עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by B@Kss,

אהלן קניתי היום ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6424N ונתקעתי בשלב של ההתקנה, אחרי שמשחקים בהגדרות של האינטרנט צריך להכנס לדפדפן ולהכניס שם מס' אייפי של הראוטר, להקיש שם משתמש וסיסמא ADMIN1234 ולהכנס ככה להגדרות של הראוטר - וכאן בדיוק נתקעתי. עם לחיצה על האנטר הוא מראה לי את את אותו החלון של הכנסת הסיסמא ולא מתקדם.. במדריך זה נמצא בעמוד 14: http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הגדרתי את ההגדרות של האינטרנט כמו שכתוב שם וזה לא עוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by יואב שניר,

לצורך כונן רשת 1TB ... מייקרוסופט רוצים 5$ .. לעומתם DROPBOX רוצים 10$. מה הקטע ? מה מייקרוסופט לא מספרים ?

3. האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Hapasan,

אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by malcolmx9,

לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by silky,

עשיתי ב 159 ש"ח לחודש + חודשיים ראשונים חינם(~132 ש"ח לחודש בממוצע). האם הדיל שהשגתי נחשב לוקרטיבי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בזק הבטיחו 50MB וגובים על תשתית-ספק (בזק בנלאומי) 10 ש"ח בפועל מסתבר שבשכונה שלי יש 30MB, וספק אם יהיה 100 בטווח הקרוב. האם הוט תשתית+ספק 100MB, שמחוייבים לפי החוזה ל-70% לפחות, הם פתרון עדיף במקרה שלי? לכאורה 70MB > 30MB+ ועדיין, האמירה הנפוצה היא שהוט הרבה פחות מוצלח מבזק. והשרות זוועה. אשמח לשמוע ממי שיש לו הוט מה המהירות בפועל. היבט משני להתלבטות: צריך למתוח כבל 20 מ' לחדר מרוחק. הוט לוקחים על כך230 ש"ח, וטכנאי פרטי (בזק לא נותנים שרות כזה) יקח 350 ש"ח לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי אנשים. בקרוב אני אחבר את הרשת שלי, כבר יש לי את רוב החלקים ויש כמה דברים שאני צריך לדעת.. הרשת נועדה לשתף שני מחשבים ולאפטופ לאינטרנט מהיר שיהיה מחובר למחשב הראשי. החלקים שאני אשתמש בהם: נקודת גישה אחלוטית> D-Link DWL-5000AP כרטיס רשת> Realtek 8029 Based 10/100 כרטיס רשת אלחוטי לנייד> D-Link DWL-A650 כרטיס רשת אלחוטי למחשב 2> D-Link DWL-A520 סוויטצ'> Linksys EtherFast Workgroup Switch 10/100 5-Port מודם> Alcatel SpeedTouch כבלי רשת> 3 - לא יודע איזה. טוב את כל אלה יש חוץ מהכבלים, ומספק כח שחסר לי למחשב השני.. כל החלקים של הרשת האלחוטית מסוגלים להגיע עד 70Mbps, תלוי במרחק. הנה תרשים של התכנון איך הכל יתחבר: אני יודע שהנקודת גישה צר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Chamuelm,

אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by big_guy,

שלום לכולם.יש לי ראוטר מדגם ASUS AM604G.הראוטר נמצא בממ"ד.אני עובד עם לפטופ בחדר צמוד לממ"ד וכל פעם זה מתנתק, או שהגלישה מאוד איטית בהשוואה למחשב שבממ"ד..האם יש המלצה לראוטר חזק יותר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה?תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 34N1A1N79,

היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?

18. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. היי תצורת הרשת שלי היא כזו- חיבורים פיזיים- NAS + Streamer (הNAS עם כ. רשת 1GIG, הסטרימר לא) + סוג מסוים של מערכת VOIP שנמצאת אצלי בניסוי חיבורים אלחוטיים- שני לפטופים, Wii, שני אייפודים ולפעמים עוד מכשיר או שניים כיום הכל מחובר למודם-ראוטר אלחוטי של בזק ואני מרגיש בבעיות ברשת- הזרמה בין הNAS לSTREAMER כנראה מכבידה על הראוטר ולכן מאיטה את הגלישה באינטרנט, מה שהוביל אותי לחפש ראוטר קצת יותר מוצלח. שקלתי ללכת לסוויץ' של GIGA בלבד וככה לעשות offload לתעבורה הקווית ולפתור את הבעיה, אך אני מעדיף שלא להכניס עוד רכיב לרשת הקיימת- אין לי ארון תקשורת וזה לא אסתטי במיוחד. אחרי ההקדמה הארוכה, לשאלות- 1) האם יש ראוטר "מוכח" (כמו הלינקסיס WRT) התומך בתקן G בלבדאך נותן 1GIG בקווי? 2) ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by pini k,

שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by oren778,

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ron533,

שלום, קיבלתי נתב לינקסיס WRT 1900AC שנרכש באוסטרליה. ואני לא מצליח להתחבר בחיבור עם חייגן. אני עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל, עד עתה הייתי מחובר עם הוטבוקס 2 כמודם וראוטר TP LINK , (בתצורת חייגן L2TP) הסיבה לחייגן ולא חיבור קבוע היא איכות הקו שהשליכה על שיחות וידאו שאני עושה, עם חייגן (ניתוב דרך בזק) איכות הוידאו הייתה גבוהה יותר לעומת ללא חייגן. כעת החלפתי את ה TP LINK בראוטר החדש, ואני לא מצליח להתחבר ולמשוך כתובת. מוזר שבכתובת השרת אין אפשרות להכניס host name, אלא רק IP (שהיה לי). לאחר ניסיונות רבים עם התמיכה של בזק/הוט - עברתי לחיבור ללא חייגן (הגדרת DHCP) ונוצר חיבור תקין. כעת שוב איכות הוידאו פחות טו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Dude29,

שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. חברת TP-LINK מוסיפה נתב VDSL חדש לסדרת ה-VR שלה. ה-VR2800 מספק מהירות של 2167Mbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. כל יציאות ה-LAN שלו תומכות במהירות של 1G וכרגיל בסדרה זו, אחת מהן יכולה להיות מוסבת לכניסת WAN, כך שהוא יכול לתפקד גם כנתב אוניברסלי. לנתב 4 אנטנות חיצוניות ו-2 כניסות USB 3.0. הוא זמין לרכישה באמאזון UK ובעלות של כ-900 שקל יגיע אליכם עד הבית. http://uk.tp-link.com/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html https://www.amazon.co.uk/Wireless-Connections-UK-Archer-VR2800/dp/B06WD4RVL4?th=1

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.