רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אלקטל רגיל שמחובר למחשב אחד. חוץ ממנו יש לי עוד מחשב אחד ועוד נייד אחד שמחוברים (לפי תורות) לכרטיס רשת במחשב הראשון. אני רוצה לעבוד עם ראוטר ככה שכל מחשב שיתחבר אליו יוכל להתחבר מיד בלי חייגנים, בלי הגדרות ובלי בלגנים (גם כדי שיהיה קל להתחבר עם לינוקס). אם אני מבין נכון, יש לי כמה אפשרויות: 1. לשדרג את האלקטל לפרו ולחבר אליו HUB. זה לא כל כך מוצא חן בעיני כי שמעתי על אנשים שנתקלו בבעיות. 2. להוסיף עוד כרטיס רשת במחשב הראשון בשביל שיהיה אפשר לחבר את כל המחשבים ביחד. זה גם לא נראה לי כי אני לא מקבל את הנוחות שנותן ראוטר. 3. למכור את האלקטל ולקנות במקומו ראוטר עם מודם ADSL פנימי ו-HUB. זאת נראית לי האפשרות הכי טובה, אבל אני מפחד שהיא תפגע לי ביכולת להתחבר P2P…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בחלון שרואים בתמונה, תמיד אמרו לי להגדיר PAP ו-SPAP ו-Optional encryption. אבל אף פעם לא הבנתי, מה אלו הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב סיסקו 1841 שמחובר למודם הוט על מנת לקבל את החבילה המתועדפת שיש לי עלי להפעיל חייגן l2tp בבדיקת מהירות הורדת קובץ מאתר ה ISP אני לא מצליח לעבור את ה 8Mb והמעבד של הנתב עומד על 100% האם מדובר במגבלה של הציוד ? או בעיית קונפיגורציה ? מצ"ב ההגדרות הרלוונטיות מול הספק: ip tcp mss 1420 pseudowire-class ISP encapsulation l2tpv2 ip local interface FastEthernet0/1 interface FastEthernet0/1 description WAN interface to ISP ip address dhcp ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 duplex auto speed auto interface Virtual-PPP1 description L2TP dialer to 014 ip address negotiated ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 no keepalive no cd…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות לממד Deco X60 ורציתי לדעת איך זה עובד בממד בלי כבל רשת וגם כמה יחידות צריך הבית 140 מטר והממד זה 12 מטר מהנתב יש לי מגדיל טווח של בזק עובד סביר ומה אתם אומרים על Deco m5?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-