רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ? תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבועיים את TP-LINK WR1043ND התקנתי אותו עם עזרה של שירות לקוחות של הספקית ( נטוויז'ן) הוא מחובר באופן פיזי לנייח ( כלומר לא דרך ה WIFI אלה חיבור פיזי) הגלישה במחשב הנייח כמובן נשארה אותו הדבר כמו לפני הראוטר. אבל לפני שבוע רכשתי גם מחשב נייד ASUS N55SF וכאשר אני מתחבר לרשת של הראוטר שלי הגלישה היא מאוד איטית וכמעט על סף הבלתי נסבלת. מה גורם לזה? ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעייה הנ"ל? (קצת מידע על החבילת אינטרנט שלי, אני בעל 12 מגה-> תשתית הוט (CABLE) -> ספקית נטוויז'ן) תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כיום בבית משלמים 90+25 ש"ח על האינטרנט, כשיש לנו מהירות של 15MB בלבד. ראיתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%94/ ורציתי לדעת האם כדאי כבר לעבור לאחת החברות המתחרות החדשות (012, אקספון וכו) או שהעניין עדיין לא בשל לחלוטין וכדאי לחכות.. ואם כדאי, יש חברה שעדיף לעבור אליה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה הקמתי רשת ביתית מבוססת 2 התקני HPNA של 2WIRE (נרכש בארה"ב ב 17$ כולל משלוח) בעזרתו האדיבה של אחי העסוק .....רצ"ב קישור להתקן - http://www.2wire.com/index.php?p=127 הרשת בנויה כך שבממ"ד מחובר מחשב נייח למודם וממנו יוצא התקן HPNA בחיבור USB אל נקודת טלפון (2 הנוריות על ההתקן דולקות - POWER+NETWORK) בסלון מחובר התקן ה HPNA השני לנק' הטלפון ובצד השני למחשב נייד שמחובר ל LCD הרשת עובדת - הצלחתי לראות סרט באורך מלא + גלישה בסלון (חלום חיי..) אבל ביומיים האחרונים הרשת מתנתקת וההודעה שמתקבלת " status:limited or no connectivity" ביצעתי REPAIR - ללא הצלחה ניתוק חיבור ה USB משני המחשבים - ללא הצלחה RESTART למחשב ללא הצלחה תופעה מוזרה נוספת שמתרחשת בשני המח…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד טריילרים של סרטים למחשב הכל זורם חלק ויפה אבל כשאני צופה בטריילרים באינטרנט הם נעצרים כל שניה וממשיכים כאילו יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך וזה לא עזר... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ב 15 מגה לתשתית של בזק, ולאנטרנט של בזק בינלאומי. לאחר שנה עם המודם netgear dgn2200 (שיוצר בסביבות מאי 2011) שקיבלתי מבזק, במהלכה הייתה לי תופעה מציקה מאוד בה החיבור האלחוטי היה מתנתק ומתחבר מחדש בצורה רנדומלית, נציג תמיכה טכנית אמר שאני אלך להחליף בבזק סטור. הנתב שקיבלתי במקומו, הוא d-link dsl-2760u (שיוצר באוקטובר 2010, ועליו 2 מדבקות של "נבדק/תוקן" של בזק, הראשונה מפבואר 2011, והשניה מיולי 2012) - כלומר refurbished. גרסת firmware היא: 5.10.85.0.cpe4.402.0 גרסת bootloader היא: 1.0.37-102.9 לא יודע עדיין לגבי הביצועים שלו. השאלה שלי היא - האם כדאי לי להשאר עם הנתב של דילינק (שנראה יחסית טוב - עובד גם ב 2.4 וגם ב 5), או להתעקש לקבל נתב חדש יותר (ואולי לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא מתחזה לחבר שלי גם בפייסבוק גם במסנג'ר, השאלה איך אני מגיע אליו? לפי מה שאני יודע זה שצריך לדבר איתו במסנג'ר ואז לכתוב פקודה בCMD ומופיע לי האייפי שלו, ואז רק דרך המשטרה אפשר להגיע אליו
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... מישהו יודע איך אפשר להתקין את הקושחה הנ"ל על הראוטר הזה..?? הורדתי את הקושחה העדכנית מהאתר הזה : ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/12-24-10-r15962/tplink_tl-wr941ndv4/ אני עושה עדכון קושחה ישירות מהקושחה של הTPLINK או שיש הגדרות מיוחדות לפני..?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי SUBNET 192.168.138.160 עם מסכה (MASK) 255.255.255.240 איך אני מוצא את הVALID HOST האחרון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אקדים ואכתוב, שניסיתי לחפש אחר הבעיה הנ"ל בפורום, אך נראה לי שבחיפוש אני גרוע, כיוון שלא מצאתי שרשור בנושא. ובכן, הבעיה היא כך: אחי התחבר לאינטרנט בכבלים (עם חייגן), וקיבל מודם Terayon. כשהמודם מחובר ישירות למחשב, הכול עובד בצורה חלקה. לאחי יש נתב אלחוטי Edimax 6204WG, לפי הבנתי דגם מוכר. כאשר הנתב מחובר למודם, הוא לא מצליח למשוך כתובת IP. כלומר, כאשר נכנסים לדף המידע בנתב, הנתב מוגדר על Dynamic IP, אך בכתובת ה-IP, השדה ריק. לפי הוראות ההפעלה של הנתב, וגם לפי ספק האינטרנט, בזק בינלאומי, שניסה לעזור, אם הנתב לא מושך כתובת IP, יש לנתק את שני המכשירים מן החשמל, ולחברם בסדר מסוים. גם זאת ביצעתי, אך ללא הועיל. עדכנתי את גרסת הנתב ל-1.51 מאתר "פיקוק", אך שוב, ללא ה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שמח שהפורומים חזרו. :AR15: לפורצים. רציתי לשאול איך עושים( WOL (Wake up On Lan . בכרטיסי הרשת שלי יש תמיכה לWOL והם מחוברים ללוח בסדר (עם תמיכה) אני רק צריך את התוכנה לזה, ואני לא מצליח למצוא אחת טובה. עזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה להרצליה. מכיוון שאין NGN בהרצליה, חשבתי על UFI. למישהו פה יש נסיון איך ה- UFI של HOT עם בזק בין-לאומי \ 014 עובד באיזור הרצליה? התעסקות בעיקר עם Usenet, Ventrilo ומשחקי רשת. יש לציין האם לקחתם חבילת גיימרים אצל 014, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי ראוטר אלחוטי בבית (של אדימקס) והצלחתי לתקשר בין כל המחשבים. אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט (בזק בינלאומי, ADSL) ואני לא יודע מה ההגדרות שצריך לכתוב ב PPTP GATEWAY מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת - ששלושה מהם הם סרברים שמדי פעם אני צריך להתחבר אליהם מרחוק בשביל להתקין דברים וכו . הwindows remote desktop משגע אותי , אין סיסמא ליוזר של המחשב, אני מצליח "להתחבר " ואז וינדוואס מבקש סיסמא שוב שאין לי מושג מה היא כי לא הגדרתי מעולם סיסמא . אז קצת שובר את הראש עם זה , יש אולי חלופות אחרות מומלצות על פני windows remote desktop או שאולי אני עושה משהו לא תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-