רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת פיקוק התחילה לשווק בארץ נתב דואלי סימולטני, כלומר כזה התומך בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. הנתב, מדגם BR-6475nD של חברת Edimax, הותאם לדרישות המיוחדות של תדר 5Ghz בישראל וקיבל את אישור משרד התקשורת. הוא כולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G, שתי אנטנות ומפסק כיבוי/הדלקה לרכיב האלחוטי. מחירו הממוצע של הנתב הוא כ-450 שקל והוא זמין באופן מיידי. ביחד איתו החלה פיקוק גם לשווק כרטיס רשת דואלי בממשק USB. המתאם, מדגם EW-7722UnD, מגיע עם סטנד מובנה ועלותו - פחות מ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של השימוש בתדר 5Ghz עמדתי במדריך מפורט אותו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm במקביל, אני עובד על סקירה מקיפה של נתב זה.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בחרתי ברישום שם משתמש וסיסמא מה רושמים בחייגן אחרי שם המשתמש ? כוונתי כשהייתי ב012 זה היה xxx@012 או בבזק בינלאומי xxx@014 מה צריך לרשום כשהספק הוא הוטנט ?
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
היום אני גולש בדרך אלחוטית, וזה נהייה מאוד מעצבן במשחקיי רשת (BF3). רציתי להתחבר בדרך חוטית, אבל המרחק בין החדרים הוא כ-10 מטר (אולי קצת יותר). שמעתי מאיזה חבר שניתן לחבר לשקע החשמל משהו שאליו מחברים את החוט שיוצא מהמודם (עכשיו מחובר לראוטר). האם ואיפה ניתן לקנות כאלו, אם ניתן, אז האם אני יקבל מזה מהירות מקסימלית של 100MB (מה שיש לי עכשיו בהוט)? זה יכול לפגוע בכרטיס רשת? אשמח לתשובות ותודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב שידע לתת לי ביצועים טובים עבור המחשקים שלי דרך האינטרנט, משמע שיפגע כמה שפחות בפינג ושידע לתת למחשב מסויים עדיפות מעל מחשבים אחרים שמחוברים לרשת ברגע שמשחקים עליו. חיפוש בגוגל נותן התייחסות לקטגוריה כזאתי של ראוטרים אבל אני לא רואה נציגים שלהם בארץ הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת קווית (בזק/נטוויזן) וקניתי סמארטפון ואני רוצה לאפשר לו לגלוש דרך הרשת של המחשב הרגיל. 1) האם זה אפשרי ואיך אני עושה את זה? 2) כמה זה יכול לעלות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן שקשורה לעניין ה"חלקות" (smoothness) במשחקי הרשת. התלבטתי זמן-מה מה לעשות עם זה אך מכיוון שכבר אין לי שום אפשרות אחרת (7 שיחות עם בזק בחודדשים האחרונים) עם הרבה מאוד תיעוד אצלהם. יש לציין שהמהירות הורדה, פינג וההעלאה תקינים בכל מצב - בדיקה תוך כדי גלישה ועומסים וגם בתוך בתוך משחקי הרשת עצמם. פרטים נרחבים יותר על סטטוס האינטרנט והמחשב: 20MB מהירות VDSL (הADSL2) דרך בזק ובזב''ל הבעיה עצמה קורת רק לי ולעוד בחור, שנינו גם על אותו התשתית והספק ושנינו שייכים לעניין הVDSL, אני מכיר עוד כמה שגם כן יש להם את אותה החבילה ואין להם את הבעיה הזאת השרתים שאני מחק עליהם הם של VGAMES שבחסות וואלה, השרתים עצמם מאוחסנים בחווה של 012 עם אייפ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שבטח שמעתם עליה בעבר. הראוטר שלי נמצא בממ"ד ולכן בסלון, המרוחק כ-7 מטרים ממנו, הקליטה חלשה והאינטרנט איטי. אני מקבל את תשתית האינטרנט מחברת HOT במהירות של 12 MB והספק הוא בזק בינלאומי (למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי). שמעתי על מכשיר בשם AP המשמש כנקודת גישה המתחברת לרשת החשמל בלבד - נדמה לי שקוראים לזה Home Plug. זה הכיוון שאני נוטה אליו. אשמח לאישור מצדכם שהמכשיר הזה אכן יפתור לי את הבעיה, להכוונה למודל/דגם מדוייק שעליו אתם ממליצים (מה זה WDS ואיך לקחת את זה בחשבון?) והכוונה לאתר ממנו ניתן לרכוש מכשיר כזה ללא הוצאה מופרזת (ומבלי להזין את מערכת המיסוי בארץ , האם אתרים כגון E-Bay טובים לטובת כך? בתודה רבה מראש, זיו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר וראיתי תופעה מוזרה. בעבר שמתי לו נתב DLINK שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט, והיה לו 5 מגה תשתית + ספק. לאחרונה הוא שידרג ל 100 מגה בהוט ואת הספק ל30 מגה. הטכנאי חיבר לו ראוטר אלחוטי חדש HOTBOX לראוטר הישן של DLINK, ועכשיו יש לו 2 רשתות שזה מובן ולגיטימי. מה שלא מובן לי זה שבהתחברות לאלחוטי החדש, בדיקת מהירות מראה 20 מגה, ברשת הישנה מראה מהירות 5 מגה, זה הגיוני? הרי שתיהן יושבות על אותה תשתית ואותו ספק... לגבי המהירות אמרתי לו שיבדוק שהספק שם לו 30 ולא 20 כי לו הגיוני שאין 30 מגה אבל עדיין מה פשר 5 מגה ברשת הישנה?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של הראוטר האלחוטי שבבית. אני פתחתי חלון דפדפן והקלדתי בשורת הכתובת את כתובת הנתב שלי (192.168.1.1) ובתגובה קיבלתי חלון עם הודעת שגיאה. אני משתמש בקודה IPCONFIG. התוצאה שקיבלתי היתה שכתובת ה-IP של המחשב שלי הינה 10.103.60.77 וה-SUBNET MASK הוא 255.0.0.0 אני יודע שמחשבי מקבל כתובת משרת ה-DHCP שבבניין. מה עלי לעשות כדי להתחבר בהצלחה לנתב?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה נועד BRIDGE בין שני כרטיסים באותו מחשב. אם יש כתבה כלשהי מפורטת אשמח מאוד לקבל לינק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי גירסה של יוטורנט 3.3 נראה לי שהיא הכי מעודכנת. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עם וינ 7 64 ביט. הבעיה היא שהתוכנה מופעלת אז לאחר זמן מסוים האינטרנט מפסיק לפעול והוא מתנתק. בנוסף הגלישה לפני הניתוק היא איטית להחריד. מבחינת ההגדרות של התוכנה הם הגדרות ברירת המחדל . לא שיניתי כלום. אשמח לעזרה. בנוסף גם היוטורנט לאחר זמן מה מאבדת מהירות. וקופאת .תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב שברצוני להפוך ל"שרת" (לפרוייקטים שלי), המחשב מריץ ubuntu 12.04 (גרסת הדסקטופ) אני מודע לזה שבמצב אידיאלי הייתי פשוט מחבר אותו בכבל רשת לנתב, הבעיה שאין לי יותר מדי מקום לידו ובטח לא לדחוף לשם מחשב. בכל מקרה אני מנסה לעשות ping לאותו מחשב דרך המחשב הנייד שלי ולפעמים אני מצליח ולפעמים לא - destination unreachable חשוב לציין ששני המחשבים באותו חדר ואין לי בעיות קליטה (לפעמים הקליטה טיפה יורדת אבל עדיין קיימת) ניסיתי למצוא דרייברים ללינוקס באתר הבית של אדימקס אבל הסתבכתי עם ההתקנה שיש שם(המחשב זהה את ההתקן ואפשר לגלוש אבל יכול להיות שצריך להתקין בלי קשר את הדרייברים). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם ניתן להפוך נתב למגבר WIFI? יש לי נתב edimax br-6204wg (לא בשימוש כרגע), האם ניתן לשנות לו את ההגדרות כך שיהפוך למגבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר תהליך בירוקרטי ארוך בו אפשרו לי להכניס לארץ את הראוטר שקניתי באיביי אני חווה תקלה מאוד מעצבנת. יש לי תשתית של הוט 30 מגה עם חייגן וחשבון בבזק בנלאומי עם גיימר. כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר, בעזרת כבל רשת cat5 (בין 2 פורטים של 1gbps גם בראוטר וגם במחשב) ואני מוריד קובץ או מריץ בדיקות מהירות שונות אני מקבל גג 15mbps אבל כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם ומחייג עם החייגן של בזק אני מקבל מהירות של 31mbps . האם יש לכם רעיון למה? על הראוטר מותקן DD-WRT תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שנה שמעתי על הטכנולוגיה ורציתי לדעת עם זה רלוונטי, עובד, פועל ואת טיב הרעיון. אני יושב בחדש במרחק של 7 מטר אוירי מהראוטר כאשר יש 4 קירות שמפרידות ביני לבינו (במרחק לא אוירי מדובר על 9 מטר). אני רוצה לדעת עם זה עובד כמו שצריך ואם כן תוכלו להמליץ לי על מכשיר?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים .. קניתי מאיביי כרטיס רשת אלחוטי פנימי לנייד דגם INTEL 5300 MINI PCIE יש לי מחשב נייד דגם DV6680EJ עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3965 אני בא בכיף שלי לחבר למחשב ומדליק אותו ופתאום מופיע הודעה לפני שהווינדוס עולה 104-Unsupported wireless network device detected כניראה שהבעיה קשורה לביוס של המחשב מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-