עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lev-27,

המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש את המדפסת הבאה HL-2130 BROTHER. למדפסת זו יש אך ורק חיבור USB (ללא חיבור לרשת אלחוטית ו/או קווית). אני בכל זאת מעוניין לחבר אותה לרשת הביתית, כך שאוכל להדפיס מהמחשב הנייד שלי, המרוחק מהמדפסת. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות זאת באמצעות המתאם הבא http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=272&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Zap〈=he כלומר לחבר באמצעות המתאם את המדפסת לראוטר ואז לשתף את המדפסת ברשת הביתית. זה יעבוד? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  3. יש פה מישהו שהצליח לבטל את דמי אחזקת הקו בבזק אחרי הכנסת החוק הזה? אם כן, מה אמרתם ששכנע אותם? לי אומרים שהמסלול הזה של קו למטרת DSL בלבד כבר לא קיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. הכל עבד אצלי בסדר,עד שניסיתי שיתוף קבצים, יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE וכניסיתי לשתף קבצים בין המחשב שלי למחשב נייד שבו יש WINDOWS 7 STARTER נוצרה בעיה והמחשבים לא הצליחו לתקשר ביניהם, או שהצליחו ובאמצע העברת קובץ ההתקשרות נפלה ביניהם, ונדמה לי שגם החיבור לאינטרנט (לא סגור על זה). בכל מקרה,קראתי באינטרנט שיש להגדיר IPV6 ושיחקתי עם זה, כיביתי IPV4 והדלקתי IPV6 ושיחקתי עם זה קצת. כרגע,באופן לא מוגדר אחרי חיבור לאינטרנט יש לי ניתוק שכדי לצאת ממנו אני מכבה ומדליק את הנתב, משנה מIPV4 ל-6 ובחזרה וזה מסתדר לזמן מה ושוב מתנתק. העניין הוא שגם כשזה מתנתק, נותר לי WIFI בבית - אני מתחבר לאינטרנט במחשב הנייד הנוסף, בסמארטפון וכו', כך שאין בעיה של תשתית\ספק ככל הנראה. מה עושים? צילומי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אצלי בבית יש הוטבוקס(מוגדר כמודם) ונתב של 3com שמשמש לאינטרנט אלחוטי. אני מחובר בהוט לחבילה של 100 מגה. בנייח אני מקבל 100 מגה בלי שום בעיה(במספר בדיקות מהירות שביצעתי באתרים שונים). בנייד אני מקבל 3 מגה בלבד. הנתב לא בחדר ממוגן מסוג כזה או אחר, במיקום גבוה בבית, ללא איזושהי הפרעה. המהירות הזו מתקבלת בכל הבית. הדגם של הנייד הוא dell vostro v131. הכרטיס רשת הוא: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 דגם של הנתב: 3com officeconnect wireless 54mbps 11g cable dsl router קודם כל, הרצתי כמה בדיקות נוספות כדי להיות יותר מבוסס בדעתי: 1. חיבור של ההוטבוקס ישירות למחשב נתן קצב של 50-100 מגה - תקין 2. כאשר חיברתי את ההוטבוקס לנתב ואת הנתב ישירות למחשב קיבלתי קצב של 3-5 מגה ובאלחוטי קיבל…

• 16 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. Started by elik_1,

רכשתי טלוויזיה חכמה וניסיתי להגביר את אות WIFI עי התקנת - הוםפלאג -ללא הצלחה ניסיתי - רפיטר -ללא הצלחה--לא מתחבר לטלויזיה!! יש למישהו רעיון??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתלבט בין שני לוחות אם שההבדל העיקרי בהם הוא השבב של הרשת. האחד זה Realtek GbE LAN chip והשני Atheros GbE LAN יש הבדל משמעותי ביינהם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by Cheif,

מי רוצה לנחש כמה עולה בישראל חיבור סימטרי של 60M/60M?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. מה עדיף 100 מגה של חברת הוטנט או 12 מגה עם הכבל התת ימי של בזל בין לאומי? בעיקר להורדות גדולות הרבה יוטיוב בHD ומשחקים און ליין

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, האם יש אפשרות לשלם חודש אחד עבור 20 מגה, לקבל מודם VDSL, ואחרי חודש לבקש להנמיך חזרה ל-10 מגה בלי להחזיר את המודם? וככה בעצם להישאר על טכנולוגיית VDSL עם תשלום ל-10 מגה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  16. צהריים טובים ברשותי כרטיס רשת TP-LINK TL-WN650G שאמור לעבוד במהירות 108 מגה החיבור בפעול הוא במהירות 54 מגה . חיפשתי דרייברים מעודכנים באתר שלהם ואין - הכי מעודכן זה לחלונות ויסטה משנת 2007 . חלונות 8 התקין דרייבר אחר כלשהו והמהירות היא 54 - מה עושים . אשמח לשמוע הצעות ופתרונות תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by swisaman,

שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by talkl,

שלום, אני מחובר לבזק עם בזק בינלאומי ראוטר DSL2650U ללא חייגן כיצד אני מגדירה בווינדוס ויסטה התחברות לפרוקסי תודה הסתדרתי. בשביל מה שיעשה חיפוש בגוגל: בכרום setting search proxy manage proxy lan settings enter ip ¡ port ok done ההודעות אוחדו.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. לפני כמה ימים הוט התקינו לי את הוטבוקס משמע ניתקו לי את הראטר וחיברו במקומו את הראטר שלהם אבל עכשיו אני בבעיה כי עוצמת האות של הראטר של הוט לא חזקה מספיק(נמצא בתוך ממד) ונותרתי עם הראוטר הישן שלי שהיה די חזק הבנתי מחבר שאני יכול להפור את הראוטר הישן שלי edimax br-6216mg לריפיטר ובכך להגדיל את האות של הראוטר של הוט אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה אני צריך לעשות בהגדרות כדי להפוך אותו לכזה (ריפיטר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לחברי פורום. הייתי בטיול לארץ באירופה איפה התפלאתי למהירויות האינטרנט, במיוחד מהירויות העלאה כ-2500KB/s שזה 2.5 מגביט - 2.5MB/s ולא 2.5Mb/s אצל בבית של חבר. החבילה שלו היא 50/20 - 50 הורדה ו20 העלאה כאשר מדובר על Mb ולא על MB. עכשיו אין מצב שתתפסו רשת פרטית פתוחה כי כל הרשתות מאובטחות אצל משתמשים ביתיים כברירת מחדל, אולם קיימות רשתות פתוחות פומביות שניתן להתחבר אלהם אך לא תצליחו בכל מקום אלה כן אם תצאו מהבית ותגיעו קרוב. במקרא שלי הייתי מסודר, תודה לכרטיס רשת WIFYSKY שקניתי באיביי ושהשתמשתי בו ממקום לינה שלי. הנה תוצאה הכי טובה שהשגתי: הנה תוצאה מנקודת גישה פומבי בנמל תעופה בפראג שזמינה חינם 15 דקות ראשונות: אנטרנט משתנה, תוכן שמשתמשים מעלים עולה (YOUTUBE לדוג…

• 23 תגובות
    • 10.1k צפיות
  21. Started by d__o__r,

עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by jkigel,

היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by pain_killer12,

שלום לכולם, אני מחפש נתב אלחוטי איכותי בסביבות ה200-300 שקל (אם אפשר קרוב ל200 אלא אם ההבדל באמת רציני. וצריך שהוא יתמוך במהירות של לפחות 10 מגה (זה מה שעומדים לחבר בבית). ואם אפשר שהחנות תהיה באזור אריאל, פתח תקווה, ראש העין. תודה רבה לכולם על העזרה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי נתב NETBOX של 013 התומך עד תקן N. יש לי 2 מחשבים +כונן חיצוני המחוברים ברשת קווית ומחשב נייד המחובר באופן אלחוטי. למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי התומך עד מהירות 54MBPS. כאשר אני מעביר קבצים בין מחשבי הרשת הקווית מהירות ההעברה היא 10 מגהבייט לשניה בערך. כאשר אני מעביר קבצים מהמחשב הנייד דרך הרשת האלחוטית מהירות ההעברה היא 2 מגהבייט לשניה. האם זה תקין? מהירות ההעברה של המחשב הנייד לא אמורה להיות גבוהה יותר בערך פי 2 או 3? נתונים: המחשב הנייד קרוב מאד לראוטר (אם הייתי יכול לחבר חוטי הייתי עושה זאת, נגמרו היציאות בנתב). כרטיס Dell wireless 1397 mini-card Channel 1 signal:Excellent security:wpa2-psk

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים