רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, המהירות שלי במחשב היא 30 מגה, לפי כל מה שידוע לי מהירות ההורדה המקסימלית היא מהירות האינטרנט לחלק ל8 שזה יוצא 3.75. אבל אתמול חבר שלי התחיל להסביר לי שבטורנטים יש אפשרות לעבור את מהירות ההורדה בגלל כמות הסידים (שיתוף קבצים וכל זה), מה שבחיים לא קרה.. אפשר בבקשה הסבר יותר מורחב על זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לרשותי שרת מדפסות (כניסה לכבל רשת ויציאה לשלוש מדפסות) ללא manual. אין לי מושג מי החברה. האם למישהו יש מושג על כללים איך מגדירים את הדבר הזה ואיך פונים לכל מדפסת. בחלון שכנים ברשת לא מופיע שום דבר חדש. [כמובן שהרשת מחוברת וגם מדפסת]
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND יש לי כמה שאלות אשמח לעזרה. 1. האם ניתן לחסום אתרים דרך הראוטר (כמו שניתן דרך הקובץ HOSTS של המחשב) ? 2. ראיתי שיש חיבור של USB מאחורה וחיברתי לשם DOK שנכנסתי להגדרות בראוטר ראיתי את הפירוט שלו מקום זמין וכו' אבל לא הצלחתי להיכנס וליראות את הקבצים ? האם זה אפשרי ? אני מעונין ליצור לי מקום לקבצים של הלימודים(כמו DROPBOX ) יש לי DYNDNS מוגדר על הראוטר. תודה רבה על העזרה אור
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הי, לבן משפחה שלי יש מודמראוטר של בזק עם כיסוי אלחוטי די עלוב. (לא יודע את הדגם) אני אישית עובד עם תשתית הוט אז אין לי נסיון עם תשתיות בזק. האם כדאי לקנות מכשיר משולב מודם+ראוטר או שעדיף לקנות ראוטר נפרד ולבקש מבזק שיספקו מודם? (אם הם בכלל עושים את זה). במידה ומכשיר משולב הוא העדיף האם יש המלצות לאחד עם כיסוי אלחוטי טוב?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי את הנתב tplink 1043 שמחובר להוטבוקס שמוגדר כמודם. בחיבור ישיר לנייח אני מקבל 100 מגה בלי שום בעיה. הבעיה היא בחיבור ה-wifi לנייד. הנייד שאני משתמש בו הוא vostro v131 שתומך בתקן n. אז ככה: האות הנקלט הוא המירבי ביותר ולמרות זאת מהירות התגובה של ה-wifi הוא איטי ביותר והמהירות עצמה היא איטית. מה ניסיתי: לא עובדות אצלי תוכנות שיתוף ברקע. ניסיתי גלישה ב-2 תוכנות שונות(אקספלורר וכרום). בדיקת מהירות במספר אתרים שונים. עדכנתי גרסת firmware לעדכנית ביותר. שיניתי ערוצים ל-1,5,6,11,13. ניסיתי גלישה ללא הגנה כלשהי. הגדרתי שיעבוד רק על תדר n וניסיתי גם 20mhz וגם 40mhz. מה עוד אפשר לעשות??? מה לשנות בהגדרות??
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אורנג' שלי SMARTBOX דגם GIGASET 604 IL. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את האייפי שלו ולתת לו אייפי אחר מ 192.168.1.1. אני רוצה לשנות את זה כדי להשתמש איתו כ AP. ביטלתי את ה DHCP בראוטר הזה והגדרתי את ה WIFI עם אותו SSID ערוץ שונה ושאר ההגדרות של ה WIFI דומות. הבעיה שיש התנגשות כנראה כי פעם המחשב המחובר עובד עם הראוטר שאליו מחובר האינטרנט 1043 TPLINK ובזמן עבודה המחשב עובר לסמרטבוקס זה קורה אפילו בחיבור קווי. יש למישהו מושג איך אפשר ? האם אפשר להחליף את ה FRIMWARE שלו לאחד שלא של אורנג' ?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-Link 1043ND שהתקנתי עליו DD-WRT, מחובר ל-D-Link 6740U בתצורת מודם. היה לי חשד שמתחברים לי לראוטר וגולשים על חשבוני אז יצרתי סיסמה חדשה מורכבת בעלת 16 תווים בעזרת Password generator ושמרתי אותה על דיסק און קי למקרה הצורך. כמו כן שיניתי את סיסמת ה-Admin לכניסה לממשק של הראוטר. למרות כל זה, עכשיו אני רואה ב-SysInfo של DD-WRT משתמשים לא מוכרים שלא היו קודם תחת DHCP Clients אך הם לא מופיעים תחת Wireless clients. למותר לציין שאני לא מעוניינת שכל מיני אנשים יתחברו לי לראוטר במיוחד אם הגדרתי סיסמה והם לא אמורים להתחבר בניגוד לרצוני. איך אפשר למנוע את זה? אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שההצפנה שאני משתמשת בה היא בשיטה המומלצת - WPA2/AES.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ב 15 מגה לתשתית של בזק, ולאנטרנט של בזק בינלאומי. לאחר שנה עם המודם netgear dgn2200 (שיוצר בסביבות מאי 2011) שקיבלתי מבזק, במהלכה הייתה לי תופעה מציקה מאוד בה החיבור האלחוטי היה מתנתק ומתחבר מחדש בצורה רנדומלית, נציג תמיכה טכנית אמר שאני אלך להחליף בבזק סטור. הנתב שקיבלתי במקומו, הוא d-link dsl-2760u (שיוצר באוקטובר 2010, ועליו 2 מדבקות של "נבדק/תוקן" של בזק, הראשונה מפבואר 2011, והשניה מיולי 2012) - כלומר refurbished. גרסת firmware היא: 5.10.85.0.cpe4.402.0 גרסת bootloader היא: 1.0.37-102.9 לא יודע עדיין לגבי הביצועים שלו. השאלה שלי היא - האם כדאי לי להשאר עם הנתב של דילינק (שנראה יחסית טוב - עובד גם ב 2.4 וגם ב 5), או להתעקש לקבל נתב חדש יותר (ואולי לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פורום רשתות ואינטרנט, המחשב הנייח שלי מחובר ישירות לאינטרנט הביתי עם ראותר. ושאר המחשבים בבית קולטים באמצעות Wi-Fi' הספק שלי זה 012 סמייל, לאחרונה התחילה לי בעיה עם האינטרנט במחשב, פתאום אני מנסה להיכנס לאתר מסוים באינטרנט וגוגל מביא לי את ההודעה הזו "דף אינטרנט זה אינו זמין".(תמונה למעלה) וכל אתר שאני מנסה להיכנס אליו מביא לי את אותו דף עם ההודעה. וזה קורה גם באינטרנט אקפלורר. אבל האינטרנט עדיין מחובר, ומה שהכי מוזר זה שהאימייל והסקייפ עובדים חלק, אני מתכתב בצ'ט בלי כל בעיה. והמחשב הנייד עדיין קולט אינטרנט מהראותר, ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט. בעבר כשהאינטרנט היה מתנתק, אז הייתי פשוט מנתק את הכבל ומחזיר, אבל גם האימייל והסקייפ לא היו עובד…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בדקתי את המודם ושלושת הנורות פועלות, והאור דולק בחיבור כבל רשת למחשב. הרצתי ipcofig ויש ip. לגבי חומרה מופיע במנהל ההתקנים: מתאם רשת- מתאם אינטרנט מהיר תואם via הכרטיס רשת מובנה : ms-7095 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך החייגן. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נתב Linksys WRT54GL ומחשב נוסף בחדר אחר שמחובר אליו אלחוטית. עד אתמול בערב הכל עבד מצויין ומסיבה שאינה ברורה היום בבוקר המחשב השני פשוט לא מצליח להתחבר. המחשב הנוסף מזהה את הרשת, יש אפילו סיגנל טוב אבל כאשר מנסים להתחבר מקבלים הודעה שלא ניתן להתחבר. אין בעיה של אבטחה כי עד עכשיו הרשת לא הייתה מאובטחת. ניסיתי לאבטח את הרשת (WPA Personal), הוספתי את הסיסמה במחשב השני ולכאורה נראה שהכל בסדר (שוב, יש סיגנל יפה בצבע ירוק) אבל כפתור ה-Connect לא מושחר (Greyed out). אני כבר די אובד עצות, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, יש לי שאלה, נניח ואני רוצה לחסום אתר ספציצי באמצעות טבלת ניתוב וכתובתו היא xxx.xx.xx.xxx מה שאני עושה זה route add xxx.xx.xx.xxx/32 ובוחר לו ביעד סתם gateway הבעיה היא שהוא לא נחסם, http://up 351 .s iz .co.i l/up3/ymjhqxvt5zmu.jpg (למחוק רווחים) השאלה היא כזו , אם ברגע שאני פונה לכתובת הוא אמור לזרוק אותי לסתם GATEWAY איך יתתכן שאני מגיע לאתר?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס שמוגדר כאלחוטי מחובר אליו מחשב אחד עם כבל רשת + מחשב נייד שאני גולש דרכו בצורה אלחוטית מהוטבוקס אני רוצה לחבר להוטבוקס ראוטר נוסף עם כבל רשת ולגלוש דרכו (הראוטר הנוסף) בצורה קווית+אלחוטית אבל שגם ההובוקס ישאר אלחוטי. איזה כבל אני צריך והאם הדבר אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעונין להפיץ את הקידמה לעוד כמה חדרים בבית שרחוקים מהנתב. יש מלא ב- Ebay. מצא חן בעיני הדבר הבא: 300Mbps WiFi Wireless LAN Repeater Router Signal Booster Amplifier Power Range קישור: http://www.ebay.com/itm/300Mbps-WiFi-Wireless-LAN-Repeater-Router-Signal-Booster-Amplifier-Power-Range-/271012921399?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item3f19a10037#shId מעין קשת פלסטיק שמתחברת למתח 220V, לפי הבנתי הדלה, ניתן לחבר אותה פיזית לאחת מיציאות הראוטר או אלחוטית והיא מגבירה את ה- WiFi. מה דעת יודעי דבר ? לחילופין המלצה אחרת ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב TP-Link TL-WR1043ND. הוא יושב בחדר בקצה הבית כשבין החדר לסלון יש קיר בטון, איכות הקליטה בסלון היא סביב 70-80%. בקומה השניה (חדר מעל החדר שבו נמצא הנתב) המצב קצת פחות מזהיר ואיכות הקליטה היא 50-60%. אני רוצה להוסיף מגביר אות (ריפיטר או כל פתרון אחר) שיוכל להגדיל לי את איכות הקליטה בקומה השניה. אבל, מכיוון שאני רוצה לעשות שימוש בסטרימינג אני לא מעוניין בפתרון שיחתוך לי את מהירות הרשת בחצי. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המכשיר כן מספק לי באופן קווי אינטרנט של 15 MB על 800K. שאפו. אבל בתור ראוטר הוא מזדהה בנייד שלי ולאחר שהמחשב מתחבר, זה כותב MO INTERNET. למרות שכתוב CONNECT. עצות? תודה! יום מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני וחברים שלי בזמן האחרון מאד רוצים לעשות LAN בשביל הנוסטלגיה, לשחק משחקים ישנים וחדשים לא באמת קריטי לנושא. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR10403ND, אחלה ראוטר לשימושים שלי, אבל יש לו רק 4 יציאות קוויות (חשוב להזכיר שאני רוצה שיהיה אינטרנט בכל המחשבים שמחוברים לרשת), חשבתי להביא רכזת של איזה 8 פורטים וככה אני יכול לחבר מעל 10 מחשבים לרשת, (8 דרך הרכזת ועוד 3 דרך הראוטר עצמו). עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם כשאני יחבר רכזת לאחד מהיציאות של שהראוטר הכל יעבוד כמו שצריך ולכולם יהיה אינטרנט וכו' (האם זה בכלל אפשרי? כי לא באמת ניסיתי לעשות את זה אי פעם)? 2. אם הכל בסדר, אני צריך להגדיר משהו מיוחד במחשבים / ברכזת / בראוטר כדי שכל העסק יעבוד או שאני פשוט מחבר את הרכזת לאחד הפורטים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-