רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לבנות את הטופולוגיה הבאה: לפטופ בעל חיבור WIRELESS מתחבר לראוטר A שיוצא לרשת האינטרנט. את אותו לפטופ אני רוצה לחבר לראוטר B (בצורה חוטית כמובן) שאליו יהיה מחובר גם מחשב שרת. בכך אני רוצה ליצור ללפטום שתי רשתות: רשת אחת היא רשת האינטרנט, ורשת שניה היא רשת פנימית שנמצאים בה הלפטופ והשרת. ראוטר B מן הסתם לא מחובר ל WAN, ורק מקשר חוטית בית הלפטופ לשרת (בעצם סוג של סוייטצ' עם DHCP). כאשר ניסיתי לעשות את זה, הלפטום מאבד את הקישוריות האל חוטית (כאילו יש התנגשות בין החיבורים). מערכת ההפעלה על הלפטופ והשרת היא לינוקס. ראוטר B הוא ראוטר פשוט מתוצרת TPLINK. על ראוטר A אין לי שליטה ואין לי גישה פיזית אליו (רק שם משתמש וסיסמא שאיתם אני מתחבר). בשרת מוגדר לקבל כתובת בעזרת …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נסגר עם המוצר הזה? יש לנו שתי קומות בבית. למטה בחדר מוצב HOTBOX מחובר למהירות 100M, ולמעלה בחדר שלי הקליטה לא מי יודע מה. המהירות לעתים מגיעה גם ל-0.5M ויש נקודות מתות. ביררתי ואף רכשתי את מגדיל הטווח של הוט, הרי הוא D-link DHP-W307AV, אך אחרי טרטורים רבים בניסיון לאסוף את המוצר מעמדות שונות של הוט ללא מוצר בנמצא, ביטלתי את העסקה. לפי בדיקה שעשיתי את אותו המוצר בדיוק גם בזק הציעו למכירה. אני משתמשת בכוונה בלשון עבר כשאני אומרת "הציעו". אני מוכנה להישבע שעד לפני כמה ימים המוצר הופיע באתר שלהם. בשבת הרצתי בדיקה על הרשת וגיליתי שבבזק המוצר נעלם באורח פלא, ולא רק זה, בחנויות המקוונות בחו"ל (אמזון וחברים) המוצר Sold Out. גם ב-D-link עצמה המוצר לא זמין. אז אין בהוט, אין בבזק…
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם יש מישהו יכול לשפוך אור על נושא רשת ביתית על פני קווי החשמל?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, התחברתי להוט עם ההוטבוקס, וכידוע הוא ממש גרוע. ולפיכך אני זקוק לנתב אלחוטי חזק מאוד. לצערי אני לא מבין בתחום ולכן זקוק אני לעזרת מומחים. דרישות מן הנתב: 1. הבית הוא דיי גדול ולכן חשוב רשת אלחוטית טובה בעלת טווח גדול. 2.אם זה אפשרי - שמהירות הגילשה, 30 מגה, תהיה גם ברשת האלחוטית. 3) לא חובה אך יתרון - יציאת USB למדפסת. 4) מחיר - עד 400 ש"ח, פלוס מינוס. תודה לעוזרים, אופיר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקינו לי היום בבית אינטרנט של הוט, והראוטר נמצא בממד. אני נמצא בחדר כ5 מטרים מהממד ואני מקבל קליטה בינונית (3 מתוך 5) רוב הזמן, ובספידטסט אני מקבל במצב הכי טוב הורדה כ15 מגה והעלאה 2 מגה(חבילה 100 מגה). בחיבור חוטי לראוטר אני מקבל 100 מגה. מהן הדרכים המומלצות בהן אפשר להגדיל את המהירות אצלי בחדר? ראיתי מידע ברשת על מגדילי טווח, וכאלה שמעבירים אינטרנט דרך רשת החשמל, ואני קצת מבולבל מה עדיף. יש לי 2 ראוטרים לא בשימוש, kasda kw5212 ו- tp-link tl-wr941nd. אולי אפשרי להשמיש אותם כaccess point למשימה זו? (למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רשת ביתית על קוי חשמל, עכשיו הפינגים יציבים ודי מהירים - דו כיוונית, אבל לא מצליח לגלוש בלקוח - בכלל (לא חיבור איטי). שיתוף האינטרנט עבד מצוין עד לאחרונה, מאז שני המחשבים נותקו מהחשמל והלקוח עבר כמה שינויים קונפיגורציה שעשויים להיות קשורים לעניין (התקנה של מודם ADSL והסרה שלו כמה ימים אח"כ). במחשב הלקוח יש תמיד 2 רשתות (ולא אחת כמו שאמורה להיות לפי ה Sticky כאן בפורום). גם כשהפיירוולים כבויים, זה לא עובד (בשרת ובלקוח). האם צריך להגדיר משהו בדפדפן במחשב הלקוח? האם יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור לי להבין מה כאן לא עובד? חשוב לציין שהרשת עצמה עובדת (יש ספריה משותפת במחשב הלקוח, והעברתי דרכה את הScreen Shots לשרת). הקבצים המצורפים הם 2 Screen Shots של המצב הטבעי (שחוזר לעצמו גם …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך הדואר בוואלה הוא ללא הגבלה וGMAIL מגביל ב8 GB ?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי נתב של TPLINK באחת מהאפשריות שם ראיתי שניתן להגיע לנתב מרחוק השאלה שלי איך הנה תמונה של ההגדרה שלו.
-
- 8 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר בארה"ב של חברת ZYXEL ורציתי לעשות איתו רשת בין המחשב השולחני לניייד. אפילו הגדרתי כתובת IP קבועה של בזק שאליה הוא אמור להתחבר וזה עובד אבל עושה בעיות - כל פעם הוא מתחבר - ואחרי 5 דקות הוא מתנתק - ניסיתי לעושות ריסט לראוטר ולהגדיר מחדש וזה לא עוזר - כל פעם זה מתנתק.... תעזרו בבקשה תודה. 8)
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להיכנס לדף אינטרנט- eticketing.co.uk. אצל כל מי ששאלתי הדף עובד בלי בעיות, רק אצלי הדף הזה לא עובד Unable to connect לא חסומים אצלי שום אתרים ואני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להיכנס בכמה דפדפנים ובכמה מחשבים ברחבי הבית ועדיין יש בעיה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך אני מגדיר לGMAIL שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי המון דואר זבל?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום , לפני 3 ימים שידרגתי מ10M ל15M של בזק , ובזק בינלאומי יש לי נתב TNN-SIEMENS SL2-141 . לאחר השידרוג אני חווה איטיות גדולה באינטרנט עשיתי בדיקת מהירות וזה לא עובר את הרף של 3M. השאלה שלי היא האם הבעייה היא בנתב כי האמת ראיתי פה תגובות על הנתב הנ"ל שהוא ממש גרוע, ואם כן איזה נתב מומלץ לי לקחת למהירות של 15M ? דרך אגב יש לי מחשב אחד בבית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית עכשיו יש בינהם רשת רגילה עם כבל רשת רגיל בינהם... אני עומד להעביר אחד מהמחשבים לקומה למטה... ובגלל שאני לא רוצה שיעבור לי כבל על חצי מהבית אני רוצה למצוא דרך אחרת לעשות את הרשת... חשבתי בהתחלה על רשת אלחוטית אבל אני לא חושב שזה יעבוד כי אני מעביר את המחשב לממד... אז חשבתי לעישות את הרשת דרך הקיר, כאילו עם שקע כזה כמו הכבלים או הטלפון... אני יודע שזה אפשרי... השאלה היא איפה אפשר לקנות שקעים כאלה? ואני יכול לעשות את זה לבד או שעדיף להזמין מישהו? אני יצתרך לוותר על השקע של הטלוויזיה בשביל זה או שיש מספיק מקום להעביר את שניהם? כמה זה בכלל אמור לעלות? ואולי בכל זאת אפשרי לעשות רשת אלחוטית? למרות שזה די יקר...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מאזין לפעמים לקטעים מוקלטים מראש בכל מיני אתרים באמצעות נגן REALPLAYER שמוטמע באתר. אני צריך לשמור קבצים אלה והדרך היחידה שאני מכיר היא פשוט לשבת ולהקליט את זה שנייה מול שנייה.ז"א שאם הקטע הוא שעה אז אני אצטרך להקליט שעה וזה מבזבז זמן ומעצבן. האם יש אפשרות לשמור את הקטע בצורה כלשהי? הרי קובץ הסאונד בטוח נמצא איפשהו בשרת.איך ניתן לשמור אותו ישירות ולא להקליט? תודה!
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...עאליו איך אני יודע שזה לא מודם 56K וזה הכרטיס רשת...
-
- 8 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום אנחנו הולכים לשדרג את מהירות האינטרנט וכמה פעמים נציגים אומרים לנו שהאיזור שלנו תומך עד 40 מגה וכמה פעמים אחרות אמרו לנו שזה תומך עד 100 מגה. איך אפשר לדעת בוודאות עד כמה מגה האיזור שלי תומך?
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-