רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לבחור בהגדרות של הראוטר ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר מהישן את הדברים עי"י כבל USB רציתי לדעת מה קצב העברה USB 1.1 אם העסק אמין ומה המחיר של כזה כבל תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להביא ראוטר שיוכל להזרים סרטי HD וקבצים גדולים בין מחשבים ללא תקלות בנוסף גם לשחק בCO OP באלחוטי ללא תקיעות . נכנסתי לאתר של TP LINK כדי לחפש את הראוטר הכי טוב שיש ונתקלתי ב2 1) http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND הראשון הוא בקטגוריית הWIRELESS שלהם והשני הוא בקטגוריית הADSL שאותו הוספתי לרשימה כדי לשאול אם אני קונה אותו האם אני פטור משימוש במודם נוסף ( כמו שכרגע בזק נתנו לי ראוטר שהוא גם מודם ועכשיו יש לי מכשיר אחד שעושה את שני הפעולות) 2) http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8961NB אלו הראוטרים הכי טובים שמצאתי מתוך שאלו שאני יכול לרכוש ( אבא שלי עובד עם היבואן בנדא) ש…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים של D-LINK הראוטר הוא בעייתי קצת ולכן אני מעדיף שהחיבור לאינטרנט לא יתבצע על ידו אלא בחיבור ישיר של המודם למחשב עם כרטיס רשת אחד וחיבור הראוטר לכרטיס רשת השני ובמחשב השני יש רק כרטיס רשת אחד וזה האלחוטי לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך להגדיר את זה בנתב/WINDOWS?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את הראוטר הזה ? הפכתי כל פינה בה ולא מצאתי שום דבר שקשור לפתיחת פורטים . מישהוא הצליח\יודע לפתוח איתו פורטים ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
או הוט תשתית 30 מגה והוט-נט ספק 30 מגה הוט יותר זולים ב60 ש"ח......
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הראוטר הנ״ל ולאחרונה החלו ה״ניתוקים״ הללו ברשת ה5ghz כאשר ברשת ה2.4 העסקים כרגיל ללא שום בעיה. המחשב והאייפון מראים חיבור לרשת האלחוטית אבל אי אפשר לגלוש וגם אין תקשורת ברשת הביתית. זה מסתדר לאחר reboot לראוטר. לא שמתי לב שזה קורה במצב ספציפי. זה נראה ספונטני. ניסיתי לשחק עם שיטות העבודה למיניהם כמו n, mixed וכו׳. גם החלפתי ערוצים ולא חל שינוי.ניסיתי לבטל hardware nat וזה לא שינה כלום, אחריא מספר ימים שוב זה קרה הערה: כי והדלקה של התקשורת האלחוטית במפסק האחורי גם מסדרת את הבעיה מישהו כאן מכיר את הבעיה? יד איזה שהם רעיונות לפני בניה לבנדא מגנטיק? שנה טוב. שמעון.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אבא שלי צריך לרשת את המפעל החדש שלו והוא קיבל הצעת מחיר של 1100 ש"ח.. עכשיו בהתחשב בכך שכבר יש תעלות שמובילות לחדר תקשורת, וגם יש כבר חיבורי RJ45 בקירות בכל החדרים, בעצם כל מה שצריך זה הכבלים (בין 100 ל-200 מטר תלוי כמה בדיוק הוא ירצה לחבר) להשחיל בקירות ולחבר אותם לחיבורי RJ45 בקיר, הסתכלתי באתר cable.co.il וראיתי שגליל של כבל מסוכך רגיל של 100 מטר עולה 165 ש"ח, כלומר אם צריך 200 מטר זה מקסימום 330 ש"ח.. מלבד זאת נצטרך גם לוחץ לקורונה שעולה באתר ההוא 150 ש"ח. קיצור יוצא שכל העניין לא יעלה לנו יותר מ-500 ש"ח אם נעשה את בעצמנו ונראה לי שזה מה שאני יציע לו. מה שבעצם אני רוצה לשאול: א. הכבלים שקונים - כמה זה משנה אם זה כבל קשיח או כבל גמיש.. אני מניח שכבל גמיש י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בבית עם 3 מחשבים, שלושתם מחוברים עם כבל רשת לראוטר של אדימקס, הראוטר מחובר למודם של הוט. באחד המחשבים ברשת אצלי בבית, האתרים לא עולים - "לא ניתן להציג דף זה", רק google.co.il עולה והשאר לא. ניסיתי להשתמש בכמה דפדפנים ובכולם לא ניתן להיכנס לאתרים, פרט לגוגל, אתחול לראוטר גם לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב ספציפי האתרים לא עולים בהתחשב בעובדה שהרשת תקינה (כל המחשבים האחרים גולשים).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM 3CRWER100-75 ואני גולש בכבלים דרך בזקבינלאומי 2.5 מגה. הבעיה, כשאני מבצע בדיקת הורדה באתר של בזקבינלאומי כעבור כמה שניות החיבור לאינטרנט מתנתק.כל פעם. תחילה חשבנו שזה הראוטר נדפק אבל הוחלף לי לחדש וזה עדיין קורה. המודם הוא של מוטורולה.SB5101 עדכנתי כבר את התוכנה FIRMWARE של הראוטר וזה לא עזר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי ההמלצות באתר ההוטבוקס משמש כמודם וה-1042 TPLINK כראוטר. הבעיה היא שבחיבור דרך ה-TPLINK אני לא מבל בד"כ את מלוא 100 המגה אלא רק כמחצית , אולם אם אני מחבר את המחשב ישירות להוט בוקס אני כן מקבל את מלוא המהירות. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה: אני מנסה להרים (מחדש) את האתר של אבא שלי. עכשיו רשמתי את ה Domain ב ISOC עכשיו הקבצים מאוחסנים באתר חינמי שנקרא Netfirms שם העברתי את הדומיין, ועידכנתי את כתובת ה DNS שנתנתו ב netfirms אבל שום דבר לא עובד כשאני מנסה להכנס לאתר Zamir Tours אני מקבל "Bad Request" מה אני עושה כדי שזה יעבוד ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש להשכיר נטסטיק לשבועיים עד כחודש עם אינטרנט ללא הגבלה. במקומות שראיתי המחירים הם כ290 ש"ח לחודש - זה נשמע לי המון. האם יש מקומות זולים יותר? במידה ולא, האם למישהו יש נסיון עם העניין ויכול להמליץ על מקום ספציפי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תאור המצב: 1. אני גיימר מושבע וככזה רציתי לרכוש ראוטר איכותי ומהיר עם ממשק נוח לגיימרים. מצאתי ראוטר מצויין, קצת יקר אבל מעולה - Asus RT-AX88U. 2. הספסיפיקציות של הראוטר החדש הן- א. תקן ax (wifi6 ב. dual band 2.4, 5 ג. AiMesh ד. מעבד Quad core, 1.8GHz ה. אפשרות לסיגנל ברוחב של עד 160MHz 3. הבעיה היחידה (גדולה) היא שלא שמתי לב שהראוטר לא מכיל מודם... ופתחתי את הקופסא... עכשיו, בהינתן המצב הזה - מה כדאי לי לעשות ? 1. האם כדאי לי להשתמש במודם-ראוטר של חברת התשתית/ספק ולהגדירו כ bridge ? אם כן, לדעתי אאבד את כל היתרונות של הראוטר החדש? 2. האם כדאי לי לרכוש (שוב הוצאה כספית גדולה) מודם טוב עבור הראוטר החדש? תודה ר…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-