רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים. אני שואל האומנם? לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת... בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב. להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם אני הולך בקרוב לקנות לוח אם האחד יש לו כרטיס רשת של 10/100/1000 כלומר גיגה לאן ולשני 10/100 כלומר רגיל מה ההבדל בינהם אני הולך לעשות בבית רשת עם רואטר לכבלים שיש לו תמיכה ב10/100/1000 האם היו הבדלים בעיות משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת. http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification אני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה? זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup : SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.com SMTP Server Password : הסיסמה שלי לדואר SMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MB ובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר. יש לי מהירות של 20MB עם מוד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב סיסקו 1841 שמחובר למודם הוט על מנת לקבל את החבילה המתועדפת שיש לי עלי להפעיל חייגן l2tp בבדיקת מהירות הורדת קובץ מאתר ה ISP אני לא מצליח לעבור את ה 8Mb והמעבד של הנתב עומד על 100% האם מדובר במגבלה של הציוד ? או בעיית קונפיגורציה ? מצ"ב ההגדרות הרלוונטיות מול הספק: ip tcp mss 1420 pseudowire-class ISP encapsulation l2tpv2 ip local interface FastEthernet0/1 interface FastEthernet0/1 description WAN interface to ISP ip address dhcp ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 duplex auto speed auto interface Virtual-PPP1 description L2TP dialer to 014 ip address negotiated ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 no keepalive no cd…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שדיברנו על הפיכת ראוטר של בזק ל-AP אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו קצת שונה - יש לי מודם ( מוטורולה סטנדרטי של הוט ) ואני רוצה לחבר אליו את הראוטר שיש לי מבזק ( dlink 2650u ) כך שאקבל חיבור אלחוטי בבית ולא לשלם על זה להוט... מי יכול לעזור ? ??? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר ל 012 ויש לי 5 מגה, ולאחרונה אני חווה איטיות מטורפת לגמריי באינטרנט... אני מבצע בדיקת מהירות בכמה שרתים, והמהירות לפעמים עומדת על 200,150 , 500 משהו כזה... התקשרתי אליהם לברר, ומפה לשם עם כל הבדיקות שלהם שלא צלחו כ"כ, אמרו לי ללחוץ הפעלה CMD NETSTAT-N , ולראות כמה דברים יש לי שם משהו כזה... הרצתי, ועלו המון דברים, אמר לי שיש לי דברים שמשתמשים לי באינטרנט וזה מה שמאיט לי תאינטרנט, שיש לי וירוסים או ספאיים . יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, וגם היה לי של נוד, יש לי גם כמה תוכנות ספאי, בדקתי ושום דבר שום וירוס שום ספאי... אמרתי לו את זה...אבל עדיין הוא טען שזה מה שזה, וזאת הבעיה... רציתי לדעת ממה זה נובע איך אפשר לסדר את זה, אם בכלל...ואם בכלל הטענה שלו צודקת, כי זה ממ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מישהו פה מחובר לאינטרנט בכבלים של תבל ? איך הפינגים לחו"ל ולארץ ? האם המהירות מספיק מהירה ומגיעה למקסימום של סוג החבילה ? בתודה טיגר נ.ב האם השירות והתמיכה הטכנית טובים ? ולא עושים בעיות כמו שאר החברות כמו ה adshell ? ביי
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-