רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי טלוויזיה פנסוניק th-l42u30 ורכשתי בחו"ל את הדונגל הזה האם ניתן לגלוש באופן חופשי באינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי חברת אינטרנט. וכעת אני משתמש בכבלים, עם מודם TERAYON TJ715. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להפוך את המודם לראוטר, ואני לא רוצה לשתף אינטרנט דרך המחשה הראשי. יש לי שני מחשבים, אחד עם XPx64 והשני עם 98, ובנוסף נתב של GIGABYTE GN-SW008 (לא ודע עד כמה הוא יעזור כאן).. אז בעצם מה שאני שואל זה לאיזה מודם אני צריך להחליף שגם יתחבר לכבלים וגם יוכל להיות ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
HOT החליטה לבטל את המבצעים המיועדים לגולשי האינטרנט המהיר ולעבור לחבילות אינטרנט במחירים קבועים. עד כה, גולשים שהצטרפו כמנויים לחברה נהנו ממחיר מוזל במשך תקופת ההתחייבות, ובסיומה "קפץ" המחיר משמעותית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294306,00.html סופסוף HOT הולכים קצת לקראת הלקוחות.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אצל ההורים שלי ראוטר D-link של בזק וחבילה של 10 מ"ב. כיוון שאין קליטה אלחוטית בקומת הכניסה, הם קנו AccessPoint של Edimax (לא זוכר בדיוק את הדגם). הבעייה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד, ההוראות פשוט לא ברורות ואני עוד איש מחשבים. כל מה שעשיתי כדי להגדיר אותו זה להגדיר את שם הרשת ושיתפקד כרפיטר (יש לו עוד כמה אופציות). אני אמנם מזהה את הרשת האלחוטית בבית במקומות שלא הצליחו קודם, אבל לא מצליח לגלוש דרכה. לא היה מוגדר שום WEP בראוטר ולכן לא הגדרתי ב-AccessPoint. האם שכחתי משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך מעבר דירה שכולל המון באלאגן ואין לי כמעט וזמן להבין מי נגד מי, אני ב- ADSL בבאנדל עם נטוויזן, הציוד שיש לי זה מודם אזטק 600 E נדמה לי והנתב זה 871W של סיסקו, בחיבור בראשוני טכנאי בזק טען שאני לא יכול להתחבר עם 40 מגה ומעלה עם הציוד הקיים ושאני צריך מודם חדש, עכשיו השאלה האם אני יכול להביא מודם שהוא רק מודם ושיתמוך לי בקצבים ולהשאר עם הנתב, או שעדיף לי נתב משולב חדש, אם כן אז אנחנו כבר קרובים מאוד לבלק פריידי, איזה ממליצים ? עדיפות לסיסקו כמובן, שימוש ביתי בלבד ++, חשוב שיהיה כבר עם פורטים של גיגה, תודה ניר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6105&perur=2&t=1&c=320. איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל הדרכים האפשריות. כלומר, אם יש לי מחשב נייח אחר בבית, ניתן לקלוט אינטרנט בנייד? אם כן, באמצעות מה? אם אין לי מחשב נייד בבית, איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט על נתב ביתי חזק שיעמוד בעומסים של טורנטים העלאות והורדות של קבצים 24/7 ואני כעת מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות. כרגע יש ברשותי את ה D-LINK DIR-655 שעושה לי צרות צרורות מתנתק כל הזמן, מאתחל את עצמו גם כשאין תוכנות שיתוף פתוחות ברקע, מצאתי כרגע נתב של CISCO מדגם Cisco Linksys E3200 שהוא גם תומך DUAL בשני תדרים שונים ויש לו מעבד חזק הרבה יותר מהממוצע ושלל תכונות מרשימות. מצד שני ראיתי לא מעט המלצות על TP-LINK מדגם 1043 שיש אותו לקרובי משפחה שלי שמרוצים ממנו, אך המעבד שלו חלש יחסית ואני לא יודע אם הוא מסוגל לסחוב כמות חיבורים גדולה וטורנטים פעילים, אני חושש שהוא יתנתק ויקרוס ברגע שאעמיס עליו הורדות. ראיתי עכשיו ברגע זה גם את TP-LINK TL-WDR4300…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר 3COM 3CRWER10075 הגדרתי הכל כמו שצריך לפי מדריכים. בISP Gateway Address רשום connect אך בכל זאת האינטרנט לא עובד. אגב יש לי הוט - 012 ללא חייגן תודה.
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
רשת ביתית שמורכבת שלפטופ ומחשב נייח. אבטחת WEP. כרגע רק הלפטופ שלי (שממנו אני כותב) דולק ולכן צריך להיות רק מישהו אחד ברשת, אבל - http://img52.imageshack.us/img52/4818/crazyed.png מה זה אומר? מישהו נדחף לי לרשת? [הורדתי רק את האייפי] מה הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מחובר דרך נזק בילאומי ואני רוצה לעבור לברק איך הם בכלל והיא השירות החדש שלהם לגיימרים יהיה שווה את המעבר?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי, -כמו שיש את ה adapters הפיציים, (לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Wireless-150Mbps-USB-Adapter-WiFi-802-11b-g-n-Dongle-150M-Mini-Network-Lan-Card/351816984903?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D2%26asc%3D20131003132420%26meid%3D9e881994fcd94b118c8a298524aba340%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D122333501413 ) האם יש גם ap כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-