עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 8-Ball,

יש לי מודם B FOCUS שמתפקד בתור ראוטר והוא מחובר לסויץ' בנוסף יש לי מדפסת HP שמחוברת לנתב מדפסות כזה או איך שלא קוראים לזה (גם של HP)שהוא גם כן מחובר לסויץ. על המכשיר HP הזה יש כפתור TEST שגורם למדפסת להדפיס 2 דפים עם נתונים כמו IP וכו'. השאלה היא איך אני מוצא את המדפסת מאחד המחשבים? אם השאלה יותר קשורה לפורום אחר, מצטער.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by rost1k,

שלום, לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים, חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Dr.Shon,

שלום, בשבוע שבעבר עברתי מחבילה 4 מגה ל8 ואני עדיין מוריד כמו ב 4, יש לי מודם DLINK 2650 יש למשהו מושג למה? או שמודם לא תומך?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by LI,

אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AmirNadav,

שלומות, א. אני חדש :] קבלו אותי בברכה ב. יש לי ראוטר, [אין לי מושג איזה חברה כלום, לא כתוב על הקופסא ולא כתוב על הראוטר כלום חוץ מ BroadBand Router]. שאני נמצא באינטרנט, פעם בכמה זמן האינטרנט מתנתק, ואני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ואז להחזיר את מה ששיניתי והאינטרנט חוזר. שאני משחק משחקי רשת למינהם [דוגמא: Counter Strike] פעם בכמה דקות המשחק נתקע וכותב לי WARNING: CL_FlushEntityPacket ואחרי כמה שניות חוזר למשחק. זה קורה גם במשחקים אחרים רק שבהם לא כתובה השגיאה הנ"ל. מה לעשות? :{ זה מציק, כבר שנה+ זה ככה :[

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by abirdh,

שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lavi1172,

והאם המחיר הוא למטר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני בהוט, ספק הוט נט. מקבל 200 מגה הורדה קבוע, העלאה כמעט תמיד 5. מידי פעם (נראה לי פעם בשבוע בערך, וזה קרה לי כבר 3-4 פעמים) המהירות יורדת ל-3 מגה. אני שם לב שהמהירות העלאה בטורנט פחותה, ובבדיקת מהירות מקבל 3 מגה. ריסט לראוטר לא עוזר (יש לי ראוטר נפרד), ורק כאשר אני מוציא את המודם HOTBOX מהחשמל ומחזיר, רק אז אני מקבל את ה-5 מגה בחזרה. יש מה לעשות בנידון? ולמה זה קורה בדיוק? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by YOGEV2211,

שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Eviljelly,

שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Jack_g,

ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by My_T,

שלום, אחרי בקשות מההורים, הם הסכימו לשדרג את האינטרנט. עד עכשיו הייתי מנוי ל-013Netvision, וסבלתי מניתוקים קצרים של 5 דקות, בערך 5 פעמים בשבוע. אחרי שביררתי לגבי ספקיות אינטרנט, הבנתי שכיום רק ב-013 ואקספון אין את הנושא של התעדוף ו"חבילת גיימרים" (אם אני טועה - אשמח אם תאירו את עיני). אז החלטתי לתת ל-013 הזדמנות להסביר את הניתוקים, והם טענו שזה יכול לנבוע משימוש בסוויטץ' (אני משתמש בסוויטץ' Edimax ES-3205P). אני משתמש בסוויטץ' בשביל לחבר את הראוטר לעוד 4 מחשבים, חוץ משלושת הפורטים התפוסים המובנים בראוטר. המחשב שלי מחובר באופן ישיר לראוטר, אך הנציגה טענה שזה לא משנה והסוויטץ' עדיין עלול לגרום לניתוקים גם אצלי (גם הנורה של ה-DNS בראוטר נכבית כשיש ניתוקים). אז קודם כל, זה נכ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by amitx,

שלום לכולם יש לי שתי שאלות בנוגע לראוטר של בזק DSL-2760U-BN 1, ברצוני לשלוח לו פינגים - היכן אני מגדיר שיוכל לקבל ולענות. (כרגע לא עונה בפניה ממחשב מרוחק לכתובת החיצונית) 2. האם ניתן להגדיר בו שליטה מרחוק. כלומר לפנות אליו בפורט 80 או פורט אחר מכל מחשב. אם כן, היכן מגדירים זאת תודה

18. למה הם רושמים סתם CAT5 ולא מפרטים אם זה CAT5E ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Yehazkel,

יש לי בעיה איתם של מהירות, המהירות עצמה בסדר אבל אחרי איזה 10 דקות של גלישה המהירות יורדת ל1KPS וזה ממש מעצבן והם כמובן מכחישים יש למישהו רעיון חוץ מלעבור ספק?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Necessary_Evil,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=231380

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gidongidon,

שלום, יש לי שני מחשבים שהגדרתי עליהם Wake-On-Lan, אצלי ואצל ההורים. בשני המקומות יש פיירוול Kaspersky, ראוטר TL-WR841N, ספק HotNet ותשתית Hot עם מודם HotBox שמוגדר על Bridge Mode. הגדרתי בראוטר IP קבוע עם DHCP ו ARP ופתחתי פורט. הגדרתי בכרטיס רשת שיהיה ניתן להעיר את המחשב באמצעות Magic Packet. ה WOL עבד לי במשך שנים ללא בעיות, עד שפתאום לאחרונה שמתי לב שבבית של ההורים הוא הפסיק לעבוד. הבעיה לא קשורה לראוטר מאחר והחלפתי בין הראוטרים ועדיין ה WOL עבד רק אצלי. הבעיה כנראה לא בפיירוול או בכלל במחשב מאחר ולקחתי לפטופ וניסיתי להעיר אותו בשני הבתים, ורק אצלי הוא התעורר. הבעיה כנראה קשורה למודם / ספק / תשתית, דבר שנראה לי מוזר מאחר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB. חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען. מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות. 1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com. באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות. עוד מישהו שם ל…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ras81,

שלום אני זקוק לכרטיס רשת. חשבתי על זה: Edimax PCI Gigabit Ethernet 10/100/1000 32Bit Lan Card Realtek Single Chip - EN-9230TX-32 האם הוא טוב? (אני צריך אותו למחשב ביתי לחיבור למודם אינטרנט) מה הכוונה של 32BIT? ראיתי שיש 64 האם זה משנה ? אם יש כרטיס יותר טוב ומומלץ אני אשמח לדעת תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by cdrw1024,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית VDSL 6740U. האם ישנה אפשרות ליצור חיבור פס רחב על גבי רשת אינטרנט פעילה מבלי להפוך את הראוטר ל BRIDGE. בעיקרון אני עובד באחת חברות התקשרות בארץ , יש לי עמדה לעבודה מהבית, לעמדה עצמה יש קו משלה עם מודם פשוט שמתחבר למחשב מסוף של BIG שבוא כמובן כבר מוגדר חייגן. הייתי רוצה לחבר את הBIG לראוטר. האם הראוטר יכול ליצור שני פרופילים שונים שיכולים לעבוד בו זמנית, האחד כ BRIDGE והשני כראוטר? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.