רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תצורה כללית: שני מחשבים,1 נייח מחובר למודם מסוג טומסון עם USB (אין למחשב כרטיס רשת ) והשני גם מחשב נייח מחובר בכרטיס רשת אלחוטי 108 MB,ראוטר TP LINK 802 MB . בחבילה של אחד וחצי מגה אצל נטוויז'ן ,תשתית כבלים. אחרי לא מעט משחקים הגעתי למצב שבו הכל עבד מצויין הורדתי ב 130 בוuToerrnt אבל היו בקרים ששמתי לב שהמהירות פשוט כמעט 0 שמתי לב שהכל פנטסטי עד אשר מישהו על המחשב השני מתחיל לגלוש ואז הרשת פשוט צונחת במחשב השני (שמחובר בצורה אלחוטית)ועד שאני לא סוגר את האינטרנט במחשב הנייד(שמחובר למודם) ומאתחל את הכרטיס רשת האלחוטי (במחשב השני).... האינטרנט פשוט תקוע....הגלישה כל כך איטית עד אשר הדפים הופכים ללא זמינים. במחשב השני הכל בסדר,כאילו המחשב שמחובר למודם מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבלים ומודם Tj 715 וספק בזק 1.5 בנוסף לכך יש 2 מחשבים בבית והשתמשתי במדריך (המחשב שלי הוא הראשי ודרכו מתחברים לרשת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כדי להגדיר אינטרנט גם למחשב השני הבעיה היא שכעת למרות שלמחשב השני יש אינטרנט לי אין בכלל גישה ל FTP בכלליות לא משנה מה, אני בכלל לא יכול לגשת לזה מאחר וזה חסום לאחר שהורדתי את החיבור של המחשב השני, הגישת FTP חזר בלי בעיה וטופל אבל להם אין אינטרנט אז אני תקוע מה אפשר לעשות כדי שיהיה לי גישת FTP וגם שיהיה להם אינטרנט בנוסף לא רק שלי אין FTP דווקא למחשב השני אין בעיית התחברות ל FTP
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי חברים שלום התקנתי לפני חודש OpenWRT לראוטר שלי אני לא מבין למה יש בעיות עם ה WIFI גם ב 2.4Ghz וגם ב 5Ghz יש נתוקים וזה לא יציב הראוטר מחובר למודם של הוט ובצעתי למודם של הוט Bridg שלא יהיה הפרעות מה אפשרי לעשות? אולי התדרים ההגדרות צריך לשנות אותם? השמות שהגדרתי לנקודות WIFI שונים אחד מהשני user2.4Ghz והשני user5Ghz
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם כן מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כי כל המדריכים ברשת מבוססים על המודם ALCATEL תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום כולם, המצב הנוכחי הוא שאני גר בבית פרטי ביחידת דיור שנמצאת קומה מעל בעלי הדירה, שבבעלותם אינטרנט של HOT, אין סיבים אופטיים בישוב והם על עסקה של 200Mbps, משתמשים ב-FiberBox שזה גם לטלוויזיה וגם נתב. אני מעוניין להגדיל את טווח ה-WIFI בקומה, וכן ארצה להתחבר בעזרת כבל לאינטרנט במחשב הנייח שלי. חשבתי על משהו כמו מגדיל טווח שיש לו יציאת RJ45 שממנו אוכל להוציא כבל, ואני לא בטוח מה הטכנולוגיה שתניב לי תוצאות מיטביות. חשבתי לקנות נתב(שיוכל לשמש אותי בעתיד) ולהשתמש בו בתור נקודת גישה שמתחברת לרשת המקורית באופן אלחוטי. קראתי קצת בנושא והבנתי שיש אופציה כזאת שנקראת WDS בנתב Archer VR600 TP-Link ודומיו. מצד שני הבנתי גם שכל פיתרון שכזה עלול לחלק לחצי את רוחב…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המקרה הוא כדלקמן : יש לי בבית מס מחשבים המחוברים לרשת הביתית , כאשר אני מוריד באחד מהם קבצים גדולים (באזור ה 5-6 GB) ומעתיק למחשב השני הקבצים מועברים בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל אותם הם לא עובדים , ניסיתי מספר פעמים להעתיק שוב וזה לא עבד רק כאשר חיברתי את ההרדיסק של המחשב שהוריד למחשב אחר בהעתקה ישירה הקבצים לא ניזוקו. כל המחשבים בעלי WIN XP ו NTFS .
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שממקום בחניה, והוא רחוק מדיי מהחדר שלי (חניה מקורה כחלק מהבית). הקליטה ממש נמוכה ויש אזורים שאין בהם קליטה בכלל. עכשיו, אי אפשר להזיז אותו לשומקום כי זה במין ארון תקשורת כזה שמחובר לכל מיני חרטות בבית... יש איזשהי דרך להעצים את טווח הקליטה של הרשת? איזשהי תחנת ממסר או משהו בסגנון? (ההתייחסות היא לאייפון ולא ללפטופ. הכוונה היא שתהיה לי קליטה אלחוטית בחדר שלי כשאני מתעסק באייפון עם המחשב הנייח)
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להפעיל XPress™ Technology רציתי לדעת האם הוא באמת עוזר ואם כן אז בכמה בערך
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-Link אני רוצה לשנות פורטים ויש לי מדריך לזה אבל שאני מתחבר ורושם את האייפי (192.168.0.1) אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא אני יודע שהשם משתמש הוא: admin ואת הסיסמא אני לא יודע כי רשום להשאיר ריק אבל הטכנאי שהתקין לי את הראוטר כנראה שם לי סיסמא שאני לא יודע מהי בקיצור אני חייב לדעת איך אפשר לדעת מה הסיסמא??? איפה זה כתוב??? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר על מנת לחבר 3 מחשבים ( מחובר לכבלים ). אני צריך ראוטר שיקלוט בבית בעל 3 קומות . 2 מחשבים באותה קומה השלישי במרתף. שלושת המחשבים הם נייחים איזה ראוטר מתאים ? אמין? וחזק? ואילו כרטיסי רשת מתאימים לראוטר? ואיזה סוג חיבור עדיף USB או PCI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מאז שחיברתי את הראוטר האינטרנט ממש איטי כולל הורדות בDC EMULE וכל התוכנות וה ICQ והמסנג'ר עושים לי בעיות מתנתקים לי ואני לא יכול לקבל קבצים כפי שציינתי הראוטר של 3COM WL-537 ניסיתי בהגדרות לפתוח את הפורטים של האייסיקיו אבל זה לא עוזר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי רשת ביתית אשר מבוססת עפ"י הציוד הנ"ל: מודם-ראוטר VDSL NETGEAR VVG2000 אשר משורשר לפרייבט בוקס(מוצר משולב של בזק בינלאומי) משם יוצא לכלל הבית ומשתרשר באחד החדרים ל netgaer WNR834B ומתחבר למחשב נוסף וממיר של yes כיום עקב ריבוי צרכני רשת בבית(גם חוטיים וגם אלחוטיים אני מעוניין לבצע שינוי של הרשת לצורה כזו: החלפת המודם ראוטר למודם ראוטר vdsl D-Link 6740U לאחר מכן ליצור שרשור למתג D-Link DGS-1008D ועקב מגבלות בנייה לשרשר בחדר נוסף ראוטר D-Link DIR-615 ואת הראוטר netgaer WNR834B בחדר הקיים חשוב לציין שבחדרים שקיימים בהם הראוטרים הנוספים, הינם חדרים בעלי בעיות קליטה של הרשת האלחוטית וקיימת דרישה בחדרים האלו לפורטים נוספים של רשת חוטית(נתב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7 כשאני עושה רשת אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1: אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא? אפשר להוסיף רק USER לוקלי עזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין במודם-ראוטר שכזה, כמה טוב הוא? יצליח להחזיק מחשב + PS3 חוטית (במחשב אני מוריד המון, בPS3 אני משחק המון באונליין) וIPOD (לגלישה בדפי אינטרנט והורדת APPS קטנים ביותר) אלחוטית, במהירות של 5Mb/512Kb עם בב"ל. + האם יש אופציה לבטל את הFirewall שלו לחלוטין ? פרטים עליו: http://www.selectv.co.il/community/showthread.php?t=39456[br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 01:04:11 הקפצה?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בשבוע שעבר רשמתי בפוסט ארוך את החוויות שלי מהנתב הסיני שרכשתי באתר DealExtreme. בפוסט הבא תוכלו לקרוא עדכון קצר לגבי הנתב ובעיקר לגבי יציבותו. http://www.netcheif.com/blog/?p=546
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-