עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BloodyW,

היי, יש לי ראוטר של סימנס SL141, שאיתו הרשת הביתית שלי עובדת. (קומה 1 בבית) בשביל לאפשר קליטת WIFI בממ"ד (קומה 1- בבית), התקנתי ראוטר של D-LINK 524 וחיברתי את המחשב היחידי שם בחיבור קווי לראוטר הזה. עכשיו, אין לי גישה להעביר קבצים מהמחשבים למעלה למחשב למטה, איך אני מסדר את זה? הוא לא מזוהה יותר ברשת ה LAN עם שאר המחשבים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Pickaxe,

אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by izikd,

אני שמח שהפורומים חזרו. :AR15: לפורצים. רציתי לשאול איך עושים( WOL (Wake up On Lan . בכרטיסי הרשת שלי יש תמיכה לWOL והם מחוברים ללוח בסדר (עם תמיכה) אני רק צריך את התוכנה לזה, ואני לא מצליח למצוא אחת טובה. עזרו לי בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. חברת TRENDnet נצלה את תערוכת CES 2015 והציגה שורה ארוכה של מוצרים - שני נתבים בייתים, נתב טיולים, מתאמי HomePlug, שני פתרונות ל-"בית חכם" ומערכת מצלמות ו-NVR. בתמונה - הנתב הנייד ש-TRENDnet תתחיל לשווק בחודש מאי 2015 בעלות של $80. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=5473

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by rosesr,

יש לי בעיה עם הרשת שלי היא כל איזה שעה חצי שעה מתנתקת ואז מתחברת שוב וזה מפריע לשחק במשחקי רשת וגלישה באינטרנט יש לי מחשב אחד עם WIN2000SP3 שבמפרט ועוד אחד עם WINXPSP1 שהוא P3 866 256MB וכרטיס רשת של רלטקק מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nw,

קצת מסובך אבל.. ברשתות גדולות.. איך אפשר לדעת באיזה סוג או טופולוגיה של רשת (token ring, ethernet וכו..) מדובר האם יש תוכנה שיכולה לגלות את המידע הזה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי את הראוטר :Model Name: DSL-2760U/E1 של DLINK מבזק... אני מניח שהוא לא תומך בVDSL ואני צריך להחליף אותו אבל בגלל שראוטר תומך יקר פצצות אני קונה רק מודם ואני רוצה לחבר את הראוטר שיש לי זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להדריך אותי איך אני מבטל את המודם המובנה בראוטר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כיום יש לי תשתית בזק +פרטנר ספק מודם דלינק 225 אמור לגלוש עד 100 גולש בקושי עד 50 מגה בטענה מגוחכת שהנני רחוק ממרכזיה,המרכזייה נמצאת 6 בלוקים ממני כ-300 מטר עובדים עלינו ?

9. Started by NaNdoS,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by WUID,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור שני נתבים בצורה אלחוטית. ניסיתי קצת להבין מקריאה באתר DD-WRT. אז ככה , קודם אני אסביר מה אני צריך ולפי זה אני מקווה שתוכלו לעזור לי. התצורה של הרשת בדירה היא כזאת. בחדר השינה ישנם המודם והנתב אליהם לא מחובר כלום. בסלון יש מחשב שולחני שמשמש כמדיה סנטר ואליו מחובר מדפסת מולטי של סמסונג(בכבל USB). ושני מחשבים ניידים שלי ושל שותפי. עד לא מזמן הנתב והמודם היו בסלון בעקבות התקנה של יס טלוויזיה המודם של "הוט" יחד עם הנתב עברו לחדר. כאשר הנתב היה בסלון אליו היו מחוברים בצורה קווית המחשב והמדפסת(בתצורת מדפסת רשת).(כבר קרובים לתיאור הבעיה) כאשר התצורה הזו הייתה ממש נוחה מכיוון שאני ושותפי סטודנטים , יכלנו תמיד להדפיס ולסרוק בלי תלות במחשב הסלוני. …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות: הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה) יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום. המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by roes,

אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי חברים אני בחבילת 1000 מגה פרטנר,ואני לא מקבל מהירות מקסימלית בשום מקום. לא בטורנטים לא בהורדות ישירות. לכן,אני פונה אליכם למי שמחובר ב 1000 מגה ב פרטנר\סלקום\אנלמייטד. האם אתם יודעים אם איזו תוכנה להוריד מטורנטים על מנת לקבל מהירות גבוהה? למשל הייתי מקבל בהורדות מניטרובייט 125 מגה בהתחלה. כיום מקבל 85-90. כמו כן אני עם נתב של פטרנר אולי עלי להחליפו על מנת לקבל ביצועיים טובים יותר? שבת שלום

14. יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ראיתי בראוטר שיש אפשרות להגדיר מדינות ולכל מדינה יש סט ערוצים שלה. מי יודע לאיזה מדינה יש את הסט היעיל ביותר בתקשורת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מיזם Unlimited ("רשת הסיבים של חברת החשמל") מפרסם באתר האינטרנט את מפת הפריסה הרישמית בגוש דן. הקליקו על ה-LINK על מנת לדעת מה מצב הפריסה ברחוב שלכם. https://unlimited.net.il/page.aspx?name=news_210715_1

17. Started by Fortunes,

מתכוון לשדרג ל40 מגה מה15 שאיתם אני עכשיו. שוקל האם להשכיר את המודם מבזק (10 ש''ח לחודש) או לקנות בעצמי (כנראה את ה-TP-Link TD-W9970). מבחינת מחיר, עלות הראוטר הוא 350 ש''ח. כלומר, העלות שלו מחזירה את עצמה תוך 3 שנים. ביחס הזה נשמע לי לא כל כך רע הדיל עם ההשכרה (התיקון והאחריות עוברת לבזק בעצם במצב הזה). השאלה, איך המודמי-ראוטרים שבזק מספקת? (והאם בכלל השיקול שלי נכון) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כיום, כדי להגיע לאתרים שהמדינה החליטה שלא תוכל לבקר (דוגמת אתרי הימורים למשל), הדרך הנפוצה היא שימוש בתוכנות VPN למינהן. כבודן במקומן מונח, אך הן גם מורידות את מהירות הגלישה עקב הצורך לנווט את המידע דרך מספר תחנות בארצות שונות. דרך טובה, חינמית ופשוטה יותר, היא לשנות את שרתי ה-DNS במחשב שלך. אם תבקרו באתר זה תקבלו הסבר פשוט ומהיר איך לבצע זאת, אך במילים פשוטות, יש לשנות את שרתי ה-DNS בהגדרות כרטיס הרשת שלכם לאלה: DNS 1: 1.1.1.1 DNS 2: 1.0.0.1 הסברים נוספים כאן: https://1.1.1.1/ בהצלחה!!

19. Started by gidongidon,

שלום, יש לי שני מחשבים שהגדרתי עליהם Wake-On-Lan, אצלי ואצל ההורים. בשני המקומות יש פיירוול Kaspersky, ראוטר TL-WR841N, ספק HotNet ותשתית Hot עם מודם HotBox שמוגדר על Bridge Mode. הגדרתי בראוטר IP קבוע עם DHCP ו ARP ופתחתי פורט. הגדרתי בכרטיס רשת שיהיה ניתן להעיר את המחשב באמצעות Magic Packet. ה WOL עבד לי במשך שנים ללא בעיות, עד שפתאום לאחרונה שמתי לב שבבית של ההורים הוא הפסיק לעבוד. הבעיה לא קשורה לראוטר מאחר והחלפתי בין הראוטרים ועדיין ה WOL עבד רק אצלי. הבעיה כנראה לא בפיירוול או בכלל במחשב מאחר ולקחתי לפטופ וניסיתי להעיר אותו בשני הבתים, ורק אצלי הוא התעורר. הבעיה כנראה קשורה למודם / ספק / תשתית, דבר שנראה לי מוזר מאחר…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by OmerS,

היי, אני אומנם רק בן 17 אבל אני מתקן מחשבים ומתקין רשתות ויש לי מספר לקוחות קבועים.. בקרוב יש לי מספר עבודות של התקנת רשתות ביתיות ואני מחפש חנות שמוכרת ציוד לטכנאי רשתות אני מחפש חנות שיש לה את הדברים הבאים: - שקעים לרשת (רגילים וגם Gewiss - השקעים המודולריים שיש בבתים החדשים) - כבל השחלה (כבל פלסטי שמשחילים לצנרת בקיר לפני הכבל רשת, נראה לי שקוראים לזה סטלבנד) - לוחץ קורונות (אם מישהו יודע מה זה בכלל) - ראשים לכבל רשת - בודק תקינות של חיבורים בקשר לכבל עצמו יש לי מקום שאני קונה אותו די בזול אז אני לא מחפש את זה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות באמצעות ה- ICQ: 98136519

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by giladbe,

שלום, יש לי ברשת המחשבים מחשב עם מערכת הפעלה Windows XP שמותקן בו כרטיס מודם פקס. אני רוצה לשתף אותו ברשת כדי שאוכל לשלוח דרכו פקסים מתחנות אחרות ברשת. ו/או האם יש תוכנה שעושה זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי. יש לי dlink dhp306av והחיבור שלו לנתב ולסטרימר שמריץ קודי בחדר רחוק (25 מטר) דרך החשמל בכבל רשת. החיבור איטי לא יציב ולפעמים מתנתק. אני מחפש access point (או כל פיתרון אחר לחיבור סטרימר רחוק) שאני אוכל לחבר את הסטרימר בכבל רשת וסטרימר ומחשב אחר בwifi ושהחיבור יהיה יציב ומהיר. על איזה דגם של Access Point אתם ממליצים? אני מחובר דרך הוטבוקס במהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. שלום ברשותי כרטיס רשת כזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=8&pl1_id=1&pl2_id=44 ובירצוני לקנות בשבילו אנטנה חזקה. דרישות: כמה שיותר חזק(מבחינת קליטה ומרחק), תקציב: מקסימום 24 דולר. חשבתי על שני מוצרים: 1) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 2) זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 וזה :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5230 מה אתם אומרים? מה עדיף? האם זה יעבוד?(גם עם הכרטיס שיש לי?) או שיש לכם המלצה אחרת (אני מעדיף מ- DX וכן עד ל-24 דולר)? הערה: יש לי במחשב הנייד גם יציאת PCMCIA (לא יודע אם כתבתי נכון, בכל מקרה זה כזה כרטיס גדול שמתחבר מהצד...) מנהלים: אם הודעה זו לא קשורה אבקשכם להפנות אותה לפורום אחר , במקרה ש…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. אני יודע שזו שאלה קצת משום מקום אבל תהיתי איך החיבור יהיה, הם טוענים לFTTH אבל מן הסתם לא יחברו לכל אחד כבל אופטי לתוך הבית? ואם כן האם זו תהיה נקודת ההתחברות הראשונה? בכל אופן האם יהיה צורך בציוד מיוחד? או כל נתב יספיק? האם נתחבר לקו טלפון כמו עכשיו או שהכבל WAN יתחבר למשהו בחשמל? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים