רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות דרך הממשק של הראוטר לבצע התחברות מחדש לאינטרנט במידה ואני רוצה להחליף IP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בזק שדרגו אותי חינם ועכשיו מבקשים כסף על מודם\ראוטר שתומך במהירויות כאלו. כרגע אני עם האזטק 600 הכחול והישן. מחפש המלצה על מודם תומך VDSL שיתחבר לראוטר שכבר יש לי. האם יש כזה דבר וכמה הם עולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה - ברשותי מספר סימים של חברת פלאפון בעלי חבילת DATA בלבד. הסימים נמצאים בתוך ראוטרים סלולריים של חברת TELTONIKA מדגם RUT240. לראוטרים מחוברים כרטיסי אנדרואיד. הבעיה היא - במידה ואני מחובר לכרטיס עם סים של אנדרואיד אז השעה והתאריך לא מתעדכנים לי אוטומטית (כן סימנתי עדכון אוטומטי באנדרואיד) אך יש אינטרנט והכל בסדר (גם בחיבור רשת וגם בWIFI) אם אני מכניס סים של חברה אחרת לראוטר אז הבעיה מסתדרת - השעון והתאריך מתעדכנים אוטומטית. אם אני לוקח את הסים של חברת פלאפון ומכניס לטלפון סלולרי מכל סוג שהוא או ראוטר מחברה אחרת ומחבר לכרטיס האנדרואיד שלי אז גם במקרה הזה השעון והתאריך מתעדכנים. האם מישהו נתקל בחייו …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עברתי לאחרונה ממודם USB קטן ומקולל למודם רשת גדול ומקולל אף הוא מכיוון שאין לי רשת ביתית לא טרחתי לפתוח אותו לראוטר (b-focus 270) יש לי בעיה קטנה עם כרטיס הרשת ככל הנראה. כשהמחשב עולה, והמודם מחובר, לוקח למחשב כמעט דקה לסיים בוט. כשאני בודק ב- network connections באותו שלב, רואים שהבעיה היא שם, כי הווינדוס אקפלורר לא מצליח לפתוח שם כלום (כשבשאר המקומות כן) כשאני מנתק את המודם מכרטיס הרשת, או מהחשמל, אין בעיה ב-בוט אני משתמש בווינדוס xp, דרייבר האחרון מהאתר של realtek, אבל אני לא מכיר בדיוק את כל המאפיינים של הכרטיס, ולא יודע מה לשנות באופציות שאלותי: מה תוקע לי את הסטארט אפ? איך אני פותר את זה? מה זה network adress, ומה אני צריך לרשום שם עם המודם הזה? האם אפש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה. אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתי IP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לבחור ספק אינטרנט לADSL .... מישהו מבין במחירים? כמה אמור לעלות התשלום לבזק עבור 750 - 1500 קס"ש? ואיזה ספק אינטרנט מהיר הכי משתלם בשוק כרגע ומה המחירים אצלו? אני מאד מודה לכם על העזרה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם + נתב אלחוטי siemens sl2 141 אשר מחובר אליו מחשב נייח, אני מעונין להגדיר AP (נקודת גישה) אלחוטית עם נתב edimax 6204wg. מבקש עזרה בהגדרות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שלי היא דיי מורכבת ... יש לי בבית כ- 3 מחשבים + LAPTOP מחוברים ל HUBx4 כולם עובדים בסדר גמור... ה Laptop לרוב לא מחובר לרשת ככה שאני משתמש ב 3 מתוך ה4 חיבורים של ה HUB השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את ה ADSL מודם או ה CABLE מודם ל HUB ואז אני לא אצתרך לחלק את האינטרנט דרך מחשב אחד ..? חשבתי על זה קצת וזה נראה דיי הגיוני הרי המודם מתחבר לקו של רשת ולמחשב אז למה שה HUB לא יעשה זאת בין כמה מחשבים.. אבל אז חשבתי עוד פעם ולא נראה לי שהמחשבים האחרים יזהו שהמודם מחובר כבר... וינסו גם הם לחבר אותו השאלה שלי היא האם הם יזהו שהמודם מחובר או לא ? והאם יש דרכים אחרות ( חוץ מ Internet Sharing ) שדומות לדרך שהצעתי פה ? תודה מראש ...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אצל לקוחה שלי יש קליינט VPN של CISCO. הבעיה היא שכל פעם שהיא מנסה להתחבר הוא רושם CONNECTING TO XXX.XXX.XXX.XXX ושניה אח"כ עוצר. מה שמוזר הוא שזה קורה במחשב הנייד, אך במחשב נייח שיש אצלה בבית החיבור עובד כהלכה (מה ששולל בעייה ברשת המקומית שלה). הפיירוול של הווינדוס בנייד מכובה. דברים שכבר ניסיתי: 1. הסרה והתקנה מחדש של הקליינט. 2. יצירת חיבור ה VPN מחדש. 3. הפסקת ה SERVICE של ה CISCO, הפסקה של ה SERVICE ICS והפעלתם מחדש. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר hotbox, אני הולך לדף הפניית פורטים, ממלא פרטים, מאתחל את הראוטר, והפורט לא מופיע כפתוח, ביטלתי חומת אש, לא עוזר. אני חושב שהבעיה היא במילוי הפרטים, לכן אני אשמח מאוד למדריך/עזרה בסקייפ/עזרה בteamviewer. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הנתב הנ"ל מחובר למחשב הנייח בחדר המחשב. יש לי גם לפטופ שממוקם לרוב בסלון. אמנם יש קיר בינהם אבל המרחק הוא של כ-5-6 מטרים בינהם. אין לי בעיות מיוחדות עם האינטרנט באופן כללי בנייח. אין לי בעיות עם הלפטופ כאשר הוא מחובר דרך נקודת גישה אישית של האייפון. לעומת זאת, כאשר הלפטופ (פוג'יטסו כפול ליבה וחמוד) מחובר דרך הרשת האלחוטית הוא לא מצליח לגלוש בצורה סבירה: ניתוקים ואיטיות מחרידה. שיתוף קבצים ברשת (מהנייח לנייד) קורה במהירות אפסית. פרטים נוספים: הרשת על תקן N (הנייד תומך כמובן). אני מקבל סיגנל טוב עד מצויין. ניסיתי אפילו פעם להושיב את הלפטופ על הראוטר ועדיין זה לא זז. הרשת מאובטחת ב WPA2 עם ססמה באורך של 13 תווים. אף מחשב נוסף לא מחובר (להוציא אייפון של…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול בערב (19/12/2011) ערכה חברת בזק בין לאומי, במוזיאון ארץ ישראל, אירוע לבלוגרים ותומכים מובילים בפורומים השונים (תפוז, Bsupport וכו'). פרטים על האירוע והמידע שנמסר על הכבל החדש ניתן למצוא ב-LINK המצ"ב. חג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=1635 CHEIF
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עמוס לסקר, מנכ"ל חברת החשמל, מצהיר היום שהחברה יכולה להגיע עם סיב אופטי לכל בית ועסק בישראל, כל זאת תוך 5 שנים --http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000537377&fid=594 מידע נוסף בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=477
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, יש לנו אינטרנט של פרטנר/ בזק 100 מג. הראוטר שלנו זה של בזק Dlink N600. יש לנו את הראוטר כבר כמה שנים טובות, כדי להחליף לראוטר החדש של פרטנר או לקנות פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-