עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DarkStar,

לפני כשבוע שקיבלתי את ה ADSL - שידרגתי אותו לגירסת PRO לבדי ... הכל עבד טוב ויפה חוץ מההורדות ... ההורדות היו ממש נוראיות !!! ואני לא מתכוון שהקצב היה 6kb/sec אלא אני מתכוון לכך שהמודם היה עוצר וממשיך !! הייתי למשל מוריד ICQ הקצב היה עולה ל 50-60kb/sec הייתי מתלהב ומעלה חיוך על פני עד ש... הקצב ירד ל 0kb/sec ! ההורדה הייתה בקצב מקסימלי לכ 10-20 שניות ומפסיקה כלומר קופאת ( האינטרנט היה קופא עד שלא יכולתי לגלוש באותו זמן ! ) ולאחר כעוד 20-30 שניות הקצב היה חוזר בחזרה לקצב מקסימלי וקופא שוב ... כך חוזר חלילה עד שהקובץ הורד סופית ... הבעיה המובעת פה לפי מה שאני הבנתי היא לא חד פעמית ולא רק קרתה לי ... אלא לעוד עשרות אנשים אולי מאות קיבלתי הרבה תגובות מחברת אלקטל עצמה אך לשוו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ztakram,

אני מחפש אתר שבאמצעותו ניתן לפתוח תיבת דואר זמנית, לצורך רישום לאתרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. התשתית היא הוט 100 מגה, כיום אני מחובר לספק הוטנט, הפינגים והגלישה איטית, רציתי לשאול האם 100 מגה ללא חייגן של בזק ייתן ביצועים טובים יותר? האם חיבור זה עובר דרך הכבל החדש שלהם? איך אפשר להוציא מהם מחיר טוב? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Posford,

קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by oren778,

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, לדעתי זה יותר מתאים לפה מאשר לפורום משחקים... אז ככה - לפני כמה ימים, הפכתי את המודם שלי eci B-FOCuS router 312+ לראוטר, בעזרת מדריך נחמד של היצרן. לאחר כמה 'סיבוכים', הצלחתי להפעיל בהצלחה את הדפדפנים, שירות מקוון במשחק שנקרא Generals Zero Hour והכל עובד טוב. אבל, כשאני מנסה להתחבר לחברים שפותחים חדר, אני לא מצליח - כותב לי "Connection timed out" כאילו החדר בכלל לא קיים, אבל מה שמוזר, הוא שכאשר אני פותח חדר - הם מצליחים להכנס אלי (וזה אחרי מסע מייגע ללב הראוטר בכדי לנסות להבין את ההגיון... פתחתי פורטים שבהתחלה זה לא עזר, ולאחר מכן הבנתי שהייתי צריך להפעיל DMZ שאכן עזר לי פה...)! אז חבר'ה, מה אוכל לנסות לעשות כדי להכנס לחברים היקרים שלי ולהעביר איתם זמן איכות ב…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by wTw,

יש לי ראוטר של אדימקס כבר הרבה מאוד זמן, אני מחובר אליו וגם המחשב של אחי. בהגדרות שלו כשנכנסים ל"אתר" 192.168.2..... האפשרות לwireless כבויה. אבא שלי קנה טאבלט חדש וכשרציתי להתחבר לאינטרנט אלחוחטי דרכו פתחתי את האפשרות באתר של אדימקס, הטאבלט מצא את הרשת אבל לא הצליח להתחבר. בנוסך גם הבלקברי שלי מצא את הרשת כשחיפשתי WI FI אבל גם לא הצליח להתחבר... אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by kw,

שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Gico,

אני מחובר לבזק ב-TOP40 עם DSL-6740U המשמש כמודם, ו-Netbox של נטויזן המשמשת כראוטר ומתאם שיחות. לקראת מעבר לדירה חדשה אני רוצה לשדרג את מהירות הרשת הביתית ל-1GB. הלקוחות ברשת הם: מחשב A - המחשב הראשי, שעליו נמצאת כל המדיה. התכנון הוא שבעתיד המדיה הזו תצא אל שרת NAS. מחשב זה מחובר גם לטלויזיה ב-HDMI (תכנים עד 720P), והוא עובד 24/7 עם לקוח טורנט. מחשבי B ו-C בחדר הילדים שצריכת רוחב הפס המירבית שלהם היא תכני 720P. כרטיסי הרשת של כל המחשבים תומכים ב-1GB. פרט לכך יש עוד לקוחות אלחוטיים קטנים בד"כ (במונחי רוחב פס) נוספים כמו ניידים וטאבלט. מדוע לא להפוך את ה-6740 לנתב? כי בד"כ איכות הנתבים של בזק לא מדהימה בלשון המעטה. כשקיבלתי אותו והשתמשתי בו כנתב זה גם עשה לי בעיות עם הטלפוני…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Kobi-D,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי מישהו פה מחובר לאינטרנט בכבלים של תבל ? איך הפינגים לחו"ל ולארץ ? האם המהירות מספיק מהירה ומגיעה למקסימום של סוג החבילה ? בתודה טיגר נ.ב האם השירות והתמיכה הטכנית טובים ? ולא עושים בעיות כמו שאר החברות כמו ה adshell ? ביי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ברשותי נתב +Dlink DI 614 לנתב מחובר מחשב שולחני בנוסף ברשותי מודם אלקטל 510 שאחראי על חלוקת ה IP (בנתב ה DHCP כבוי) ועל החיבור לרשת. המודם מחובר לנתב לכניסת LAN (ולא לכניסת ה WAN כמובן). התופעה שאני חש היא שלעיתים קרובות מאוד פתאום אין לי אינטרנט במחשב. אם אני מנתק את ה DLINK מהחשמל, ומחזיר אותו - האינטרנט חוזר. גירסת הנתב היא 3.43 בילד 17 LAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C4 WAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C5 WLAN MAC = 00-0F-3D-62-FB-0F F/W = 3.43 Build:0017 Date = 20 Sep 2004 ACX F/W = 4.56 Domain = 81 SSID = home_net PID = 3B00 VID = 1186 Watch Dog = 1 Restore Default = 0 מה עושים ?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dan1111,

שלום, כבר כמה חודשים שאני מתחבר לאינטרנט בכבלים וגולש ברשת ביתית אלחוטית באמצעות ראוטר אלחוטי MSI-RG54G3. הבעייה שלי היא שלא מתאפשרת לי גישה לאינטרנט בתדירות מאוד גבוהה. (אין אפשרות לגלוש באתרים, ICQ, אימיול וכו') יש תקופות בהם זה קורה כל כמה ימים, ויש תקופות שבהם זה קורה כמה פעמים ביום. בד"כ אחרי שאני מנתק את החשמל לראוטר ומחזיר, זה חוזר לעבוד, אך יש מקרים שגם זה לא מועיל. בכל פעם שאני פונה להוט או לספק (ברק), הם עורכים מספר בדיקות ואומרים שאצלם הכל בסדר ואני מחובר. מרוב נואשות, הלכתי להחליף את הראוטר, הביאו לי ראוטר MSI חדש, ושוב - הבעייה לא נפתרה. יש לציין שהרשת הביתית עצמה ממשיכה לעבוד (גם המחשבים שמחוברים אלחוטית ממשיכים להיות מחוברים ולקבל קליטה טובה), ואפילו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Gil_T,

שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום , קודם הקדמה : אתמול התקנתי את הראוטר החדש בתקן N TP-LINK WR841N , הכל עבד טוב ויפה ואפילו הצלחתי להשיג מהירות הורדה מקסימלית יותר טובה מהראוטר הקודם (linksys) הישן. ישנם כמה מחשבים בבית 2 נייחים אחד מחובר בכבל רשת win7 השני עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (לא מובנה) עם XP, ועוד 2 ניידים ואקסטרימר פרו. כולם תומכים בתקן N ועובדים טוב חוץ מהנייד החדש. הנייד הסורר הוא samsung חדש עם כרטיס רשת intel centrino wirelessN 130 עם דריברים מעודכנים. הבעיה המרכזית היא מהירות תגובה של המחשב בגלישה פשוטה והורדות בסיסיות בדפדפן ואני אנסה לתאר: בעת כניסה לאתר או בלחיצה על לינק באתר ישנה השהייה של 20 עד 40 שניות בתגובה ואז האתר מתחיל לעלות , קודם טקסט ואז עוד השהייה ואז תמונות ופלאש. בהו…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם משחק רשת ובפרום משחקים אמרו לי שזה בעיה של הראוטר. יש לי רשת של שני מחשבים עם מודם שהפכתי לראוטר (ECI 270) +סויץ'. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי איזה פורטים צריך לפתוח ופתחתי לפי המדריך http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=8844&forum=Networking&omm=0 אבל זה לא עזר. בעיקרון פתחתי פורטים לאימיול לאחר LOW ID וזה עבד השאלה אם יש אפשרות לבדוק אם פורט מסויים באמת פתוח כדי לדעת בוודאות שזה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by freefall,

האם בין HG612 לבין C1000A יש עדיפות לאחד על פני השני אם המחיר דומה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים