עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. למי שיש חיבור 30Mbps דרך הוט - עם איזה ראוטר אתם משתמשים? הראוטר שלי (Linksys E4200) הוא נהדר, אבל מסתבר שהחייגן שלו מצליח להגיע למהירות 22Mbps, ואם אני מתחבר ללא חייגן (חיבור עם IP קבוע), אני מקבל דרכו את המהירות המקסימלית. את המהירות המקסימלית אני מקבל אם אני גם מפעיל את החייגן דרך המחשב שלי. כמובן שאני מדבר על חיבור אלחוטי. למישהו יש רעיונות?

• 53 תגובות
    • 11.9k צפיות
  2. Started by eloya,

היי, אני מנסה לגשת למחשב שלי דרך remote desktop ממחשב אחר. מבחינת תוכנה הכל מותקן כמו שצריך. יש לי שני חשבונות admin וכשאני מנסה להתחבר אל המחשב הוא מבקש סיסמה העניין הוא שאין לי סיסמה לאף אחד מהם ולא הצלחתי למצוא איפה צריך להגדיר אותה. אנא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  3. אני צריך המלצה למכשור שיהיה יעיל עבורי לעבודה ופשוט לתפעול. ההמלצה תכלול, סוג, דגם ומחיר. ואם יש למישהו המלצה לחנות בבאר-שבע שמתעסקת עם תקשורת, אני אשמח לקבל שמות לפרטי. Network Cable Tester - לבדיקת נקודות תקשורת בקיר ובארון איזה חברה? איזה דגם? כמה עולה? (המכשיר עם 8 נקודות שרצות ואומרות איזה כבל לא תקין) מגלף חוטים מקצועי מחיר? לוחץ לקורונה מחיר? יש המלצה למשהו ספציפי? Dymo מכשיר אלקטרוני להפקת מדבקות מומלץ של Dymo? מחיר? או מכשיר אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by A.j.23,

אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by purple-hey,

שלום]הבאתי מבזק את הDLINK 2760U, אליו אני מחבר, דרך היציאות USB האחוריות שיש לו 2 כוננים ניידים. עושה להם mount בווידוס וfstab בלינוקס.2 בעיות: 1: לא הוידוס ולא הלינוקס לא מראים את הגודל שלהם, כתוצאה מכך גיבויים אוטומטיים נתקעים בטענה שאין מספיק מקום. 2: מהירות כתובה מקס' בחיבור קווי מכרטיס רשת 100\10 - 700 kb\sec ?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by 00Amir,

עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Mr.positive,

1.האם יכול להיות שנגיד בvista מהירות האינטרנט שאתה מקבל שונה מxp (נגיד xp 2mb ו vista 1.5mb ?) 2.האם התוכנות שרשום שממהירות את האינטרנט פועלות באמת ?

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by zrikman,

שלום לכולם לפני יומיים קיבלתי את ה HOTBOX של הוט ספק אינטרנט בזק בינלאומי ויש לי 3 שאלות, 1) אני יודע שיש לי חסימה של פורטים כי משחק שאני משחק לא עובד ולא מתקשר לשרתים של המשחק, אינטרנט רגיל מהיר ואין בעיה. נכנסתי ל PORT FORWARDING ופתחתי את הפורטים, היום אני גם אתקשר לתמיכה לראות אם הם לא חוסמים משהו, השאלה, האם רק שם פותחים את הפורטים? או שיש עוד מקום שאני צריך להגדיר את זה? (לא מדבר על הספקית) 2) הבנתי שיש בעיות עם הראוטר לגביי מהירויות מעל 30 מגה, האם אפשר להשתמש בו כראוטר במהריות 12 מגה? 3) לגביי חסימת כתובות מק של מחשבים ניידים, לא הבנתי איפה אני עושה את זה, אם מישהו יכול לעזור תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by eliyahut,
    • 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. ברשותי רשת אלחוטית קיימת בפרוטוקול G הכוללת נתב+AP (הבית 3 קומות עם תקרות רביץ וקירות בטון). הנתב האלחוטי שלי מתחיל לגמגם (מפסיק להגיב הרבה פעמים גם בחיבור ישיר). אני מחפש המלצות לנתב אלחוטי אמין בתקן N שתואם גם לרשתות G (בשביל ה AP ושאר הציוד בבית). יש לי נסיון מר עם D-Link ו Level One, אני מוכן לשלם כמה שצריך כדי לקבל רשת אמינה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד שמחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל רשת ומודם עם USB, בחדר של אחי. המחשב השני נמצא בחדר שלי, ומשמש אותי בעיקר לעבודות ומחובר לאינטרנט דרך כבל אדום כזה בקיר שיוצא מהמארז של המחשב בחדר של אחי למארז במחשב בחדר שלי וכך, איכשהו, אני גם מחובר לאינטרנט. יש לציין שההישארות שלי מחובר לאינטרנט תלויה במחשב הראשון. אם הוא מנותק - גם אני. (אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר). עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד סרטים או משחקים במחשב השני. אני רוצה להוריד את כל הקבצים באופן רציף. העניין הוא שבשביל שאלה יירדו באופן רציף, חייבת להיות בין הורדה להורדה החלפת איי פי. במחשב בחדר שלי אחי, מותקנת כבר תוכנה שמחליפה את האיי פי באופן אוטומטי בין הור…

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  13. החל מהיום, חברת HOT מציע ללקוחות עיסקיים חיבור בנפח של 500M בערוץ היורד (ורק 10M בערוץ העולה). ההצעה תקפה רק באיזורים מסויימים בארץ והעלות - 279 ש"ח לחודש (לפני מע"מ). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002283 ההודעה לעיתונות - מצ"ב בקובץ PDF.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חייב מידע על סוגי כבלים והסברים עליהם בקצרה אפשר גם אתרים באנגלית מקסימום אני אתרגם כי לפי מה שהבנתי אין בעברית אבל אם מצאתם אז.. :} תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by d_v,

שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]

16. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות התגלה לי באקראי אתר אינטרנט ישראלי שהעתיק, ללא רשות וללא פרסום קרדיט, מדריך שלם מאתר NetCHEIF. זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה זו, אך מניסיוני, דוא"ל קצר לבעל האתר בתוספת הפניה לחוק "זכויות יוצרים" ולעונשים הקבועים בו, מביא להסרת מידית של המדריך המועתק. אולם, באתר האמור לא היה דף "אודות" ולא מצאתי בו שום פרטים שיאפשרו לי לפנות ישירות לבעל האתר. רוצים לדעת איך גיליתי את המעתיק ומה זה אומר על הפרטיות של כולנו ברשת האינטרנט? http://www.netcheif.com/blog/?p=695

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. Started by sheepmaster,

אנשים עד לפני 7 שעות היה לי אינטרנט 1.5 מגה הורדה ו128 קקבייט העלאה ושילמתי 150 שקל ל012 והוט ביחד...ועכשיו שיניתי את האינטרנט שלי ל 1.5 מגה הורדה ותתכוננו ל512 קקבייט בהעלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבינו 60 קקבייט לשנייה לשלוח למישהו משהו או באימיול.......וכל זה רק ב115 שקל(המחיר כולל את 012 ואת הוט ביחד) למשך שנה!!!.....הפעלתי את האימיול שמתי העלאה 60 קקבייט לשנייה ותאמינו או לא אבל תוך 10 שניות האימיול שלי מוריד בלי הפסקה מעל ל120 קקבייט לשניהה~~~~~!!!! ולמי שלא מאמין שיבקש ממני תמונה...אני מעלה לאנשים ב55 ואני מוריד מהאימיול מאנשים בלי הפסקה ב120 + עד 150 הדבר הזה חיה ולכולכם כדאי להצטרף בנוסף יש להם חבילה מגה וחצי להורדה ו256 קקבייט להעלאה נדמה לי ב80-90 שקל...…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. הבעיה היא כזאת. יש משחק משעשע שאני משחק באינטרנט בשם TOP אני לא מתכוון לפרסם פה את המשחק או משהו. פשוט זה נורא קונקרטי לגבי המשחק הזה. האינטרנט שלי עובד בצורה מצויינת. מוריד על מקס' ומעלה על מקס' בשרתים גם בארץ וגם בחו"ל. משחק משחקים אחרים שלא מאותה קטגורייה ללא שום לאגים או קפיצות פינגים. לבעיה: עד לפני שבועיים המשחק עבד בצורה פנטסטית, הייתי לקוח של נטויז'זיון יש לי כבלים ללא ראוטר. התקשרתי עשו לי בדיקות מהירות, הכל תקין. נאמר לי שיש לנטויז'יון בגלל המיזוג של החברות בעיה עם שרת אחד שיש להם לחו"ל שכנראה זה מה שמשפיע על המשחק. לאחר שבוע התקשרתי שוב הבעיה עדיין לא סודרה ונאמר לי שתטופל תוך מספר ימים, אחרי שבוע נוסף אמרו לי את אותו הדבר. עשיתי בדיקה קטנה לקחתי את הנייד שלי ל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by יניב51,

צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  20. אני מנוי מאוד ותיק של החברה הזאת(אינטרנט זהב) ,ובזמן האחרון יש להם הרבה מאוד תקלות כל שעה בערך האטות במהירות ,בעיות עם אתרים מסוימים, ואם אתם מתקשרים לתמיכה(שזה אגב לא שיחת חינם ) זמן ההמתנה ארוך במיוחד ...והם משאירים הודעה קולית שמבשרת על תקלה כזאת או אחרת כל פעם הודעה אחרת.. אחרי שממש נמאס לי מכל הקטע הזה החלטתי להתנתק מהם ופה מתחיל הבלגן הגדול.. כבר שבוע אני מנסה להתנתק מהחברה הזאת והם לא מתיחסים ,אני מתקשר לשירות לקוחות ,אחרי זמן המתנה של חמש דקות הם עונים לי ,שלום אני רוצה להתנתק הם אומרים לי אוקיי תשאיר מספר ונחזור אליך ב24 שעות הקרובות אני מחכה מחכה...ואין טלפון וככה שוב אני חוזר אליהם ..ושוב אותו סיפור משאיר מספר והם לא חוזרים ..המוקד של השירות לקוחות נסגר בשבע א…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by didS,

תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by ag43,

שאלה קצת מוזרה: חבר שלי אמר לי שכל הקבצים שהוא מוריד בעזרת כל מנהלי ההורדות מוצגים כקבצים שלא ניתן לעשות להם RESUME. אפילו במערכת נקיה לאחר פירמוט. לאחר שערתי כמה בדיקות קצרות במחשב שלו עלה לי הרעיון לחברק את הנייד שלי לראוטר שלו ופתאום גם הנייד שלי מסמן אותו דבר (מדובר על אתרים שב100% מאפשרים המשכת הורדות). מה יכול לגרום לתופעה כזו? יש איזה הגדרה בנתב (סימנס מעפן שבזק מחלקת) או אצל הספקית (הוט)?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by no_flex_zone,

לא בדיוק מבינה בזה. מה ההבדלים ומה עדיף? ואגב כמה אמורה לעלות התקנה קווית עם קופסת פיצולים ושקעים וקדיחות של lan בכל הבית? האם בפורום מישהו עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by erezo,

ראיתי בחלק מהנתבים שיש להם אפשרות של חיבור l2tp dual access, מה המשמעות של זה והאם בישראל מתחברים לאינטרנט בשיטה הזו? כי האופציה קיימת גם בנתב שלי DIR-655 עם קושחה ספציפית.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.