רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4P800 ובוא יש את החריץ לכרטיס הWireless כמו שנמכר בגירסאת הWirelessEdition של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת אלחוטית בעזרת הכרטיס הזה אם אפשר להשיג אותו בארץ? או שאם לא איזה רשת אלחוטית נמכרת בארץ לאינטרנט בכבלים? כאילו איך היא מתחברת
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים: P4 3.0GHz, genuineIntel family 1.7GHz, והמחשב השלישי קצת ישן יותר. האם זה יהיה אפשרי ליצור בינם רשת? אם כן, אז אני צריכה גם כרטיסי רשת או מתאמים לאלחוטית (כי יש לי כרטיסי רשת רגילים). האינטרנט שלי עובד עם נטויזן ותשתית של הכבלים, אני צריכה שהרשת תעבוד בלי ניתוקים מיותרים ושתהיה לה הגנה בסיסית לפחות, כמו כן אני רוצה שתהיה פשוטה להתקנה כדי שאוכל לעשות זאת לבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 (אפשר לעבור את המחיר קצת) תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבניית הרשת הביתית בגלל הוספת מדפסת רשת שהיא לא אלחוטית. עד היום היה לי ראוטר וכל המחשבים היו מחוברים אליו חוטית, אבל בעקבות הוספת מדפסת הייתי צריך לשנות את כל המבנה של הרשת. כיום, המחשב המרוחק ביותר מחובר חוטית לראוטר. המדפסת נמצאת בדיוק באמצע של הכבל רשת, בין הראוטר למחשב המרוחק. תמונה להמחשה: אני צריך מן מפצל שיעביר את האינטרנט גם למדפסת וגם למחשב המרוחק. אבל למיטב ידעתי אין מפצל ממשי וצריך HUB. אז חשבתי לעשות את הדבר הבא: [ זה אפשרי ? לא יהיה עם זה בעיות ? הראוטר שיש ברשותי הוא: Edimax 6204Wg ומודם של HOT. עוד שאלה, אם ה- HUB הזה שאני רוצה לחבר הוא יתאים ? ראיתי ב- KSP את ה- Edimax ES-3205P ב- 55 ש"ח - הוא יעבוד …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות רשת למשרד קטן שיהיה בנוי משרת שיריץ את התוכנות ל-4 מחשבים, המחשבים יהיו מחוברים אליו ו-2 מדפסות רשת. השרת צריך להריץ ווינדווס כי התוכנות יכולות לרוץ רק על ווינדווס וגם שאר המחשבים. יש לי את המחשבים ואת המדפסות ואשמח לקבל המלצות על ציוד לבניית הרשת (ראוטר, סוויץ' ואם צריך עוד משהו) הראוטר יהיה גם מודם כדי שיתחבר לאינטרנט של בזק. הרשת צריכה איכותית ומהירה בין המחשבים (אם יש צורך בכרטיס רשת מיוחד למחשבים גם חשוב לציין). גם מידע אל אופן החיבור והגדרות יכול לעזור. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור. יניב.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע הסתיימה בניית המשרד שלי שממוקם בגינה שבבית. בסלון יש לי ראוטר vdsl של TP-LINK 9980 אליו מתחברים כל ההתקנים האלחוטיים של הבית. וביציאות הקויות: פורט 2 הולך לממיר של יס, שמשרשר vod לכל הממירים בבית (3 סה"כ) פורט 1 יוצא עם כבל רשת Cat 6. ישיר (צריך להיות מוצלב?, כרגע מקבל רשת לכל המחשבים הקווים, אבל אמרו לי שאולי זה עובד כ half duplex, וחלק אומרים שהחומרה היום יודעת להמיר את זה לבד) באורך 30 מטר למשרד. במשרד יש לי סוויץ' ג'יגה של Tp-Link TL-SG1008D. לסוויץ מחוברים 4 מחשבים עם כבל רשת. למשרד לא מגיעה קליטה אלחוטית מהבית, רציתי לשים ראוטר נוסף שיקח אינטרנט מהסוויץ' ויצור רשת אלחוטית בשם חדש ללקוחות המשרד. …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם לאבא שלי יש משרד והוא דיבר איתי בדיוק השבת שהוא רוצה לעשות רשת במשרד (הגיע הזמן) עכשיו אמרתי אולי אני יכול לחסוך לו עלויות ולעשות את זה לבד. אז ככה במשרד שלו יש 6 מחשבים המחשבים נורא חלשים הם לעבודה משרדית בלבד תשתית אין לו בקיצור אין כלום. עכשיו רציתי לשאול אם אני יוכל לעשות את זה לבד? עד כמה זה מסובך? מה אני יצטרך האם אני צריך שרת? ומה העלויות או שבכלל עדיך לי לשלם למישהו שיעשה זה וזהו. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר במהירות 12 מגה על תשתית של הוט עם חייגן. יש לי מודם של טריון עם כניסה אחת לכבל רשת שמחוברת ישירות למחשב. אני מעוניין לרכוש סטרימר עבור הטלויזיה בסלון וליצור תקיית שיתוף בניהם בצורה קווית. אני מבין שאני חייב ראוטר ואולי גם סוויטש מישהו יכול לפשט לי את הסיפור : האם אני צריך להחליף את המודם או לחבר אליו ראוטר ? האם אני צריך גם סוויטש בנוסף לראוטר ולמודם הקיים ? איך אני מחבר את כל השלושה יחד ? האם יצירת רשת ביתית עם הסטרימר תיפגע לי באבטחה או באיכות הגלישה ? איזה ראוטר וסוויטש מומלצים עבור זה ? תודה מראש טל.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הי שאלת תם, אני לא כל כך מבין בתחום, ובדרך ליצירת אתר מצאתי המון אפשרויות, שתכלס, אני לא כל כך מבין בהם... השאלה היא, בעיקרון, למה לי ללכת לחפש שירותי אחסון, ובניית אתרים, למה שלא אחבר מחשב נייד שלא שימושי לי לאינטרנט, אתקין עליו וורדפרס ואעשה ממנו שרת ועליו אבנה אתר? (כמובן אקנה דומיין...), מה רע בזה? אף אחד לא מגביל אותי בתעבורה ומספר כניסות, יש נפח אחסון בשפע, למה לא? נ.ב. אם מישהו מכיר מקום מומלץ לפתוח בו אתר/ לאחסן שרת או מה שזה לא יהיה, אשמח להמלצות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי windows server 8 ובניתי בדוט נט את שאני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט. האתר שלי משתמש בsql server שגם אותו יש לי. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר שאני מעוניין להשתמש בו כשרת. הבנתי שאני צריך להתקין את הwindows server אבל לא ברור לי מה לעשות אחרי זה. הבנתי גם שאני צריך לעשות PF על 80 שראוטר. מעבר לזה אני צריך גם לעדכן את הIP שלי והבנתי שיש תוכנה שעושה זאת אבל אני לא סגור איזה.. יש מצב שתסבירו לי מהתחלה מה עושים בשביל להעלות שרת כולל הכל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני בונה רשת בין שני מחשבים זה כבל מוצלב או לא מה הגדרות הבxp ויש לי במחשב אחד שתי כרטיסי רשת אחד לאינטרנט אחד לרשת איך אני עושה את זה? 10X מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות שרת אחסון ביתי שישמש לאחסון מדיה, תמונות,מוסיקה,סרטים וגיבוי מסמכים חשובים ברשותי מחשב פנטיום 3 שכבר אינו בשימוש וכן פנטיום 4 שגם כן אינו בשימוש אולם הייתי מעדיף להשתמש עם פנטיום 3 בגלל הביטים של צריכת חשמל, אמינות וטמפרטורת עבודה נמוכה יותר. הייתי רוצה להפוך אותו לשרת אחסון קבצים ביתי ואולי גם לראוטר ופיירוול ביתי אני מבין שמומלץ להשתמש במערכת לינוקס לצורך כך מכמה סיבות אבטחה טובה יותר אין ווירוסים ועבודה מהירה יותר השאלה היא באיזו מערכת לינוקס חינמית כדאי להשתמש והאם קיימת כזו שכל התכונות שציינתי כבר קיימות בה? תודה מראש שי מילגי
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1. עד כמה יורד לי רוחב הפס כשהמחשב השני משתמש באינטרנט ? 2. אני יודע שיש דרך להגביל את רוחב הפס במחשב השני עם BandwidthController אני צריך להתקין ב2 המחשבים או פשוט רק איפה שאני רוצה להגביל ואז אני שם את הרוחב פס על כמה שאני רוצה? 3. אני רוצה להגביל את המחשב השני מהורדות מהאינטרנט וכל מיני דברים-אני משתמש כרגע בNIS כדי לעשות את זה עם הפרנטאל קונטרול, יש דרך אחרת עם יותר אפשרויות ? עריכה: נזכרתי בעוד 1 ;D 4. יש מצב שאני מגדיר אייפי חדש למחשב הזה בלי ראוטר? הבנתי שאפשר איכשהו דרך המודם להפוך אותו לראוטר או משהו לא יודע בדיוק איך זה מודם מוטורולה של הכבלים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה הרכבנו בבית שלי רשת בין שלושה מחשבים, כאשר המארח מריץ אקספי, ואליו מתחברים שני מחשבים - אקספי וחלונות 98. שיתפנו קבצים, שיתפנו חיבור אינטרנט, והכל עובד, חוץ מדבר מוזר אחד! מספר אתרים הפכו להיות לא נגישים במחשבים שמתארחים, ואילו המארח נכנס אליהם בלי בעיה. אחד האתרים הוא hotmail.co.il צריך עזרה בתודה מראש - שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בנתב NETGEAR DGN2200 איך משנים user וסיסמא שלא יהיה Admin Admin תודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-