עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני במת"ב ואני מוכרח להתחבר דרך החייגן.... האם גם אתם מוכרחים להתחבר דרכו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אשמח להמלצה לחבילת ספק + תשתית שמספקים אינטרנט באיכות גבוהה לאזור מרכז ראשל"צ, מתכוונן כרגע לאיזור ה50 מגה, לא מרגיש צורך ביותר נכון לעכשיו... לגבי unlimited ראיתי עכשיו את השרשור לגבי העניין, אבקש לערוך את הכותרת.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אוקי, קניתי מחשב נייד חדש דנדש יש לו כרטיס רשת מובנה broadcom netlink gigabit ethernet יש דרייברים מעודכנים הכל. יש מתאם מובנה הכל יש זה המחשב שקניתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG434G64Mn המחשב חדש לא עשיתי בו עוד כלום אני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו לרשת הביתית שלי הספק שלי בזק ורשת בזק בינלאומי מודם ADSL rotal ונתב rotal wireless ADSL2+ router יש לי 2 מחשבים בבית 1 ראשי עם הנתב והמודם מחובר אליו ואחד אלחוטי נייח גם שמחובר עם אנטנה ומחובר היטב לאינטרנט והכל עובד. ועכשיו לנייד ניסיתי לחפש רשתות במחשב הנייד וזה לא מוצא שום דבר, ניסיתי לחפש התקן חדש שאולי אין התקן זה לא מצא כלום. ניסיתי להגדיר רשת גם לא מוצא כלום. הפעלתי את הלחצן של האנטנה וכל ה FN…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Tigerx,

היי, קניתי מחול את המודם/ראוטר שמצויין בכותרת אך יש לי בעיה בבחירת המדינה לא מצויין ישראל לכן בחרתי other אבל משום מה לא הצלחתי להגיע לשלב שבו אני נותן את השם משתמש והסיסמא שנתן לי בזק ו בזק בין לאומי. למשהו יש בבקשה את היכולת לעזור לי בהגדרתו ? במידה ותמונות יעזרו אעלה אותם במהרה מיכוון שאני צופה לכל התפתחות באשכול, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה להרצליה. מכיוון שאין NGN בהרצליה, חשבתי על UFI. למישהו פה יש נסיון איך ה- UFI של HOT עם בזק בין-לאומי \ 014 עובד באיזור הרצליה? התעסקות בעיקר עם Usenet, Ventrilo ומשחקי רשת. יש לציין האם לקחתם חבילת גיימרים אצל 014, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום לכולם. קראתי את ה FAQ של הפורום וקראתי את ההגדרה למונח - מסל"ש. הנה הוא - Mbps/מסל"ש יחידות לקצב תעבורה. בעברית מסל"ש - מגה סיביות לשניה, באנגלית Mbps - Mega bits per second. ביט (או סיבית) הוא התא המידע הבסיסי במחשוב, הוא יכול לקבל רק ערך של 0 או 1. נהוג להשתמש ערכים הללו בתקשורת מחשבים ובעיקר כשמדברים על תעבורה באינטרנט, למשל חבילות גלישה באינטרנט מתוארות במגה ביט. כיוון כל בייט (byte) במחשב מורכב ב8 ביט ע"מ לחשב את מהירות ההורדה בבייטים צריך פשוט לחלק את קצב הביטים ב8, לדוגמא 1.5 מגה ביט זה 187 קילו בייט. לא הבנתי בדיוק את המונח הזה. יש לי חבילה איטנרנט של 4 מגה, והורדה ישירה מורידה לי על 500 קילו בייט. ולא הבנתי עדיין למה קוראים לחבילה 4 מגה או 4 מסל"ש. הבנתי שצ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Roy.T,

הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה שבועות העלתי כן בעיה שהיתה לי עם חיבור שני מחשבים ברשת. הבעיה היתה שממחשב אחד עם winxp הצלחתי לעשות ping למחשב השני. ומהמחשב השני עם win98se לא הצלחתי לעשות ping ל xp, ראיתי אותו ברשת אך לא יכולתי להכנס אליו. כאשר ניסיתי להכנס ל workgroup מה xp קבלתי הודעה שאין לי הרשאה להכנס ל workgroup. ניסיתי הכל אבל שום דבר לא עזר. החלפתי הגדרות. כרטיסים, כבלים, שקעים... הכל חוץ מהמחשבים... גורניש! היום משום מה ה xp שבק חיים. הכל זחל או שלא זז בכלל. בסופו של דבר התקנתי אותו מחדש והפלא ופלא בעיית הרשת נפתרה. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אין לי מושג בזה אז ככה שאני מתחיל כמאט מ-0! אין לי מושג ברשתות אף פעם לא הקמתי רשת ביתית ואני לא יודע בדיוק איך זה עובד. יש לי שתי מחשבים בשתי חדרים שונים. יש אפשרות לעביר כבלים. במחשב אחד יש כרטיס רשת 100\10 של המודם אידאסאל והכרטיס הזה מחובר למודם. מה דרוש כדי לחבר את שתי המחשבים בייחד בשיתוף אינטרנט + רשת בינהם עברת קבצים וכל זה? זה ממש חשוב לי ודיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Jook,

אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442046,00.html חיים בסרט.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. חברי הפורום שלום. התבקשתי לבדוק עבור מישהו אפשרות לחבר את שלושת המחשבים שלו בחיבור אלחוטי לאינטרנט. המצב הקיים הוא מודם כבלים שמחובר למחשב אחד ובאותו מחשב יש צורך להפעיל חייגן כדי לחייג לספק האינטרנט, שהוא ברק 013. בדקתי בחנות, והציעו לי ראוטר של 3COM ב 300 ש"ח (ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים במחיר של 240 ש"ח ביחד). זה הראוטר: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase הבעיה היא שהחייגן של ברק משתמש בפרוטוקול L2TP, בעוד שבעמוד הנ"ל, תחת Protocol Set, לא מופיע פרוטוקול L2TP. השאלה שלי היא האם זה אפשרי להשתמש בראוטר הזה כך שהוא יחייג לשרת ה VPN של ברק באופן אוטומטי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by יוספי,

שלום רב במקום שאני נמצא אני קולט עם המחשב רשת ,קליטה חלשה אם אני יוצא מהחדר כ2-3 מטר עם הנייד אני קולט את הרשת(זו רשת עם סיסמא אבל יש לי את הסיסמא אליה) אין לי גישה לראוטר שלהם... אני רוצה לקלוט את הרשת מהחדר שלי.... יש לי מחשב נייד ASUS X501A השאלה היא ככה: במידה ואקנה http://www.ebay.com/itm/221386202416 האם אקלוט?האם זה יותר חזק מהכ. רשת שלי? אם לא, האם אצטרך לקנות מאריך USB כזה http://www.ebay.com/itm/390895075049 ואז אחבר את המאריך למחשב , וצד שני (שאשים מחוץ לחדר ) אחבר את האנטנה... זה יעבוד?? המוצרים טובים? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום חברים, יש לי אות חלש בסלון ואני רוצה להגדיל טווח. תקציב של עד סביבות 400-500 מה הפיתרון הכי טוב, ראוטר חדש/מגדיל טווח/אינטרנט על חשמל? התשתית שלנו של הוט (מודם ראוטר הוט בוקס) והספק 012 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Classify,

שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by RJ1,

אהלן! הנתב שלי הפסיק לעבוד, הנורה של המערכת לא עוברת למצב מהבהב ונשארת כבויה, לפי הספר הפעלה זה אומר שיש בעיה. ניסיתי לעשות לו פקטורי ריסט אבל גם זה לא עזר. כשאני מתחבר בכבל לנתב הוא מנסה לאתחל את עצמו אבל לא מצליח להישאר יציב וליצור קשר עם המחשב. בסופו של דבר אין לי גישה לנתב, לא דרך CMD ולא דרך הדפדפן. קצת חבל שנתב כזה הולך אחרי 3 שנים. יש מה לעשות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום. לאחרונה קניתי ראוטר אלחוטי של 3com למשרד (מאייבורי), כדי להחליף את הרשת הקווית. כשחיברתי אותו הוא עבד בסדר, אבל אחרי כמה שבועות, הוא התחיל לעשות בעיות. אנחנו מנתקים את הרשת בסוף כל יום עבודה, ומדליקים אותה מחדש בבוקר. הבעיה של הראוטר היתה שהוא לא תמיד היה מתחבר. חשוב לציין שכשהוא לא התחבר, אז גם לא היה רשום שום דבר ב-logs. בכל פעם שהמודם לא היה מתחבר, ניסיתי לקנפג אותו גם על L2TP וגם על PPTP אבל בשניהם היתה את אותה בעיה. אז הלכתי לאייבורי והחלפתי אותו, ובחדש היתה את אותה בעיה מהתחלה. ניסיתי לקבל ייעוץ מ-3com אבל כשדיברתי איתם, הראוטר עבד פתאום, והם לא ידעו איך לענות לי. בכל אופן, אחרי כל הבעיות, החלטתי להחזיר את הראוטר הישן (ראוטר קווי של Edimax), ולהפוך את הראוטר …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בהורדה מ USENET בחיבור ישיר של המודם ( עם ה 5 נורות ALCATEL SPEED TECH HOME) למחשב אני מקבל הורדה במהירות מלאה של רוחב הפס שיש לי 4MBPS . אבל , כאשר אני מחבר את הרואטר (EDIMAX 6504) למודם ולמחשב , אני מקבל מהירות הורדה של רק כ שליש ממהירות ההורדה - כ 1.6 MBPS . פתחתי פורטים ברואטר והפנתי כתובות IP אבל כלום ! האים יתכן כי המודם בחיבור PPTP לראוטר לא מגיע למהירות ההורדת המקסימלית לעומת חיבור ישיר ?? אנא עזרו לפני שאתחיל בכל השינויים ברשת שלי (החלפת מודם בבזק תעזור ?). אשמח לכול כיוןן מחשבה , תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ה-DIR-825/AC של חברת D-Link משתייך לקבוצה קטנה של נתבים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac ונמכרים בישראל בעלות של כ-400 שקל. לנתב 2 אנטנות חיצוניות, כניסת WAN אחת ו-4 כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 1G ובנוסף פורט בתקן USB 2.0 המותאם להתקני אכסון, מדפסות ומודמים סלולרים 3G ו-LTE. בחודש האחרון בדקתי את כל האספקטים של הנתב ואת הסקירה המלאה שלי עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by WUID,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור שני נתבים בצורה אלחוטית. ניסיתי קצת להבין מקריאה באתר DD-WRT. אז ככה , קודם אני אסביר מה אני צריך ולפי זה אני מקווה שתוכלו לעזור לי. התצורה של הרשת בדירה היא כזאת. בחדר השינה ישנם המודם והנתב אליהם לא מחובר כלום. בסלון יש מחשב שולחני שמשמש כמדיה סנטר ואליו מחובר מדפסת מולטי של סמסונג(בכבל USB). ושני מחשבים ניידים שלי ושל שותפי. עד לא מזמן הנתב והמודם היו בסלון בעקבות התקנה של יס טלוויזיה המודם של "הוט" יחד עם הנתב עברו לחדר. כאשר הנתב היה בסלון אליו היו מחוברים בצורה קווית המחשב והמדפסת(בתצורת מדפסת רשת).(כבר קרובים לתיאור הבעיה) כאשר התצורה הזו הייתה ממש נוחה מכיוון שאני ושותפי סטודנטים , יכלנו תמיד להדפיס ולסרוק בלי תלות במחשב הסלוני. …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי ראוטר של 3com (מחובר לאינטרנט של הכבלים), וממנו יוצאים ארבעה חיבורים ל: 1. המחשב שלי (WinXP). 2. מחשב הורדות (WinXP). 3. מחשב נוסף (WinXP). 4. מדפסת. הבעיה שלי היא שהראוטר מוגבלת למהירות 100mbit/sec, אך אני צריך מהירות העברה גדולה יותר בין המחשב שלי, למחשב ההורדות. אפשרות אחת לפתור את הבעיה, היא לקנות ראוטר של Gigabit, אבל המחירים בשמיים. אפשרות נוספת, יותר פרקטית כלכלית, היא לעבור לחיבור ללא חייגן, ולקנות מתג של Gigabit, לדוגמא זה: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=150 ולחבר אותו במקום הראוטר של 3com. האם זה אפשרי ?, אני פשוט לא מבין מה מתג מסוגל לעשות, האם הוא מסוגל לקחת אינטרנט מחיבור ללא חייגן, ולפצל אותו למספר מחשבים, ולתת לכל מחשב כתובת IP נ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.