עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by clutchless2,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר. הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד. אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק. בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה. פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס. אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Jack_g,

ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מנסה להוריד את GTA V דרך סטים (60GB). הורדתי כבר 30 ומשהו במהירות יפה של 4.5MB אבל פתאום הוא ירד ל100 ומשהו KB לשניה ולא מוכן לעלות תחת שום הגדרה. חשבתי בהתחלה שזה משהו בסטים אז ניסיתי לשחק עם ההגדרות. לא עזר. ניסיתי לאתחל את הראוטר, לא עזר. עשיתי בדיקות מהירות ואני מקבל מהירות מלאה (40 מגה) גלישה באתרים עובדת טוב. אני מנסה להוריד את הקובץ של ה1GB מפה http://www.thinkbroadband.com/download.html וגם משם הוא לא עובר את ה100 ומשהו KB... זה נראה כאילו הוא הגיע לנפח הורדה מקסימלי בחודש או משהו כזה ופשוט הוריד לי את המהירות הורדה של קבצים... מישהו יודע\מכיר\שמע על דבר כזה? עריכה: דיברתי עם התמיכה של טריפל C ועכשיו אני בטוח שחוסמים אחרי נפח מסויים. הבחור אמר לי "…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ArZi17,

בוקר טוב, יש לי כרגע D-link 2650u של בזק שיש לו ניתוקים והוא כבר לא תקין, והוא כבר לא באחריות. הציעו לי בבזק לקחת מהם ראוטר בחיוב חודשי של 10 שקלים או משהו כזה ולקבל netgear ששמעתי שהם לא טובים. רציתי לדעת האם אפשר לקנות נתב מודם משלי, משהו שיהיה טוב בשבילי, ואם כן אני אשמח לשמוע קצת המלצות כי לא הצלחתי להבין מה קורה בשוק הזה... סה"כ כרגע אני מחובר לADSL במהירות של 10 מגה, אני רוצה שהקליטה של הראוטר תהיה לטווח כמה שיותר גדול, שהמהירות של העברת הקבצים בתוך הLAN תהיה כמה שיותר גדולה, אני משתמש בכל ה-4 יציאות של הראוטר וגם מתחבר אליו באלחוטי ולכן אני צריך שהוא יהיה חזק תחת עומס. אין לי מושג לגבי תקציב, כי אין לי מושג כמה עולה היום משהו כזה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rosesr,

יש לי בעיה עם הרשת שלי היא כל איזה שעה חצי שעה מתנתקת ואז מתחברת שוב וזה מפריע לשחק במשחקי רשת וגלישה באינטרנט יש לי מחשב אחד עם WIN2000SP3 שבמפרט ועוד אחד עם WINXPSP1 שהוא P3 866 256MB וכרטיס רשת של רלטקק מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by cdrw1024,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פיתרון מתאים לבעיה שלי. יש לי שני מחשבים אחד עם אקס-פי 32 ביט ואחד עם ויסטה 64 ביט. ל-XP מחובר ראוטר של 3COM והויסטה מחוברת ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי (של אדימקס). מחוברת אליה מדפסת HP Deskjet All in one F2180 ואני רוצה להגדיר את המדפסת ברשת שאפשר יהיה להדפיס גם מה-XP. הגדרתי את המדפסת כמשותפת הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה ב-XP. הוא מבקש את השם שלה וכשאני מעתיק אותו הוא אומר שזה לא נכון ולא מקבל... חשבתי שזה קשור לדרייברים בויסטה (מצורפת תמונה) אבל כשאני מנסה להתקין x86 הוא מחפש את הדרייבר ואין לי מאיפה להתקין את זה, גם לא בדיסק ההתקנה של המדפסת... זה קשור לבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, התחברנו היום לסיבים האופטיים של חברת פרטנר וברשותי המודם ראטור VR600 של tp-link, אני אמור לקבל מהירות של עד 1000 מגה הורדה, אך המהירות מגיעה עד ל100 מגה בחיבור כבל רשת, בwifi אני מגיע ל80-70 במהירות הורדה... מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לשנות משהו בהגדרות כדי להגדיל את המהירות? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by L1ron,

שלום לכולם לפני כמה ימים שידרגתי ל10 מגה מ2.5 (יש לי ראוטר בבית , 2 מחשבים) ואני לקוח של בזק... הענין שאני לא רואה בכלל הבדל בגלישה ובמהירות שאני גולש.. ובהורדות זה בדרך כלל מוריד בכלל על 300-600 ויותר לכיוון ה500 ולעיטים נדירות מתקרב למגה לשניה.. איך זה הגיוני עם שכשהיה לי 2.5 היה מגיע לי ל370 כמו כלום... ובדקתי כמובן שהאינטרנט באמת על 10 מגה גם בבדיקה של בזק וגם מולם..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by giliboy,

אך אני פותח שרת? אני יודע שיש תוכנות אבל מישהו יכול לפרט קצת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי לכולם ברשותי נתב בזק DSL-6740U. יש לו 4 יציאות חוטיות וכולן בשימוש. התעורר הצורך ביציאה חוטית נוספת (כרגע אחת, אבל הן נוטות להתרבות) האם הדבר אפשרי? אם כן, עדיף עם כמה שפחות מכשירים גדולים ומסורבלים (למשל חיבור נתב נוסף או כאלה)-יש לי נתב נוסף ישן, פשוט אין ממש מקום. אם הדבר אפשרי אעדיף משהו כמו מפצל (לקו טלפון או ל-USB) - השאלה אם דבר כזה קיים בנתבים והאם הוא לא יקר. דבר נוסף, היה הדבר לא יהיה אפשרי בצורה נוחה, או מכל סיבה אחרת, האם אם אחבר את אחד המחשבים דרך כרטיס רשת אלחוטי הדבר יפגע לי בקצב ההורדה והגלישה והאם עדיין יאפשר שיתופים רשתיים שונים עם דגש על הבאים: שיתוף באמצעות קבוצת משתמשים בWIN7 שיתוף מקלדת ועכבר באמצעות תוכנות שיתוף רשת DNLA שיתוף מדפסת תודה וסופש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Cheif,

חברת D-Link בישראל מכריזה על נתב חדש המכונה DIR-636L. זהו נתב אלחוטי בתקן N, בעל 4 כניסות LAN במהירות 1G וכניסת USB המאפשרת לחבר אליו כונן קשיח. האות L בסוף שמו של הנתב מציינת, שבאמצעות מנגנון הענן של החברה (myDlink), ניתן לגשת, לראות ולנהל התקנים ברשת הביתית. תוכנה זו תוארה במסגרת סקירת מצלמת ה-IP מדגם DCS-5020L - כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm כך ניתן, מכל מקום בו יש חיבור אינטרנט, לראות מי מחובר לנתב, באיזה אתר המשתמש גולש, לשנות הגדרות או לחסום משתמש מסוים. בנוסף, D-Link גם פיתחה אפליקציות חינמיות ל-iOS ולאנדרואיד שבעזרתם ניתן לבצע את כל הפעולות שהוזכרו, ללא תלות במחשב. הנתב קל להתקנה, הן בעזרת המחשב והן בעזרת האפליקציה חינמית בשם Q…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. שלום חברים לפני כמה ימים הזמנתי חבילה של ספק+תשתית במהירות 12MB מבזק בינלאומי (תשתית HOT). היום הגיע טכנאי הכבלים (חסר מושג יש לציין) והצלחתי להתחבר בלי יותר מדי בעיות. אני מחובר דרך ראוטר של Edimax מדגם BR-6228nS וה-HOTBOX הגיע מוגדר כמודם בלבד. על פניו נראה שהכל עובד אבל למעשה אני מקבל רק מחצית מרוחב הפס הצפוי ואפילו מעט פחות - אבל רק בחיבור דרך הראוטר. בחיבור דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של עד 600Kbps וכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-HOTBOX ומגדיר חייגן במחשב אני מקבל קצב הורדה של 1400Kbps שזה מה שאני אמור לקבל. אני מקבל את אותו קצב העלאה בשני המקרים. האם אני מפספס כאן משהו? אשמח לעזרה בנושא. בתודה, צביקי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by JediMaster,

ערב טוב לכולם! יש לי בעיה באינטרנט, כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט \ אימיול תוך בערך חצי שעה האינטרנט פשוט מתנתק. זה בלתי נסבל, השאלה שלי האם יש פתרון לזה? האם זה בכלל חסימה מהספק שלי (נטוויז'ן)? יש משהו שאפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yigalb,

ש לי ראוטר 2760U DLINK.אני מעוניין להגדיר רשת אלחוטית שתאפשר חיבור של מכשירי טלפון ניידים של בני המשפחה, ומדי פעם של אורחים.יש לי מספר שאלות: 1- מה שיטת ההצפנה שמומלץ לבחור? האם יש טלפונים שלא מתאימים לכולם? אני לא זקוק לאבטחה מי יודע מה - אין הרבה שכנים. לא ברור לי מה ההבדל בן שיטות ההצפנה.2- האם אני יכול להגדיר שמכשירים מסוימים (של בני הבית) לפי כתובת MAC, ייתחברו ללא צורך בהצפנה, וכל שאר המכשירים יאלצו להכניס סיסמא?3- האם אפשר להגדיר "סיסמא חד פעמית" לאורחים, כך שאחרי לכתם אני לא אצטרך לשנות את הסיסמא הראשית?4- האם אפשר לתת שם לכל כתובת MAC, כך שאוכל לזהות אותם לפי שם בטבלאות? (אני בודק לפעמים שאין גורמים זרים שגולשים לי במערכת)5- האם אפשר להגדער שאבל מייל כל פעם שמכשי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yairggg,

אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by NaNdoS,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Shayulmer,

שלום. לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני. במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות. דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי) בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר. אגב, של…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Haim Binshtein,

אני כרגע משתמש באינטרנט של הוט עם מודם+ראוטר Hot box. האינטרנט עצמו מעולה לאחר שעברתי מבזק והמחיר גם כן. הבעיה היחידה שלי עם הוט שהראוטרים שלהם גרועים ואני שוקל לקנות ראוטר ולחבר אותו בbridge ככה שההוטבוקס יעבוד רק כמודם. ישבתי וקראתי פה על המלצות של כל מיני דגמים והבנתי שלאט לאט מתחילים להכנס לשוק ראוטרים עם mu-mimo - התקן נשמע מבטיח ואמור לאפשר גלישה במהירות גבוהה יותר בגלל שיפור יעילות(לא נכנס לטכני) ופה בעצם השאלה - האם שווה להשקיע בראוטר עם הטכנולוגיה הזו? כרגע בדירה מחוברים באופן קבוע 3-4 מכשירים(לפטופים וסלולריים) שעובדים על WIFI וPS4 שמחובר בכבל רשת, וכולם תומכים במימו 2X2 ואפילו יותר ככה שיש באמת טעם להביא ראוטר שתומך בזה. מצד אחד לא בא לי להוציא…

22. קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. למה הם רושמים סתם CAT5 ולא מפרטים אם זה CAT5E ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור. חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט. יש מצב כזה ? קרה למישהו ? אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן. ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה הקמתי רשת ביתית מבוססת 2 התקני HPNA של 2WIRE (נרכש בארה"ב ב 17$ כולל משלוח) בעזרתו האדיבה של אחי העסוק .....רצ"ב קישור להתקן - http://www.2wire.com/index.php?p=127 הרשת בנויה כך שבממ"ד מחובר מחשב נייח למודם וממנו יוצא התקן HPNA בחיבור USB אל נקודת טלפון (2 הנוריות על ההתקן דולקות - POWER+NETWORK) בסלון מחובר התקן ה HPNA השני לנק' הטלפון ובצד השני למחשב נייד שמחובר ל LCD הרשת עובדת - הצלחתי לראות סרט באורך מלא + גלישה בסלון (חלום חיי..) אבל ביומיים האחרונים הרשת מתנתקת וההודעה שמתקבלת " status:limited or no connectivity" ביצעתי REPAIR - ללא הצלחה ניתוק חיבור ה USB משני המחשבים - ללא הצלחה RESTART למחשב ללא הצלחה תופעה מוזרה נוספת שמתרחשת בשני המח…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.