רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחול את המודם/ראוטר שמצויין בכותרת אך יש לי בעיה בבחירת המדינה לא מצויין ישראל לכן בחרתי other אבל משום מה לא הצלחתי להגיע לשלב שבו אני נותן את השם משתמש והסיסמא שנתן לי בזק ו בזק בין לאומי. למשהו יש בבקשה את היכולת לעזור לי בהגדרתו ? במידה ותמונות יעזרו אעלה אותם במהרה מיכוון שאני צופה לכל התפתחות באשכול, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לא ממזמן שידרגתי לעשרים מגה VDSL בזק עד אז היה לי תדלינק 270 ופרייבט בוקס שאחד מהם היה מחובר (לגיבוי אחד מהם) כל זה על מהירות 15 מגה עם פינג לתל אביב 10 שידרגתי לעשרים מגה והחלפתי תמודם לתומך VDSL נטגיר 2000 VVG היחיד בבזק סטור הקרוב אלי מאז הפינגים קפצו בצורה מטורפת 20 15 פינג לפחות אני לא מדבר רק על ספיד טסט גם על משחקי רשת ושאר הדברים יש לי חבילת גיימר אבל אני חייב להגיד שחוץ מהפינג הנתב אמין מאוד וחזק הוא לא נופל בהורדות לילות שלמים ועוד שלוש מחשבים מחוברים וגולשיים אבל פשוט הפינג קפץ לא כיף לשחק ככה למרות שתלאגים לא מרגישים שזה מוזר אבל הפינג עלה ממאה למאה עשרים למשל .. מי שיודע איך אפשר לפתור את זה שיגיד לי כי קראתי תפוסטים על הנתב וראיתי שלא אהבו אותו אבל …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לחבילת ספק + תשתית שמספקים אינטרנט באיכות גבוהה לאזור מרכז ראשל"צ, מתכוונן כרגע לאיזור ה50 מגה, לא מרגיש צורך ביותר נכון לעכשיו... לגבי unlimited ראיתי עכשיו את השרשור לגבי העניין, אבקש לערוך את הכותרת.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נתב של חברה לא מוכרת zcom-XG2000 אני לא מצליח לפתוח בוא פורטים, אין לי מושג איזה צריך... ובגלל זה אני מוריד דיי לאט בתוכנות ההורדה. איזה נתב אתם ממליצים לי לקנות? לא משהו יקר... אה והאם מישהו בכל זאת יודע משהו על הנתה הזה, תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, משיטוטים בפורום אני מבין שעדיף להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד, ולשים נתב נוסף. האם יש נתבים שתומכים ב200 מגה? איזה נתב מומלץ? שאלתי חנות מחשבים ואמרו שעדיין לא קיים כזה דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, קנינו סוויצ' ש TP-LINK של 8 פורטים, יש שמה 8 חיבורים וחיבור חשמל. עכשיו- אנחנו רוצים לחבר 8 איש שיהיו מחוברים גם לאינטרנט וגם אחד לשני דרך LAN. איך עושים את זה? (אנחנו מצליחים לחבר רק 7 איש+אינטרנט ולא 8, כיפשוט אין מספיק כניסות...מה עושים?) ועוד שאלה- האם אפשר לחבר לאן של 8 איש רק עם הסוויצ'? ללא האינטרנט? זאת אומרת פשוט לחבר ל8 כניסות 8 מחשבים...ויהיה לאן? נוכל לשחק ביחד?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Maximus VI Impact של Asus, יש לו מודול mPCIeשעליו נמצא המתאם האלחוטי עם אנטנה חיצונית: [ATTACH=CONFIG]9447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9448[/ATTACH] בין המחשב שלי והראוטר (VVG2000 של בזק) מפרידים כחמש ומטרים ו-2 קירות קשים (אבל לא בטון) ותמיד הייתה לי קליטה של עד 75% במקרה הכי טוב. אתמול סידרתי קצת את המחשב וכהפעלתי אותו הקליטה התרסקה לגמרי. האנטנה לפעמים עדיין רואה את הרשת אבל מאוד חלש, פס אחד בסקאלת חיווי, ואחרי נסיון התחברות מאבדת את זה לגמרי עד שאני מאתחל את המחשב. לקחתי את המחשב אל הראוטר ושם אני מקבל קליטה מלאה, 1:1 עם חיבור חוטי, למרות שיש ניתוקים מדי פעם- אבל כך זה תמיד היה. לאנטנה קרע באחד החוטים שחושף את המוליך אבל זה לא גם לא משהו חדש... אני מניח ש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בהוט, ספק הוט נט. מקבל 200 מגה הורדה קבוע, העלאה כמעט תמיד 5. מידי פעם (נראה לי פעם בשבוע בערך, וזה קרה לי כבר 3-4 פעמים) המהירות יורדת ל-3 מגה. אני שם לב שהמהירות העלאה בטורנט פחותה, ובבדיקת מהירות מקבל 3 מגה. ריסט לראוטר לא עוזר (יש לי ראוטר נפרד), ורק כאשר אני מוציא את המודם HOTBOX מהחשמל ומחזיר, רק אז אני מקבל את ה-5 מגה בחזרה. יש מה לעשות בנידון? ולמה זה קורה בדיוק? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים. הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק. האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הביטורנט שלי איטי מאוד(הורדה ממוצעת של 20kb בערך), ואני חושב שזה קשור לפורטים חסומים, הורדתי utorrent ובבדיקה זה אומר לי שפורט 54301 חסום, יש לי ננורטון אינטרנט סקיוריטי, ואמרתי לו לאפשר לתוכנה גישה לכל הפורטים,אבל עדיין הכל איטי, אפשר עזרה בפתיחה שלו?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר הרבה שנים edimax br6204wg הוא עושה המון בעיות, וזה לא משהו שהתחיל בתקופה האחרונה. הוא מחובר דרך L2TP. לפעמים האינטרנט מתנתק ואז אפשר לעשות לו ריסט דרך כניסה לממשק שלו. לפעמים אי אפשר בכלל להכנס לממשק שלו ואז צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. לפעמים חלק מהמחשבים ברשת נעלמים. יש לציין שמחובר אליו מחשב אחד בחיבור חוטי ועוד 3-4 לפטופים בחיבור אלחוטי. החלטנו לקנות נתב חדש וחשבתי על הWRT54GL, אבל קראתי שגם הוא עושה בעיות עם ,L2TP זה נכון? איזה נתב כן מומלץ לקנות בתקציב של 350 ש"ח? כדאי לקנות כבר נתב N? ואם כן, איזה? דרך אגב, בלשונית wireless האדימקס שיש לי כרגע מוגדר כAP. זה מה שאמור להיות מוגדר שם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-DIR-825/AC של חברת D-Link משתייך לקבוצה קטנה של נתבים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac ונמכרים בישראל בעלות של כ-400 שקל. לנתב 2 אנטנות חיצוניות, כניסת WAN אחת ו-4 כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 1G ובנוסף פורט בתקן USB 2.0 המותאם להתקני אכסון, מדפסות ומודמים סלולרים 3G ו-LTE. בחודש האחרון בדקתי את כל האספקטים של הנתב ואת הסקירה המלאה שלי עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב במקום שאני נמצא אני קולט עם המחשב רשת ,קליטה חלשה אם אני יוצא מהחדר כ2-3 מטר עם הנייד אני קולט את הרשת(זו רשת עם סיסמא אבל יש לי את הסיסמא אליה) אין לי גישה לראוטר שלהם... אני רוצה לקלוט את הרשת מהחדר שלי.... יש לי מחשב נייד ASUS X501A השאלה היא ככה: במידה ואקנה http://www.ebay.com/itm/221386202416 האם אקלוט?האם זה יותר חזק מהכ. רשת שלי? אם לא, האם אצטרך לקנות מאריך USB כזה http://www.ebay.com/itm/390895075049 ואז אחבר את המאריך למחשב , וצד שני (שאשים מחוץ לחדר ) אחבר את האנטנה... זה יעבוד?? המוצרים טובים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Edimax BR6204Wg שאליו מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ומחשב שולחני שני באופן אלחוטי. אני מנסה להגדיר את המחשב הנייד שיתחבר באופן אלחוטי גם לרשת הזו אולם ללא הצלחה. ההודעה שאני מקבל היא ההודעה בכותרת. המחשב האלחוטי מזהה את הרשת בקליטה מלאה, אבל לא מוכן להתחבר אליה. אין לי הגדרות Security כלל ברשת. אין הגבלה של כמות מחשבים לרשת - כבר התחברתי בעבר עם מחשב נייד אחר (וגם Palm) בנוסף למחשבים המחוברים. כמו-כן ליתר ביטחון ניתקתי את המחשב שמחובר באופן אלחוטי והנייד עדיין לא מוכן להתחבר. הנייד המדובר הוא HP compaq nc6400 וכרטיס הרשת בו הוא Intel® PRO/wireless 3945ABG מישהו יכול לעזור לי כאן?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אנשים, אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימי או מודם חיצוני של בזק. את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגת המכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים). השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ? תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לדעת אם יש הבדל באחריות בין איבורי שנותנת אחריות שלה לבין קי אס פי שנותנת אחריות יבואן רשמי של בנדא מגנטיק. (קניתי מאיבורי ועדיין לא פתחתי את האריזה) להשאיר או להחזיר ולקנות מ-ksp?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא יודע עם כאן זה המקום הנכון לשאול אם לא אנא תעבירו אותי למקום הנכון. בכל מקרה אני שואל את השאלה בשמה של ידדה שלי. יש ברשותה כתובת אמייל עם סיומת HOTMAIL.COM האם ניתן לסדר את ההגדרות של המאייל כך שהוא היה בעיברית (כמו בGMAIL). אם כן מהיא הדרך לעשות זאות. בתודה מראש ושבת שלום עמיר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-