רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, כרטיסי רשת יש, וכבל רשת מוצלב יש. לפני שהתקנתי את ה- SP2 (לא על ידי עידכון אלא על ידי דיסק של חבר שלי), אני מנסה לשתף את האינטרנט שוב כמו שהיה פעם לפני הפירמוט אבל אני ניתקל בבעיה. עשיתי לפי המדריך, אני תמיד הייתי עושה לפיו והוא עבד מצויין!!! הבעיה החלה כשהתקנתי את ה- SP 2 כשאני משנה את ה- TCP/IP IP ADDRESSבחייגן שלי ל- 192.168.0.1 (במחשב שלי) הוא רושם לי 735 TCP/IP ERROR והוא רושם לי שנזרקתי על ידי השרת... מה אני יכול לעשות? כשאני מוריד את הכתובת 192.168.0.1 אז הוא מתחבר... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר הממוצע של domain co.il כי ראיתי מחירים נורא יקרים של 80$ (אין לי מושג לכמה זמן) ואני גם לא יודע עם הם כללו אכסוןץ אני לא צריך איכסון אלא רק דומין (רק שם לאתר!) אשמח אם גם תוכלו לתת קישור לאחד שנותן את הדומין במחיר הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי היום את האינטרנט שלי ל100 מגה של בזק + בזב''ל. הראוטר מדגם D-Link 6740U בתקן N המחשב בסלון שמתחבר בצורה אלחוטית מכיל כרטיס רשת קצת ישן בתקן G של חברת אדימקס מדגם EW-7128G. יש לציין שיש קליטה מלאה לפי הwindows של הרשת האלחוטית האם כרטיס רשת בתקן N יפתור את הבעיה ? ואם לא אז אפשר עזרה בהגדרה של הראוטר כדי לשדרג את המהירות (אני יודע שתקן G מוגבל ל54 מגה) סקרין שוט של הגדרות הנתב http://i.imgur.com/BlheQ9h.jpg תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכיצד? ובכן, לאחר שיחה עם מספר ספקי נתבים בארץ, במאמץ למצוא נתב שתומך במודם כבלים, התברר לי שלא רק החייגן מפריע לכך: החייגן זה עוד מילא, יש לכך צידוקים מצדו של הספק מבחינת אבטחת מידע. אך, בנוסף לכך, קיים נושא סוג החיבור חייגן. יש פרוטוקול שנקרא L2TP, שיהווה בעייה בקרוב אם ייושם ע"י חברות הכבלים. כרגע רוב חיבור הכבלים עובדים בפרוטוקול PPTP שהנתבים הזולים (אלו של USR, LINKSYS) תומכים בו (כאלו שעולים $50-100 בחו"ל, ובארץ כמובן "רק" פי 5, כלומר כ- 1000 ש"ח, אמנם דופקים אותנו אבל לא נורא, לפי 5 אנחנו רגילים ) משווקי הנתבים הזולים אמרו לי, שלדעתם צפוי מעבר של חברות הכבלים לחייגן שעובד ב- L2TP . פרוטוקל זה לא נתמך כראוי ע"י אף נתב זול, אלא רק ע"י נתבים כמו של סיסקו שעולים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך נתב שאני אוכל לחבר אליו הארדדיסק 750GB בUSB כדי להפוך אותו לכונן רשת. שיהיה אלחוטי משולב חוטי, יתמוך בכבלים(עדיף גם בADSL). חשוב שיהיה איכותי ויהיה מסוגל להתמודד עם 6-7 מכשירים מחוברים אליו במקביל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת- האפשרות אפורה ואי אפשר לסמן:
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השאלה היא גם המלצה והפוך בסוף המדריך וגם מתחילתו לא מצויין הדרך בה המחשב השני (הלקוח) מתחבר לאינטרנט. האם ע"י הקלקה על החייגן וזהו? ואני מתחבר ? את הפעולה, שורת המחץ, לא הצגתם במצגת. איך זה נראה ואיך זה מתחבר בסופו של דבר. כמי שאין לו מושג ברשתות ובחיבורי מחשבים לרשת לא הצלחתי להבין וליישם את סוף הדרך. מה דעתכם? יש מקום להתחשב ולהתייחס לכמוני שזקוקוים לפעמים "שיאכילו אותם עם כפית"? אגב, המדריך מעולה מוסבר באופן ברור ופשוט.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייה עאנירה, בגלל שיש לי רשת ביתית- שיתוף ניתן לפרוץ אליי למחשב על ידי אי פי מישהו יכול לתת לי דרך להגן לע המחשב עם סיסמה או לכוון אולי לפירוול כמו internet alert תודה צפיחית בדבש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחשב ראשי בחדר מחשב נייד בסלון הצלחתי להגיע למצב שרואים את המחשבים ב NETWORK ואז פשוט הלכתי לתיקייה ספציפית של סרטים שאני רוצה לשתף עשיתי קליק ימני ושיתוף עם HOMEGROUP זה עובד ובמחשב הנייד בסלון רואים את התיקייה ואפשר לנגן את הסרטים אבל שאני מנסה להעתיק קובץ אני רואה שהמהירות העברה עצמה לא עולה על 3 מגה לשניה וזה יקח חצי שעה להעתיק סרט לא הגיוני שככה זה צריך להיות מה אני עושה לא נכון? ראוטר TP LINK W9980 שאני מריץ SPEEDTEST בסלון אני מקבל 20-30 מגה לשניה דרך WIFI בזמן שהמהירות על המחשב היא 40 מגה ואם אני מביא את הנייד לחדר שלי המהירות עולה ל 36 מול הראוטר אני מניח…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום למומחים ולמתעניינים, כרגע אני מחובר לתשתית בזק במהירות 15 מגה, דרך מבצע "בנדל" שמסתיים בקרוב. רציתי לעביר את התשתית מבזק לסלקום/נטוויז'יון. הנציגים אמרו שאי אפשר בגלל שהתשתית באיזור המגורים שלי תומכת רק עד 15 מגה, והם יכולים להעביר רק 40 מגה ומעלה. כשהתעקשתי, הנציגים התעקשו שהבעיה אצל בזק ואני צריך לפנות אליהם. מישהו נתקל בדבר כזה? זה נשמע לכם הגיוני? האם יש מה לעשות, או שנגזר עלי לשלם מחיר מופקע על מהירות נמוכה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים נתקלתי בבעיית אבטחה חמורה בהגדרת הרשת שאצלי (תשתית בזק). במספר מועט של פעמים, שמתי לב שהגדרת ההצפנה של הרשת האלחוטית ב-D-Link 2650u הפכה מ-WPA2 ל-OPEN באופן עצמאי... תחילה הייתי מבקש מכל מי שיש ברשותו ראוטר של D-Link ויודע שהרשת האלחוטית שלו מוגדרת כמוצפנת, לבדוק אם זה לא השתנה לרשת פתוחה מעצמו, או מי שכבר שם לב לתופעה שכזו אצלו בעבר, לדווח כאן בשרשור. כיוון שמדובר ב-WEP2 ובסיסמה חזקה (המוגדרת מ-12 תווים ומעלה) ובנוסף גם סיסמא חזקה ל-Admin, ומשום שהגולשת היחידה היא אימי, ואין מישהו שפיזית הגיע לראוטר, נשללת האפשרות שמישהו פרץ לראוטר דרך הרשת האלחוטית או הקווית. החשודה העיקרית שנשארה היא בזק, ע"י גישה מרוחקת לראוטר שלי דרך הקו בפרוטוקול TR-069 (כתוצאה למש…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכונן הנ"ל בחנות באג בנתב"ג. חיברתי את הכונן לנתב שלי WBR3408 של LEVELONE והתקנתי את התוכנה המצורפת. על המחשב שלי המריץ WIN7.(כל הצעדים הנל נוסו גם על מחשב עם XPSP2) אך המחשב לא מזהה את הכונן כלל. חיטטי בהגדרות הנתב. ניסיתי לחבר את ה ETHERNET ישירות למחשב שלי. מה לא ניסיתי? שום דבר לא עוזר. מצורף צילום המסך היחיד שנראה שאולי יהיה בו שימוש: http://i34.tinypic.com/2uhvo2d.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה. בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר... אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן). אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול... יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"…
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-