רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בוא נגיד שאני מעוניין לקנות מחשב שרת ולשם אותו בחוות שרתים קודם כל יש דבר כזה? ואז אני ישלם רק על החיבור ? כמה זה אמור לצאת ? אני לא מדבר על SEEDBOX
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אתמול גלשתי לי להנאתי בפייסבוק, ופתאום כשאני לוחץ על קישור של פוסט מסויים - אני עובר לאתר של 012 (ספקית אינטרנט) שמודיע לי שיש לי חוב ועליי לשלם (מצ"ב צילום מסך). בדף שנפתח יש גם קישור לתשלום וממש הזנת פרטי אשראי. חשדתי בהתחלה בפישינג - אבל הדומיין שייך באמת ל - 012, ויש היסטוריה בגוגל על הכתובת הזאת. התקשרתי אליהם ובאמת אני חייב להם כסף שאותו אני אשלם (אני לא גנב - זה בגלל טעות של בזק שפיצו אותי על זה כבר). כששאלתי אותה על הדרך שהם מודיעים לי שיש לי חוב - היא טענה שככה הם עובדים. האם זה חוקי? מה עם עקרון של ניטרליות הרשת? מחר הם יתחילו לשלוח לי פרסומות או למכור את המידע שהם אוספים עלי למפרסמים... אם נקביל את זה לשירותי טלפון - הא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הראוטר שיש לי הוא DI 614+ של D LINK , המהירות של האינטרנט היא 1.5 ובקרוב היא תשודרג.. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי? (התקציב הוא עד 250 אם זה קריטי) מה שהזמנתי (אני לא בטוח איזה מבין השניים, שעולים אותו מחיר, 137) או זה EDIMAX EW-7108PCG 802.11g 54Mbps WIRELESS PCMCIA CARD או זה EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps WIRELESS PCI CARD מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף? ובכלל איזה כרטיס מומלץ מIQPC? http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=440
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לציין דבר ראשון שאני כמעט לא מבין דבר בכל הנושא וכל המושגים הם סינית בשבילי אז לאט לאט איתי עכשיו לעניין, יש ברשותי מודם/ראוטר של בזק D-LINK 6850U ויש עוד מחשב שמחובר ברשת הביתית. עד שעברתי לאקספון הכל היה בסדר ועבד כמו שצריך. מאז המעבר לאקספון דפים לא נטענים (גם אחרי ריפרש כמה פעמים) , יש ניתוקים באופן סדיר(מרגיש את זה בסטרימינג רדיו) יוטיוב ופייסבוק, לעיתים הבעיה נפתרת אחרי ריסטרט למחשב וכיבוי/הדלקה של הרואטר. מצרף כמה נתונים שאספתי ורלוונטים (זה בסדר להראות את הכתובת אי פי שלי ? ) תודה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר חדש Dlink dsl g225 vdsl2 n300 לאחר שיחה נציג מחברת 018 הגדרתי את הראוטר ובבדיקת מהירות אני מקבל 15 מגה מתוך 40 עליהם אני משלם אין לי בעיה לקבל קצת פחות אבל זה מוגזם, ניסיתי לשנות ערוצים ידנית ממש לא שינה כלום. אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא, או אולי בעצם אין פתרון ואכלתי אותה? הראוטר הקודם שלי הגיע לגבול 40 המגה אבל התנתק הרבה פעמים ועשה בעיות לכן החלפתי אותו הראוטר הקודם היה מדגם Dlink dsl 6850 u n600 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. קראתי את הלינק הבא: http://www.campinghounds.com/links/Networking%20HP%20G85%20Printer/index.php ועשיתי הכל, התוכנה מזהה את המדפסת אבל לא מצליחה להתקין אותה בגלל שהיא לא מאשר את הPORT NAME שאני כותב בעיקרון היא אמורה לאשר את ה DEFAULT והיא לא מאשרת לא…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לנתב ובדיקה באתר של בזק מאשרת שאני מקבל את חבילת 10 מגה שלי. בדיקות מול שרתי חו"ל זה סיפור אחר (ואבוד). כאשר אני מבצע את אותה בדיקה במחשב הנייד שלי (שמחובר אלחוטית לנתב) אני מקבל פחות מ 6 מגה. למחשב הנייד של כרטיס במהירות B והקליטה טובה מאוד. מה יכולה להיות הסיבה להפחתה במהירות במחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש נתב אלחוטי לשימוש ביתי בתקציב של כ-350 ש"ח. כרגע שמתי עין על ה-"Edimax BR-6524N", כיוון שהוא פופולרי באתר זאפ. אשמח אם תאירו את עיני על אילו נתונים להסתכל כאשר אני רוכש נתב.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הרוואטר האלחוטי של TP-Link Model. TL-WDR4300 מתוך ציפייה שמהירות העברת הקבצים בין המחשבים שלי ברשת הפנימית תהיה לכל הפחות 15 MB/s לצערי אל אף שלכאורה נתוני הרשת שלי אופטימלים, אני לא מצליח לגרד את ה- 5 MB/s... מה אתם חושבים שאני לא עושה כמו שצריך ?? תודה מראש, נ.ב מצורפת תמונה של נתוני הרשת (dongs)
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל. בהתחלה עבדתי איתו בתשתית של בזק ואח"כ עברתי לתשתית של הוט בחיבור 12 מגה. תשתית הוט עם חייגן, ספק בזק בינלאומי. מדי פעם יש ניתוקים עם החיבור של הוט שלא היו בחיבור של בזק. למשל היום בבוקר הראוטר התנתק ולא הצליח להתחבר בחזרה עד שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי. הקושחה שלו מעודכנת לגרסה האחרונה. יש לי גם ראוטר של TP-Link 1043ND אך רציתי ראוטר עם מעבד חזק יותר שעומד יותר טוב בעומסים. השאלה שלי היא עם איזה מהשניים כדאי לעבוד בתשתית של הוט עם חייגן? האם יש פתרון לניתוקים ב-D-Link? כמו כן, לא יכולתי להשתמש בכתובת שרת הוט של בזק בינלאומי hot.bezeqint.net באותיות אלא הייתי צריכה להכניס את הכתובת במספרים, הראוטר לא הסכים להתחבר כשכתבתי את הכתובת באותיות. תו…
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי אין לי כולכך הרבה ידע בתחום לכן אני שואל יש לי חבר בקיבוץ לשכן שלו יש שם רשת אלחוטית,ולבחור אין מודם אלא רק נתב אלחוטי שקיבל במתנה האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת שיוכל להתחבר לאנטרנט דרכו? במידה ולא האם כדאי לו לרכוש כרטיס רשת כזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8103 http://www.skypc.co.il/sg_product~EW-7711UMn~23~0.htm הבאתי לו כרטיס רשת בזמנו שאמור "לחדור ממ"דים" אך התברר כזבל מוחלט והקליטה היתה נמוכה מאוד הבחור רוצה לקלוט אנטרנט מהשכן הנחמד זה הכול ^^ אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כרגע יש לי נתב TP-LINK W8951ND. אני מעוניין להגדיר ניתוב לכתובת IP פנימית כאשר מתבצעת פניה לכתובת מסויימת מכל המכשירים בבית. קרי, אני מעוניין שעבור כתובת שמית זו, הנתב לא יפנה לשרת ה-DNS של הספק, אלא יחליף אותה ידנית בערך IP נתון - בדומה להגדרת ערך בקובץ hosts בווינדוס. לא מצאתי אפשרות כזו במסכי ההגדרות. ידוע לכם על דרך להגדיר זאת? לחילופין, האם אתם מכירים נתב שתומך באפשרות זו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הוספתי עוד מחשב בחדר ואני רוצה לחבר גם אותו. אבל אני לא רוצה לקנות ראוטר ב200 שקל בשביל זה. אז חשבתי אולי יש כמו מפצל חשמל רק לכבל רשת, יש דבר כזה? מה המחיר שלו? מאיפה אפשר להשיג? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני במעבר לדירה חדשה וכרגע יש בבית החדש מחשב אחד שמחובר לPRIVATE BOX של בזק בינלאומי ובו אינטרנט במהירות 10 מגה, יש עוד מחשב חדש בבית שעליו להתחבר גם לאינטרנט. איזה ראוטר לקנות?או שכדאי לקנות אינטרנט שמועבר בחוטים בחשמל?איפה אני יקבל את המהירות הגדולה ביותר בלי נפילות? הציעו לי את המכשיר הבא אינני יודע אם זה טוב או לא ..המלצתכם תעזור רבות בכלל האם ללכת על ראוטר או חיבור חשמל?מה לעשות? http://img156.imageshack.us/i/img20110210202701.jpg/ תודה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני לאחרונה קניתי תראוטר tplink vr600, תשתית בזק 100 מגה וספק בזק בנלאומי. שימושים רגילים, לא משהו רציני. משתמש במכשיר כראוטר+מודם(אין מודם נפרד). אני נתקל בבעיה דיי מוזרה(בעיניי), הראוטר עובד מצויין, יש לי חיבור אינטרנט בכבל וWIFI והכל עובד נהדר. אבל, לפעמיים אין אינטרנט או שיש אבל הוא איטי עד איימים. אני אסביר, נגיד יום ראשון, אני מכבה תמחשב ב6 בבוקר, יוצא מהבית עד הצהוריים(אזור 3 וחצי בצהוריים) ואז אני מדליק תמחשב בצהורים והאינטרנט אייטי לגמרי, שום דבר לא נטען במחשב(מחובר בכבל). WIFI עובד בטלפון, בסטריימר גם עובד הwifi אבל במחשב? בכבל? איטי בצורה מחרידה, לא נטען שום דבר. הדרך היחידה לפתור את זה זה להכנס לNetwork connectio…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פה מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל- אם אני רוצה להפיץ את הרשת מהראוטר קווית לכל הבית, הבנתי מפה שאני יכול להעביר את כבל הרשת דרך הקיר. איך אני צריך לעשות את זה? פשוט לפתוח קירות כדי להעביר את הכבל לא נראה לי הגיוני (לפתוח שניים שלושה חורים נקודתיים זה הגיוני), אם כך כיצד אני מעביר את כבל הרשת?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחובר להוטנט עם ספק הוט והאינטרנט שלי מדי פעם מתחיל לגמגם או לזייף. אני חווה ניתוק לפחות 3-4 פעמים ביום שמשכם בסביבות דקה. היו פה כבר כמה טכנאים אבל זה כל פעם הסתכם בהחלפת מגבר, אני מתחיל להתייאש האמת. מישהו יכול לומר לי אם העוצמות הללו תקינות? למה אני מקבל כל כך הרבה correctables ו- uncorrectable. לקחתי את הסקרין שוט הזה עכשיו, עשיתי למודם ריסט אתמול אחה"צ/ערב ככה שמדובר על כ-15 שעות עבודה בלבד. מה עלי לומר להוט כדי שיתנו לי יחס נורמלי? נ.ב. אני מחובר ב-WIFI להוטבוקס שמחובר פיזית למחשב אחר בבית.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-