עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amiel18,

הי חבר'ה מה קורה? משום מה הכרטיס רשת שלי מדגם Atheros AR8151 GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit) לא נותן לי מהירות דופלקס של 1000MBIT! הדרייבר מעודכן. ניסיתי גם את הדרייבר שבא עם הלוח אם ושום דבר. העסק לא משתנה. הקטע הוא שלפני שהבאתי מעבד 3770K ופירמטתי את המחשב העסק היה על 1000MBIT יציב. יש למישהו מושג מה הבעיה?! מדובר בלוח Gigabyte Z77X-UD3h[/size הבעיה כשאני רוצה לקבל 100MBIT אינטרנט מהוט אני לא מצליח לקבל זה מגביל אותי באינטרנט אני מקבל בערך 20-25MBIT וזה אף פעם לא קרה לי. אחי שגם מחובר קווית ואצלו החיבור רשת מוגדר על 1000 מקבל 50-60-70 וזה עוד תקין.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by KF,

היי לאחרונה שמתי לב שאנשים מקבלים ממני מיילים אוטומטיים מבלי ששלחתי להם בכלל. בתוכן ההודעות יש כל מיני קישורים מוזרים.. יש לי hotmail אם זה משנה.. פרצו לי למייל או מה ? מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני כרגע בבזק בינלאומי עם 10MB.אני משחק הרוב במשחק CS שמה הפינג שלי נע בין 25 ל 20. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה בשביל שהפינג יהיה יותר נמוך..? חשבתי לעשות חבילת גיימרים בבזק..יש מצב למישהו יש ויכול לתת חוות דעת? וכרטיס רשת יעזור כאן? ואם יש קשר לפינג ולזה שהמשחק נתקע..ואולי בגלל שהמסך לא יכול להגיע ל 100HZ? מפרט המחשב: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT] זיכרונות- System Memory 2043 MB] DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 4…

• 38 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. Started by for.digit,

שלום, מי מהספקיות נחשבת לעדיפה בעיניכם. לפי אתר כמה זה, מחירי הספק ב 018 הם 20 ש"ח ללא התניות. ב 014 לעומת זה המחיר לכל המהירויות הוא 29.9 וזה רק לשנה. אחרי זה המחיר קובץ באנג'י לגובה. וצריך לזכור להתקשר אליהם בתום השנה. האם בזק בינלאומי מצדיקים את ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by omri123,

שלום יש לי סמרטבוקס של אורנג, וEDIMAX BR-6204WG (לא בשימוש), האם אני יכול להגביר איתו את הקליטה של הWIFI? קראתי את המאמר על שימוש בנתב כ AP אבל הסתבכתי קצת עם היישום של הדבר. אני יודע שזה לא מסובך, האם מישהו ניסה בעבר ויכול להדריך אותי בצורה יותר קונקרטית? תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  6. צורת החיבור: נייח מחובר להוטבוקס נתב 3COM מחובר להוטבוקס - משמש כנתב אלחוטי(AP).ככה שלמעשה הנייח אמור למשוך כתובת אייפי ישירות מההוטבוקס. הבעיה: כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, הנייח מנסה למשוך כתובת אייפי ולא מתחבר לאינטרנט, לאחר שאני מנתק את ה-3COM, הוא מתחבר תוך שניות. בעיה נוספת: כאשר אני מנסה להתחבר לאחר הפעלה מחדש להוטבוקס(כשהכל מחובר), המחשב נכנס לתפריט של ה-3COM. מה אפשר לעשות?? מה לדעתכם לא מוגדר נכון?? ד"א, בהוט לא יודעים מה לעשות ו"טכנאי" שהיה אצלי אמר לי לנתק את ה-3COM ולגלוש דרך ההוטבוקס על אלחוטי, לצערי הם לא מבינים שהאלחוטי שלהם פשוט גרוע.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by amit_R,

ניסיתי לפתוח קבוצה ביתית דרך הWIN7 והוא כותב לי שיש לי בעייה אם הIPV6 יש לזה פתרון ? (בתמונה) ניסיתי לבדוק בגוגל לא מצאתי איזה משהו שקשור או מובן כדי לנסות לפ תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום וברכה, לאחרונה שדרגתי את המהירות של האינטרנט ל30מגה, ואמרו לי בבזק שאני צריך ראוטר שתומך בהעברה של 30 מגה. יש לי את הראוטר הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=694190 איך אני יודע עד איזה מהירות הוא תומך? זה מה שכתוב שם 300Mbps? תודה.

• 14 תגובות
    • 8k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי היום 013 יצרו עימי קשר בכדי להעביר אליהם את הטלפון הביתי ל-VOIP. היא הציעה לי את הנטבוקס לא מצאתי עליו מידע כלשהו מי שמכיר האם כדאי לקחת אותו על פני ה-1043ND? ממה שאני רואה בנטבוקס אין גם חיבורי 1Gbit בכלל. אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by johnwoo,

היי, רכשתי את הראוטר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12628 קיבלתי מחבר את הסטרימר הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9974 השאלות שלי: האם כדי להפוך את הסטרימר לאל-חוטי אני חייב לקנות את האנטנה שבאג מציעים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12448 או שיש אופציות יותר זולות? בנוגע לראוטר- חבר נתן לי אנטנה שמתחברת למחשב. האם בגלל שהראוטר בטכנולוגיית N, עדיף לי להשקיע באנטנה ספציפית? אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן יש לי כרגע 100 מגה עם תשתית של HOT וספק של HOTNET זה תמיד מוריד לי על מקסימום לא משנה מה אבל אני חורש על משחקי רשת ושמעתי שיש להם "כבל תת ימי"שממש עושה את הפינג למשחקי רשת ממש חלק זה נכון?עד עכשיו לא היו לי בעיות עם HOTNET אבל הכבל התת ימי הזה נשמע טוב.....מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by e717,

שלום, יש לי שני ראוטרים (אחד של TP-LINK של הוט והשני 3COM) של הוט בתן N וה 3COM בתקן G. כיום הTP-LINK מחובר למחשב ועובד תקין עם WIFI אך משום שהוא רחוק קצת מהחדרים אין קליטה גבוהה. יש לי את הראוטר השני....האם ניתן לבצע חיבור כלשהו כדי שהוא ישמש כמגביר WIFI (לא חיבור מהראוטר הראשון לשני דרך כבל רשת) או כל פתרון יצירתי אחר? אם לא מה האופציות שלי להגביר את הWIFI. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by plsnoat,

שלום, אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לתקשורת\רשתות\ואינטרנט (יש לי ניסיון וידע בסיסי) בשבועות האחרונים אני מתעסק בנושא הLATENCY לאירופה, עברתי על המון נושאים בפורום והשכלתי ולמדתי דברים חדשים שעזרו לי להבין יותר טוב את מהות הLATENCY וכל מה גורמים בדרך. אז ככה, ברצוני לשתף אותכם בתוצאות שלי לאחר ויכוחים עם נציגי בזק ( שגם מהם ד"א למדתי המון) ונציגי שתי ספקיות האינטרנט - בזק בינ"ל ונטוויזיון הפינג הכי נמוך שהתקבל הינו לספקית האינטרנט נטוויזיון 10MB גיימר כאשר התשתית מסונכרנת על 5MB ( עם ציוד של נטוויזיון - NETBOX) כאשר התשתית על 10MB אני מקבל 13MS לספק C:\Users\d1mez>ping 212.143.208.160 Pinging 212.143.208.160 with 32 bytes of data: Reply from 212.143.208.160: byte…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by woming,

אני צריך עזרה בנוגע להוטבוקס היה לי 12 מגה אינטרנט והורדתי ביוטורנט במקסימום של 1.2 מגה -כמו שצריך התקינו לי שלשום 30 מגה והוט בוקס והיה לי ראוטר כזה(עדיין יש לי אותו): http://img1.ret.co.il/images/IF/2BE3A4_0.jpg (TP-LINK TL-WR841ND) אני מוריד על מקסימום 600 ק''ב עכשיו ואני בטוח שזה קשור להגדרות חדשות שאני אמור לשים? לקנות ראוטר חדש? (יש לי אותו שנה) לעדכן אותו? לפתוח פורטים אם צריך? לקחתי את הפורט שאני משתמש בו ביוטורנט וניסיתי לפתוח אותו דרך האתר: http://www.canyouseeme.org/ והוא רשם לי ERROR מה אני עושה? עוד מישהו היה לו ראוטר כזה ובאמת זה בעיה בראוטר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Y-T-M,

היי, אודה לעזרתם בפתרון בעיה בה אני מאבד קישוריות של אינטרנט מהנתב netgear vvg 2000 כלומר מופיע לי משולש צהוב על חיבור האינטרנט בצד שמאל למטה ללא גישה לאינטרנט. אני חושב שחשוב לציין שזה קורה תמיד בזמן שאני מוריד ביוטורנט וזה נראה לי כמו איזה נפילת מתח. על מנת לחדש את הקישוריות לאינטרנט אני צריך לעשות ריסט להתקן במחשב. יש לציין כי לאחר שבמחשב שלי אני מאבד את הגישה לאינטרנט בשאר המחשבים בבית הקישוריות לאינטרנט עובד כרגיל. תודה מראש,

• 18 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. Started by bigirand,

שלבס"ד שלום, אודה לכל מי שיוכל לעזור לי יש ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הכרטיס של חברת EDIMAX לצער י כשרציתי לבחור רשת להתחבר אליה נאמר לי "וודא שתכונת רשת אלחוטית מופעלת במחשב שלך" מה עליי לעשות בכדי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטית?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Network buffer measurements (?): Uplink 1400 ms, Downlink 60 ms –We estimate your uplink as having 1400 msec of buffering. This is quite high, and you may experience substantial disruption to your network performance when performing interactive tasks such as web-surfing while simultaneously conducting large uploads. With such a buffer, real-time applications such as games or audio chat can work quite poorly when conducting large uploads at the same time. זה מה שמקבלים באתר בדיקת רשת וביצועים של סוגים מסויימים בתקשורת http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/index.html בעיקרון מה שזה אומר כשאתם מעלים במהירות גבוהה אז במקום לקבל פינגים גבוהים יחסית באשר לשימוש נכון בתעבורה אתם תק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by raz2058,

יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by YohaiM,

קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roeesnir,

הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by check,

שלום ברשותי ראוטר d-link dir-655, כרטיס רשת TP-Link TL-WN822N. החדר שלי מרוחק מהראוטר כ5.3 מטר דרך מסדרון עם הפרדה של 2 דלתות מעץ. הראוטר והמודם נמצאים מעל מקלט DVR ממתכת. אני מחובר מהוט\נטוויז'ן. ווידאתי בהגדרות של הראוטר שידור בתקן N בלבד, WPA2 ONLY וכו' ואני לא מצליח להגיע למאה מגה המוצהר שמקבלים בחיבור חוטי. אני מגיע במקרה הטוב ל60-70 ובמקרה הרע ל30 ומטה. מידי פעם אני מחליף בין הערוצים כי לאורך זמן המהירות צונחת. חשבתי לחבר לראוטר אנטנה מהסוג הזה למשל: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793413 . השאלה היא האם זה ישפר את המהירות בכלל? רציתי לדעת בנוסף אם זה הכרחי להתקין אנטנות כאלה על הקיר או שאפשר גם להניח בצד. אני קולט את הראוטר טוב יחסית באיזור ה80 אחוזים.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים