עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. אהלן חברים! ברשותי 2 מחשבים בבית, רכשתי לאחרונה 2 כבלי Cat5e ע"מ שאוכל לחבר אותם כל אחד למחשב ואת שניהם לראוטר, כדי לשחק ב2 המחשבים. כשאני מחבר מחשב אחד לראוטר, הראוטר קולט אותו ויש אינטרנט והכל טוב... אבל כשאני מחבר את המחשב השני עם הכבל לראוטר המחשב פשוט לא מזהה את הראוטר! יש פשוט X על האייקון של הרשת. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. יש לי את הנתב הנ"ל שיש לו 3 כניסות USB חיברתי בשלושתם נגן MP3 ודיסק און קי ואני לא יודע איפה אני רואה אותם ואם הם בכלל מזוהים. בקיצור האם אני יכול שהם יהיו מחוברים לשם ואני יראה אותם במחשב הנייד ואוכל לעבוד איתו באופן אלחוטי ולהוריד לשם תכנים {יש לי גם כונן חיצוני של טרה שהוא העיקר שעליו אני מכוון - לא ניסיתי לחבר אותו כיוון שהוא לא אצלי עדין - אני צריך לקחת אותו מחבר} ניסיתי לשחק עם הגדרות ומה שאפשר ללא הועיל. - שאני נכנס להגדרות הנתב הם כן מופיעים - במחשב לא. את הגדרות השיתוף במחשב משום מה אני לא יכול להפעיל זה לא נותן לי כמו עוד אופציות שונות כמו הווינדוס דינפדר ועוד כמה דברים שאין לי מושג מדוע אין לי אפשרות להפעיל אותם. {אולי משום שפעם עשיתי את זה דרך תוכנות כמו…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by tembo,

שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה במחשב והיא כזאת: הוא מנסה להתחבר לאינטרנט שלו בבית והוא לא מצילח כאשר הוא מתחבר בעזרת כבל USB אז יש התחברות והכל בסדר גמור. אמרתי לעצמי אוקיי אם הכרטיס רשת שלו דפוק אז גם אצלי בבית זה לא אמור לעבוד. לקחנו את המחשב שלו אלי הביתה חיברנו אותו אלי למודם ולרשת ולהכול ופתאום נוכחנו לדעת שהאינטרנט עובד. (אז אין בעיה בכרטיס הרשת) אמרנו כנראה שאנחנו טיפשים ולא יודעים איך להתעסק עם המחשב אז כראנו לטכנאיי של HOT, טוב גם הוא לא הצליח לפתור את הבעיה. הוא טוען שהבעיה היא בWINDOWS... אני לא חושב מכיוון שלשנינו יש את אותה מערכת הפעלה בדיוק ומכיוון שאני התקנתי לו את מה שיש לי. (WIN XP SP3). אני מקווה שהבנתם מה הבעיה ועכשיו אני אתן פרוט על החו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by assafz,

שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by isragal,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ממחשב חדש רשום לי Local area connection. רשום שזה מחובר, יש סימן של שני מחשבים בצד וגם שמסתכלים מאחורה אני רואה שתי נורות של הרשת דולקות אחת צהובה ואחת ירוקה. אבל שמנסים להיכנס לאסקפלורר הוא רושם שהוא לא מזהה שום חיבור לרשת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על התמיכה :] עריכה: מאצית את הבעיה זה בעיה עם הרשת צריך להגדיר לתת הרשאות. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. Started by Psychedelic,

שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by roee816,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com וחיבור באמצעות 013 / hot. לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגה ביט. לאחר השדרוג ביצעתי עדכון קושחה לראוטר עקב אי הגעה למהירויות מספקות. העדכון פעל בהצלחה והמהירות גבוהה וטובה. עם זאת, בימים האחרונים אני סובל מבעיה מטרידה ביותר - על אף שהרשת הביתית עובדת היטב, החיבור לאינטרנט לא עובד לסירוגין. לעיתים הבעיה לא נפתרת עד כיבוי הראוטר והמודם והדלקה מחדש, ולעיתים האינטרנט רק נופל למספר שניות. אני מסתכל בקונפיגרציה של הראוטר ורואה שהחיבור L2TP מנותק. האם למישהו יש ראיון מדוע זה נגרם? האם החיבור הפיזי, או שאולי קשור להגדרות ששיניתי במחשב, להגדלת המהירות או לעדכון הקושחה? יש לציין כי האינטרנט נופל בשני המחשבים, גם במחשב הנייח שמחובר קווית לראוטר ו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by over23,

הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב נייד (אם המפרט משנה אז אני אעדכן, אבל מיותר לציין שהוא כולל כרטיס רשת כנדרש לחיבור אלחוטי) וייעדתי אותו בעיקר לעבודה ולהתחברות לאינטרנט באופן אלחוטי. היום לראשונה ניסיתי לבחון את החיבור ברשת אלחוטית ציבורית (הוטספוט) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהלפטופ זיהה את הרשת והצליח להתחבר אליה, הוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, ולאחר הערה לגבי האבטחה שבעקבותיה כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, הוא כתב משהו על DNS, והותיר אותי חסר תגובה. האמת שחשבתי שזה יהיה פשוט יותר, משהו בסגנון של להתחבר ולגלוש, האם יש צורך באיזושהי עבודת הגדרה כלשהי לפני כל התחברות לאינטרנט? כי אם כן, לצערי הרב, הידע שלי בנושא מוגבל ביותר. בכל אופן, האם הבעיה מוכרת או שמדובר במשהו חריג ופרטני שאמור …

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by LioraN,

אני כבר מתוסכל איזה חודשים. לאחרים בבית אין אינטרנט. המחשב שלי מחובר ככה. מודם---> כרטיס רשת אחד ---> עובר לכרטיס רשת שני ---> יוצא להאב ---> האב מוסר אינטרנט לשני מחשבים ע"י כבלים. עכשיו עברתי על כל המדריכים באינטרנט ואני פשוט לא מוצא פתרון. אני לא יודע מה לעשות עם האייפי בכל מחשב ולא יודע את המספרים. יעני ניסתי כבר הרבה פתרונות וזה עדין לא עובד לי . תראו: בחיבורים של האינטרנט שלי יש את הADSL שזה החייגן. ויש עוד שתי כרטיסי רשת שאלו הם Local Area Conncetion ו Local Area Connection 2. הכרטיס הראשון, מחבר אותי ישירות לאינטרנט. והכרטיס השני יוצא להאב ומשם למחשב האחרים. עכשיו יש מצב שאתם עוזרים לי ? ותראו יש לי עוד משהו מוזר שמצאתי בזמן שקראתי מדריך מסוים איך לס…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. הגדרתי סיסמא לרשת אלחוטית שיש לי ובמחשב הנייח אליו מחובר הנתב אני לא צריך לרשום את הסיסמא כי הוא מתחבר אוטומטית לאינטרנט, אבל בנייד אני צריך וכשאני כותב את הסיסמא כל פעם רשום לי שהקוד לא נכון. אתחלתי את הנייד ואת הנייח והמצב לא השתנה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NATANK0,

שלום , לפני כמה ימים החלפתי את האינטרנט שלי מבזק להוט עד עכשיו הייתי מחובר עם ראוטר של בזק מסוג siemens sl2-141 אחרי שעברתי להוט כשניסיתי להתחבר עם הראוטר של בזק לפעמים זה עבד ולפעמים לא , הבאתי ראוטר אלחוטי שהיה ברשותי של חברת D-LINK דגם DI-524 גם בראוטר הזה כשניסתי להיכנס לאינטרנט זה עבד ולאחר שהייתי מנתק את המחשב ומחבר שוב הוא לא היה מתחבר בשביל להתחבר שוב הייתי צריך לנתק את הראוטר והמודם ולחבר שוב לחשמל ורק אז זה היה עובד .. וגם אחרי שזה עבד לי וקיבלתי כתובת ip נכונה זה היה עובד רק על מחשב אחד ממחשבים אחרים זה לא עבד . אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בבקשה איך אני יכול להגדיר ולסדר את זה שיעבוד לי בצורה טובה ... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים