עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by קלוקיי,

שלום. אני רוצה לחבר את הראוטר למחשב, אבל כשאני מחבר אותו איני יכול להתחבר לחייגן ולאינטרנט. האם עליי לעשות עוד משהו ?. תודה.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  2. אז ככה יש לי 4 מחשבים וראוטר של D-link אלחוטי כל המחשבים מחוברים באלחוטי, ל3 מחשבים יש וינדוז XP ובהם עובד האינטרנט וגם שיתוף קבצים אבל רק במחשב אחד שיש בו וינדוז 2000 אין שיתוף קבצים...הוא לא יכול לגשת לשום מחשב אחר ברשת אבל הוא מחובר לאינטרנט.. איך אני מתקן את זה? וניסיתי להתקין שם XP ולא עבד האינטרנט אבל עבד השיתוף קבצים... אני מעדיף להשאיר שם 2000 כי XP לא יעבוד שם כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by baz0r-,

אני פתחתי את הפורטים לפי מדריך באיזה אתר Portforward נראה לי, אבל זה לא מראה לי שהפורטים פתוחים שאני בודק באתרים שאמורים להראות אם הפורטים פתוחים. מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tiktoka,

שלום חברים , אני כברי ימים ולילות לא מצליח לשנות את הכתובת IP שלי. ברשותי ראוטר של EDMIMAX וינדוס 7. ניסיתי להוציא את הראוטר / מודם מהחשמל , הוצאתי את כול החיבורים מהמחמשל ועדיין זה מביא לי את אותו IP! אשמח לעזרה בפתרון הבעיה!

6. למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות

8. שלום. אני מחובר דרך נטוויז'יון בקו 2.5 מגה ותמיד קיבלתי בשרתים בחו"ל פינג די גבוה (120+) אבל כזה שלא הפריע מדי לשחק, לאחרונה אני מתחיל לקבל פינגים מטורפים (הפינג עולה גם ל900 לפעמים) ואז חוזר חזרה לגבול הנורמלי. יש לציין שגם בשרתים בארץ זה ככה. בשיחה עם נטוויז'ן טענו שהפינג בסדר גמור ואחרי בדיקה של הפינג התברר להם שהוא אכן בסדר (56) אבל הבעיה כמובן ממשיכה לחזור. בכללי לא היה הרבה מה לעשות, הם אמרו שאין להם דרך לדעת מה הבעיה ואמרו שייתכן שיש לי תוכנה שלוקחת רוחב פס גבוה מאוד (ואין לי, או לפחות לא משהו חדש), לייתר ביטחון סגרתי את המסנג'ר והסטים אבל הבעיה נמשכת, ואין לי שום פעילות חריגה בTASK MANAGAR. אחרי שורה של טענות מוזרות הם הציעו לי לעשות איפוס דפדפן, רק שהאיפוס הוא לE…

• 22 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by zilbermm,

שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה

10. Started by darkspell,

יש לי 2 מחשבים נייחים PC ולפטופ Studio 1537 של Dell, המחשבים הנייחים עובדים על XP והנייד על Vista 64, הראוטר הוא דגם WRT54G של Linksys. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר עם הלפטופ לרשת האלחוטית אני מקבל קישוריות Local Only בלבד, לא משנה מה אני מנסה לעשות, המחשב הנייח השני מתחבר לרשת בקלות ובלי בעיות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכרטיס רשת של הלפטופ, אבל בבדיקת מעבדה נאמר לי שכל החומרה תקינה והבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. הגעתי הבייתה, פירמטתי, התקנתי הכל מחדש, ואכן הלפטופ התחבר לרשת, והנה יום-יומיים אח"כ הבעיה חוזרת על עצמה למרות שלא שיניתי כ-ל-ו-ם בהגדרות משני הצדדים. גם אתמול הייתה לי בעיה דומה בבית של חברה שלי, שאצלה גם ראוטר של Linksys אבל מדגם WRT54GL אך הבעיה נפתרה אחרי…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  11. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. שלום יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. המחשבים מקושרים (אני מצליח לגשת לתיקיות שיתוף בין שני המחשבים) אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המשני. (ומסומן אצלי במחשב הראשי בחייגן שיש לאפשר שיתוף אינטרנט) מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by mottile,

שלום לכולם, הגדרתי שני ראוטרים של 3COM לעבוד בWDS, ומשום מה הראוטר השני כל הזמן הופך להיות לא זמין, או לא מעביר DHCP. לאחר RESTART הוא מסתדר. אני חושד שזה בגלל שמפעילים טלפון אלחוטי 2.4G בבית אבל לא בטוח. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. שלום רב, יש לי חבילה של 30 מגה (UPLOAD 1.5M ) דרך הוט ונטוויז'ן אני משתמש בתוכנה UTORRENT העדכנית ביותר. ידוע לי שישנה הגבלה מצד ספקיות האינטרנט בשעות מסוימות ביממה. עקב כך הורגלתי כבר לעובדה שאת הקצבים הגבוהים הייתי מקבל בעיקר בלילה ( 2מגה לשניה, ואף יותר, תלוי כמובן במספר המקורות), ואילו במשך היום, הרבה יותר רגוע. בכל אופן, העלאה הייתה תמיד קבועה, משהו באזור 140 קב"ש בממוצע. לאחרונה, זה נהיה קטסטרופה. העלאה היא באזור של 10 קב"ש (למרות שאני מאפשר הרבה יותר), והורדה חלשה מאוד, גם בשעות הלילה. פשוט לא יתכן שעם כמות של 260 מעלים, אקבל הורדה של 40 קב"ש בלבד! כמו כן, בעת שתוכנת UTORRENT פועלת, גם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית ביותר, בצורה בלתי נסבלת (משתפר מאוד כאשר אני…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by elad2k,

הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by haimal2003,

יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אהלן. אני רוצה להעביר כבל בין שני קצוות הבית, הלכתי והשקעתי 400 שקל בכבל של 40 מטר, ועכשו מסתבר שחסרים לי 4 מטרים.. אז חשבתי על פתרון אפשרי והגעתי לכמה, הראשון יהיה לחבר את הכבל להאב ומשם לחבר עוד כבל, אבל זה מסורבל מאד, מה גם שבמקרה כזה ההאב חייב להיות בחוץ, משמע לא במקום סגור, וגשם וכאלו זה בעיה.. הרעיון השני שלי היה משהו שאני לא בטוח אם קיים, פשוט מעיין תחנת מעבר קטנה שבכל קצה שלה יש כניסה לכבל רשת (נקבה) וככה אפשר לחבר ליחידה שני כבלים, אחד מכל צד. קיים כזה דבר? אם כן איפה אפשר להשיג ובכמה כסף?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by ReDeOn,

יש לי מודם אלקטל השחור הזה... עכשיו אני נכנס ל telnet והכל נכנס לnat פותח את פורט 21... עד כאן הכל טוב עכשיו אני מנסה להתחבר לFTP דרך הפורט הזה והוא לא נותן לי... שאני מתחבר למחשב 10.0.0.X הוא כן מצליח להתחבר שאני מנסה להתחבר דרך הIP הוא לא מצליח להתחבר... דרך הIP מתחברים אלי... איך אני גורם לו שיתחברו אלי דרך הIP ולא דרך הסוויץ

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המערכת שלי מורכבת מראוטר אלחוטי של אדימקס (BR6504) המחובר למודם כבלים. הראוטר מחובר ל 3 מחשבים המריצים XP ,Pro +SP3 שניים מחוברים אלחוטית והאחרון (HTPC) מחובר ישירות לראוטר. אני סובל מבעייה של ניתוקים מרובים בחיבור לאינטרנט ומתופעה מוזרה בה כאשר אני מנסה להכנס לאתרים שונים או לרענן דף, אני מקבל דף לבן. הבעייה מופיעה בכל המחשבים, גם בזה שמחובר ישירות לראוטר (HTPC). בנוסף, כשאני מחובר עם RDC ל HTPC אני מנותק לאחר זמן מסוים עם הודעת שגיאה ולא מצליח להתחבר שוב אלא רק לאחר שאני מרסט את ה HTPC. בבדיקה מול ספק האינטרנט (012) ומול הכבלים נאמר כי לא נמצאה שום בעייה, בבדיקה מול התמיכה הטכנית של אדימקס נאמר לי לעדכן קושחה אבל גם זה לא פתר את הבעייה. מישהו יודע ממה נגרמת בעייה זו? ה…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום. הסיפור הוא כזה-אשמח אם תוכלו לייעץ לי מנסיונכם הרב: המחשב של חבר שלי עושה בעיות בחיבור לאינטרנט. אין שום בעיה לגלוש באקספלורר אבל תוכנות מסויימות לא נכנסות בכלל לרשת (SPYBOT , OUTLOOK EX , ועוד...) מהתמיכה אמרו לו שזה בגלל הנורטון, אז הסרנו אותו, אח"כ גם הסרנו את SP2 אבל עדיין אותה הבעיה. יש לו מודם USB של מוטורולה בכבלים - אבל אני מניח שאם היתה בעיה במודם אז לא ניתן היה לגלוש באקספלורר, נכון ? נכון לעכשיו אין אנטי וירוס, אין פיירוול, ואין SP2 - אבל יש בעיה ואיש אינו יודע לפתור את הבעיה. הודעות שגיאה מדי פעם של ה XP (בסגנון הפנייה לזיכרון) הביאו אותי למסקנה שצריך לפרמט ! מה דעתכם ? תודה לכל מי שיוכל לעזור !

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  25. שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.