עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zedisdead,

יש לי ראוטר של בזק D-LINK 2650U הבית שלי לא גדול אך הקליטה בחדרים הרחוקים מהראוטר היא בעיתית - ניתוקים כל כמה זמן האם יש דרך לשפר את הטווח של הראוטר? אם לא איזה ראוטר מומלץ להגדלת טווח קליטה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NTK1,

אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. ניסיתי להכניס את כתובת הראוטר שלי בדפדפן, אבל הוא לא מגיב. מצורפת תמונה של IPCONFIG עם הנסיון. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  5. Started by bennash,

שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by gng,

יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים

7. Started by AboveBeyond,

שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. אהלן חבר'ה החלפתי לא מזמן את הראוטר הישן שלי (DLINK DI-514) באחד חדש(NETGEAR DGN2200) הראוטר החדש מצויין אבל יש בעיה אחת: הקליטה לא טובה בחלקים מסויימים בבית. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הראוטר את הישן בעזרת כבל רשת לחדש ואז להגדיר אותו כך שהוא יהיה סוג של תחנת ממסר ובכך יגדיל את עוצמת האות בעזרת האנטנה שלו. רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן, אם יש מדריך כלשהו שיוכל להסביר איך לעשות את זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tomerA,

שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  10. אני מחפש להשכיר נטסטיק לשבועיים עד כחודש עם אינטרנט ללא הגבלה. במקומות שראיתי המחירים הם כ290 ש"ח לחודש - זה נשמע לי המון. האם יש מקומות זולים יותר? במידה ולא, האם למישהו יש נסיון עם העניין ויכול להמליץ על מקום ספציפי? תודה.

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. אני רוצה להזרים מוזיקה לחנות שלי על גבי האינטרנט (לא רשת ביתית) וללא מחשב, האם אפשר להשתמש בסטרימר? כדאי להבהיר את עצמי אני מתכוון שאני רוצה שיהיה מוזיקה על הסטרימר שבחנות, ומהבית אני ישלח לשם שירים. אפשרי...?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by BeBest,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, התחברתי להוט עם ההוטבוקס, וכידוע הוא ממש גרוע. ולפיכך אני זקוק לנתב אלחוטי חזק מאוד. לצערי אני לא מבין בתחום ולכן זקוק אני לעזרת מומחים. דרישות מן הנתב: 1. הבית הוא דיי גדול ולכן חשוב רשת אלחוטית טובה בעלת טווח גדול. 2.אם זה אפשרי - שמהירות הגילשה, 30 מגה, תהיה גם ברשת האלחוטית. 3) לא חובה אך יתרון - יציאת USB למדפסת. 4) מחיר - עד 400 ש"ח, פלוס מינוס. תודה לעוזרים, אופיר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eran898,

שלום. עברתי היום לבזק ושידרגתי את המהירות שלי אצל הוט ל30 מגה(מה שמצחיק זה שעשיתי מלא דברים +החלפת ממירים ושידרוג מ12 מגה לשלושים וכל השידרוג עלה 30 שח שזה גם לבזק וגם להוט). עכשיו אחת הסיבות המרכזיות שעברתי לבזק היא הכבל החדש שלהם אך הבנתי שאם אני גולש ללא חייגן אז אני לא גולש עליו ובשביל להשתמש בו אני צריך חייגן.. והאיש מכירות מבזק אמר לי רק חייגן ולא לשמוע שום דבר אחר,לעומת זאת היום שהתמיכה שלהם עזרו לי להתחבר עם ההוטבוקס והכל אז הוא אמר לי שלהוט בוקס יש בעיות עם גלישה עם חייגן ושאני אשאר ללא חייגן.. עכשיו השאלה היא מה באמת עדיף? נכון לעכשיו אני ללא חייגן והמהירות הורדה+ העלאה היא בסדר גמור אבל אם כבר הוספתי לבזק 5 שח בחודש לא כדאי לדרוש את המקסימום? אז לאנשים שבאמת מב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amits1995,

במסגרת החבילה שכנראה אקח, התשתית שלי תהיה של הוט והספק HOTNET. השאלה שלי היא האם האינטרנט שלהם גרוע כמו שאומרים? אמרו לי ש100 מגה בהוט זה כמו 30 מגה בבזק, אם כך אולי כדאי לי פשוט לקחת 30 מגה של הוט? או שזה נחשב ל10 מגה של בזק? חח אשמח לתשובה.

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בפעם הראשונה בישראל, קבלו סקירה מקיפה של נתב דואלי-סימולטני הפועל הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. חברת פיקוק, הנציגה הבלעדית של Edimax בישראל, עבדה בצמוד, הן עם החברה בטיוואן והן עם נציגי משרד התקשורת, ואפיינה מוצר ספציפי המותאם לדרישות התקינה הישראלית של תדר 5Ghz. הסקירה שלי כוללת בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית מקיפה, תוך מתן דגש על הביצועים המתקבלים בתדר 5Ghz. למעונינים, הנתב זמין לרכישה בארץ במחיר מפתיע של פחות מ-500 שקל. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6475nD/BR-6475nD.htm

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by nir_varon,

טוב הנושא האמת קצת בנאלי כי לא ידעתי לתאר את השאלה במשפט. (: כרגע אני מחובר עם מודם של הוט (האמת יש לי שניים אחד לטלפון ואחד לאינטרנט) בחיבור קווי עם חייגן. אני מעוניין ברשת אלחוטית ולכן חשבתי לקנות ראוטר (חשבתי על tp link 1043 ).עכשיו, אני קצת מבולבל בכל הנוגע לנתבים השונים שתומכים בסוגי רשתות השונים (כבלים VS בזק).ברשימה הזאת מצויין שהנתב שעליו חשבתי תומך בשני הסוגים,אך לא בטוח שהבנתי מה זה אומר.. הוא תומך בחיבור פיזי לתשתית ? או רק בפרוטוקולים השונים?האם אני יכול לוותר על המודם של הוט לגמרי?אני מעוניין לקנות נתב שיתמוך בשניהם על מנת לשמור את האופציה של החלפת תשתית..בנוסף, הרשימה הזאת קצת ישנה, אם ידוע על מסקנות לגבי הנתב או יש המלצות חדשות לנתב מהסוג שאני מחפש אשמח ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ag43,

אני מעוניין לשתף בין הרדדיסק רשת בין 2 רשתות שונות. אני רוצה שתהיה אליו גישה מלאה משתיהם אבל שהרשתות יהיו בלתי נראות אחת לשניה, ולא ישותף אינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני רוצה לחבר אנטנה חיצונית להגברת עוצמת האות לכל הכוונים (OMNI-DIRECTIONAL), לחבר לאקסס פוינט. מעדיף לפחות 15DBI, האם יש המלצה על אחת ספציפית טובה וזולה יחסית? (סדר גודל של 500 ש"ח)? לרוב האנטנות החיצוניות יש חיבור N TYPE ולאנטנה של האקסס יש Reverse SMA איזה כבל לקנות? אורך הכבל לא ככ משנה, את שניהם (האקסס והאנטנה)אני מעלה על עמוד גבוה. שאלה נוספת: האקסס עובד בשיטת g עד 54 מסלש ואני רוצה להתחבר במאה מסלש. האם אקבל 54 מקסימום? ואם צריך להחליף, איזה אקסס לקנות בשיטת N כך שאוכל לעשות בקרה כמו אינטרנט קפה של כל מי שמתחבר? -אני רוצה לחבר כמה משתמשים ולהגביל את מהירות החיבור שלהם כך שלא יתפסו את כל רוחב הפס. האקסס מחובר ישירות למודם. שאצטרך להחליף להוט בוקס של הוט. סליחה על הב…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  21. אהלן וערב טוב בעוד שבוע אני עובר להתגורר ביחידת דיור שבא יש אינטרנט מבעל הבית , הרשת היא רשת אלחוטית. עכשיו העניין, יש דברים שאני צריך לדעת מעבר ללהתחבר עם הססמא שהוא נותן לי , אני עובד על שני מחשבים, שותף שלי גם על מחשב , יש סוני 3 וסטרימר בסלון, מעבר לזה המחשב שלי ושל השות, והסטרימר יהיו מחוברים ברשת פנימית קוית , יש דרך להגביר את האות של האלחוטי? סוויץ או משהו כזה ? אשמח לשמוע להצעות , הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ואנחנו נתגורר בקומה השניה ככה שיש רצפה בין לבין . בכל אופן כל דבר יעזור . תדוה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomo1441,

האם מישהו בדק אם יש שיפור בגלישה דרך הDNS של גוגל? באתר שלהם הם כותבים שזה מאוד מומלץ ומאובטח https://developers.google.com/speed/public-dns/

23. יש לי חיבור 100MB בתשתית כבלים והוטנט הספק. מידיי פעם דפים לא נטענים ובלחיצה על רענון הם נטענים בסדר. מהירות הורדה דווקא בסדר תמיד סביב ה85MB בבדיקות שאני עושה. מה הבעייה שגורמת לדפים לא להיטען ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kalda01,

אני רוצה לחבר נתב משני כREPEATER אל הHOTBOX של הוט שאינו תומך בWDS. יש לי WR941ND של TPLINK שלמיטב הבנתי אינו יכול לשמש כREPEATER, אז השאלה אם ניתן לצרוב עליו גירסה של DD-WRT כדי שיוכל להתחבר לHOTBOX בצורה כזאת ?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by a04,

שלום, מנהל הרשת בספריית בית הספר חסם את רשת האינטרנט בראוטר ל-IP אחד, כך שרק מחשב אחד יוכל להשתמש באינטרנט (ספרן). כל שאר המחשבים שברשת הפנימית יכולים לתקשר ביניהם אך ללא חיבור לרשת האינטרנט, כי רק IP אחד פתוח לרשת האינטרנט. במקרה שמשנים את ה-IP של מחשב אחד שברשת הפנימית לאותו IP של הספרן - מתקבלת הודעה שיש התנגשות IP ברשת. האם ניתן לעשות ש-2 מחשבים "ירקדו" על אותו IP ולקבל חיבור לאינטרנט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים