו את האיגוד לרלוונטי. זו היתה חוויה מסעירה במיוחד... http://www.netcheif.com/blog/?p=4…

22. Started by yeche,

שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by vourt,

שלום, מהי הדרך הכי זולה ופשוטה שאוכל להתחבר ללפטופ של העבודה בבית בלי להוציא כל פעם את הכבל ממודם הכבלים ? :-X בהשקעה מינימלית, לא ראוטר או משהו כזה.. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי את ה- ROTAL 1025W כבר כמה שנים טובות(3+ אני מניח) ולפני כמה ימים הוא נותק מהחשמל בטעות(ובאופן די אגרסיבי) ומאז הרשת האלחוטית לא שבה לעצמה. לגבי האלחוטי - אני יכול לגלוש ברשת האלחוטית עם הלפטופ בכיף ואז פתאום הרשת הופכת ל"בעלת קישוריות חלשה" ומנתקת אותי. ניסיונות חוזרים להתחבר או מנתקים אותי לגמרי או מחברים אותי "עם קישוריות מוגבלת". רק להתקרב כמה מטרים לראוטר גורם לרשת להתחבר. וחוזר חלילה... שמתי לב שפעם ב...(כמה דקות? שעות?) נורית הWLAN(Wireless Lan) מתחילה להבהב לכמה שניות ואז חוזרת להיות "קבועה". אם זיכרוני אינו מטעני - כאשר הראוטר היה עובד כראוי - הנורית הייתה דולקת רצוף כל הזמן. לגבי החוטי - לפעמים, בעיקר בזמן הורדה כלשהי - הכל עובד נפלא ו…

25. קיבלתי הצעה ל95 שקלים באנדל 15 מגה לא יודע אם לעבור..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.