רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיזם Unlimited ("רשת הסיבים של חברת החשמל") מפרסם באתר האינטרנט את מפת הפריסה הרישמית בגוש דן. הקליקו על ה-LINK על מנת לדעת מה מצב הפריסה ברחוב שלכם. https://unlimited.net.il/page.aspx?name=news_210715_1
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , הראוטר החדש שהתקנתי LINKSYS WRT54G2 מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימוש למרות שב SETUP תחת LT2P רשום KEEP ALIVE גם אם אני משאיר ברקע הורדה מ NZB דרך תוכנת GRABIT הוא מתנתק !!! וההורדה נעצרת. יש לכם רעיון ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט וספק הוטנט. לאחרונה חשתי שהאינטרנט מזייף, ובדקתי קצבי העלאה והורדה ופינגים. ההורדה וההעלאה תקינים לרוב, אבל יש בעיה חמורה של פינגים. אני מקבל פינג של מאות מילישניות ולפעמים מעל 1000 ל 8.8.8.8 וקצת פחות מזה ל default Getway שלי. אם אני מרסט את המודם או עושה release ל ip שלי במודם, ואז מתחבר מחדש אז בכמה עשרות השניות הראשונות יש פינגים יציבים של סביבות 80 וקצת, ואז הם קופצים למעלה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הייתי רוצה לבדוק פינגים לשרת תשתית של הוט, על מנת לשלול בעיית מודם/תשתית קווית בבניין. יש דרך למצוא את השרת? כשאני עושה tracert אז אני כן מקבל שרת שמתחיל בכתובת 10, אבל לא ניתן לשלוח פינג אליו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. התבקשתי לבדוק עבור מישהו אפשרות לחבר את שלושת המחשבים שלו בחיבור אלחוטי לאינטרנט. המצב הקיים הוא מודם כבלים שמחובר למחשב אחד ובאותו מחשב יש צורך להפעיל חייגן כדי לחייג לספק האינטרנט, שהוא ברק 013. בדקתי בחנות, והציעו לי ראוטר של 3COM ב 300 ש"ח (ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים במחיר של 240 ש"ח ביחד). זה הראוטר: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase הבעיה היא שהחייגן של ברק משתמש בפרוטוקול L2TP, בעוד שבעמוד הנ"ל, תחת Protocol Set, לא מופיע פרוטוקול L2TP. השאלה שלי היא האם זה אפשרי להשתמש בראוטר הזה כך שהוא יחייג לשרת ה VPN של ברק באופן אוטומטי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, משיטוטים בפורום אני מבין שעדיף להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד, ולשים נתב נוסף. האם יש נתבים שתומכים ב200 מגה? איזה נתב מומלץ? שאלתי חנות מחשבים ואמרו שעדיין לא קיים כזה דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע עם כאן זה המקום הנכון לשאול אם לא אנא תעבירו אותי למקום הנכון. בכל מקרה אני שואל את השאלה בשמה של ידדה שלי. יש ברשותה כתובת אמייל עם סיומת HOTMAIL.COM האם ניתן לסדר את ההגדרות של המאייל כך שהוא היה בעיברית (כמו בGMAIL). אם כן מהיא הדרך לעשות זאות. בתודה מראש ושבת שלום עמיר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אילו מוצרים אני צריך לקנות כדי לאפשר את זה? האם אני צריך ראוטר ומתגים? תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה, הבעיה היא שהוא חסום לערוצים מעל 11, ואני רוצה לפתוח אותו לערוץ 13. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגדרתי בנתב שלי להשתמש ב-OpenDNS. הכל נראה שעובד בסדר פרט לאתר Ynet שעולה בלי תמונות וסמלים. בדקתי ב-Chrome, Edge במחשב ובנייד. שאר האתרים עובדים מצויין. כתובות ה-DNS ששמתי הן - 208.67.222.222 , 208.67.220.220 מה עשיתי לא בסדר? תודה, רוני
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ECI (b-focus 270 pr) שמחובר לכ. רשת אונבורד יש לי כ. רשת נוסף אוף-בורד שמחובר למחשב השני. שני המחשבים רצים עם חלונות זהה (xp-pro @ sp2) הרצתי במחשב הראשי את האשף של הרשת ובחרתי שהוא מתחבר ישירות לאינטרנט, בחיבורים הפרטיים בחרתי רק בכ. רשת שמתחבר למחשב השני, ובחרתי בחייגן שלי. במחשב השני הרצתי את האשף ובחרתי שהוא יתחבר דרך מחשב אחר ברשת. הבעיה: שני המחשב מתקשרים בינהם (רשתית) - העברת קבצים ושיתוף מדפסות. אבל.. למחשב השני-המשני אין גישה לאינטרנט. כשאני פותח את הIE אני מקבל מסך של - לא ניתן להציג את הדף. בנוסף גם הנורטון לא מצליח להתחבר (בעידכון) אני לא מאמין שזאת בעיית "רוגלות" מה ניתן לעשות כדי שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית כבלים ותשתית טלפון. אני רוצה ליצור רשת אינטרנט קווית, אבל לא מעוניין בפריסת כבלי רשת וכו'. ראיתי שיש פתרון שנקרא MOCA ליצירת רשת על גבי רשת הכבלים COAX הקיימת, בדומה ל- HOME PLUG על גבי רשת החשמל. http://www.mocalliance.org/index.htm למישהו יש ניסיון עם זה ? מכיר מוצרים שעובדים ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קצת מסובך אבל.. ברשתות גדולות.. איך אפשר לדעת באיזה סוג או טופולוגיה של רשת (token ring, ethernet וכו..) מדובר האם יש תוכנה שיכולה לגלות את המידע הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יצרתי "סטרימינג" בין הנייח שמחובר אלחוטית (יושב בחדר אחר) לטלויזיה שמחוברת ב-LAN בסלון. הסרט עובד חלק אך כאשר אני מריץ קדימה לוקח לו בין 7-11 שניות רק בכדי להעביר שניה אחת מהסרט. האם יש דרך לפתור זאת? נייח מחובר בכרטיס תקן G לראוטר 1043ND,לראוטר מחובר ב-LAN טלויזיה סמסונג 46C630 וממיר. האם הכרטיס רשת הוא הגורם הבעייתי? האם הנתב? ושאלה OT האם נתב Dual band יהיה טוב יותר לסטרימינג מאשר נתב "רגיל" ? Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=3…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניתוק IP מסוים דרך הראוטר, איך אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני במת"ב ואני מוכרח להתחבר דרך החייגן.... האם גם אתם מוכרחים להתחבר דרכו?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Maximus VI Impact של Asus, יש לו מודול mPCIeשעליו נמצא המתאם האלחוטי עם אנטנה חיצונית: [ATTACH=CONFIG]9447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9448[/ATTACH] בין המחשב שלי והראוטר (VVG2000 של בזק) מפרידים כחמש ומטרים ו-2 קירות קשים (אבל לא בטון) ותמיד הייתה לי קליטה של עד 75% במקרה הכי טוב. אתמול סידרתי קצת את המחשב וכהפעלתי אותו הקליטה התרסקה לגמרי. האנטנה לפעמים עדיין רואה את הרשת אבל מאוד חלש, פס אחד בסקאלת חיווי, ואחרי נסיון התחברות מאבדת את זה לגמרי עד שאני מאתחל את המחשב. לקחתי את המחשב אל הראוטר ושם אני מקבל קליטה מלאה, 1:1 עם חיבור חוטי, למרות שיש ניתוקים מדי פעם- אבל כך זה תמיד היה. לאנטנה קרע באחד החוטים שחושף את המוליך אבל זה לא גם לא משהו חדש... אני מניח ש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה: אני קולט את האינטרנט רק בחצי אחד של הבית, שמעתי שיש מכשיר שמאריך את טווח הקליטה. האם תוכלו להמליץ לי על מאריך טווח שיעבוד טוב עם הראוטר הבא: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתחבר עם ISDN למחשב נייד במחשב הרגיל יש לי כרטיס של פריצ שהוא מודם דיגיטלי לנייד יש כרטים רשת 10\100 יש דרך להתקשר דרכו או שחייב מודם דיגיטלי חיצוני
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמת היא שאין לי מושג כמה חברים בפורום רשמו אי פעם שם מתחם (DOMAIN) על שמם, אבל אם יש כאלה הדברים להלן אולי יענינו אותם. רישום דומיין בישראל עולה בין 50 ל-80 שקל לשנה (תלוי אצל מי רושמים) שמתוכם עוברים כ-35 שקל לגוף שנקרא "איגוד האינטרנט הישראלי". זוהי עמותה ציבורית המשמשת כמונופול בתחום הרישום - כלומר כל הרישום נעשה בסופו של דבר דרכם. בישראל יש בערך 240,000 שמות מתחם פעילים - כלומר האיגוד אוסף כמעט 9 מיליון שקל בשנה! מה הוא עושה עם הכסף הזה? שאלה מצויינת! לפני כחודש התמודדתי בבחירות לועד האיגוד תוך מטרה להבין לאן בדיוק הולך הכסף, למה מערכת הרישום כל כך עלובה ועל מנת לקדם מהלכים שיהפכו את האיגוד לרלוונטי. זו היתה חוויה מסעירה במיוחד... http://www.netcheif.com/blog/?p=4…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר\מודם של בזק - siemens sl2 141 המחובר לראוטר motorola של הכבלים אני רוצה שהראוטר יחובר למודם של הכבלים וישמש כראוטר איך מגדירים זאת? החיבור שלי הוא ללא חייגן, למרות שזו לא בעיה לשנות לחיבור עם חייגן בנתיים ביטלתי את ההגדרות בראוטר של dsl (עשיתי disable) יש לי את ה-host של 012 ל-pptp ול-l2pt למרות שלא מצאתי איפה יש אפשרות כזאת בראוטר תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-