רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח לחבר את הרשת. הוא קנה שני כרטיסי רשת חיבר אותם והתקין הנורה עובדת. הכל בסדר מה הלאה? בבקשה תעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ADSL אני מחובר דרך בזק בינלאומי יש לי בעיה של ניתוקים רנדומליים של ה PPP ואני צריך בשביל לחזור לגלוש לכבות את הנתב ולהדליקו מחדש הנתב הוא דיי נתב ג'נרי לפי דעתי דיברתי עם בזק אמרו לי שאין בעיה בקו והכול תקין מבחינתם יכול להיות שיש או בעיה בנתב או בעיה עם הספק ועם החוסר מזל שלי, בדיוק אתמול נגמרה לי האחריות על הנתב האם כדאי להשקיע כסף בROUTER אלחוטי חדש? ואם כן אז איזה? עוד מחשב אמור להיות בחדר סמוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להוריד את התוכנה hotspotshild vpn תוכנה שכביכול מעניקה אנונימיות של איי פי ..לא ממש בקיא במשה שהיא עושה. אבל בהחלט צופה בתוצאות לאחר ניתוקים ומהירות איטית להחריד ביום וגם בלילה בשבוע האחרון.. מאז שהתקנתי את התוכנה שיפור פלאים מוריד על מקס 5 מגה. מוזמנים לנסות ולדווח... http://hotspotshield.com/ תוכנה חינמית
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מודם שמחובר לראוטר D-LINK ויש לי שני מחשבים בבית ומדפסת . עכשיו אני באמצעות הראוטר חיברתי מחשב אחד לחיבור חוטי והשני לחיבור אלחוטי שלא כל כך הולך ... אבל אני לא יודע איך לשתף את המדפסת במחשב אחד מחובר ועובד אלא בשני צריך ...אמרו לי שאני צריך להקים רשת ביתית ... אז איך להקים רשת ביתית כדי שההמדפסת יעבוד ?להסביר במפורט ...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראטר אלחוטי של הוט - אני חושב שקוראים לזה HOTBOX. לראוטר 2 יציאות USB. חיברתי לאחת מהן כונן חיצוני 2.5 אינצ'. אני לא רואה את הכונן ברשת הבייתית. איך אני מוסיף אותו? מהוט נאמר לי שהם לא יודעים איך לבצע את זה... נא עזרתכם. תודה, אופיר מחשב: G550 של לנובו, מערכת הפעלה: WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
לקראת תחילת החודש הקרוב או אמצע החודש הזה, אתחבר ככל הנראה לבזק, בזק בינלאומי. אני משתמש בחיבור WiFi עם מרחק מהראוטר(מרחק של עד 10מ'~), אני צריך עזרה בבחירה ציוד שיחזיק טוב את המרחק הזה. השימוש העיקרי באינטרנט הוא משחקי רשת. כמה עלות של ציוד כזה יכול לעלות לי? יש אפשרות לכבל רשת במרחק הזה? הוא יהיה יעיל יותר?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית, EDIMAX BR-6204WG ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי, לא מצאתי איך, אז הורדתי דרך אתר אדימקס "מדריך" עכשיו, לפי מה שאני רואה שם, את הראוטר צריך לחבר למודם דרך LAN ואת המודם למחשב מה אני עושה אם אין לי חיבור כזה LAN במודם? (מודם מסוג תומסון שנתנו לי בהוט) יש דרך אחרת לחבר? או שצריך להחליף מודם? תודה רבה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר אחד שמחובר למודם ואליו מתחברים שני מחשבים ועוד ראוטר אחד שמתחבר לראוטר הראשון ומתפקד בתור accesspoint וגם אליו מחוברים שני מחשבים. לכל המחשבים מגיע אינטרט אבל רשת יש רק בין המחשבים שמחוברים לכל ראוטר כלומר יש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר הראשון ויש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר השני. איך אני יכול לגרום שתהיה רשת בין כל ארבעת המחשבים? לפני שהיה לי את הראוטר היה לי accesspoint יעודי והיה לי רשת בין כל המחשבים ומאז שהחלפתי אין. תודה יואב.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי מודם סלולרי ALCATEL X220D כדי להשתמש בסים של פלאפון שיש לי במחשב עם מודם פנימי למחשב חדש. הצלחתי להפעיל את המודם ויש גלישה הבעיה היא שהמודם מוגדר למהירות מקסימלית של 115.2Kb והמהירות שלי היא 7.2Mb. ניסיתי להיעזר בגוגל אך במשך כמה שעות לא מצאתי שום פתרון. מישהו יודע איך אפשר להגדיר למודם מהירות מקסימלית גבוהה ממה שהוא נותן??
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
דיברתי היום עם נציג של בזק בין לאומי לגבי חבילת אינטרנט של 1.5 מגה, שהמחיר שלה הוא 39.90 ש"ח. מה אתם אמרים שווה או לא? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של EDIMAX (נתב 6114wg) אני מנסה להתחבר למחשב שמוחבר לנתב דרך מחשב שמחובר באלחוט, (כדי להגיע למדפסת שהוגדרה כSHARED), או לכונן שגם הוגדר כSHARED. אבל, למרות זאת, הוא כותב לי הודעת שגיאה שאין לי גישה למחשב.... אני שובר את הראש, כי משום מה זה התחיל שהתקנתי את הWINDOWS מחשב במחשב ההוא, ושמתי שם יוזר, שלא נקרא administrator (הדיפולטי) (windows XP pro) יש למישהו רעיונות איך לפתור את העניין? (אגב האינטרנט וכל מה שלא קשור למחשב הספיציפי הזה עובד בסדר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני משתמש כרגע בהוט פייברבוקס גם כראוטר (עד לקניית ראוטר נורמלי - המלצות יתקבלו בברכה), ורציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות. כרגע אני חווה הרבה ניתוקים (נאלץ כל פעם לכבות wifi במחשב / נייד כדי לקבל חיבור מחדש) ואיטיות די נוראית. בבדיקת מהירות דרך הוט נט קיבלתי מהירות יחסית טובה (65 מגה, אני בחבילה של 100) למרות שחווית הגלישה (כשהיא עובדת) היא מאוד איטית. כרגע קינפגתי אותו לשידור בתקן n בלבד בערוץ קבוע (11), חוץ מזה לא נגעתי כ״כ בהגדרות. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ...... עכשיו אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?... אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת .... עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן) אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה הם טוע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מסיים בניית רשת ביתית ואני צריך לחבר מדפסת רשת. מה הדרך המתאימה ביותר? א. לחבר אותה לחיבור רשת של הלוח במחשב (יש לי שני חיבורים במחשב). ב. לחבר אותה לרכזת רשת. ג. לחבר אותה לראוטר ע"י USB. ד. לחבר אותה לראוטר ע"י כבל רשת. בשל אילוצי מיקום האפשרות הנוחה ביותר היא חיבר של המדפסת ע"י כבל רשת לסוויצ'. האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני בבעיה, קראתי מספר מדירכים, הבתי שללחיצת קורנה צריך כבל FTP ומעלה, מעולה קניתי כבל 20 מטר , ומה אני מגלה? שהוא רב גידי, מקירא נוספת הבנתי שלא מומלץ לעבוד איתו ללחיצת קרונות, רק לראשים, ואני לא יכול להחזיר אותו כי במקור זה היה כבל אם ראש וחתיחתי אותו, מה עליי לעשות? לזרוק לזבל ולשכוך מ 80 שקל ששילמתי עליו, ולקנות כבל אם גיד יחיד? או יש פתרון אחר? זה להשחלה בהתעלות פלסטיק על קיר אם זה משנה. _________________
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בבית זוג מתאמי רשת שבקושי מצליחים להעביר תקשורת. לאחר שבדקתי את הנושא הבנתי שהמוצר הספציפי לא תומך בתשתית החשמל תלת פאזי ומכאן הבעיה. עשיתי בירור בKSP ,IVORY והם לא מחזיקים מוצרים מתאימים. אני צריך המלצה לזוג מתאמים שמיועדים לעבוד על תלת פאזי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם חדש של בזק, לא קל לנחש איזה דגם (כתבתי אותו בכותרת). בכל מקרה, אני רוצה לעשות סיסמא לרשת האלחוטית שאני משתמש בה, הבעיה היא שיש הרבה מושגים שאני לא מבין בהם. הלכתי ל-Security שנמצא תחת קטגוריה Wireless וזה הופיע לי כל מיני אופציות שאינני בקיא בהם. כמו כל מיני אפשרויות עם המילה WPA... וכאלה... אשמח לעזרה בנושא.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-