עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום לכל המומחים, אני מחפש ראוטר+ ADSL איכותי שיחזיק רשת קווית של 2 מחשבים בחיבור LAN + מחשב בחיבור אלחוטי + מדפסת אלחוטית ב-100MBit לפחות כמו כן שיתמוך במקביל ביציאה לUSB לדיסק קשיח חיצוני. אני צריך ציוד איכותי ויציב מאוד , הרשת עמוסה 24/7 גם בתעבורת מידע וגם באינטרנט בתעבורות של 20MBIT לשניה. אודה לעזרתכם, במידה וצריך להוסיף כסף אין בעיה הדגש הוא על ציוד איכותי ויציב עם אחריות ותמיכה. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Moty_p,

במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nexson568,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום , לאחרונה ביצעתי שידרוג של מהירות האינטרנט שלי מ-5M ל-12M ספק האינטרנט שלי הוא 012 והתשתית היא HOT ויש לי כרטיס רשת מובנה במחשב. כאשר בצעתי בדיקת מהירות באתר SPEEDTEST.NET מצאתי כי חסרים לי 2M וכי אני מקבל רק בממוצע 10.34M מהירות הורדה ומהירות העלה תקינה (לפי החבילה) של 1.02M עכשיו בעבר כשהייתי עם 5M כל פעם שביצעתי בדיקת מהירות אז זה הראה לי 5.12M ישר קפץ למעלה והיה תמיד יציב ופה ב-12M זה מתחיל מ-8M וזוחל לאט לאט אל עבר ה-10M עכשיו את הבדיקות שלי בצעתי גם באתרים כמו HOT,נטוויז'ן,012 וכולם הראו לי תוצאה דומה.. (כמובן שבעת ביצוע הבדיקה כיבתי את הטורנט וכל מה שעלול לתפוס רוחב פס) השאלה היא האם זה תקין שב-12M יווצר מצב כזה שאני לא ממצא את מק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. יש לי לקוח שאני מתחבר אליו למחשב מרחוק לצורך עבודה. ללקוח יש חבילה 2.5M והאיטיות פשוט בלתי נסבלת. אני מניח שאם הוא ישדרג את מהירות ה-upload החיבור למחשבו יהיה הרבה יותר מהיר. הלקוח לא מבין כלום בתחום ולכן אני הולך לעשות את השדרוג בשמו. השאלה אם יש בכלל טעם לדרוש כזה דבר. למישהו יש ניסיון?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by amitrotem,

שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by taz24,

אהלן חבר'ה התחברתי לא מזמן לטריפל של HOT עבור תשתית של 30 מגה אני מנוי של נטוויזן יש לי נתב של EDIMAX שאליו מחוברים 2 מחשבים ועוד PS3 במטרה להוציא את ה פינגים הכי טובים (המהירות זניחה מבחנתי) עדיף לי להגדיר את ה HOTBOX כתור גשר או מודם? כרגע הוא מוגדר כתור מודם והפינגים לא מרשימים במיוחד (לפני הייתי מנוי של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם מסלול גיימר והפנגים היו נמוכים באיזה 15-20 בממוצע)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by udilizi,

ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל...

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by puyol,

איפה אוכל להשיג כאלו או תואמים ןמה כדאי. יש לי תשתית של CAT6. כמו כן האם לחבר ישר לראוטר או דרך SWITCH? מה היתרונות והחסרונות? מה עדיף לסטרימינג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בסלון לרשת האינטרנט, עכישו אין לי אפשרות/להעביר כבל עד לסלון מהחדר אני רוצה לקחת ראוטר שיש לי ולהפוך אותו לסוג של BRIDGשהוא יקלוט את האינטרנט מהחדר וישדר לטלווזיה עם כבלהאם זה אפשרי באופן כללי?יש לי ראוטר פנוי של LINKSYS מדגם WRT54Gהאם משהוא יודע האם ניתן לעשות את זה? האם הראוטר מתאים, ואם לא על איזה ראוטר אתם ממליצים,תודה רבה!עמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש סיבה לא לקחת את הכי זול שיש ? למשל הגדם הזה : TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter 300Mbps ? דרך אגב על אותו הכיוון , למה בעצם להוציא 350 שקל על ראוטר TPLINK 1043ND , מה יש בו שאין באחרים של אותה החברה גם בתקן N שעולים 200 שקל ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום לכולם. האם יש אפשרות לחסום משתמש ספציפי מלהשתמש לי ברשת האלחוטית ולהתעלק לי על האינטרנט חוץ מסיסמא? הראוטר שלי הוא D-LINK מדגם dir-615. אשמח לעזרה, זה דיי דחוף וחשוב, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר 6740u שמחובר לנקודת בזק ( נמצא בממ"ד ). לפורט אחד מחובר מחשב נייח (בממ"ד - חדר מגורים ). מפורט שני העברתי כבל רשת לשקע בחדר אחר . לשקע הזה חיברתי עוד ראוטר מאותו הסוג 6740u (של בזק ) ורציתי שישמש כ AP לטובת כל המכשירים שעובדדים ב wi-fi ( סלולאר , ipad , מחשב נייד ) . אין לי מושג מה צריך להגדיר בראוטר הנ"ל בשביל שישמש אותי כ AP . פשוט חיברתי פיזית והתחלתי לגלוש ב 'wi-fi . התוצאה שיש חיבור wi-fi אבל כל כמה רגעים החיבור מתנתק ואחריי כמה שניות מתחבר עצמאית ללא כל התערבות שלי. אני בטוח שיש בעיה בהגדרות של הראוטר שמשמש כ AP ( בחדר השני -לא הממ"ד ). צריך עזרה בהגדרה נכונה . אין לי שום רקע \ ניסיון בהגדרת רשת ביתית ולכן מבקש לקבל הסבר פשוט וברור אם …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום לכולם ,עברתי למהירות גלישה של 100 MBבמחשב שמחובר ישירות לראוטר הוא מגיע למהירות של 80 MBושאר המחשבים שמחוברים דרך HUB של חברת Dynamodeזה לא מצליח להגיע למהירות קרובה אפילו , מהירות של משהו כמו 8 MB גג .בוודאות לאחר המון בדיקות , Hub הוא מה שמוריד את המהירות של האנטרנט ,רציתי לדעת אם אני ירכוש Switch ? זה יפתור את הבעיה ? יעלה את המהירות ?איזה מתג אני צריך לרכוש על מנת לקבל את המהירות הרצוייה ?תודה רבה , אור.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  17. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by galzohar,

לאחר שה-Aztech 600e שלי התחיל לתת לי הרבה מאד packet loss כאשר הוא מתחבר לבד החלפתי אותו, ובבזק הביאו לי מודם חדש מסוג BaudTec. הצלחתי להיכנס אליו כרגיל עם 10.0.0.138 והכנסת השם/ססמא Admin/Admin, אבל לא ממש מצאתי איך אני מכניס שם את השם והססמא שלי כדי להתחבר לבזק בינלאומי. הצלחתי להתחבר אליו רק ע"י הגדרת חייגן, מה שלא עוזר לי כי יש לי רשת של כמה מחשבים בבית שמחוברת דרך hub. מישהו יודע בדיוק איפה מגדירים את החיבור שם? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ב-WAN (המקום היחיד שיש משהו שנראה כמו שם משתמש וססמא) אבל נראה כאילו זה לא עושה כלום. אני בטוח שזה משהו קטן שאני מפספס... אם מישהו יודע איך גורמים למודם הזה להתחבר בעצמו זה מאד יעזור לי! ניסיתי במסך הבא להכניס פשוט שם משתמש וססמא וללחוץ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. ה-EW-7438RPn של חברת Edimax היא נקודת גישה קטנה המתחברת ישירות אל שקע החשמל, פועלת בתקן N וכוללת שתי אנטנות פנימיות. ההגדרה שלה קלה ופשוטה ובאמצעות שורה של נוריות הנמצאות עליה ניתן לבחון את מצבה ואת רמת הקליטה של האות האלחוטי. את הסקירה המלאה ניתן לקרוא -- http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by APT,

היי, יש לי מודם-ראוטר של בזק: rotal rta 1320a, אני הגדרתי אותו שיתחבר לבד לאינטרנט ויהיה גם ראוטר לרשת הביתית (הוא הDHCP, והוא מחובר לSWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים). הבעיה היא, שכל פעם שאני פותח תוכנה להורדת TORRENTים, הוא קורס ומפסיק לעבוד (הנורות עדיין דולקות, אבל אי אפשר להתחבר אליו + אין אינטרנט) וצריך להוציא אותו מהחשמל ואז להחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד. רק כשאני מגביל את מספר החיבורים המקסימליים (גלובלית) שתוכנת הטורנטים יכולה לפתוח לפחות מ150, הוא נשאר פחות או יותר יציב ולא קורס. מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון? האם אני יכול לקנות מודם משלי מEBAY ולחבר אותו במקום? (אם כן, איזה אתם ממליצים - כזה שיתן לי מקסימום חיבורים לטורנטים). האם בזק יסכימו להחליף לי את המודם? ת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by spitzi,

היי, לפני שבוע התחברתי בדירה חדשה לאינטרנט 15 מב"ש של בזק וגם לקחתי ראוטר NETGEAR DGN2200 במסלול זיכוי. חיברתי את הנתב בחדר השינה לטלביזיה ולסטרימר באופן קווי, שניהם עובדים במלוא רוחב הפס. המחשב שלי יושב בממ"ד, שם יש קליטה חלשה וניתוקים, וכמו כן אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית רק 5 מב"ש. כמובן, אם אני מעביר את הנתב לממ"ד, יש לי במחשב מהירות הורדה מירבית 15 מב"ש, אבל אז אין לי קליטה בחדר השינה. שאלות: 1) האם יש נתב אלחוטי איכותי יותר, שחודר ממ"ד במידה כזאת שאני אקבל את מלוא רוחב הפס גם בממ"ד, עד 100 מב"ש שדרוג עתידי? 2) ראיתי שבזק מציעים גם מתאמים לחיבור קווי דרך שקעי החשמל או דרך שקעי הטלפון. לפי הרשום אצלם, החיבור דרך חשמל נותן עד 14 מב"ש ולכן לא מתאים לי. אם כן, רציתי ל…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by xxgorenxx,

איזה מהכתובות הבאות ניתן להצמיד למחשב במידה והטווח הבא 27\192.115.78.74 מוגדר בנתב תקין ? 192.115.78.64 192.115.78.99 192.115.78.95 192.115.78.92 בעיקרון חישבתי את הסאבנט זה יוצא 255.255.255.224 אם מישהו יוכל לענות לי על התשובה + הדרך שבא הוא חישב את זה אני רוצה להבין איפה אני נתקע. אם אפשר תשובה מפורטת בבקשה עם הדרך תודה מראש !!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, לאחר שרכשתי את ה-TPLINK 1043ND יצרתי שיתוף בין המחשבים בבית : 2 ניידים המחוברים אלחוטית ונייח המחובר ישירות לנתב. כאשר אני מעתיק קובץ מהנייח לנייד מהירות ההעתקה איטית להחריד 0.56MB\S. איך ניתן לפתור זאת? אשמח

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים