עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alex8001,

אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  2. שלום בכתבה שעסקה בלוחות אם miniITX, סוקר בין השאר לוח של Gigabyte שכולל 2 חיבורי Ethernet: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/mITX_Z77_Roundup/4 השאלה שלי: איזה תועלת אפשר לקבל מלוח אם שכולל 2 חיבורי Ethernet? תודה רבה card

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. יש לי רשת בבית ואני הצלחתי לאתר לעצמי את ה WEP KEY עכשיו לא ברור לי מה פיסת האינפורמציה הזאת נותנת לי האם אני יכול להתחבר מהנייד שלי לרשת שלי שמצאתי את ה WEP KEY הכל בתור נסיון למידה והבנה הרי מה עוזר לי רצף המספרים האלו שאני בכלל זקוק לססמא שלי בעת התחברות ולא למפתח הנל

4. Started by Cheif,

הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by wallace,

היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  6. רכשתי מDX את מגביר WIFI הנ''ל, הגיע עם דיסק ופתקון קטן עם תמונות מה להריץ שם (מבוסס על לינוקס) לאחר שחיברתי אותו לאנטנה ולUSB במחשב סרקתי והרצתי. לאחר חיפושים באינטרנט גם הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו הורדתי מכאן - http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/14043/ האתר הרישמי שלהם(GSKY LINK) לא עובד יש מנורה מהבהבת , אך שאני הולך למקום אחר בבית הWIFI בכלל לא השתפר , העוצמה על הפנים. המערכת הפעלה WIN 7 32, ראוטר - D LINK DSL 6740U לוח אם - Gigabyte GA-EP45T-UD3LR כמובן שבמנהל ההתקנים מראה שמותקן ומזהה אותו מה פיספסתי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ? בפורום של מערכת VB ובפורום של של מערכת IPB ? ובשאר אתרי האינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by swetsaar,

שלום, אז ככה: יש לנו בית עם שתי קומות, בקומה התחתונה יש מחשב נייח שמחובר להוטבוקס, בקומה העליונה יש לי מקבוק פרו שהקליטה כמובן לא מגיעה. יש לי שני נתבים ישנים בבית שהם לא בשימוש: TP LINK TLWR340G ו LINKSYS BEFW11S4. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה, התחלתי לנבור באינטרנט וקראתי על wds שההוטבוקס הוא לא ואי אפשר וכל זה... אני לא מתמצא בהגדרות של נתבים לכן בבקשה אם כן יש אפשרות של חיבור, אז אשמח למדריך צעד צעד ( למשל עם המדריך של נטצ'יפ הסתבכתי). מודה לכם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by The-Magician,

על כמה זה אמור להוריד? http://www.speedtest.net/my-result/2816038618 זה מה שיצא לי, אני לא רואה שום שינוי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת פנימית כמו בצבא ודרכו אנחנו מקלדים ip ונכנסים לתוכנה שיושבת הרחק בשרתים! האינטרנט נורא איטי וגם חסום לרוב האתרים :-(. ליד המחשב יושב ראוטר של בזק במהירות 20 מגה. אתמול התקנתי במחשב כרטיס רשת נוסף וחיברתי כבל לראוטר ככה שהוא מראה ששתי החיבורים תקינים ובאמת היה שיפור ניכר וגישה לכל אתר מלבד ה ip של התוכנה! ברגע שנתקתי את הכבל והקלדתי את ip התוכנה חזרה לעבוד.. יש דרך ששתי החיבורים יחיו בשלום? וככה אני יוכל גם להתחבר לתוכנה וגם להוריד דרך הביטורנט? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. אני נמצא בתהליך מעבר להתקנה חדשה של הכל על כונן חדש (אותו מחשב). לפני כמה ימים ניסיתי ליצור חיבור לאינטרנט. לא יצא לי אז נכנסתי להגדרות המודם. אתם יודעים, דרך הדפדפן, עם הסיסמה של ADMIN... טעות... הרי הכל עבד לי מצויין בווינדווס הישן, אז הבעיה לא הייתה בתצורה של המודם... עשיתי שם כזאת סבתוכה.. הייתי עכשיו יומיים בלי אינטרנט רק שובר ת'ראש. לבסוף עשיתי שיחזור של תצורת ברירת המחדל. הגדרתי שם סיסמה ושם משתמש ועכשיו האינטרנט לא מתנתק לי. הווינדווס עולה ו-הופ! יש לי אינטרנט! גם בווינדווס השני זה נהיה ככה. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. יותר חשוב לי פשוט לסדר את העניין הזה בווינדווס החדש כי את הכונן הישן אני במלא מפרמט. אני רוצה שזה יהיה כמו שהיה לי במשך שנים. בשור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Gil_T,

שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by atlant15,

שלום, שמתי לב לאחרונה שהחיבור לאינטרנט אצלי דיי בעייתי. יש לי 15 מגה אבל בבדיקה שערכתי גיליתי שה-ping הוא מעל 500!!! בדקתי עם בזק בינלאומי, ושם עשינו כמה בדיקות שאחת מהן הייתה להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ה-ping היה משהו כמו 10. מכאן הסיק הבחור שהבעיה באחת התוכנות אצלי שפועלות דרך קבע במחשב. בדקתי וירוסים, השתמשתי ב-cCleaner, מחקתי כל מה שאפשר בקיצור לא מצאתי מה הבעיה. אז ראשית, איך אני יודע מה הבעיה? כמה הבחור במבזק בינלאומי מרח אותי? ומה עוד נשאר לי לעשות? תודה רבה צרפתי איזו בדיקה שעשיתי עם ping plotter (שם זה עוד סביר, אבל עדיין בעייתי): Target Name: www.pingplotter.com IP: 216.92.151.75 Date/Time: 8/24/2013 12:09:05 AM 1 0 ms 0 ms BEZEQ [10.0.0.13…

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. שלום התקינו לי לפני כחודש בערך 100 מגה של הוט, הספק הוא בזק בינלאומי על חבילה של 100 מגה גם כן הציוד : הוטבוקס של הוט אשר מוגדר כראוטר מחוברים אליו 2 מחשבים קוויים ואחד אלחוטי. בדקתי בשלושת המחשבים, לא משנה באיזה שעה ביום, גם ב- 4 לפנות בוקר , מתקבלת תוצאה של מקסימום 50 מגה, לא יותר. כך מוגדר אצלי מסך החיבור בהוטבוקס (שם המשתמש רשום ללא סיומת @014) האם תקין? הראוטר מוצפן. יש דברים שעלי לבדוק ? טיפים איך לשפר את המהירות ? אם אני אעבוד עם ההוטבוקס כמודם ואחבר אליו ראוטר יש מצב לשיפור או שזה לא קשור ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Yaniv,

נכנסתי לממשק של הHOTBOX ותחת הטאב Connection אני רואה כמות שגיאות גדולה. הHOTBOX פועל קצת פחות מ3 ימים וככה שגיאות, חשוב לציין שהבעיה נמשכת כבר למעלה משבוע וחצי. התקשרתי לפני כחצי שעה לתמיכה טכנית של HOT והתירוץ שלהם זה "בעיה אזורית", הם יבדקו את העניין ויחזירו לי תשובה מחר (אני מקווה). יש לכם אולי הצעות לפתרון?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Y-T-M,

היי, בזמן האחרון אני מקבל דרופים בטורנטים וניתן להגיד שבכמה טראקרים כמו TL וhebits אני לא יודע למה זה קשור אבל מהירות האינטרנט שלי היא 40 תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. בבדיקות של speedtst וכ'ו המהירויות שאני מקבל טובות אך בטורנט זה מתחיל בערך לדקה להוריד טוב ומהר 3.6 כזה.. ואז פתאום יש צניחה לכיוון 10kb-250kb אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי להחליף קליינטים לשים גרסאות יותר ישנות אבל זה לא עוזר. אני משתמש כעת ביוטורנט גירסא 2.2.1 אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by maori_0,

היי, מקרה: יש ברשותי שני מחשבים, שרת ורכזת (switch). כאשר אני מחבר את המחשבים והשרת לרכזת אזי יש תקשורת רק בין המחשבים אף אחד לא מזהה את השרת והשרת לא מזהה אף אחד. לעומת זאת כאשר אני מחבר את השרת ישירות למחשב מסוים יש תקשורת אך אני לא מוצא את השרת ברשת. נתונים: מערכות הפעלה: - בשני המחשבים מותקן windows 7 - בשרת מותקן windows server 2008 R2 כתובות: - HOST A: 192.168.1.4 255.255.255.0 - HOST B: 192.168.1.5 255.255.255.0 - SERVER 192.168.1.3 255.255.255.0 דגם: - שני המחשבים Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz -השרת IBM system x3550 m3 - כל החומרות תקינות - חומת אש כבויה בשני המחשבים וברשת. - הרשת הינה רשת פנימית, לא יוצאת לרשת האינטרנט.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רציתי לשאול שאלה בנוגע לרוחב הפס שמשחקים ושימושים אחרים באינטרנט דורשים. נניח ויש לי חיבור של 5 מגה-ביט, כלומר 5 מגה-ביט הורדה ובערך 0.7 מגה-ביט העלאה שזה מה שאנחנו מקבלים כאן בארץ. כעת נניח שישנם שני מחשבים שמחוברים על הרוחב פס הזה בצורה חוטית דרך ראוטר. מחשב אחד משחק במשחק רשת כלשהו והמחשב השני גולש באינטרנט, עושה הרושם שהחיבור מספיק בשביל השימושים האלה. אבל מה אם שני המחשבים מחליטים לשחק ברשת ? כלומר האם משחק רשת דורש יותר הורדה או העלאה באופן כזה ששני מחשבים כבר יסבלו מאיטיות אם ישחקו באותו הזמן ? אני שם לב שכאשר מחשב אחד עושה שימוש במשחק והמחשב השני רואה stream כלשהו באינטרנט אז זה בלתי אפשרי לשחק מכיוון ש - stream תופס המון רוחב פס ואני מניח שגם עושה שימוש בפרוט…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ברגע של שעמום וניסיון החלטתי לנסות קושחה של openWRT והורדתי את הגרסה הנ"ל http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin צרבתי דרך ממשק ה-TPLINK הרגיל, לאחר שהכל הסתיים לא יכולתי להיכנס אל הממשק 192.168.1.1 למרות שפינגים אני מצליח לקבל מהכתובת http://oi43.tinypic.com/2hn16p2.jpg דגם הראוטר: WDR4300 V1.3 משתמש בחייגן PPPoE יש לי ראוטר VVG200 אשמח לפתרונות שלא כוללות פתיחה של הראוטר.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מערכת ספרייה , כלומר מחשב שמספר מחשבים יוכלו להכנס אליו דרך הרשת הפנימית ולגשת לתכנים הרלוונטים שאני אקצה להם, לצערי לא צלח בידי הדבר. מדובר ברשת אונברסיטית של 5-10 מחשבים בעלי וינדוס 7-8. הדרישה היא לתת לכל משתמש גישה למידע שלו בלבד השמור על מחשב מרכזי. ​אשמח לעזרה להכנה ותפעול המערכת.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש באיזור שלי חיבור מסויים לWifi שדרך האיפון אני מצליח לזהות ולהתחבר אליו , מה שלא קורה במחשב נייד. צריך לציין שהמחשב מזהה הרבה חיבורים אחרים אבל ספציפית את מה שאני צריך הוא לא מזהה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 15.1k צפיות
  24. שלום, הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוף מ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאות אשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.