רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ככה, אבא שלי משתמש בווינדואס אקס פי מהמחשב שלו, קיבל מחשב חדש... מנסה להתחבר מקבל הודעת שגיאה erorr 769 connecting to 10.0.0.138 RELAY_PPP1 erorr 769 the specipy destanation in not reachable תודה...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכבלים של ברק דרך חיגגן LT2P דרך תוכנת חייגן של ברק. ברשותי ראוטר 3COM 3CRWER100-75 . ואינני מצליך להתחבר דרך הראוטר, עברתי דרך ה WIZARD את כל השלבים ועדין הוא לא מחובר? האם יש לכם רעיונות מה ואיפה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי חיבור ADSL בקצב בינוני, בכל מקרה קורה לי הרבה מאוד פעמים ( פעם בכמה שעות) שפתאום החיבור מפסיק לעבוד, זאת אומרת שיש סימן של חיבור ל ADSL אבל הוא בעצם לא מגיב, ורק ע"י הפעלה מחדש של המחשב אפשר להתחבר שוב ושהחיבור באמת יעבוד... מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ויש לי בעיה ... יש לי ראוטר בבית במחשב הראשי שמחלק את האינטרנט למספר מחשבים בבית ... כשאני מנסה להתחבר למירק לסרברים של QUAKENET זה מעיף אותי , לא נותן להתחבר connection faild retrying connection to server #1 עכשיו לפי מה שהבנתי הראוטר חוסם את הפורט של קוויקנט ורציתי לדעת איך לסדר את הבעיה הזאת ... תודה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאליאקספרס ווי פיי ריפיטר. חיברתי אותו ופה נתקלתי בתופעה משונה. מחשב שולחני עם מתאם ווי פיי - מזהה את הריפיטר אבל לא מתאפשר להתחבר אליו. שני טלפונים, אחד אנדרואיד והשני אייפון - מתחברים חלק ובלי כל בעיה, בלי צורך לבקש סיסמא (לצורך הפעלה ראשונית הריפיטר הוגדר כמצב פתוח). יש רעיון כלשהו מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX. הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת. אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח. יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה? אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שמעו חברה אני בטוח שזה קרה לכמה ממכם אני עושה אני כל ההגדרות נכון אפילו רשמתי פורטים ידני לכל המחשבים ותמיד יש לי בעיות להתחבר לקבוצת עבודה במחשב שלי (ויסטה) אני רואה רק מחשב אחד(אקס פי של אחי) אבל אני לא מצליח להתחבר אליו ואת המחשב של אחותי(אקס פי)אני בכלל לא רואה למרות שכאמור הגדרתי הכל נכון במחשב של אחותי בכלל אני לא מצליח לראות אפילו את המחשב שלה הוא נותן לי הודעה שהשרת לא זמין אצל אחי אני רואה אותי ואת המחשב שלו אבל את הקבצים שאני משתף אצלי אני לא רואה עשיתי פינג לאיי פי והוא קיבל תשובה אבל כשעשית פינג לשם מחשב הוא לא קיבל תשובה אפילו ניסיתי לשנות הגדרות דרך הקובץ nsc.log מה אפשר עוד לעשות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינרטנט ניסיתי לבדוק כרטיס רשת חיצוני לא עבד עשיתי איפוס ל winsock גם לא עבד... מה אפשר לנסות??
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לחבר שלי אינטרנט 012 וכשהוא עושה התקשר זה אומר לו the device is not reachable מישהו יודע מה הבעיה?? והכי חשוב איך פותרים אותה???
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב רגיל של edimax (לא אלחוטי) ומחוברים אליו 4 מחשבים. 3 מהם עובדים מעולה. אך מחשב אחד (עם ויסטה) לא עובד. החלפתי בין החיבורים של המחשים ועדיין לא עבד. חיברתי ישירות למודם וזה כן עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
פירמטתי את הלפטופ שלי ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש לי רשת בבית עם האב ומודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכל פעם שאני מפרמט את המחשב אני לא צריך לגעת בהגדרות אלא איך שאני מתקין את הכרטיס רשת אז אני מחובר. עכשיו אחרי שעשיתי פירמוט אני לא יכול להתחבר. התקנתי את שני הדרייברים האלו שבתמונה (דרך אגב יש לי טושיבה SATELLITE 1905-S303) והמחשב לא מתחבר לי,גם התקנתי רק את הדרייברים של הכרטיס רשת,מודם וכרטיס מסך,בלי לוח כי אמרו לי שלא צריך. מישהו אולי יכול לעזור לי? דרך אגב יש לי XP PRO
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אתמול המחשב שלי נתקע והפסיק לעבוד. עשיתי ריסטרט - לא עזר גם שחזור המערכת לא עזר. בסופו של דבר החלטתי לעשות תיקון מערכת באמצעות דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה. התיקון בהחלט פתר את הבעיה אך כרגע איני יכול להתחבר לאינטרנט מאותו מחשב (כרגע אני כותב ממחשב אחר). יש לי רשת בין שני מחשבים בעזרת נתב. תודה מראש לעוזרים - אתם מצילים אותי.
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחליף את ה-IP שלי לפחות 60 פעמים ביום (באמצעות Auto Reconnect). ואני גם הרבה פעמים מתנתק ידנית. בעקבות ההתנתקויות המרובות (או אולי לא) הרבה פעמים קשה לי להתחבר לאינטרנט ידנית, תמיד מופיע לי שגיא 619 או 769 או משהו כזה ורק אחרי ניסיון נוסף זה מסתדר. יש לי אינטרנט של 012 והספק שלי זה אות ויש לי חיגן רגיל (של Windows). האם הבעיה היא בגלל כל ההנתקוית ? למה ? יש ספק שאצלו זה לא יקרה ? האם התנתקות מרובה מהאינטרנט יכולה לפגוע במודם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-