עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ZiX,

יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by nati86,

שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by url,

אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ממאז ומתמיד אני מבטל את קרוטוקל QoS המוגדר למחשב/כרטיס רשת מסויים, אני יודע שהוא אמור לוודא דברים כגון אמינות הנתונים, הקצאת רוחב פס וכו', האם כדאי להשאיר אותו, הוא באמת מועיל ? והאם התשובה תשתנה אילו זו לא רשת בייתית, אלא רשת ארגונית גדולה מאוד ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. טוב, נאמר לי כרגע מבזק שבעשור הקרוב הם לא מתכננים שיפוץ בשכונה שלי (עד 20 מגה מהירות הורדה, ועד מגה וחצי העלאה, וגם זה לא יציב במזג אוויר חורפי שהעמודי תקשורת בחוץ נרטבים) לא רק שזה לא יציב, בערך כ4-5 פעמים בשנה צריך לבוא טכנאי לעשות כל מיני סידורי קומבינה בעמוד ברחוב וכל מיני זריקות חוטים על גגות של השכנים רק כדי למשוך עוד עם התשתית הזאת עד לעוד 10 שנים שיעשו סיבים... חשבתי לזרוק את כל החוטים שלהם מהגג ולחבר את הרשת הביתית (מחווטת היטב) למודם 4G (בהמשך 5G) ושלום על ישראל. אילו חברות בארץ מציעות 4G ללא הגבלה (יש נטפליקס בבית), כמה זה עולה, והאם לדעתכם אפשר להגיע לכל הפחות לאותה מהירות של הDSL החלש שלי ? אשמח למחשבות בנושא, ולח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Zadu,

אני בעל ראוטר TP-Link TDW9980 ויש לו את ה-3 אנטנות החיצוניות שמשדרות 5GHZ ועוד 2 אנטנות פנימיות שמשדרות 2.4GHZ. אני מעוניין לבטל את הקרינה של ה-3 אנטנות החיצוניות של ה5GHZ. האם אפשר לעשות את זה בהגדרות של הנתב או שאני צריך להבריג החוצה את האנטנות? כדי לחדד את העניין, אני לא מעוניין רק לבטל את הרשת האלחוטית של ה5GHZ, אני מעוניין למחוק לגמרי את הקרינה של ה5GHZ. [h=1][/h]

• 15 תגובות
    • 9k צפיות
  7. אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה. הייתי רוצה לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות המעצבנת ביותר של הדפדפן שהוא מתרענן באופן אוטומטי כל כמה דקות. אני נמצא באמצע כתבה וזה קוטע אותי וחוזר לי לראש העמוד. יש מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. Started by dnslavin,

יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by yambtz,

המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by Reaperberri,

פעם הצלחתי לבטל את השיוך NAT שהוטנט שמים (שהאייפי שמוצג לי בראוטר הוא לא האייפי המוצג לי באתרים של בדיקת אייפי, ולכן אי אפשר לפתוח פורטים), אבל לאחרונה חזר לי אייפי מאחורי Double NAT, ולאחר אין ספור שיחות איתם, אין שום נציג שמבין על מה אני מדבר, חוץ מאחד שאמר לי שזו מדיניות חדשה שאי אפשר לקבל יותר כתובת אייפי בלי שיוך NAT, אלא אם מורידים את המהירות (אני כרגע ב 500Mbit) למישהו יש פתרון?

11. Started by y rl,

אני מנסה לשתף תיקיה ברשת ביתית בין מספר מחשבים עם וינדוס 10 שחשבונות המשתמשים לא נעולים בסיסמה. אני מאפשר את כל האופציות באפשרויות שיתוף מתקדמות אבל. אם אני מאפשר שיתוף המוגן בסיסמה אני מקבל שגיאה שלא ניתן להמשיך עם סיסמאות ריקות, אם אני מבטל שיתוף המוגן בסיסמה אני לא יכול לגשת כלל למחשב כאילו הוא לא קיים תודה מראש לפותרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by naor-007,

יש לי אינטרנט 5 מגה, עד לפני כמה חודשים הקבצים בביטורנט היו יורדים לי על 300+. ועכשיו המקסימום מהירות זה 160. בדקתי מיליון טורנטים, ניסתי להוריד בכל שעות היממה, אבל לא משנה מה ניסיתי זה תמיד ירד על 160 מקסימום. מה שמוזר זה שאני יכול להגיע ל-600 ק"ב אם אני מוריד מס' קבצים בו זמנית, כלומר המהירות של כל הקבצים בביטורנט כן מגיעים אצלי ל600, אבל אני רוצה שקובץ יחיד יגיע ל600. הפורטים אצלי פתוחים. מה אפשר לעשות??

• 18 תגובות
    • 20.9k צפיות
  14. אני כבר מעל לחודש מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה, יש עשרות דיונים על כך באינטרנט, חלק מקשרים את זה לכרטיס רשת, חלק ל FireWall חלק לארד-דיסק... לכרטיס הקול ועוד ועוד, עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. מה שאני יודע זה שמרגע ששדרגתי את קו האינטרנט שלי ל 40 מגה מ 15 מהוט לבזק, כאשר אני מנסה להוריד קובץ בודד או גרוע מכך מספר קבצים דרך תוכנת שיתוף של ביטורנט (ניסתי כמה) תוך דקות ספורות ניצול המעבד שלי מטפס ל 100% עם עיווטים בסאוונד ולאגים עצבניים של העכבר. כאשר אני פותח את ה Task Managger אני רואה שהביטורנט לוקח כ 10-20% ו system & system interrupt לוקחים את כל שאר משאבי המעבד. מה שהופך את העבודה על המחשב במקביל לבלטי אפשרית. מצד שני עדיין אני מוריד בביטורנט על מהירויות גבוהות …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by or_y,

שלום. יש לי ראוטר Netgear WPN824. יש לי את הראוטר הזה כבר די הרבה זמן (יותר משנתיים). לראוטר מחוברים באופן קבוע בWIFI ארבעה מחשבים כאשר רק המחשב שלי עובד עם תוכנות שיתוף או דברים דומים. הראוטר היה מתנתק מדי פעם, אבל עכשיו זה כבר מצב חמור. לראוטר יש את הקושחה העדכנית ביותר. היום החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל והגדרתי מחדש. אני אתאר את המצב כרגע: אין בעיה לגלוש, אני יכול לגלוש בלי ניתוקים. כאשר אני מפעיל תוכנת ביטורנט כלשהי (ניסיתי כמה), לאחר כחצי דקה החיבור של הרשת האלחוטית נאבד. לפעמים החיבור חוזר אחרי כדקה, לפעמים החיבור של הרשת האלחוטית חוזר, אבל החיבור לאינטרנט לא חוזר וצריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר חזרה. קליינט הביטורנט מוגדר כרגע ל10 חיבורים! הניתוקים קורים גם כאש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS 7. הכל טובה ויפה, למעט העובדה שהביטורנט מתקשה לעבוד. עד היום השתמשתי בפורטים 7001-7010 UDP\TCP והכל עבד מצוין. לצערי, לאחר שפתחתי את הפורטים לאייפי הפנימי הרלוונטי למחשב שלי, הביטורנט מתקשה לעבוד! בתחתית המסך הוא טוען שיש בעיה עם התחברות, וכשאני בודק את הפורט הוא אומר שהוא לא FORWARDED PROPERLY זה לא שהביטורנט לא עובד, אבל הוא עובד במהירות לא יציבה והרבה יותר לאט ממה שבד"כ הוא היה עובד. כשאני מתכוון למהירות לא יציבה, אם פעם הוא היה מגיע למהירות מסויימת [נניח, בהתאם למהירות החיבור שלי שהיא 2MB, זה אומר 250-280KBS ] ומתייצב עליה, עכשיו הוא קופץ כל שניה בין 200 ל-100 ל-60 ל-40 וחוזר ל-200-280. האם למישהו יש מושג מה יכולה ל…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Dr Hardware,

אהלן יש לי ביטורנט וביקשו שם לפתוח טווח פורטים מסויים.. TCP RANGE. הלכתי לראוטר, פתחתי את הטווח אבל BOTH TCP\UDP במקרה שהוא משתמש גם בUDp 1. זה לא מזיק נכון? פתיחת שני הסוגים של הפורטים.. 2. הווינדוס שלי בלי פיירול, יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מלהגדיר RANGE בראוטר?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by myjunkmail0000,

קניתי ראוטר פשוט של EDIMAX BR-6215SRg הבעיה היא שכל פעם שהביטורנט עובד הגלישה באינטרנט בלתי נסבלת.... בלי הראטור הכל עבד מצוין... אבל עכשיו עם הראטור ממש ממש איטי... יש לציין שהביטורנט עובד מצוין... יש חיבור רגיל ורוב הזמן אני מוריד במהירות המקסימלית (כמו בלי הראוטר, רק שאז הצלחתי לגלוש כרגיל) פתחתי פורטים+בטלתי WIRELESS+בטלתי FIREWALL+הפעלתי אפשרות בראוטר על תוכנות שצריכות חיבורים רבים אבל עדין האינטרנט לא זה.... מה עושים??? חשוב להדגיש שכאשר אני סוגר את הביטורנט אחרי מספר דקות שוב אפשר לגלוש באינטרנט במהירות רגילה... +פחיחת חיבורים רגילים בטורנט עומד על 8...

19. Started by gil1908,

לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by swan,

שלום לכולם, רכשתי נתב אלחוט + pci אלחוט של חברת edimax דגם br-6114wg . ברשותי 2 מודמים: alcatel home / eci312 אשר לא עברו שום שדרוג. המטרה: חיבור מחשב קרוב ישירות לנתב ע"י כבל רשת + חיבור מחשב מרוחק ע"י pci אלחוטי. אני מנסה לחבר את המחשב הקרוב לאינטרנט דרך הנתב בצורה הבאה: קו טלפון adsl מתחבר למודם---כבל רשת לא מוצלב מתחבר מהמודם ליציאת wan בנתב----כבל רשת מוצלב מתחבר מיציאה מס' 1 של הנתב לכרטיס הרשת במחשב. נכנסתי להגדרות הנתב לפי הכתובת, הגדרתי ל- alcatel home שיטת - pptp , יוזר, ססמא ו- dns שקיבלתי מבזק בינלאומי ולא הצליח להתחבר. כנ"ל לגבי esi בהגדרות pppoe וללא שום הצלחה. ולהפך ומכל הצדדים. האם מישהו יכול לכוון אותי, דרך החיבור לא נכון, ההגדרות? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. אני צריך את עזרתכם בביצוע Tracert ל 3 שרתים אשר נמצאים בארה"ב, ולהדביק את ה LOG פה. חשוב לציין כי תרשמו באיזה ספקית מדובר, אני נמצא באינטרנט זהב והפינגים שלי לשם גבוהים בסביבות ה 600ms. כתובות ה IP : 1. 72.233.42.138 2. 72.233.33.235 3. 72.233.34.34

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לאחרונה הצטרפתי לטלפון של 012 ולכן שונתה הצורה שבה אני מתחבר לרשת... החיבור היום הוא: 1. מודם של בזק של חברת ECI דגם BFOCUS 312+ 2. ממנו מחובר לסוג של נתב\מודם של חברת AUDIO CODECS 3. ממנו מחובר לראוטר של בזק D-LINK 2760U (בתקן N) אין עכשיו אני יכול לבצע את הפעולה של התנתקות והתחברות מחדש??? אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by cd73,

שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.

25. Started by KrustyTheKlown,

האם יש דרך שבה אוכל לבצע מעקב האם החיבור שלי לאינטרנט מתנתק ? (גם כשאני לא ליד המחשב מן הסתם) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.