רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין להקים רשת אלחוטית אני מתכוון לקנות את הנתב Edimax 6524N אני צריך המלצה על כרטיס רשת (pci) למחשב נייח וכמובן האם עדיף בתקן N או G
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה מאוד משתלמת מפרטנר בנדל של תשתית (בזק) וספק פרטנר. עכשיו אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו בשילוב הזה או רק בספק של פרטנר אפילו שזה תלוי אזור אשמח לשמוע תחושות אישיות לפני שאני מחליט אם לעבור או לא. בנוסף אשמח להמלצה על ראוטר איכותי (אני רוצה להפוך את הנתב שאני אקבל ל BRIDGE). תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט אליו חיברתי מחשב נוסף בכבל מוצלב-הפעלתי את האשף בשניהם והכל עובד, יש שיתוף ויש אינטרנט. הבעיה היא שכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב המשני הרשת "מתקלקלת" המחשב לא מצליח לקבל כתובת איי פי, רק ביצוע ריסטרט למחשב הראשי פותר את הבעיה באופן זמני. יש למישהו רעיון? יש לציין כי הבעיה קיימת גם במצב שהאינטרנט מקושר במצב חייגן ו או במצב ראוטר. כאשר אני נותן כתובת איי פי סטטית יש רשת אבל כמובן אי אפשר לשתף אינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב 1.אני קולט במחשב נייד אינטרנט מבניין סמוך - הקליטה לא משהו .. 2.האם אפשר לקחת ראווטר סימנס 141 של בזק הקיים ברשותי ולהגדירו כ-AP . 3.איך לקנפג אותו "הלכה למעשה" ? תודה למסייעים חן
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שיחה של יותר מ-20 דקות עם נציגה מנומנמת משהו של בזק ב-166 קיבלתי אישור לגשת לבזקסטור ולהחליף את הדילינק 6740 המהולל שגם גורם לתופעות של ניתוקים קטנים ומעצבנים (הורדות נקטעות, סטרימינג נופל, דרופבוקס מחפש את עצמו במשך דקות ארוכות, תופעות שלא היו לי בחיבור להוט) וגם לא מאפשר חיבור Wifi במהירות של 300mbit אלא רק 150, הלכתי חדור רוח קרב לבזקסטור מתוך מטרה ברורה-לא לחזור עם אותו נתב ! ישר הציעו לי לקחת dual band בתשלום חד פעמי של 99 ש"ח (חוצפה, זה בנוסף לחיוב-זיכוי שאני תקוע איתו שנתיים) או שיחפשו לי משהו אחר. הנציגה הלכה למחסן וחזרה עם קופסה לבנה ג'נרית כזאת , בלי לוגו בזק ותמונה של המוצר שבפנים וישר חשדתי שמדובר בראוטר שמישהו כבר החזיר. הראוטר היה של נטגיר ומכיוו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, הנה התאורים של שני המחשבים COMPUTER # 1 ADSL WINDOWS 98 SE COMPUTER # 2 ISDN WINDOWS XP PROFESSIONAL המחשב בעל האיי.די.אס.אל ממש מגעיל, בלי כרטיס מסך טוב ETC... ואני רוצה להוריד משם דברים ולהעביר למחשב השני, היותר טוב. שאלתי היא, האם בכלל אפשרי לעשות ביניהם רשת ביתית? כמה יעלה לי כל העניין? מה אני צריך? ואיפה אני יכול למצוא מדריך שיעזור לי בכך? בתודה, דן כספי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהנתב האלחוטי שלי התפגר (Dlink DI-624) הגיע הזמן לקנות אחר. הנתב יחובר קווית למחשב אחד, אלחוטית לעוד 2. החיבור לאינטרנט דרך מודם ADSL B-Focus 270BR שמוגדר כראוטר והוא מחייג בעצמו אז הנתב האלחוטי פשוט מקבל מהמודם IP פנימי. מצד שני, אשמח לתמיכה בנתב ב-ADSL וגם כבלים, לא יזיק. חשוב שלא יגמגם תחת עומס (אימיול וביטורנט). אמינות מעל הכל. ראיתי שהנתבים עולים היום 200-300 אז זה התקציב. MIMO נחמד אבל 2 כרטיסי הרשת האלחוטיים לא תומכים בזה אז לא צריך להוסיף כסף לזה. תודה עריכה: יש מצב שאקח מבזקסטור. מה אומרים על ALCATEL או ROTAL?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר rotal rta 1025w יש לי מגבר TL-WA500G וזה המדריך שלו: http://www.tp-link.com/english/soft/TL-WA500G_User_Guide_201003.pdf יש לי מחשב אחד שמחובר קווית ואני רוצה להשתמש במגבר כדי לחבר אלחוטית מחשב אחר בבית שאין לו קליטה בגלל בעיות ממד משהו לא מסתדר לי בהגדרות ולא ברור לי כל כך המדריך. השלבים שביצעתי: 1. חיברתי את ה AP לראוטר 2. במחשב שמחובר קווית לראוטר שיניתי את כתובת ה IP לפי החוברת אני לא מבין למה עושים את זה. זה לא פוגע בהגדרות של הראוטר? כעת נכנסתי להדגרות של ה AP 3. האם אני אמור לבחור איפי סטטי או דינמי? בחרתי סטטי 4.בשלב הבא האם אני אמור לרשום ב SSID את מה שרשום לי בראוטר? אני השארתי מה שרשום (כמו בחוברת) 5. בחרתי REPEATER וע"י SURVEY המערת מצאה א…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים אז עברנו דירה, ובאו טכנאים של בזק ופרטנר כדי להתקין את התשתית וכו'.. עכשיו אני נמצא בחדר ממד בבית, והראוטר נמצא בסלון,ומסתבר שהמהירות ממש לא טובה והאינטרנט ממש איטי. (וויפי) מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר בכבל רשת מהמחשב לראוטר, אבל העניין הוא שאני לא רוצה להעביר כבל בכל הבית עכשיו,אז הבנתי שהפתרון זה מגדיל טווח שאני בעצם שם אותו גם בסלון וגם בחדר ממד ליד המחשב, ומחבר את הכבל רשת אליו וככה אני מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת לא בוויפי זה נכון?זה מומלץ? יש פתרון אחר? זה בכלל פותר את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום , אני שוקל להרים LANPARTY ויש לי כמה שאלות תכניות ( צריך לנתב 150+- מחשבים) 1. כל מה שאני צריך זה נתב אם מספיק כניסות או כמה נתבים וכבלי רשת נכון? 2. יש צורך בהגדרות מסויימות? 3. איזה מפצלי רשת אתם ממלצים? 4. האם יש מצב שהרשת תקרוס או שתהיה בעיה? 5.אם יש לכם עצה רעיון וכו' אשמח לשמוע בברכה בר
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
invliad pass ...no switch to trace & de bug prompt help me plz!!1 עשיתי בדיוק מה שצריך :AR15: Shoot me plz
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני כרגע בשלבים של החלפת ISP - מאוד מעצבנת אותי חוסר השקיפות הטכנית של ספקיות האינטרנט (למרות שאני מבין ששקיפות נוגדת את האינטרסים שלהן). לכן חשבתי לפתוח שרשור לריכוז מידע עפ"י נסיון של חברי הפורום בנושאים כמו: - בעיות רוחב פס לחו"ל - חסימת פורטים - הגדרות Quality of Service על שירותים שונים - שימוש באותם קווי אינטרנט לחו"ל כדי לספק שירותי טלפוניה ב-VoIP מכיוון שכל המידע הנ"ל אינו מפורסם לציבור ע"י ספקיות האינטרנט, האפשרות היחידה לגלות את הדברים האלה היא רק עפ"י נסיון והסקת מסקנות - וכאן כל אחד מכם יכול לתרום. אם השרשור יצליח הוא יעזור לכולנו - בבקשה המנעו מספאם ומהבעת דיעות לא ענייניות שסותרות את חוקי הפורום. ------------------------------------------------ אני א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
איזה שרתים הכי מומליצם מrapidshare מבחינת מהירו ויציבות כמובן?! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת על איזה שרתים רצים האתרים הרציניים בארץ כמו וואלה, YNET, יד 2, אפילו אתרים קצת פחות כמו האתר הזה למשל, או גרופון וכאלה. אני פשוט בונה אתר שאני מעריך שהוא יהיה בסדר גודל גדול למשל 2000 כניסות ביום.. ואני לא כל כך מבין בשרתים.. קניתי שרת למשל ב GODADDY והוא איטי מאוד.. אז אני מחפש המלצות, טיפים כל מה שיתרום לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז ככה אנשים , אחותי משגעת לי תמוח על זה שהיא רוצה תאינטרנט כל דקה > אז בסוף מצאתי פתרון . אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים ולחבר אותם ואת המודם ADSL לאב שמעתי שאפשר לעשות אתזה ע"י פריצת המודם ושידרוגו אני משתמש ב WIN XP PRO ובשני המחשבים יש כרטיס רשת רציתי אב כי אז גם במקרה ואבא שלי ירצה לחבר את הנייד אז יהיה מקום הבעיה שלי היא : איך אני עושה את זה , אילו חלקים אני צריך , יש המלצות , והאים זה יוריד לי מהמהירות משחקים והורדה ברשת במקרה ושנינו נהייה משתמשים באינטרנט באותו זמן ואים כן אני יכול להגביל לה תרוחב פס או משהוא כזה ? בתודה מראש נדב , Nas
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אותו ליפניי יומיים ומישום מה לא לא ניראה לי האם אני צודק לעומת זאת ניראה לי להחליף ללא תוספת ל TRENDnet החדש בשיטת g יחד עם כרטיס רשת USB שלהם אשמח לקבל דעה בעיניין
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! לקחתי מבזק (לצערי) את הראוטר החדש שלהם של d-link 2760u והוא עושה לי קצת בעיות עם המסנג'ר שלי. מה שקורה זה שלפעמים יש הודעות שפשוט לא מגיעות או לא נשלחות.. וזה קורה בכל המחשבים בבית ורק עם הראוטר הזה.. (עם הישן שלי זה לא קורה) עכשיו כמובן שהתמיכה של בזק ברשתות עולה עוד כסף, והם לא מוכנים לקחת את הראוטר בחזרה אני באמת לא יודע מה לעשות, מי שיודע איך אפשר לסדר את זה, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-