רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או הוט תשתית 30 מגה והוט-נט ספק 30 מגה הוט יותר זולים ב60 ש"ח......
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת. http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification אני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה? זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup : SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.com SMTP Server Password : הסיסמה שלי לדואר SMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MB ובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר. יש לי מהירות של 20MB עם מוד…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתם התקווה האחרונה שלי. מהירות האינטרנט שלי 1.5 (בגלל מגבלות אזוריות) לאחרונה (בערך שלושה חודשים) המהירות הרגילה שלי שהיא 180 (הורדה) ירדה לממוצע שנע בין 5-50 ק"ב. זה כמובן מלווה בעשרות ניתוקים במהלך היום והלילה. אני בודק את מהירות האינטרנט באתרי הבדיקה של 012\בזק\speedtest המהירות לכאורה תקינה. מראה 1.2 יש ימים שמראה 1.5. בפועל: אני לא מצליח לראות סרטונים, תכני פלאש כמעט שלא עולים, הורדה מאתרי אינטרנט (גם אתרים אמינים כמו microsoft ) ההורדה בדר"כ נכשלת אחרי שהמהירות מתחילה ב50 יורדת ל30 ואז 10 ואז 0. פנייה לספק האינטרנט והתשתית לא עזרה, מבחינתם הכל תקין, ואני מגזים. הגלישה באתרי האינטרנט חלקה באופן כללי אז אין להם מה להגיד לי. מה אני יכול עוד לעשות? דרך אגב הבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.הנתב "BR-6524N" יכול לשמש כתחנת AP לנתב הזה "TL-WR1043ND"?? 2.האם עדיף לחבר אותו בחיבור חוטי/אל חוטי?? 3.האם אפשר לחבר את התחנת AP בחיבור חוטי ואל חוטי ביחד(וזה יגדיל את רוחב השידור מכיוון שבאל חוטי לבד המהירות יורדת בחצי)?? 4.האם כמה חיבורים מהנתב "TL-WR1043ND" לתחנת AP (שהיא-BR-6524N) יגדיל את גודל החיבור(במקום 100MB בחיבור אחד יהיה 300MB בשלוש חיבורים)?? ה"BR-6524N" תומך מחיבור קווי של 100MB וה"TL-WR1043ND" תומך ב1GB
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואו ניכבע את זה על ידי סקר מסודר! נזק בינלאומי? אינטרנט זהב? נטוויז'ן? או ברק?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. איך אפשר להגדיל טווח קליטה של מחשב נייד בלי לגעת בראוטר והתעסקות בחומרה של המחשב. שמעתי שמועות שקיימת תוכנה שמיעלת את קליטת WIFI. זה קיים? זה אפשר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברתי להוט בתור תשתית אינטרנט בלבד וקיבלתי את ה-Hotbox, שאמור להיות גם מודם וגם נתב. בהתחלה שמחתי כי חשבתי שסתם יביאו לי מודם ואמרתי לטכנאי כמה כיף לי, אבל אז הוא ציין בפני ש: א. שפעול אפשרות ה-Wifi עולה 10 ש"ח לחודש. ב. ה"התקנה" עולה 100 ש"ח. מה שקרה בפועל הוא שה-Hotbox הגיע פתוח ועובד (הקינפוג היה דרך ה-Wifi), ואז הטכנאי פשוט חסם אותו. ברגע שמנסים להתחבר לתוכנה של המודם (admin/admin@192.168.100.1) מגלים שאי-אפשר לשנות כלום (חוץ מסיסמת הגישה). בדוגרי, אני לא באמת צריך Wifi בבית כי אני יכול ליצור Hotspot במערכת ההפעלה, אבל הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר Port Forwarding כי זה חסום ויש לי משחקים שסובלים. יש למישהו רעיון איך אני מטפל בבעיה חוץ מפריצות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם PAL WINTECH 101 לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית? בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון? בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! אני משתמש בפקס מובנה ב-XP . אני חובר "לHOT" בעלפון ואינטרנט בכבלים. השאלה שלי מדוע אני מצליח לפקסס מסמך אך לקבל פקסים איני מקבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את המלצתכם בשדרוג ראוטר ברשת ביתית, כרגע יש לי ראוטר DI 524 של DLINK עם מודם ADSL ECI 312. יש לי בבית 5 מחשבים אחד מחובר בכבל ישירות לראוטר וכל השאר ביניהם PS3 וטלפונים סלולארים שמחוברים ב WIFI. הבית הוא בית פרטי בגודל 220 מטר עם חצר ו 3 קומות. נכון להיום המחשב שמחובר בכבל עובד נהדר עם הורדות כבדות 24/7 P2P דרך היוטורנט. כל שאר המחשבים ברשת האלחוטית מגמגמים לגמרי, הרבה ניתוקים,והרבה פעמיים יש חיבור ואין אינטרנט, הרבה פעמים המחשבים לא מצליחים להתחבר לראוטר ויש צורך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר. החלטתי שיש צורך להחליף את הראוטר כי הוא כבר עשה את שלו אני מתלבט בין 2 דגמים: BR-6424n או WRT54G. לאחר שחרשתי את כל הפורום לגבי מידע על שניהם אני לא בטוח שיש לי צו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליצור אפשרות להתקשרות בין שני המחשבים על מנת להעביר קבצים ולשתף אינטרנט. המודם הוא ALE130 במחשב בעל מערכת הווינדוס 2000 יש כרטיס רשת על בסיס לוח האם 8KDA3J ובמחשב עליו יש ווינדוס 98 יש כרטיס של REALTEK מבוסס על RTL8139D הבנתי שיש לי שתי אפוציות לחיבור 1. עם כבל מוצלב, ואז המחשב הראשי יצטרך לפעול כדי שהשני יכול להתחבר לאינטרנט 2. בעזרת ראוטר שיעבור 24 שעות ויחסוך את פעילות המחשב השאלות הן ככה: 1. איזה ראוטר מומלץ, ומה הציוד הנוסףף שאני צריך? (בהנחה כמובן שאני מעדיף חיבור חוטי, ולא אלחוטי) 2. איזה הגדרות נדרשות בכל אחד מהמחשבים (ניסיתי למצוא ברפרוף בפורום, אבל הרוב מדבר עם XPים למיניהם) תודה רבה, שחר
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-