רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן. שלום לכולם. בקרוב אנו עוברים דירה לבית דופלקס דו קומתי די גדול. בכל הבית והחדרים יש קווי רשת מסוג קאט 7- במטרה שהאורך של החוטים לא יפגע במהירות הגלישה. בקומה הראשונה רק חדר שינה אחד, והסלון. בקומה הזו יהיה הראוטר, שימוקם ככל הנראה מתחת למדרגות וסמוך לדלת הכניסה. אני בספק אם יהיה מספיק קליטה בקומה העליונה, ולכן עשיתי נקודת רשת וחשמל במסדרון בקומה העליונה, שם ככל הנראה אחבר מגדיל טווח. דיברתי עם בזק, והנציג (אותו אני מכיר כבר תקופה) אמר לי שיש לבזק רפיטר (בשכירות של 15₪ לחודש) שהוא עדיף על מגדילי טווח סטנדרטים. אותו ככל הנראה ארצה למקם בקומה העליונה. 1. האם אכן הוא עדיף? 2. האם ניתן לחבר ישירות לראוטר (באמצעות ה…
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם: אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לצפות בנעשה במחשב כלשהו, על ידי משתמש מרוחק? ואני לא מדבר על תוכנות Key Log ודומותיהן, אני מדבר על טכנית לצפות במסך של מישהו אחר ולעקוב אחרי הפעולות שלו? אם התשובה לשאלה הראשונה היא כן, ישנן עוד שתי שאלות: האם זה מגיע ליותר מזה, שהמשתמש המרוחק יכול לקחת שליטה על המחשב בו הוא צופה (ואני לא מדבר על סיוע מרחוק)?, מה אפשר לעשות כדי למנוע פרצות כאלה? שאלה שלישית: האם ניתן להפעיל מרחוק מצלמת רשת? משמע, משתמש מרוחק יפעיל את המצלמה של מחשב כלשהו ויצפה במשתמש בלי ידיעתו (של הנצפה). (ראיתי את זה בCSI, ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי ותחת איזה נסיבות? תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כשאני מחשב מודם USB אני צריך שיהיה כרטיס רשת מותקן על המחשב או שרק במודם ETHERNET צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שמו לי רשת אלחוטית מי שכבר יודע או לא יודע (פתחתי על זה נושא), אין מצב כזה שאני אשחק במחשב ברשת בצורה ח ל ק ה, אין לא קיים, כשאני ואח שלי על המחשב באותו זמן, אפילו אם הוא סתם גולש לו באינטרנט ואני משחק זה בלתי נסבל, וכשאנחנו שנינו משחקים באותו זמן זה בכלל לא יעלה על הדעת דבר כזה. אני מכיר ה מ ו ן ילדים שיש להם רשת ואין להם אפילו רבע מהבעיות שיש לי. אני בבזק בינלאומי עם פס רוחב של 2 מגה (לא שזה כל כך משנה כי בזק גם ככה גרועים ורק במקרה הכי טוב אני מוריד על 270). מה אני צריך לעשות לעזאזל אני כבר יוצא מהכלים מכל העניין הזה, החיים לפני שהתקינו לי רשת היו יפים :-[ מי שיכול ומוכן לעזור מוזמן.. תודה מראש, אריאל.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אולי זה לא מוגדר טוב או משהו ? http://img223.imageshack.us/img223/6187/sdfyd1.jpg http://img299.imageshack.us/img299/94/sfdma3.jpg
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התקנת ראוטר אדימקס. מישהו שמבין בזה ועשה את זה לפני ויודע איך לאבטח את זה נכון ושהכל יעבוד. לא שיש לי בעיה עם הפורום הזה פשוט אני מחפש מישהו שיעזור לי בשיחה אונליין בלי כל פעם להשאיר הודעה ולחכות לתשובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה חברים רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כבל חשמל לראוטר הזה כי שלי נדפק והלכתי לכמה חנויות חשמל, ואמרו לי שזה כבל מיוחד מישהו יודע במקרה? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הראוטר שלי מסוג LINKSYS WRT54GS נמצא בקומה הראשונה ובקומה השניה אני מקבל אות LOW האם ישנה דרך להגדיל את הטווח של הקליטה או השידור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על FN+F5 מופיעה לי ההודעה הבאה: "unable to change state of 802.11 wireless radio. update the driver fir the wireless adaptor" כשאני לוחץ על אישור מופיע לי מסך שבו הוא אומר"the hardware wireless switch must be in the on postion to use the wireless radio" ניסתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך הדיוויס מנג'ר ושם להעביר לאלחוט מופעל ולסדר ככה שהגדרות צריכת החשמל יהיו הכי בזבזניות שרק אפשר אבל זה לא עוזר. בבקשה אני כבר עובד עצות עם הנייד הזה אני כבר חודש אין ובלי אינטרנט אלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ברשת שלושה מחשבים. הראשון מריץ XP SP2, השני מריץ Vista x64 SP1 והשלישי מריץ XP SP3. XP SP2 וVista x64 SP1 מדברים ביניהם בלי בעיות. XP SP3 מצליח להריץ קבצים משני המחשבים האחרים, אבל שני המחשבים האחרים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים (הם רואים אותו ברשת). כל המחשבים נמצאים באותו Workgroup. מוגדרת מחיצה לשיתוף קבצים. פיירוול של Windows מבוטל. כל המחשבים מוגדרים בפיירוול שלהם (קומודו) לפי IP נכון. סגרתי את הפיירוול בכל המחשבים, ועדיין אין גישה. בנסיון להעתקת קבצים, אני מקבל הודעת שגיאה: to perform this action You need permission. מה הבעיה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם ומועדים לשמחה.. המחשב שלי החליט שהוא מתחבר לאינטרנט בעצמו, מתי שנוח לו. אין בעיה להתחבר דרך החייגן - אין שום בעיה והוא גם מהיר וטוב - אבל לאחר שהתנתקתי, לאחר 5 דקות או 50 דקות - הוא מתחבר. יש לי: windows xp pro sp2 Zone Alarm Pro 5 AVG antivirus ad aware se spybot א.מהיר adsl 750 kbps מהנתונים הנ"ל אפשר להבין שזה לא וירוס כלשהו כי המחשב מוגן בצורה מושלמת מכל הכיוונים...ולא תוכנת ריגול.. : אז מה זה!? מודה לכולם, גלעד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני מחובר ב MPLS משהו כזה של הכבלים (לכל אחד בבית יש איפי - 3 מחשבים) הכל טוב ויפה עד שנוצר לי בעיה שכאשר אחד המחשבים שולח קובץ כזה או אחר במסנג'ר, איסיקיו, אימאייל כל הבית מושבת פשוט אני לא מצליח אפילו להיכנס לאתרים וכדומה... השאלה שלי היא כזאת האם יש איזה פיתרון לעניין שלא יווצר לי הבעיה הזו - ראוטר עם ווסט (אם יש כזה אם כן איפה ניתן למצוא) ? זה די דחוף כי אני קצת מרגיש כמו ב-56 קי בזמן השליחות שלו והוא מוריד בישביל כל העולם ושולח בישביל כל העולם תודה רבה, משה .ש.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד? אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול. האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה.. ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים. נתקלתי בבעיה ??? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n V2. הגדרתי הכל לבד והכל עובד טוב למראית עין אבל אני בטוח שמשהו שם לא תקין. בתוך הגדרת ה-NAT יש מה שנקרא Special applications. עד כמה שהבנתי זה לתת הרשאה לאפליקציות בפורטים שהם משתמשים. ואז הגיע תורו של port forwarding שנמצא בכלל בתפריט אחר... עכשיו נשארתי מבולבל ואני לא מבין את מה אני צריך. להגדיר גם וגם, או רק port forwarding? מה התפקיד של השניים? מתי אני אדע להשתמש ב-NAT ומתי ב- PORT FORWARDING? קראתי את ה-PDF של הראוטר אבל באמת שלא הצלחתי להבין מזה שום דבר. אודה לעזרתכם בנושא. זה הלינק לראוטר: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-