רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים: אחד מתוצרת LG (יחסית ישן, מלפני 3 שנים בערך - דגם ZEBRA או משהו כזה) והשני IBM R51. בשניהם מע' הפעלה WIN XP HOME. ברצוני לחבר את המחשבים ברשת ביתית בתצורת ICS על מנת לשתף את חיבור האינטרנט. יש לי מודם בחיבור USB ובין 2 המחשבים כבל מוצלב. הגדרתי את הכל לפי המדריך באתר NETCHIEF, אך כאשר אני מחבר את 2 המחשבים בעזרת הכבל המוצלב, אני מקבל הודעה של קישוריות מוגבלת (אתם מכירים את ההודעה) במחשב ה-IBM. במחשב ה-LG רשום כי ה-LOCAL AREA CONNECTION מקושר. עבדתי לפי המדריך לבעיית קישוריות מוגבלת באתר NETCHIEF, אך כל הפתרונות שהוצעו שם לא צלחו. הבעיה היא כנראה במחשב ה-IBM, כיוון שה-LG היה כבר מוחבר ברשת כזו עם מחשב אחר (נייח עם WIN2000) ולא הייתה כל ב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... הבעיה שלי היא כזו...אני מנסה לחבר מחשב נייד למחשב האישי שלי וזה לא הולך בשיט... בנייד מופיע לי משולש צהוב אם סימן קריאה שחור בתוכו ורשום "limited or not connectivity הכבל תקין(ניסיתי 2),ניסיתי את הפאצ וזה לא עוזר... 2 המערכות הם xp אחת פרו והשנייה HOME.... הרצתי חיפוש בגוגל וניסיתי מספר פתרונות אבל זה לא עזר...
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של בזק DLINK 6740U שכידוע עובד במהירות 10/100. הוספתי סוויצ' עם יציאות של ג'יגה. העברת קבצים בין המחשבים לאחר חיבורם לסוויצ' מגיעה למהירויות כתיבה / קריאה של 100MB אבל כשאני מחבר כונן רשת (גם עם חיבור של ג'יגה) המהירות בגישה אליו צונחת ל- 10MB. ניסיתי מספר כונני רשת כולם כמובן עם כרטיס רשת של 1GIGA ובכולם יש אותה תופעה. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי שני כרטיסי רשת מתוצרת Gigabyte דגם GN-FE605 חיברתי בכל מחשב כרטיס וחברתי ביניהם באמצעות כבל רשת, אך הכרטיסים לא מגיבים לכבל ומסמנים שאינו מחובר. בשני המחשבים הדריבר מעודכן והכרטיס מזוהה עם המחשב. למה הכבל אינו מזוהה? אם זה משנה אני משתמש במודם ADSL שמחובר בUSB. תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת הבייתית: יש לי 2 מחשבים (אחד ליד השני) יש לי מודם עם יציאת USB ויציאת ETHERNET טוב אז זאת הבעיה: אני רוצה לעשות רשת בייתית בין 2 המחשבים. אני לא רוצה לקנות ראוטר. אז בקיצור ניסיתי את השיטה הבאה: חיברתי את המחשב הראשי עם יצאית ה USB (מהמודם למחשב) ואז למחשב השני חיברתי את יציאת ה ETHERNET למחשב השני (מהמודם למחשב) ועדיין לא היה לי אינטרנט. מה לא בסדר? בקיצור אני רוצה לעשות רשת בלי ראוטר. תודה לעזורים אגב תודה CYZAR SALAD
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת בכל מחשב (של הלוח אם) ובמחשב (השרת) יש עוד כרטיס בשביל החיבור לאינטרנט. ראוי לציין, שעל-ידי ניסיון לחיבור לאינטרנט בנפרד על-ידי חייגן ישירות למודם, האינטרנט פועל כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחבר (על אותו כרטיס !) בין שני מחשבים (&כבל רשת מוצלב, כמובן) המחשב אפילו לא מראה שום סימן היכר שבכלל היה ניסיון של חיבור כל שהוא. ממש לא מגיב. כמובן שניסיתי גם לחבר בין שני המחשבים גם על ידי הכרטיס השני, וגם אותו בעיה שאין שום סימן חיים של ניסיון חיבור אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין, שאת הכבל ניסיתי בנפרד על ידי חיבור של שני מחשבים אצל שכן, והכל פעל כמו שצריך. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מזה שבועיים בלי סיבה נראת לעין כל פעם שאני פותח ה"מחשב שלי" או דברים נוספים נפתח באופן אוטומטי חייגן לאינטרנט יש למישהו רעיון להפסיק את התופעה!!!! תודה תוכנה #WINXP PRO
-
התקנתי לדוד שלי במחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי, התקנתי לו את הדרייבר הוא מזוהה במנהל ההתקנים הכל בסדר..הבעיה היא שאין לי שום אפשרות לחיפוש רשתות אלחוטיות מדובר ב XP ואני יודע איפה הכח שמחפש רשתות והוא פשוט לא מופיע אין לו זכר וניסיתי להגיע אליו בכל מיני דרכים, מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אז ככה לא מזמן עשיתי רשת ביתית בין שני מחשבים (חוטית) עם ראוטר... המממ NETGEAR אם אתם שואלים... הבעיה היא שיש לי פינגים ענקים כל הזמן שאני משחק במשחק ברשת ומישהו נכנס דרך המחשב השני לאיזה אתר (לא משנה איזה אתר) ניסיתי להתקין את NETLIMITER אבל זה לא עזר הרבה... הגבלתי ת'העלה ל 3 ואת ההורדה ל40 (יש לי מגה וחצי) אני חייב עזרה... זה ממש מעצבן...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר compex-np27g. הבעיה היא שיש חדר אחד רחוק בקומה שאין בו קליטה. אני רוצה שתהיה גם שם קליטה מה צריך לעשות? ראיתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339526.0 ואפילו מצאתי אחד כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1303&CatCode=60 אבל זה באמת יקר ובמחיר הזה חשבתי כבר לקנות עוד ראוטר ולקשר בינהם אבל לא לצערי כבר לא משווקים ראוטר כמו שלי. כאן אני כבר תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
2 המחשבים שמחוברים לראוטר בצורה אלחוטית (אחד בטווח של 2 קומות, והשני בטווח של 2 חדרים), על שניהם כתוב במחשב "נמוך מאד" לשם זאת קנינו "מגדיל טווח אלחוטי" - המכשיר של D-Link מדגם DWL-G710 , כנראה הוא לא פועל או משהו, הגדרתי אותו לפי ההוראות (הייתי צריך לשבור תראש ולחפש בגוגל משהו בגלל שהייתה איזו בעיה, בסוף שיניתי משהו ב IP פרוטוקול וזה עבד, ורק אז הצלחתי להתחבר לפאנל ניהול שלו בדפדפן) עכשיו על המכשיר יש 3 נורות: POWER | LAN | WALN ה POWER דולקת רצוף LAN לא פועלת WLAN מהבהבת למה WLAN מהבהבת? זה צריך להיות ככה? בכל מקרה נראה לי שהמגדיל טווח לא עושה את העבודה שלו. ובלי קשר אליו, מה הסיבה שהמחשב שנמצא בטווח 2 חדרים מהראוטר משדר נמוך מאד? הראוטר - Linksys 2.4Ghz המה…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי חבילה באורנג 100 מגה ואני לא מצליח לעבור ב UT הורדה ב 2.5 מגה בייט לשניה זה תמיד משחק בין 100KB - 2.5MB לשניה אני אמור לקבל 12.5MB לשניה !!!! דיי נמאס לי מהספקי אינטרנט האלה ... זה הכאילו יש לי חבילה בפועל של 20 מגה ביט ולא 100 . נראה לי אני ארד עם התשתית ל 20 מגה ממילא הכול על הנייר עדיף לשלם סכום נמוך יותר . אפילו בדקתי לא הורדה רק גלישה צפיה בשידורים אונליין מחשב בממוצע לא צריך יותר מ 1 מגה ביט לשניה !!! זאת אומרת היום חבילה של 5 מגה ביט לגלישה זה מעל ומעבר . וזה גם בהנחה שיש גם מחשבים ברשת . ממש עקבתי אחרי הרשת שלי הממוצע זה 100KB בייט לשניה וממש גלשתי חופשי זה בלי הורדות טורנט וכאלה... יש ספק אינטרנט שאפשר להגיע איתו בטורנט ל 12.5 מגה בייט לשניה ? י
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-