רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לא מזמן חיברתי ראוטר של tp link 1043 (הגרסה הכחולה ) והפכתי את הנתב הקודם שהיה (netgear 2610) ל "מודם" . עכשיו כשאני מבצע בדיקה לכתובת מסויימת (לא משנה איזו) pathping xxx.xxx.xxx.xxx , כל מה שאני מקבל זה 2 הופים ראשונים של המחשב ושל הראוטר וזהו . למה זה ככה ? יש איזו הגדרה בTP LINK שצריך לעשות אולי ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-7VXRP הכולל בתוכו כרטיס רשת ואני לא מצליח לבצע PING 127.0.0.1 והדרברים של הכרטיס רשת מותקנים כראוי
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין רשת אלחוטית עם נתב אלחוטי של belkin F5D7230-4 ומודם כבלים של מוטורולה מסוג sb4200. התקנתי לעצמי רשת עם ADSL אבל אף פעם לא ניסיתי עם כבלים. בהתחלת ההתקנה הייתי צריך לבחור בין Dynamic, Static, PPPoE, PPTP. בחרתי PPTP וכתבתי את כתובת ה-IP של השרת כמו שנתנו לי בתמיכה של הספק (012). כתבתי בהתקנה גם את שם המשתמש והסיסמה ובסוף ההתקנה הראוטר ניסה להתחבר לאיטרנט ללא הצלחה. בתמיכה של הספק נתנו לי גם subnet mask ,defult gateway והכתובת של הDNS אבל לא היה לי מקום להכניס אותם בהתקנה. אחרי שההתקנה לא הצליחה נכנסתי לראוטר דרך הIP שלו וכתבתי שם את הכתובת של שרתי הDNS. לא מצאתי מקום להכניס את הsubnet mask וה-defult gateway והאפשרויות היחידות שמצאתי היו My IP ו-My sub…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר , ואינטרנט כבלים. הסיבה שאני לא יכול לבנות סרבר היא בגלל הראוטר הראוטר של Edimax ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להצליח לבנות סרברים..? בבקשה אם מישהו יודע, שייתן לי הוראות יחסית מדויקות כדי שאני אבין יש לי xp/
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי כבל מוצלב וכרטיס רשת נוסף.. חיברתי הכל עשיתי לפי ההגדרות שנתנו לי כאן בפורום ומה זה לא עובד... אגב יש לי אינטרנט בכבלים דרך תבל וספק נטויזן 750Kb איך אני עושה את זה? אני כבר מיואש והם לא עוזרים? מה ההגדרות ואיך אני מגדיר אותם כך שסוף סוף תיהיה לי רשת ביתית משל עצמי? תודה מראש לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גר במעונות סטודנטים עם שותפים. יש לנו ראוטר אלחוטי לשיתוף אינטרנט ורשת ביתית. הבעיה היא באחד המחשבים (מחשב נייד של לנובו מדגם C3000-N100 עם חלונות XP HOME). שמסיבה לא מובנת אי אפשר לגשת אליו בכלל (להכנס לתיקיות משותפות) מאף אחד מהמחשבים האחרים. הוא יכול לגשת לכל אחד מהמחשבים האחרים ולמחשבים האחרים אין בעיות גישה אחד לשני. אני אבהיר, אפשר לראות את המחשב. אבל, ברגע שמנסים להכנס אליו הוא אומר שאין הרשאות גישה. מחקנו ויצרנו את הרשת הביתית (על המחשב המדובר) אינספור פעמים כבר, אבל זה לא נותן כלום. ניסינו להשתמש בפונקציית add network place ועדיין אין שום דבר. ניסינו עם/בלי פיירוול , אישרנו ברשימת "יוצאי הדופן" של הפיירוול של חלונות (אין פיירוול נוסף, אבל יש אנטיו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI. עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ... בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות... עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP? ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני? ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם? למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה.. וסימנתי ב V את …
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל בערך שנה וחצי והטכנאי שלי הוא זה שהביא והתקין אותו. על הראוטר לא כתוב כלום חוץ מWiselink, ולאחר שחיפשתי את השם בגוגל גיליתי שהחברה הזאת (אם בכלל) קיימת רק בישראל, ואין לה שום אתר, חוברת הסברים או בכלל כל דבר שקשור אליה. הראוטר עצמו פועל בסדר - יש אינטרנט בשני המחשבים, שיתוף קבצים וכל מה שנחוץ. הבעיה שלי הגיע שניסיתי לגשת להגדרות הראוטר (אתם יכולים לנחש למה). כתבתי את ה deafult gateway שהוא 10.0.0.2 וכשזה דורש סיסמא כלום לא פועל. ניסתי את השם משתמש/סיסמא כמו שצריך (תאמינו לי, זאת לא הבעיה), admin בכל צורותיו ועדיין כלום לא פעל. אני יודע שזה אבוד. אבל יש איזושהי דרך לעבור את זה? או שאולי למישהו יש מידע על המותג Wiselink הזה? תודה עריכה: שכחתי לציין, עשי…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת ביתית ועד לפני תקופה יכולתי לגשת למחשב בקבוצת העבודה אבל כעת שאני מנסה בעצם לראות את המחשב בקבוצת העבודה כדי להעביר קבצים ממנו אני נתקל בשגיאה הזו: אין אפשרות גישה אל HOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת. אני רק אוסיף ואומר שהמחשב הראשי הוא שלי והמחשב השני בעצם כן מצליח לגלוש באינטרנט בלי שום בעיה. מה הבעיה בעצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת של כמה מחשבים בבית ויש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.. בנוסף צירפתי תמונה שאני יצרתי בשביל שהיה אפשר להסביר בצורה יותר ברורה! אז ככה יש לי מחשב איחסון שבו אני מאחסן את הסרטים ואת המידע! הוא מחובר לראוטר של לינקסיס. הראטר של הלינקסיס מושך אינטרנט מהמודם של HOT כמובן מהראוטר של הלינקסיס מתחבר סויץ פשוט שמחובר לשתי מחשבים. OK בשתי המחשבים שמחוברים לסויץ יש אינטנרנט וגם רואים את המחשב איחסון ויש גישה למידע! בנוסף! מהראוטר של הלינקסיס מתחבר ראוטר נוסף של אידימקס ןממנו מתחברים שתי מחשבים! בשתי המחשבים האלו לשם שינוי יש אינטנרנט אבל לא רואים את המחשב איחסון וכמובן גם אין גישה. הראוטר של האידימק מתחבר דרך DHTP .. מה לא תקין ומה לא בסדר עשיתי שזה המצב?? תודה לעונים :…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית שיתוף ברשת הביתית. אני מגדיר בצורה נכונה את כל הגדרות הרשת, ואין לי גישה למחשבי הרשת. קצת רקע. יש לי בבית נתב אלחוטי מבזק(Asus AM 604g) שמתחבר בכבל רשת ישירות למחשב שלי. קיים מחשב נוסף בחדר אחר בבית, שהוא מתחבר בצורה אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP3, ושני המחשבים מעודכנים מבחינת עידכונ המערכת של חלונות. על שני המחשבים בוצע פירמוט לאחרונה והגדרתי בדיוק את כל הגדרות הרשת שצריכים להגדיר. מה שהגדרתי בכדי לבצע שיתוף ברשת הם הדברים הבאים: 1. סימנתי ב"חריגים" בחומת האש של חלונות את האפשרות - File and Printer Sharing בשני המחשבים, כלומר אין בעיה של חומת אש שחוסמת את הגישה בין המחשבים. 2. שתי המחשבים נמצאים באותו Workgroup…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של EDIMAX (נתב 6114wg) אני מנסה להתחבר למחשב שמוחבר לנתב דרך מחשב שמחובר באלחוט, (כדי להגיע למדפסת שהוגדרה כSHARED), או לכונן שגם הוגדר כSHARED. אבל, למרות זאת, הוא כותב לי הודעת שגיאה שאין לי גישה למחשב.... אני שובר את הראש, כי משום מה זה התחיל שהתקנתי את הWINDOWS מחשב במחשב ההוא, ושמתי שם יוזר, שלא נקרא administrator (הדיפולטי) (windows XP pro) יש למישהו רעיונות איך לפתור את העניין? (אגב האינטרנט וכל מה שלא קשור למחשב הספיציפי הזה עובד בסדר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-