עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by efee123,

שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by POPCORN,

שלום יש לי פיירוול עם 6 פורטים לכל פורט יש van משלו ומגיע לחדר אחר אני מעוניין לחבר מחשב אחד לרשת שנמצאת בחדר אחר , לדגומא יש לי שתי חדרי מחשבים חדר 1 - יושב על vlan 192.168.1.254 חדר 2 - יושב על vlan 192.168.2.254 יש מחשב 1 שנמצא בחדר 2 וצריך להיות מחובר לרשת של חדר 1 לפי מה שהבנתי יש לי שתי אופציות 1) להעביר כבל נוסף מהחדר הראשון לשני (מדובר על כ50-60 ומסובך) 2) לקנות סוויץ מנוהל שיקבל לחדר השני את שני ה vlan ואז יפצל את שני ה vlan אפשרות שניה נשמעת לי יותר הגיונית כרגע מבחינת עבודה + יכולת מספר שאלות 1) אני צודק בקשר לסוויץ המנוהל 2) איזה סוויץ מספיק לי? 3) ראיתי את זה ב…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sabosal,

הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rABina,

אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by edenbd,

שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by asili,

:hat:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, בשעה טובה עברתי לבזק אחרי שנים עם תשתית של הוט. אני מחובר כרגע על מהירות 30 מגה. יש לי ראוטר של בזק מסוג די לינק 6740U שמחובר כ BRIDGE לרואטר הפרטי שלי גם כן די לינק DIR-655 . ההבעיה שבחיבור עם הראוטר של בזק ישירות למחשב אני מקבל את ה 30 מגה ובחיבור דרך הראוטר שלי אני לא עובר את ה 15 מגה למרות שהוא תומך עד 1G . מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור בבקשה תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by emeister,

שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד

12. Started by milgy,

שלום אני מחפש את עדכון הקושחא האחרות ל SBox הזה הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי אני יודע שזה ציוד ישן אבל אצלי הוא עובד וזה מספיק לי, האם למישהו יש? יודע מאיפה להשיג? תודה מראש שי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.

14. טוב אז לאחרונה היתחדשתי בראוטר Asus am604g של בזק אחרי שהראוטר הישן והאהוב עלי(AZTECH 600EW) מת. עכשיו הייתי רוצה לדעת מהי שיטת ההצפנה הכי טובה בשביל לאבטח את הרשת האלחוטית שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם שנה טובה זה התחיל מלפני כמה ימים שאני מדבר בצ'אט של הפייסבוק ואנשים מתלוננים שאני כל הזמן מתנתק.... באמצע כתיבת הודעה לפרטי הדף מרפרש את עצמו ומבטל לי את כל מה שכתבתי..... ניסיתי באקספלורר8,פיירפוקס וכרום אותה בעיה!!!!!! ניסיתי בהמון מחשבים אחרים נטולי וירוסים זה מנתק אותי מהצ'אט בלי סוף ואנשים לא מצליחים לכתוב לי(לפעמים מצליחים כן להשחיל לי איזה משפט) האם זו בעיה שמישהו נתקל בה?מאיפה היא נובעת?איך ניתן לתקן תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kfirbep,

אני כבר במשך יומיים מנסה להוריד קובץ ששוקל 500mb באינטרנט אבל כל פעם ההורדה נפסקת באמצע (הכי הרבה ששהורדה הגיעה זה 175mb והכי קצת זה 7.5mb) בהתחלה ההורדה המהירות היא בסדר (230kb ל2.5 mb)אבל אז היא מתחילה לרדת עד שההורדה נפסקת לגמרי. מה לעשות? יש לי הורדה אחרת זה ששוקלת 13gb ולבנתיים היא יורדת על 50kb אני לא רוצה שגם פתאו היא תיפסק כי זאת הורדה של שלושה ימים. תודה לכל העוזרים! נ.ב יש לי מספיק מקום בשביל ההורדה בדיסק הקשיח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by realmagic,

אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by aarrek,

שלום, יש לי רכב קיה, עד כה התחברתי ל- WAZE וגלשתי דרך ה HOTSPOT של הטלפון הסלולארי. הזמנתי סים מחברה סלולארית. כעת אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (דונגל) שישמש גלישה סלולארית ל- WAZE ולחיבור שאר יושבי הרכב. ( שישמש 6 משתמשים לפחות) אשמח להמלצה על מוצר מתאים ומומלץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by idofr,

היייי שלום כולם אז ככה אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס והיום בערב תוך כדי עבודה אני בא להעביר לאח שלי קובץ דרך השיתוף ואז אני רואה שיתוף חדש (הברירת מחדל שהוינדוס משתף) עם שם מחשב שאני לא מכיר נכנסתי לראוטר וראיתי באמת שיש 3 מחשבים מחוברים במקום 2 ולאחד מהם יש mac שאני לא מכיר עכשיו הראוטר מוגדר לתת שירות רק לmacים מסויימים אז איך לעזאזל הוא הצליח להתחבר? כאילו נגיד הוא האקר או משו אז אין מצב שהוא היה נותן לי לראות את השיתופים שלו ובכלל איך קורא שהראוטר מכניס MAC שלא מוגדר לו? אחרי שראיתי את זה ניסיתי להבין איך אני מנתק אותו(?) ואל ממש הצלחתי הכנסתי WPA2 PSK (הסיבה שלא הכנסתי אותו עד עכשיו הייתה שהכול עבד טוב ולא רציתי להתעסק עם זה כדי לא לסכן את כל השטות הזאת למה דיי…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מטייל בדרום אמריקה האייפוד תיפקד 100% עד לא מזמן. הגעתי לעיר בשם פוקון ומשהו השתבש אני לא מצליח לגלוש עם המכשיר. במקום שאני נמצא יש רשת שעובדת טוב ב100% אני יודע את זה כי לחבר שלי יש אייפוד דור 2 שמחובר וגולש ברשת. הרשת מאובטחת בWEP אני מקיש את הסיסמא והאייפוד "מתחבר" לרשת מופיע לי הסימון של הקליטה בצד שמאל למעלה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה "ספרי לא יכול לפתוח דף זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט" בדקתי במאפיינים של הרשת והשורה של הנתב הייתה ריקה. ניסיתי להכניס את הנתונים ידנית באופן זהה לזה של האייפוד של חבר שלי. קיבלתי הודעה אחרת שאי אפשר לפתוח כי השרת או נתב לא זוכר בדיוק לא מגיב. חשבתי שמדובר בבעיה מקומית אבל כשניסיתי להתחבר היום בעיר לרשת שוב נתקלתי באותה …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by eran69,

שלום, התחברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי ההמלצות באתר ההוטבוקס משמש כמודם וה-1042 TPLINK כראוטר. הבעיה היא שבחיבור דרך ה-TPLINK אני לא מבל בד"כ את מלוא 100 המגה אלא רק כמחצית , אולם אם אני מחבר את המחשב ישירות להוט בוקס אני כן מקבל את מלוא המהירות. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by udi,

שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.