עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jackhammer,

שלום לכולם. ככל הנראה ישנה מתקפה על אתרים ישראלים. אני נתקלתי עד עכשיו באתר אמגזית http://www.amgazit.co.il/ מישהו נתקל בעוד אתרים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Roy.T,

הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alexg1,

היי לכם, ידיד שלי ביקש שאני יעזור לו להגדיר את הראוטר הזה שנקרא BILLION או משהו כזה. לפני המדריך הקצר שלו, עשיתי בדיוק מה שרשום שם אבל זה לא עובד. עשיתי: 1. חיברתי את המודם ADSL שלו לכניסת WAN ונדלקה נורת WAN. 2. חברתי את הכ.רשת שלו בכבל מוצלב ונדלקה נורת LAN שם. מה עוד צריך לעשות או להגדיר?? אנא עזרו לי. נ.ב. יש לו XP

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sagiv748,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני ראוטרים אשמח לקבל עצות וחוות דעת מה עדיף 1. LinkSYS E8350 2. LinkSYS EA6900 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. הי אנשים, אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימי או מודם חיצוני של בזק. את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגת המכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים). השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ? תודה ;D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור. חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט. יש מצב כזה ? קרה למישהו ? אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן. ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ראיתי בראוטר שיש אפשרות להגדיר מדינות ולכל מדינה יש סט ערוצים שלה. מי יודע לאיזה מדינה יש את הסט היעיל ביותר בתקשורת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. חברת TRENDnet נצלה את תערוכת CES 2015 והציגה שורה ארוכה של מוצרים - שני נתבים בייתים, נתב טיולים, מתאמי HomePlug, שני פתרונות ל-"בית חכם" ומערכת מצלמות ו-NVR. בתמונה - הנתב הנייד ש-TRENDnet תתחיל לשווק בחודש מאי 2015 בעלות של $80. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=5473

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ביטלתי FIREWALL לגמרי. מה עושים? קראתי על הנושא בפורומים אחרים וגם שם לא מצאו פתרון לבעיה הזו. נראה שהבעיה מתרחבת... כאן: http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t115588.html קראתי שזה לא הספק, לא הWINDOWS ולא שום FIREWALL אחראים לבעיה. מה עושים!?!?!??!?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לעשות מערך גיבויים מרוחק לשני מחשבים בצורה הזולה ביותר. הציוד שיש לי כיום הוא שני המחשבים + מודם (מתוך שני המחשבים רק אחד מחובר לאינטרנט). לאחר שיטוט קצר באינטרנט נראלי ששימוש בראוטר עם חיבור usb ייתן לי את הפתרון הכי זול, (משהו כמו זה http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR1043ND או כמו הראוטר שמקבלים בבזק) 1. מה המהירות גישה לכונן קשיח בפועל שאני אוכל להשיג איתו (אם אפשר להתייחס גם לחיבור חוטי וגם לחיבור אלחוטי, 2 המחשבים במרחק של 3 מטר בערך אם זה משנה) 2. , אני רוצה לבנות את הרשת ככה שהמחשב שכיום ללא גישה לאינטרנט יוכל להתחבר לרשת הביתית אבל לא לאינטרנט, אני פשוט לא מחבר את הראוטר למודם והכל יעבוד לי? (לא יודע למה זה נראה לי מוזר) 3. יש כי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ili,

אני מחפש משהו איכותי יש משהו יותר טוב מ D-Link Dir-655 או ללכת עליו וראיתי שיש גרסה A ו B שלו זה משנה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Bypass,

שלום, יש לי עכשיו את המודם RTA1320 שמחובר ללינקסיז WRT54GL, והרוטל (שהובא לי פני כמה חודשים כתחליף ל B-FOCUS) מתחיל לעשות בעיות, לוקח לנורית POWER להתייצב כ20 דקות או יותר, אחרי זה אבל זה יציב. מנגד הביאו לי, בלי שלא בקשתי שום דבר, את המודם-נתב סימנס כמתנה. עכשיו אני רוצה להשתמש בו רק כמודם שיחובר ללינקסיז ולנטרל את ה WIRELESS בו. יש למישהו מושג איך לעשות את זה? רב תודות...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אילו מוצרים אני צריך לקנות כדי לאפשר את זה? האם אני צריך ראוטר ומתגים? תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם התקנתי תוכנה להנהלת חשבונות גירסת רשת מבוסס sql. הבעיה שאני רוצה להשתמש במחשבים מרוחקים ולא ברשת ביתית,וכשאני מתקין את התחנת עבודה שמתי בכתובת של השרת את האי פי של המחשב שבו מותקן השרת, התוכנה עובדת אבל מאוד איטית . יש לי רוחב פס של 10 mb בשתי המחשבים. השאלה אם יש איזה שהוא צורה לסדר את המהירות? והאם לעשות ip vpn של בזק יכול לעזור? כי אולי בצורה הזאת התעבורה בתוך הרשת יותר מהירה. והאם יש אפשרות להתקין את השרת sql על כונן ענן ?וגם אם כן אם זה יעזור? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי על המחשבים שלי את VNC כדי שאני אוכל להשתלט עליהם. יש לי בבית ROUTER ואליו מחוברים 2 מחשבים, פתחתי את ה-PORT-ים המתאימים. למחשבים יש IP שמתחיל ב-10.0.0 ויש ל-ROUTER את ה-IP החיצוני. (הראוטר שלי מריץ NAT). רציתי לדעת איך אני מתחבר אליהם מרחוק אם אני נמצא במשרד או בכל מקום אחר. איזה IP אני כותב בשביל להתחבר אליהם. אני מן הסתם מצליח להתחבר אליהם שאני בתוך הרשת הפנימית שה-ROUTER יוצר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני די בטוח שזה אפשרי אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה: אם יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק (לא אלחוטי), ומחשב אחד בבית שמחובר אליו עם כבל רשת, אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי ולבצע פעולה כזו? : מודם+ראוטר של בזק מחובר לקו של בזק בקיר -> למודם+ראוטר מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר האלחוטי החדש -> הראוטר האלחוטי מאפשר רשת אלחוטית בבית ובנפרד יכול להתחבר עם כבל רשת נוסף למחשב הקיים. (כיוון שכרטיס הרשת של המחשב הקיים אינו אלחוטי) אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by timesin,

שלום לכולם ברשותי ASUS U31SD 14" נהיו לי בעיות אינטרנט, אני צריך להיות מטר מהראוטר בכדי שתהיה קליטה, ואם אני רחוק יותר מהמטר הזה, אין לי קליטה. אז הלכתי וקניתי כרטיס רשת חיצוני של TP-LINK והוא עובד זוועה. אז החלטתי לקנות את הכרטיס רשת הפנימי של המחשב (זה שמחברים ללוח אם) הבעיה שיש כל כך הרבה באיביי ואני לא יודע איזה דגם ספציפי לקנות. יש לי ידע בסיסי ואוכל להחליף אותו לבד + דרייברים . אני רק צריך לינק לדגם ספציפי וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מיזם Unlimited ("רשת הסיבים של חברת החשמל") מפרסם באתר האינטרנט את מפת הפריסה הרישמית בגוש דן. הקליקו על ה-LINK על מנת לדעת מה מצב הפריסה ברחוב שלכם. https://unlimited.net.il/page.aspx?name=news_210715_1

21. Started by Vova34,

טוב אז יש לי בעיה שהופיע לפני 4 ימים המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הכבל שמחובר מהמודם למחשב והחיבור פשוט אומר a network cable is unplugged ניסיתי לעשות ROLLBACK לדרייבר למחוק ולהתקין אותו מחדש לעשות system restore ליום לפני שזה קרא ושום דבר לא עוזר.הבעיה היא בטוח לא בקבל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עובד מצויין.ראיתי שאחד הפתרונות הוא להזיז את הכרטיס רשת לסלוט PCI אחר אבל בדקתי את לוח האם וזה כרטיס רשת מובנה ואני לא שום מקום אחר שאני יכול לדחוף אותו ואני גם לא רואה איך אני יכול להוציא אותו...(לוח אם:ConroeXfire-eSATA2) והכרטיס רשת עליו זה RJ-45 port. אז יש למישהו הצעות כל שהן?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by amd@ati,

היי! יש לי בעיה: אני קולט את האינטרנט רק בחצי אחד של הבית, שמעתי שיש מכשיר שמאריך את טווח הקליטה. האם תוכלו להמליץ לי על מאריך טווח שיעבוד טוב עם הראוטר הבא: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Tigerx,

היי, קניתי מחול את המודם/ראוטר שמצויין בכותרת אך יש לי בעיה בבחירת המדינה לא מצויין ישראל לכן בחרתי other אבל משום מה לא הצלחתי להגיע לשלב שבו אני נותן את השם משתמש והסיסמא שנתן לי בזק ו בזק בין לאומי. למשהו יש בבקשה את היכולת לעזור לי בהגדרתו ? במידה ותמונות יעזרו אעלה אותם במהרה מיכוון שאני צופה לכל התפתחות באשכול, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by rosesr,

יש לי בעיה עם הרשת שלי היא כל איזה שעה חצי שעה מתנתקת ואז מתחברת שוב וזה מפריע לשחק במשחקי רשת וגלישה באינטרנט יש לי מחשב אחד עם WIN2000SP3 שבמפרט ועוד אחד עם WINXPSP1 שהוא P3 866 256MB וכרטיס רשת של רלטקק מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by arvas,

אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים