רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ראוטר cnet 804-NF. מחוברים אליו ארבעה מחשבים. שניים מהמחשבים נמצאים קרוב לראוטר (מטר - שניים), ושניים אחרים מחוברים בכבלים ארוכים יותר (15 מטר, 30 מטר) שני המחשבים הרחוקים מזוהים ע"י הראוטר (נדלקת נורה) וגם הם מודיעים שיש חיבור רשת, אבל אין זיהוי של הרשת (לא ניתן לראות בקבוצת העבודה אף מחשב אחר). כלומר, לא ניתן לבצע את הפעולה ping .... אל הראוטר בעוד שמהמחשבים הקרובים ניתן לשלוח PING, ומקבלים תשובה שהכל תקין. כאשר העברתי את הראוטר אל אחד המחשבים "הרחוקים" וחיברתי אותו בכבל קצר, הוא התחבר לראוטר (היה פינג) ללא בעיה. אני לא רואה מה יכול להיות לא בסדר למעט אורך הכבלים (הכבלים כנראה לא פגומים). מישהו (בעל ידע) אמר לי שכשמטפלים בכבלים ארוכים יש לבצע הלחמה קטנה בקצות הכ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר למחשב פנטיום 3 ישן מחשב פנטיום 2 או 3 אחר, כך שישתמש בכח המחשוב שלו ? מקווה שהשאלה ברורה... :-\
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת שמחוברת ל 4 מחשבים מודם של WOW רכזת של EDIMAX-ES3108P וכרטיס רשת של REALTEK רציתי לדעת איך מבטלים את ה FIREWALL כי אני רוצה להוריד מביטורנט ולשחק ברשת. בבקשה אני צריך עזרה אני מנסה כבר יותר משבועים!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אני משתמש בפקס מובנה ב-XP . אני חובר "לHOT" בעלפון ואינטרנט בכבלים. השאלה שלי מדוע אני מצליח לפקסס מסמך אך לקבל פקסים איני מקבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של Linksys דגם WRT-1900ACS, קושחה גירסא 1.0.3.177401. בימים האחרונים ה-WiFi לא יציב בכלל, אני מוצא את עצמי פעמים רבות מכה ומדליק את הראוטר וכמעט תמיד זה לשווא. המודם שלי הוא דגם D-Link 6850U, וגם אותו אני מכבה ומדליק (אולי הבעיה היא בו למרות שהוא לא קשור ל-WiFi) אך עדיין זה לשווא. למישהו אולי יש רעיון מה אפשר לעשות? עדכון קושחה (אין לי מושג איך ומאיפה מעדכנים), אולי קושחה אחרת שהיא לא של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז כבר שבועות שהאינטרנט איטי ברמה מטורפת.. פניות חוזרות ונשנות להוט כמובן לא מניבות כלום למעט איפוס המודם ושינוי תדרים (פשוט הזוי) וכנראה שאני צריך לקחת את המושכות לידיים שלי ולא להסתמך על טכנאי (שלא יגיע אף פעם).. ראיתי פוסטים רבים באינטרנט על הנתונים שמציג המודם של הוט אבל עדיין אני לא מצליח להבין בעצמי האם הנתונים שלי תקינים ומה הנורמל שצריך להיות. הבנתי שניתן לפתור בעיות של עוצמות שגורמות לשגיאות באמצעות מגבירים או מנמיכים אבל לאן לחבר ומה לקנות? אז צירפתי לפוסט זה את הנתונים שהמודם שלי מציג, מדובר בספק + תשתית של 100MB ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (מלבד השגיאות שאני מבין שזה לא תקין) מה אמורות להיות העוצמות והאם הפרטים אצלי תקינים, ובמידה ולא - א…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-