רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
"אין חכם כבעל הנסיון" שלום, בשבועות הקרובים אני עומד לרכוש שירותי אינטרנט סלולרי (ככל הנראה מאורנג', חבילה בלתי מוגבלת) ולפני שאני מתחייב ל-18 חודשים אני מעוניין לדעת אם אורנג' (או סלקום\פלאפון) מבצעת האטה\חסימה של השירות עוד מלפני שחורגים ממגבלות החבילה (רשום בחוזה של אורנג' שאם חורגים מ-30 גיגה בחודש הם יאטו את החיבור, בסלקום כתוב כאשר כמות התעבורה גדולה מפי 3 מהממוצע [ומה זה הממוצע?] ובפלאפון כאשר חורגים מ-10 גיגה) לי אישית אין בעיה שיאטו אותי לאחר שחרגתי (גם ככה אני לא מתכוון לחרוג מ-30 גיגה בחודש) השימוש העיקרי שלי בנייד הוא בשביל וואב וסקייפ. למי שלא יודע סקייפ משתמשת בטכנולוגיית P2P מה שעלול להתפרש ע"י הנתבים של חברה כתעבורה "לא לגיטימית" אני אשמח אם חברי הפורום שי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה. הייתה לי בעיה עם המערכת אז עשיתי repair והכול היה בסדר ..עכשיו שבאתי להתקין את הדרייבר של החייגן הוא מתקין והכול ואחרכך אומר לי לעשות ריסטרט..אני עושה ריסטרט ומסתכל בדסקטופ-אין שום אייקון של החייגן. מסתכל בחיבורי אינטרנט- שוב אין שום אייקון.ניסתי להתקין מחדש איזה 5 פעמים ושום דבר לא עזר..מה אפשר לעשות?אין לי אינטרנט במחשב ! בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אה אני רוצה לבדוק מה מהירות ההורדה ווהעלאה שלי אני בעקרון יודע מה המהירות אאבל אני רוצה איזה אתר שאפר לבדוק בו(להעלאות אליו קבצים ולהוריד)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים) בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו: 1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE? 2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר... 3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשת…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ראוטר שאחריו אני רוצה לחבר את ה-DLINK 2760 עם כבל רשת על מנת לשתף את האינטרנט בWIFI כמגדיל טווח \ Access Point עברתי על כל מדריך אפשרי באינטרנט ולא הצלחתי להגדיר אותו. אשמח אם מישהו מכם שיודע או עשה את זה יוכל לתת הנחיות לביצוע התהליך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת. אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity. הרשת שלי מחוברת ככה: המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB. עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני. עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically. אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה... אז מה ניסיתי בשביל לסדר? אז קודם כל החלפתי א…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני וחבר חושבים להקים אתר, אבל צריכים שרת שיהיה נדיב שיספק בערך 500 מגה או יותר שטח לאתר, אבל בחינם. מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב שמצויין בכותרת. עד לפני שבוע הכל עבד חלק, לא היו שום בעיות (הנתב אצלי שנתיים בערך), אך מלפני שבוע הוא מתחיל לתת לי פינגים גבוהים מאוד לשרתים בארץ או בחו"ל. אני מתכוון גם לשרת של walla.co.il, לדוגמא, וגם לשרתי משחק באירופה (גרמניה, הולנד וכו'). התקשרתי לספק ולתשתית, מצידם הכל בסדר, בדוק. כשמחברים את המודם ישירות אין את הבעיות האלה, אז נשאר רק הראוטר. הוספתי גם חבילת גיימר לניסיון, רק בשביל לראות אם זה ישפיע - וכלום, עדיין יש את הבעיה. הפעלתי DMZ על האייפי שלי, ועדיין יש פינגים גבוהים. שרתים באירופה שהייתי מקבל אליהם פינגים של 60-90, פתאום אני מקבל לא פחות מ- 295. לפחות בקטע הזה הראוטר עושה את העבודה - הפינג ממש יציב, בין 295-300 מה יכולה להיות הבעיה? …
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום , האם אפשר להגדיר אקסס פוינט לשימוש של הרחבת קליטה בנתבי tplink 841 אני יודע שאפשר אבל הבעיה שלי שאין לי גישה פיזית לראוטר "המרכזי" הוא פתוח להכל , אני יכול להכנס אליו ולשנות הגדרות איך עושים זאת מבלי לחבר כבל רשת ? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כלומר על קו טלפון אחד,או לחילופין על על תשתית של כבלים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מודם vdsl משומש באזור בת ים עם תקציב עד 200 ש"ח. עדיפות למודם מבוטח עם אחריות ותומך וקטורינג ומשהו אופקי כדי לשים אותו על משטח קירור. נא ליצור איתי קשר במייל למי שעומד בדרישות הנ"ל. nanowarcraft2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני מדבר כאן בתיאוריה בלבד : אם למשל במקום עבודה מסויים ישנו FIREWALL שחוסם כל מיני פורטים החוצה מהרשת הפנימית (למשל מסנג'ר) האם אפשר בצורה כזו לעקוף את המגבלה : - להוריד במחשב הביתי (לא במקום העבודה) איזשהו שרת SSH, שיאזין על פורט 80, ויאפשר TUNNELING דרכו - במקום העבודה לפתוח חיבור SSH לבית באמצעות PUTTY ולהגדיר בו TUNNEL דינאמי. - במקום העבודה, להכניס למסנג'ר (או כל תוכנה אחרת שתומכת SOCKS וחסומה מהרשת הפנימית בפורטים הדיפולטיים שלה) ל SOCKS את localhost ובבית לאפשר יציאה של שרת ה SSH לאינטרנט דרך הפירוול הביתי. האם בצורה כזו בעצם המחשב שלי בעבודה יגלוש / ימסנג'ר דרך חיבור האינטרנט שלי בבית ? אני יודע בוודאות שזה עובד עם שרת ה SSH הוא פנימ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי את הראוטר הזה: 3com OfficeConnect 3crwer100-75 עבד לי מצויין במשך כמה שנים טובות היום החלטתי לעשות לו עדכון גירסה, ובידיוק הייתה הפסקת חשמל באמצע העידכון מאז אני לא מצליח לקבל כתובת מה DHCP שלו לא מצליח להיכנס לממשק שלו (ע"י כתובת IP סטטית במחשב) הראוטר לא מגיב לPING (גם בכתובת שהייתה מוגדרת אצלי, וגם בכתובת ברירת המחדל של היצרן) הכפתור של הRESET - לא חושב שהוא מגיב בכלל... הנורה של ה WLAN לא דולקת יש פיתרון? או לזרוק לזבל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-