עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by USR,

תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by yosi-m,

האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אחד המחשבים לא מסתנכרן, (ההגדרות נכונות), היות ובבדיקה ברשת כאשר מחוברים המחשב הבעיתי עם מחשב אחר לא דרך HUB המחשב מסתנכרן ויש תקשורת בין שני המחשבים בלי שום בעיה, רק בחיבור ל- HUB ישנה בעיה כאשר בשאר המחשבים הכל תקין. אני מקווה שתארתי בצורה ברורה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by scorpion,

אני מתכנן מסיבת רשת אצל חבר משהו כמו 7 אנשים ויש לי בעיה קטנה לחלק אין כרטיס רשת והייתי רוצה לחבר אותם בusb עכשיו יש לי כמה חברה עם כרטיסי רשת ואני מביא האב של 5 וכבלים ואיך לעזאזל אני מחבר את החברה עם הusb???????

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה המודם הכי מהיר והכי טוב? אני רוצה לקנות ואני לא יודע מה.... ??? אם מישהו יודע אז תעזרו לי... ואם אתם יודעים את המחיר (הסביר) של מה שאתם ממליצים אז זה יעזור לי מאוד... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by olegu,

אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MISTER WEB,

אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by aron_l11,

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: חייב אפ טי פי או פאבי למי שיודע מה זה והוא יכול להביא לי אני אודה לו מאוד זה ה אי סי קו שלי 153151351

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by y_i_c,

מישהו נתקל בבעיה הבאה: אחרי שהופכים את המודם ל PRO ומתחברים לאינטרנט בשיטת ה PPP (אני מחובר דרך בזק בין לאומי) ומורידים קבצים בעזרת FLASHGATE ההורדה מתבצעת בצורה מקוטעת?!?!?! קרה למישהו?!?!!?!?!! אם אני מחזיר למצב PPTP הבעיה נעלמת! יש פה אנשים נוספים שמחוברים לבזק בין לאומי בחיבור PPP?????

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DarkStar,

השאלה שלי היא דיי מורכבת ... יש לי בבית כ- 3 מחשבים + LAPTOP מחוברים ל HUBx4 כולם עובדים בסדר גמור... ה Laptop לרוב לא מחובר לרשת ככה שאני משתמש ב 3 מתוך ה4 חיבורים של ה HUB השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את ה ADSL מודם או ה CABLE מודם ל HUB ואז אני לא אצתרך לחלק את האינטרנט דרך מחשב אחד ..? חשבתי על זה קצת וזה נראה דיי הגיוני הרי המודם מתחבר לקו של רשת ולמחשב אז למה שה HUB לא יעשה זאת בין כמה מחשבים.. אבל אז חשבתי עוד פעם ולא נראה לי שהמחשבים האחרים יזהו שהמודם מחובר כבר... וינסו גם הם לחבר אותו השאלה שלי היא האם הם יזהו שהמודם מחובר או לא ? והאם יש דרכים אחרות ( חוץ מ Internet Sharing ) שדומות לדרך שהצעתי פה ? תודה מראש ...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by cganir,

בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב, אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כן הכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by urizi,

אני רוצה להתחבר לאינטרנט מהיר דרך YES אמרו לי שהספק הוא בזק בינלאומי, אז האם לספק חיבור טוב לחו"ל והאם אני אוריד במהירות מFTP מחו"ל? והאם אני צריך לשלם על מודם לבזק או שאני מקבל חינם ומחירו כלול בתשלום ליס? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bv_beaver,

הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by N N C,

לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by udicol,

פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ybe,

אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guy94,

רציתי לשאול אם עוד מישהו פה מקבל לאחרונה (אני מנוי בברק 013, לא יודע לגבי אחרים) כל מיני הודעות דואר מאנשים לא מוכרים שלא ברשימת הנמענים שלו הודעות עם כל מיני קבצים כמו Palm_VII.jpg וכל מיני קבצי .bat .com !??!?!! זה פשוט מטריף אותי אני מקבל גם לתיבת דואר בברק וגם לאינטרנט זהב ועשיתי סריקה של ה - Klez הזה ואין לי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.