עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתכוון להרשם לאחד מבתי הספר הנ"ל בעתיד הקרוב, יש לי הצעות משנהים, אני יודע ש JOHN BRICE מוסמך על ידי CISCO תעודת ההסמכה ש JOHN BRICE מציע לי הוא - CCNA + לימוד והעשרה של VOIP, WIRELESS, LINUX ועוד ו SELA מוסמך על ידי MICROSOFT תעודות ההסמכה שSELA מציע לי הם: MCSA, MCSE, MCDBA, CCNA, CISSP, EC-CONCILE בתוכנית לימודים שנקראת - מסלול מומחה אבטחה ומנהל מערכות - SecurX זה נראה כמובן שSELA מציע לי הרבה יותר אבל, יש להתחשב בעובדות הבאות: SELA = כפול מהמחיר של JOHN BRICE שזה יוצא כ 30000 ש"ח SELA מסמיך אותי גם לתעודות של CISCO אבל הוא לא מוסמך רשמית על ידי CISCO האם זה עקרוני? ואיזו תעודת לימוד עם בכלל נחשבת יותר, שלמדתי ב JOHN BRICE או SELA? אשמח לתגובות, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by AmirNadav,

שלומות, א. אני חדש :] קבלו אותי בברכה ב. יש לי ראוטר, [אין לי מושג איזה חברה כלום, לא כתוב על הקופסא ולא כתוב על הראוטר כלום חוץ מ BroadBand Router]. שאני נמצא באינטרנט, פעם בכמה זמן האינטרנט מתנתק, ואני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ואז להחזיר את מה ששיניתי והאינטרנט חוזר. שאני משחק משחקי רשת למינהם [דוגמא: Counter Strike] פעם בכמה דקות המשחק נתקע וכותב לי WARNING: CL_FlushEntityPacket ואחרי כמה שניות חוזר למשחק. זה קורה גם במשחקים אחרים רק שבהם לא כתובה השגיאה הנ"ל. מה לעשות? :{ זה מציק, כבר שנה+ זה ככה :[

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. האם מודם-ראוטר DGN1000 של Netgear לא תומך במעל 15 מגה בחיבור VDSL? זה מה שנאמר לי ע"י נציג תמיכה טכנית של טריפלC כשניסיתי לברר מדוע אני מקבל חבילה של 15 מגה למרות שאני מנוי על 25 מגה. בלי קשר לשאלת ההגינות שבלמכור למישהו חבילה שאין לו לכאורה יכולת טכנית לקבל, האם הנציג דובר אמת בסוגייה הטכנית לפחות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ag43,

אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה. אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתי IP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by y_i_c,

מישהו נתקל בבעיה הבאה: אחרי שהופכים את המודם ל PRO ומתחברים לאינטרנט בשיטת ה PPP (אני מחובר דרך בזק בין לאומי) ומורידים קבצים בעזרת FLASHGATE ההורדה מתבצעת בצורה מקוטעת?!?!?! קרה למישהו?!?!!?!?!! אם אני מחזיר למצב PPTP הבעיה נעלמת! יש פה אנשים נוספים שמחוברים לבזק בין לאומי בחיבור PPP?????

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by jeyjey,

שלום כולם יש לי 1.5MB ADSL בנטויז'ן מודם SPEEDTOUCH 510 מחובר לכרטיס רשת מובנה בלוח אם 10/100 והפינגם שלי גבוהים בהרבה מאלה של חבריי שיש להם חבילה איטית יותר (0.5MB, 750KB) יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל רשת לא מוצלב, המחשב שלי הוא השרת אני יודע שרשת ביתית עושה פינג גבוה אבל גם כשהמחשב השני (הלקוח) מכובה הפינגים גבוהים יש למישהו הצעות, רעיונות או כל דבר אחר שישפר לי את הפינג? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by samorg,

יש לי רשת קווית (בזק/נטוויזן) וקניתי סמארטפון ואני רוצה לאפשר לו לגלוש דרך הרשת של המחשב הרגיל. 1) האם זה אפשרי ואיך אני עושה את זה? 2) כמה זה יכול לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום, נטוויז'ן נמאסו עליי סופית. אני מעוניין לעבור לספק אחר כאשר השימוש העיקרי שלי בימים אלו באינטרנט (מעבר לגלישה רגילה) זה MMO (שרתים בחו"ל כמובן) כך שמה שחשוב לי זו מהירות יציבה ובעיקר פינגים טובים. התשתית היא של הוט. מספר שאלות: הנושא של הגבלת המהירות ורוחב הפס למשתמשים כבדים (שמוסתרת מהמשתמש כמובן) קשורה לספק או לתשתית? כמה השפעה יש לספק בכל הנוגע לפינגים טובים לשרתים מחו"ל? בהתאם לפרמטרים הנ"ל, על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by AvielA,

שלום, אני עם חבילת 20Mb בבזק ובזק בינלאומי וביקשתי לשדרג ל-30Mb. ביום ראשון בשיחת וועידה עם נציגי שתי החברות העניין סוכם. בשני בערב יצרתי קשר עם בזק לאחר בדיקת מהירות לתשתית שנשארה 20. בזק אמרו שיש בעיה ב"כרטיס" שלי ויש להעביר אותו לארון שרתים אחר, זה ייקח מספר שבועות ועלי להתקשר בבוקר לשרות לקוחות למידע נוסף. היום (שלישי) יצרתי עימם קשר שוב ונאמר לי שזה ייקח מספר חודשים. בצהריים הם התקשרו שוב ואמרו שאין יכולת לספק לי 30 מגה כרגע ואין צפי לשינוי. אני מבין שלאנשי מכירות אין גישה מיידית למידע תשתיתי אך הם יכלו לעדכן אותי מאוחר יותר ולחסוך לי את הטרטור (כמובן לא חייבו אותי בתשלום על השדרוג). אז אני עדיין עם 20Mb וללא תקווה לשדרוג. חשבתי שחיבור ל-NGN מספיק, בטח שלמהירויות היח…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Nir Monhiet,

אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מערכת ספרייה , כלומר מחשב שמספר מחשבים יוכלו להכנס אליו דרך הרשת הפנימית ולגשת לתכנים הרלוונטים שאני אקצה להם, לצערי לא צלח בידי הדבר. מדובר ברשת אונברסיטית של 5-10 מחשבים בעלי וינדוס 7-8. הדרישה היא לתת לכל משתמש גישה למידע שלו בלבד השמור על מחשב מרכזי. ​אשמח לעזרה להכנה ותפעול המערכת.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by daniel0089,

אהלן, מישהו יכול להביא לי לינק לכבל רשת 50 מטר (אני יחבר אותו מראוטר לכרטיס רשת פנימי) זול? אני לא הבנתי כל כך מה זה מוצלב ומה זה מסוכך.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

אני משתמש באינטרנט ADSL עם חיוג לרשת.... זאת אומרת כל פעם שאני מעלה את המחשב אני לוחץ על חיבור לרשת. השאלה שלי הוא האם אפשר לעשות את זה קבוע? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב ואני כבר מחובר.... תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי לכולם, אחרי שהתאכזבתי מה Linksys X6200 שלי. אני צריך לקנות ראוטר חדש (יש לי כרגע מודם ראוטר שאני רוצה להפוך ל bridge) ראיתי את ה ASUS והבנתי שהם טובים מאוד. ואז בנוסף ראיתי שאפשר לקנות אותם ב Gearbest https://www.gearbest.com/asus-router-_gear/ מחירים טיפה יותר הגיוניים. מתלבט בין זה או לקנות משהו אחר סיסקו או צ׳קפוינט. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Oranili,

שלום .. כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE שאר האתרים לא מגיבים אי אפשר לגלוש... הכל נתקע... וזה לא קשור למחשב.. המחשב חזק מספיק! יש לי ראוטר של LINKSYS וגם שאני מנתק אותו ומחבר רק תמודם של בזק זה עדיין קורה .. אז זה לא הראוטר.... מה אפשר לעשות ? המודם AZTEC 600E לא עומד בעומס??? בדיקת הורדת תקינה הכל תקין..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הי רכשתי מפצל רשת של NETGEAR ע"מ לחבר מכשירים שונים ,טלויזיה ,מחשב וממירים שונים ,הכל עובד תקין להוציא את הממיר של פרטנר לפי תשובתו של המוקדן הטכני הממיר רק בחיבור ישיר,היתכן? נא תגובות בבקשה

18. שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי.. אז ככה, אני שם לב, במיוחד בסופי שבוע, שהאינטרנט מתנתק לי כל הזמן, אבל מתנתק מלא, אני לפעמים במצב שהוא לא עובד יותר משתי דקות ברציפות.. וזה לא שהוא מראה שנאבד החיבור.. פשוט ההורדות יורדות בקצב ל-0, ולא מעלה אתרים. זה פשוט נורא.. אי אפשר להוריד ככה, וזה בלתי שמיש. למישהו יש מושג אם זה אשמת נזק, או שמשהו דפוק אצלי? אני לפעמים באוברקלוק, אבל לא נראה לי שזה זה. זה המודם של alcatel וכ.רשת שבזק מבאים מבוסס realtek.. לוח kr7a של abit. תודה מראש על העזרה...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מה המודם הכי מהיר והכי טוב? אני רוצה לקנות ואני לא יודע מה.... ??? אם מישהו יודע אז תעזרו לי... ואם אתם יודעים את המחיר (הסביר) של מה שאתם ממליצים אז זה יעזור לי מאוד... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ArielN,

אהלן אנשים אני זקוק לעזרה קטנה. יש לי 2 מחשבים ברשת, ואני רוצה לחלק את קצב ההורדה והעלאה לחצי - שווה בשווה בכל מחשב. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא יודע איך להשתמש ואני לא רוצה לעשות סתם שטויות.. אז יש מישהו פה שמבין ויכול לעזור לי? יש לי 2 מגה adsl. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by BeBest,

היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by gidongidon,

שלום, יש לי שני מחשבים שהגדרתי עליהם Wake-On-Lan, אצלי ואצל ההורים. בשני המקומות יש פיירוול Kaspersky, ראוטר TL-WR841N, ספק HotNet ותשתית Hot עם מודם HotBox שמוגדר על Bridge Mode. הגדרתי בראוטר IP קבוע עם DHCP ו ARP ופתחתי פורט. הגדרתי בכרטיס רשת שיהיה ניתן להעיר את המחשב באמצעות Magic Packet. ה WOL עבד לי במשך שנים ללא בעיות, עד שפתאום לאחרונה שמתי לב שבבית של ההורים הוא הפסיק לעבוד. הבעיה לא קשורה לראוטר מאחר והחלפתי בין הראוטרים ועדיין ה WOL עבד רק אצלי. הבעיה כנראה לא בפיירוול או בכלל במחשב מאחר ולקחתי לפטופ וניסיתי להעיר אותו בשני הבתים, ורק אצלי הוא התעורר. הבעיה כנראה קשורה למודם / ספק / תשתית, דבר שנראה לי מוזר מאחר…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by mrraz,

הכל השתבש לי האינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבורים נראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדים התמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים